referentie_innofeetInnofeet is een ervaren organisatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige voetzorg. Voor alle voet (gerelateerde) problemen kunnen mensen bij Innofeet terecht. Knie-, heup- en rugklachten worden als gevolg van een verkeerde voetstand door de podotherapeuten van Innofeet behandeld.

Daarnaast heeft de organisatie zich onder andere gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met diabetes, kinderen en sporters. Zo worden diverse profvoetballers van diverse topclubs zoals PSV, Vitesse , PEC  Zwolle en het Nederlands Elftal behandeld door specialisten van Innofeet.  Verder zijn we  koploper op het gebied van innovatie. Zo werken wij met de nieuwste technologieën, modernste software en E-learning programma’s ter ondersteuning.

Met diverse locaties  in Oost- en Midden Nederland is het voor ons belangrijk om op een gemakkelijke en doelgerichte manier mensen in aanraking te laten komen met ons. In deze tijd is bijna iedereen online (ook ouderen)  vandaar dat de vindbaarheid van onze organisatie erg belangrijk  is. We vinden in B&S Media een professionele, ervaren en  betrokken partij. Ze denken echt mee vanuit de klant. De maandelijkse rapportages die we ontvangen zijn overzichtelijk en helder. Bij eventuele vragen krijgen we vrijwel meteen een antwoord door onze vaste contactpersoon. Door onze samenwerking met B&S Media en de google adwords campagne is de vindbaarheid van onze locaties enorm toegenomen.  Met onze klachtenwijzer op onze website laten we vervolgens zien of we iets kunnen betekenen en geven advies. Daarnaast zijn we sinds kort ook gestart met een google display campagne. Ook bij deze campagne is de ondersteuning en begeleiding uitstekend.