WordPress 3.8 Parker

Het voor website ontwikkeling meest gebruikte open source cms systeem WordPress, is afgelopen donderdag 12 November met een nieuwe update gekomen: WordPress update 3.8 ook wel “Parker” genoemd uitgekomen. In deze update staat het design en mobile gebruiksvriendelijkheid centraal.
 

Een nieuw design voor WordPress 3.8 Parker

 
Wordpress nieuws design 3.8 parker
WordPress heeft de backend van de website een facelift gegeven. WordPress 3.8 geeft het gehele dashboard gedeelte een nieuw fris uiterlijk. De overloopjes en grijze tinten zijn verdwenen. Die hebben plaats gemaakt voor een meer kleurrijk en meer opvallender design.
WordPress 3.8
Door dit verhoogde kleurencontrast zijn de menu attributen gemakkelijk te lezen en een plezier om door te navigeren.
 

WordPress op ieder apparaat

Smartphones, tablets, laptops en desktops. Het maakt niet langere uit wat voor apparaat er wordt gebruikt, WordPress zal zich nu aanpassen naar de grootte van het scherm. Door gebruik te maken van Vector bestanden zal het er ook op ieder scherm scherp uit blijven zien, en bovendien een stuk sneller laden.
 

Nieuwe kleuren voor het dashboard

 
WordPress kleurenschema update
In WordPress 3.7 was het tot op zekere hoogte niet mogelijk het dashboard gedeelte naar uw persoonlijke voorkeur aan te passen. Dit is na deze WordPress update 3.8 voorbij. Het is nu mogelijk om een keuze te maken uit 8 verschillende dashboard kleuren, zodat u de kleur kunt kiezen die het beste bij u aansluit.
Update 2014: Inmiddels is er een nieuwe update. WordPress 4.0 Benny

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.