SEO case Bestratingsmarkt.com

 

Bestratingsmarkt.com is gespecialiseerd in de verkoop van bestrating en biedt een zeer compleet assortiment sierbestrating. Klanten kunnen hun aankoop niet alleen online doen, maar ook in de 2500 m2 grote showtuin. Hier kunnen zij tevens terecht voor meer inspiratie en uitgebreid advies.

 

De uitdaging

De uitdaging voor Bestratingsmarkt.com was om de online vindbaarheid te vergroten door topposities te behalen in de zoekresultaten. Daarbij wilden zij beter gevonden worden op productnamen en belangrijke zoekwoorden uit de branche, om zo meer relevante bezoekers naar de webshop te trekken.

 

De oplossing

Om een goede vindbaarheid binnen de organische zoekresultaten te realiseren, hebben wij allereerst de website SEO-technisch geoptimaliseerd. Dit houdt in dat zaken als laadsnelheid van de pagina’s, interne linkstructuur, de populariteit van de website, H1 en H2 tags en titles en meta-descriptions zijn verbeterd. Dit laatste zijn de teksten die u in Google ziet:

Bestratingsmarkt metadescription

Door al deze technische optimalisaties hebben we enerzijds de online vindbaarheid verbeterd en anderzijds het klikpercentage in Google verhoogd. Vervolgens hebben we een uitgebreide zoekwoorden analyse gemaakt, waarin duidelijk werd welke relevante zoekwoorden het meeste potentie hebben. Deze zoekwoorden hebben we vervolgens toegevoegd aan de pagina’s, om zo de content te optimaliseren voor Google. Deze SEO-content optimalisatie heeft ervoor gezorgd dat Bestratingsmarkt.com topposities haalt op relevante zoekwoorden!

 

Het resultaat

Door de bovengenoemde werkzaamheden en de continue optimalisaties van onze SEO specialisten presteert Bestratingsmarkt.com nu beter in de zoekresultaten van Google en zijn de bezoekersaantallen flink gestegen. Met vrijwel alle zoekwoorden hebben wij een toppositie behaald, zelfs als het gaat om sterk concurrerende zoekwoorden.

Bestratingsmarkt resultaten

 

Wat zegt de klant?

Elwin van Olst van Bestratingsmarkt.com

“Professioneel, klantgericht en deskundig! Door de korte lijnen is het makkelijk communiceren en geen wens is hen teveel. Wij zijn bijzonder blij met de keuze voor B&S Media Internetmarketing en zijn al jaren een vaste klant. Zowel voor SEO als voor SEA een top partner!”

 

Wilt u ook betere resultaten?

Bent u benieuwd of er ook voor u betere resultaten te behalen zijn online? Maak dan vrijblijvend een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.