B&S Media Internetmarketing is een Premier Google Partner (voorheen AdWords Certified Partner, AdWords Qualified Company). Dat wij Google Partner zijn geeft aan dat wij een gecertificeerde specialist zijn, ons bedrijf gezond is en onze klanten tevreden zijn.

Premier Google Partner

Maar dit betekent niet dat wij stil blijven zitten, wij blijven investeren in de beste mensen en technologie, zodat u meer klanten krijgt. Onze internet marketing specialisten blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en leggen om de certificatie te behouden jaarlijks de Google examens af ter bevordering van hun kennis en kunde omtrent Google AdWords

google_partner_prestatie_index

Voordelen van een Premier Google Partner

Door te kiezen voor een Premier Google Partner kiest u voor continuïteit en kwaliteit bij het beheren van uw online marketing campagnes. Onze medewerkers hebben ervaring met bedrijven uit vele branches en passen de nieuwste ontwikkelingen direct toe op uw campagne. Door onze ruime ervaring in verschillende branches kunnen wij de internet marketing campagnes van onze klanten optimaal rendement laten opleveren.

Check hier onze eigen Google Partner pagina: B&S Media Internetmarketing Google Partner

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak