Pagespeed: zo scoor je 100 procent

Een snelle website is belangrijk. Niet alleen zijn uw bezoekers hier heel blij mee, Google is dat ook! Google beloont snelle websites namelijk met hogere posities in de zoekresultaten (SEO). Daarnaast heeft het ook directe invloed op de conversie en daarmee uw omzet. Reden genoeg dus om de snelheid van uw website te verbeteren. Weten hoe? B&S Media heeft al meerdere 100/100 scores behaalt voor diverse websites!

Google PageSpeed Insights tool

Om erachter te komen hoe Google de snelheid van uw website beoordeeld, heeft Google de PageSpeed Insights tool ontwikkeld. Deze tool geeft binnen een paar seconden een mooi overzicht van de verbeterpunten. Via deze link kunt u de URL van uw website invoeren en de resultaten bekijken.

Ga voor een snelle server

Een snelle website begint met een snelle server. In de resultaten van de Google PageSpeed Insights tool kunt u zien wat de laadtijd van uw website is. Mocht de reactietijd van uw server te hoog zijn, dan is het belangrijk dat u uw website onderbrengt bij een hostingpartij die wel voor een snelle website kan zorgen. Een trage laadtijd zorgt er namelijk voor dat uw website nooit optimaal zal scoren in de Google zoekresultaten.

Hosting bij B&S Media

Is de reactietijd van uw server niet goed? En bent u op zoek naar een nieuwe hostingpartij? Dan kunt u hier ook voor bij B&S Media Internetmarketing terecht. Wij garanderen dat uw website altijd razendsnel laadt en overal goed bereikbaar is. Dankzij onze nieuwe server en het werk van onze internet marketing specialisten hebben wij namelijk al meerdere 100/100 scores kunnen behalen met onze websites!
PageSpeed 100 score

Optimaliseren voor een 100/100 score

Wilt u ook een 100/100 score met uw website behalen? Dan heeft u naast een snelle server ook een geoptimaliseerde pagina nodig. Onder deze optimalisaties vallen verschillende elementen zoals het verkleinen en comprimeren van afbeeldingen, een nette HTML, minder browser requests, caching, geen broken links en gecompresseerde CSS files. Afhankelijk van de dynamiek van uw website, zullen deze optimalisaties met enige regelmaat uitgevoerd moeten worden. Onze marketing specialisten nemen dit graag voor u uit handen.

Wilt u meer weten over pagina optimalisatie, onze webhosting of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 038-3376678 of mail naar info@bsmedia.nl. Bij B&S Media gaat de PageSpeed van uw website gegarandeerd omhoog!

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.