Gratis quickscan

Ontdek welke online kansen jij nog laat liggen. Vraag onze quickscan aan en ontvang gratis een uitgebreide analyse van jouw online uitdagingen!

Liever direct contact? Bel of mail dan:

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek hoe jij meer omzet kan realiseren met je site. Vraag gratis én vrijblijvend een gratis quickscan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer leads via je website

Dagelijks wordt er via Google ontzettend vaak gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website dan niet hoog scoort op deze zoekwoorden, gaat de concurrent er met deze potentiële klanten vandoor. Onze gratis quickscan geeft inzicht in verbeterpunten van je website op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat jij online beter gevonden kan worden door potentiële klanten.

Wat kun je verwachten?

  • Tijdens kantooruren word je binnen 4 uur gebeld.
  • Een internet marketing adviseur inventariseert jouw situatie.
  • Daarna wordt je website kritisch gescand door onze specialisten.
  • Zij beschrijven jouw online kansen in een uitgebreide SEO scan op maat.
  • Ons advies is gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.
  • Jij weet exact wat je moet doen om meer leads te realiseren!
%

Onze quickscan is gratis en vrijblijvend

%

Van de bedrijven ontvangt meer leads na het uitvoeren van ons advies

+

Specialisten willen jou helpen meer leads te realiseren

Wat je mag verwachten van onze quickscan

Geen enkele website is hetzelfde. Dat betekent dat er ook geen mal bestaat voor een perfecte marketingcampagne. Onze quickscans worden daarom op maat gemaakt, zodat wij zo goed mogelijk kunnen inspelen op jouw specifieke situatie. Tijdens ons eerste contactmoment proberen we in kaart te brengen hoe jij online marketing inzet voor jouw bedrijf en welke resultaten dit oplevert. Adverteer je bijvoorbeeld op Google Ads? Heb je stappen ondernomen om organisch beter vindbaar te worden? Ervaar je moeite om in contact te komen met jouw doelgroep? Dit eerste gesprek vormt de basis van de quickscan en geldt als uitgangspunt voor onze specialisten. Met jullie situatie in het achterhoofd, beoordelen zij onder andere:

Zoekmachinevriendelijkheid

Om te bepalen of jouw website de rode loper uitlegt voor de zoekmachines, analyseren onze specialisten een aantal technische zaken. Zo controleren zij of de site toegankelijk is voor crawlers, zodat zoekmachines de informatie op jouw website kunnen doorspitten en indexeren. Gebeurt dit op de juiste manier, dan kunnen zij jouw gegevens gebruiken voor het vullen van hun database met zoekresultaten. Op deze manier verschaf je een zoekmachine toegang tot de structuur, content en URL’s van je website. Omdat er grofweg 200 factoren zijn te onderscheiden die invloed hebben op zoekmachinevriendelijkheid, proberen onze specialisten een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van jouw situatie. Zo kun jij snel onderscheiden welke oorzaken een hoge organische positie eventueel in de weg staan.

B&S Media Zoekmachine Optimalisatie


B&S Media Zoekwoordposities

Zoekwoordposities

Hoe scoor je momenteel op relevante zoekwoorden en welke high-potential keywords moeten geoptimaliseerd worden? Hierbij kijken wij niet alleen naar zoekwoorden met veel zoekvolume, maar brengen we ook in kaart welk laaghangend fruit ons in staat stelt relatief gemakkelijk te scoren. Stel: je hebt een schoenenwinkel en je verkoopt vooral Nike sneakers. Jouw wens is om je organische posities te verbeteren, zodat je meer schoenen kan verkopen. Hoog in Google staan op het zoekwoord ‘schoenen‘ kan interessant zijn, maar een zoekopdracht als ‘nike air max maat 43 kopen‘ sluit een stuk beter aan bij jouw core business. De hoge relevantie van dit zoekwoord zal bezoekers opleveren die daadwerkelijk van plan zijn om schoenen te kopen. Deze bezoekers zijn de oriëntatiefase ruimschoots voorbij en hebben een duidelijk doel. Het zoekvolume is lager op een dergelijke zoekterm, maar de kans op een conversie is beduidend hoger. Met deze nuancering houden onze experts rekening bij het bepalen van de zoekwoordkansen.


Advertentiecampagnes

Adverteer je momenteel op Google Ads, maar behalen jouw campagnes niet het gewenste rendement? Of zet je Microsoft Advertising in en ben je nieuwsgierig naar de kansen die je laat liggen? Onze specialisten nemen graag jouw campagnes onder de loep om een uitgebreid rapport voor je samen te stellen. Jij ontvangt vervolgens een concrete actielijst ter verbetering van jouw campagnes. Onze specialisten bekijken of je de juiste campagne-instellingen hanteert, of best practices zijn geïmplementeerd en of je de nieuwste Google producten succesvol inzet. We kijken kritisch naar de campagne-indeling, zodat we kunnen bepalen of jij op de juiste manier jouw doelgroep bereikt. Google Ads is een krachtig marketinginstrument in de juiste handen, maar het kan ook snel een portemonnee leegtrekken. Wij helpen je daarom graag om meer rendement uit jouw campagnes te halen!

B&S Media Advertentiecampagne Png

Google Ads

Google Ads

Met Google Ads zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

BOVENAAN IN GOOGLE
SEO

SEO

Met SEO zorgen wij ervoor dat jouw website structureel beter vindbaar is en je topposities scoort op voor jou relevante zoekwoorden.

BETER VINDBAAR
Webdesign

Webdesign

Met een professionele site maak je een goede eerste indruk bij potentiële klanten. Wij zorgen er voor dat je website doeltreffend is.

PROFESSIONELE WEBSITE

Referenties

Ontdek hieronder welke bedrijven al hebben geprofiteerd van onze quickscans

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Frans van der Kolk

vdkgroep.com

Bij B&S Media wordt er gewerkt met korte lijnen. Ze komen na wat afgesproken is en dit alles wordt gedaan met een beetje humor.

Lees

3 veelgestelde vragen over de quickscan

Jazeker. Onze quickscan vormt namelijk het ideale uitgangspunt voor jou om juist te starten met online marketing! Wij zoeken namelijk voor je uit hoe jij je website kan verbeteren om optimaal vindbaar te worden. We brengen advies uit welke marketingkanalen jij het best kan inzetten om jouw product of dienst aan de man te brengen en wij brengen uitgebreid in kaart welke zoektermen jouw doelgroep hanteert. Zo weet je direct welke stappen je moet zetten om online te groeien met jouw bedrijf!

Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, word er binnen 12 uur contact met je opgenomen door één van onze internet marketing adviseurs. Het doel van dit gesprek is om jouw huidige situatie in kaart te brengen en de ambities van je bedrijf te inventariseren. Zodra voor ons de casus helder is, start een team van specialisten met de scan. Na afronding van de quickscan, plant de internet marketing adviseur een adviesgesprek om de kansen en verbeterpunten met je door te nemen. 

In principe lichten wij je hele website door. We bekijken hoe snel je website laadt, of de content zoekmachinevriendelijk is en welke factoren een optimale SEO-score eventueel blokkeren. Adverteer je daarnaast op zoekmachines of op social media? Of wil je advies over de inrichting van jouw bedrijfspagina op Facebook of LinkedIn? Wij zijn van alle markten thuis en kunnen je op ieder vlak van online marketing voorzien van advies.

Vraag onze quickscan aan voor meer online succes!

Internetmarketing Adviseurs

Laat je site scannen en ontdek jouw online potentie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.