SEO Kampen

Doe je voor jouw bedrijf in Kampen nog niet aan SEO? Dan laat je kansen liggen! De SEO-specialisten van B&S Media Internetmarketing helpen jouw website online goed te presteren, waardoor jij met jouw bedrijf in Kampen gevonden wordt door je doelgroep.

Liever direct contact? Mail of bel ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Benieuwd of jij wel het maximale uit je website haalt? Vraag dan gratis én vrijblijvend een SEO quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elke dag wordt er via Google ontzettend vaak gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Wanneer je dan niet hoog in de zoekresultaten van Google staat, loop je deze potentiële klanten -en daarmee omzet- mis. B&S Media Internetmarketing is een jong en ambitieus SEO bureau in Kampen, dat je website beter online vindbaarheid maakt.

Hierbij leggen we niet alleen de focus op het genereren van meer bezoekers naar je website, maar ook op het behalen van meer conversie! En dat allemaal met de voor jou relevante zoekwoorden.

De voordelen voor jou

  • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze

Hoe werkt SEO in Kampen?

Wanneer je de samenwerking met B&S Media aangaat, bepalen we allereerst de focus: wil je je met SEO richten op Kampen en omgeving? Of is het voor jouw bedrijf juist interessant om vindbaar te zijn in een andere regio? We kijken waar de meeste kansen liggen en dompelen ons aan de start van de SEO campagne volledig onder in jouw bedrijf, product en/of dienst aan de hand van een uitgebreide intake.

Op basis van deze informatie analyseren onze SEO-specialisten welke zoekwoorden effectief zijn voor jouw website en bedrijf. De meest belangrijke zoekwoorden en technische issues van je website worden samengebracht in één plan, waarna we bij akkoord de werkzaamheden starten.

Vanaf het begin word je begeleid door één van onze SEO-specialisten, werkzaam op onze locatie in Kampen. Eén aanspreekpunt welke verantwoordelijk is voor alle communicatie over de SEO campagne én het succes ervan. Transparant en persoonlijk.

Benieuwd hoe goed jouw website momenteel online scoort? Vraag een gratis quickscan aan.

Gratis quickscan

  SEO Kampen

Contentmarketing bureau Kampen

Hét SEO bureau in Kampen

Start je met SEO in de omgeving van Kampen? Dan werk je aan meer online succes. Want: hoe hoger in Google, hoe meer potentiële klanten je bereikt. Kampen is onze thuishaven. We bedienen al zo’n 15 jaar diverse klanten vanuit ons SEO bureau in deze mooie Hanzestad. We kennen de regio Kampen dan ook door en door, wat positief werkt voor jouw lokale SEO campagne.

Onze succesvolle werkwijze voor zoekmachineoptimalisatie in Kampen

Nadat het plan is opgezet, kan je SEO specialist uit Kampen daadwerkelijk aan de optimalisatie van je website beginnen. En hoewel elk bedrijf om een andere aanpak vraagt, ziet de strategie er in grote lijnen hetzelfde uit. Allereerst voeren wij een zoekwoordonderzoek uit, om te bepalen welke zoekwoorden voor jouw website het meest relevant zijn. Daarnaast gaan onze experts aan de slag met de technische aspecten van jouw website, om te zorgen zoekmachines jouw website optimaal kunnen begrijpen.

Om te zorgen dat je op belangrijke zoekwoordcombinaties gevonden kan worden, schrijven onze SEO specialisten teksten die nauw verband houden met jouw bedrijf, product of dienst. Regelmatig content plaatsen wordt namelijk beloond door Google. Om van jouw website een autoriteit in jouw branche te maken, regelen wij bovendien dat er zoveel mogelijk sterke en relevante domeinen verwijzen naar jouw website. Op deze manier bepaalt Google namelijk de kwaliteit van een website. Zo zorgen wij dat jouw website op nummer één in Kampen komt!

Om een hogere positie te behalen in Google, moet jouw website aan een aantal richtlijnen en regels voldoen. Er zijn grofweg 200 factoren te onderscheiden die van invloed zijn op jouw positie in de zoekresultaten. Zo maakt het bijvoorbeeld uit hoe snel de website laadt en of het website-ontwerp zich aanpast naar een mobiel scherm. Onze SEO-specialisten werken vanuit ons kantoor in Kampen continu aan het verbeteren van deze ranking-elementen. Dit doen zij aan de hand van onze succesvolle SEO-formule. Deze strategie is gericht op zoekwoordonderzoek, de techniek van de website, de content op de website en de autoriteit van het domein.

Zoekwoordonderzoek

Vaststellen hoe jouw doelgroep zoekt naar jouw producten of diensten, is de kern van SEO. Hiermee bepaal je namelijk voor welke zoekopdrachten jij jouw website optimaliseert. Ben jij een lokale loodgieter in Kampen, dan is het voor jou niet relevant om met SEO landelijk vindbaar te zijn. Jij bent eerder gebaat bij hoge posities op een term als ‘loodgieter Kampen’. Naast relevantie zijn het zoekvolume en de concurrentie op een trefwoord van belang bij het bepalen van de geschiktheid van een zoekterm. Hoe vaker een zoekwoord wordt gebruikt, hoe groter het potentiële bereik. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen hoeveel concurrentie een interessant zoekwoord heeft. Als de concurrentie heel sterk is, is het wellicht beter om de focus te verleggen naar een ander zoekwoord. Zo vergroot je de kans dat je hoog in de zoekresultaten komt te staan.

SEO Techniek Kampen

Techniek

Uit onderzoek blijkt dat veel bedrijven die doen aan SEO, met problemen kampen wanneer het aankomt op de technische kant van het verhaal. Een van de meest gemaakte fouten is duplicate content, wat voorkomt wanneer teksten binnen of tussen domeinen volledig gelijk zijn of op elkaar lijken. Hierdoor wordt het voor een zoekmachine moeilijk om te bepalen welke landingspagina moet worden vertoond in de zoekresultaten. Onze SEO-specialisten bestuderen alle technische aspecten van jouw website. Naar aanleiding van deze analyse wordt een uitgebreid rapport opgesteld om jouw website klaar te stomen voor de volgende fase: content.

Content

Relevante, bruikbare en informatieve content: dat wordt beloond door Google én jouw bezoekers. Je wordt namelijk beter vindbaar wanneer jouw artikelen worden gedeeld en gelezen. Sinds de laatste updates van Google is kwalitatieve content nóg belangrijker. Onze SEO-specialisten verdiepen zich daarom volledig in jouw organisatie in Kampen, zodat zij content kunnen schrijven die nauw verband houdt met jullie bedrijf, product of dienst. Daarnaast heeft het hebben van kwalitatieve content een hoop andere voordelen. Heeft iemand bijvoorbeeld iets opgestoken van jouw artikel of landingspagina? Dan geef je de bezoeker daarmee een reden om terug te komen en vaker je website te bezoeken. Met goede content laat je een potentiële klant zien dat jullie een autoriteit zijn binnen jullie vakgebied. Bovendien is de mate waarin jij je website onderhoudt een belangrijke factor voor Google. Regelmatig content plaatsen wordt dus beloond. Daar komt bij dat sterke content goed deelbaar is op social media, iets wat tegenwoordig in de vorm van social shares ook meeweegt in jouw organische ranking.

SEO Content Kampen

SEO Autoriteit Kampen

Autoriteit

Google bepaalt de kwaliteit van een website op basis van de hoeveelheid andere websites die naar deze site verwijzen. Met het versterken van jullie autoriteit creëren wij daarom zoveel mogelijk hyperlinks van andere sites naar jullie domein. Hierbij gaat kwaliteit voor kwantiteit. Het gaat dus niet om de hoeveelheid backlinks die je hebt, maar om de kwaliteit van die backlinks. Variatie speelt ook een rol. Je scoort door backlinks te vergaren van websites met verschillende autoriteiten. Een hoop zaken waar je rekening mee moet houden, dus! Onze SEO-experts begrijpen gelukkig precies wat er nodig is om te scoren met SEO in Kampen.

SEO of SEA in Kampen

Waar je met SEO zorgt dat jij met jouw bedrijf in Kampen goed wordt gevonden in de organische resultaten van Google, daar kun je met SEA adverteren op topposities in Google. Hiervoor gebruik je Google Ads. Het voornaamste verschil met SEO is dat het met SEA direct mogelijk is om vindbaar te zijn in de zoekresultaten, terwijl SEO meer tijd kost. Het adverteren in Google is echter vrij kostbaar. Je betaalt hier namelijk per klik. Tijd investeren in SEO is daarom een perfecte oplossing. Door continu de kwaliteit van jouw website te verbeteren, word je gaandeweg steeds beter gevonden via de gratis organische resultaten. En deze klikken naar jouw website kosten jou geen geld.

Het is overigens niet zo dat we Google Ads afraden. SEO en SEA kunnen elkaar versterken, waardoor je nog beter gevonden kunt worden in de omgeving van Kampen. B&S Media heeft naast SEO-specialisten ook een team aan SEA-specialisten voor je klaar staan, mocht je daar behoefte aan hebben. Alles voor méér dan online succes.

Maak vrijblijvend kennis

Bepaal zelf hoe actief betrokken je bent

Vind je het prettig om zelf SEO-teksten te schrijven? Of heb je liever dat onze tekstschrijvers aan de slag gaan voor jou? De keuze is uiteraard aan jou. Om te scoren met SEO in Kampen zijn er verschillende manieren van samenwerken mogelijk. Onze SEO-specialisten hebben ervaring in uiteenlopende branches en kunnen over elk onderwerp een ijzersterke tekst schrijven. Zo ben je er zeker van dat de content perfect aansluit bij jouw bedrijf, mocht je ervoor kiezen om het hele traject uit handen te geven.

Zoekmachine optimalisatie Kampen

Duurzame samenwerking

Tijdens de werkzaamheden monitoren wij nauwkeurig de effecten van onze zoekmachineoptimalisatie in Kampen. Zo analyseren wij welke woorden relevant verkeer opleveren, op welke posities jouw website wordt vertoond in de zoekresultaten en hoe we de resultaten kunnen verbeteren.

Vanzelfsprekend houden wij samen met jou de ontwikkelingen in de markt en in jouw bedrijf in Kampen in de gaten. Zijn er ontwikkelingen bij Google waarop we moeten inspelen? Biedt jullie bedrijf een nieuw product aan? Op deze manier werken we samen aan duurzame optimale online vindbaarheid. Hoge posities halen met SEO in Kampen is namelijk een creatief proces dat tijd vergt. En wij maken maar wat graag tijd voor de vindbaarheid van jouw bedrijf!

Referenties

Weten waarom zoveel bedrijven in de regio van Kampen voor B&S Media hebben gekozen?

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Frans van der Kolk

vdkgroep.com

Bij B&S Media wordt er gewerkt met korte lijnen. Ze komen na wat afgesproken is en dit alles wordt gedaan met een beetje humor.

Lees

3 veelgestelde vragen over SEO in Kampen

Allereerst zullen je wensen en onze mogelijkheden afgestemd worden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij SEO komen een aantal werkzaamheden om de hoek kijken. De techniek van de website moet namelijk geoptimaliseerd worden, de content op je website moet zoekmachine vriendelijk zijn en daarnaast moet je website autoriteit opbouwen. Zo’n 200 factoren zijn belangrijk voor SEO. Wij hebben de kennis in huis om jouw website hoog in Google te krijgen!

Maandelijks ontvang je duidelijke rapportages over hoe jouw SEO campagne presteert. Je ziet direct wat je posities op belangrijke zoekwoorden zijn en hoeveel bezoekers dit heeft opgeleverd. Daarnaast kun je ook zien hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Jouw campagnemanager zal je regelmatig op de hoogte houden.

SEO is geschikt voor ieder bedrijf. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we toelichten wat de online marketing kansen voor jouw bedrijf zijn. Wij helpen graag om je website hoog in Google te krijgen!

Een SEO campagne in Kampen starten?

Ook hoog in de zoekresultaten van Google staan? En benieuwd wat SEO voor jouw bedrijf in Kampen kan betekenen?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.