Online marketing

Laat je bedrijf groeien met online marketing!
Meer naamsbekendheid, meer websitebezoekers en meer omzet zijn voorbeelden van doelen waar wij samen met jou aan kunnen werken.

Benieuwd wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Het ervaren online marketing team van B&S Media helpt je niet alleen aan rendementvolle campagnes, maar ook aan méér online succes!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is online marketing?

Online marketing, ook wel internet marketing genoemd, is het onder de aandacht brengen van bedrijven, producten of diensten op het internet. Het voornaamste doel van online marketing is (potentiële) klanten naar je website te leiden en het verhogen van de conversie.

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner

Online marketing mogelijkheden

Bij online marketing draait het om het in de markt zetten van organisaties, merken, producten en diensten met behulp van internet. Het is daarbij belangrijk dat je website goed wordt gevonden door de juiste (relevante) doelgroep. Google Ads (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO) en een professionele website of webshop zijn daarbij van groot belang.

Google Ads

Google Ads

Met Google Ads zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

BOVENAAN IN GOOGLE
SEO

SEO

Met SEO zorgen wij ervoor dat jouw website structureel beter vindbaar is en je topposities scoort op voor jou relevante zoekwoorden.

BETER VINDBAAR
Webdesign

Webdesign

Met een professionele site maak je een goede eerste indruk bij potentiële klanten. Wij zorgen er voor dat je website doeltreffend is.

PROFESSIONELE WEBSITE

Online Marketing - Google Ads

Google Ads (SEA)

Google Ads is een krachtig online marketinginstrument, waarmee je snel meer rendement uit je website kunt halen. Want hoe zichtbaarder je online bent, hoe groter de kans dat je potentiële klanten jouw product of dienst vinden. Met een Google Ads campagne bij B&S Media, zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

 

Binnen Google Ads zijn er verschillende advertentiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om vanuit één budget combinaties te maken tussen zoekmachine advertentiesdisplay advertenties en Google Shopping advertenties. Vervolgens kun je met remarketing eerdere bezoekers van je website opnieuw benaderen voor een optimaal rendement.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Dagelijks wordt er via Google ontzettend vaak gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website dan niet hoog scoort op deze zoekwoorden, gaat de concurrent er met deze potentiële klanten vandoor. Met SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgen wij ervoor dat jouw website structureel beter vindbaar is en je topposities scoort op voor jou relevante zoekwoorden.

Online marketing - SEO

Online marketing - Webdesign

Webdesign

Een vakkundig webdesign bedrijf levert niet alleen een professioneel webdesign, maar zorgt ook voor een doeltreffende website of webshop, die meer omzet voor je bedrijf genereert. Tegenwoordig is een website namelijk het online visitekaartje van je bedrijf. Om de klant te laten zien wie je bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en een goede gebruikerservaring biedt. Maar belangrijker nog, een succesvolle website zorgt ervoor dat klanten je online kunnen vinden, geïnformeerd worden en vervolgens tot actie overgaan. Zo functioneert je website zowel als visitekaartje én als leadgenerator!

Online marketing hulp nodig?

Geen tijd of onvoldoende kennis om je online marketing campagnes zelf te beheren? Laat je campagnes dan uitbesteden aan B&S Media Internetmarketing. Hét online marketing bureau uit de regio Kampen en Zwolle!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.