Laat je bedrijf groeien met online marketing! Meer naamsbekendheid, meer websitebezoekers en meer omzet zijn voorbeelden van doelen waar wij samen met jou aan kunnen werken. Het ervaren online marketing team van B&S Media helpt je niet alleen aan rendementvolle campagnes, maar ook aan méér online succes!

 

Wat is online marketing?

Online marketing, ook wel internet marketing genoemd, is het onder de aandacht brengen van bedrijven, producten of diensten op het internet. Het voornaamste doel van online marketing is (potentiële) klanten naar je website te leiden en het verhogen van de conversie.

 

Online marketing mogelijkheden

Bij online marketing draait het om het in de markt zetten van organisaties, merken, producten en diensten met behulp van internet. Het is daarbij belangrijk dat je website goed wordt gevonden door de juiste (relevante) doelgroep. Google Ads (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO) en een professionele website of webshop zijn daarbij van groot belang.

 

Google AdWords (SEA)

Google Ads (SEA)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie

Webdesign

Webdesign

 

Google Ads (SEA)

Google Ads is een krachtig online marketinginstrument, waarmee je snel meer rendement uit je website kunt halen. Want hoe zichtbaarder je online bent, hoe groter de kans dat je potentiële klanten jouw product of dienst vinden. Met een Google Ads campagne bij B&S Media, zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

Binnen Google Ads zijn er verschillende advertentiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om vanuit één budget combinaties te maken tussen zoekmachine advertenties, display advertenties en Google Shopping advertenties. Vervolgens kun je met remarketing eerdere bezoekers van je website opnieuw benaderen voor een optimaal rendement.

De voordelen van Google Ads bij B&S Media:

 • Direct en meetbaar resultaat
 • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
 • Duidelijke maandelijkse rapportages
 • Premier Google Partner

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Dagelijks wordt er via Google ontzettend vaak gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website dan niet hoog scoort op deze zoekwoorden, gaat de concurrent er met deze potentiële klanten vandoor. Met SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgen wij ervoor dat jouw website structureel beter vindbaar is en je topposities scoort op voor jou relevante zoekwoorden.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie (SEO) bij B&S Media:

 • 24/7 gevonden worden door potentiële klanten
 • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
 • Blijvende verbeteringen aan jouw website
 • Vaste maandelijkse investering

 

Webdesign

Met een professioneel webdesign bedrijf zorg je niet alleen voor een goede eerste indruk, maar ook voor een doeltreffende website of webshop, die meer omzet voor je bedrijf genereert. Tegenwoordig is een website namelijk het online visitekaartje van je bedrijf. Om de klant te laten zien wie je bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en een goede gebruikerservaring biedt. Maar belangrijker nog, een succesvolle website zorgt ervoor dat klanten je online kunnen vinden, geïnformeerd worden en vervolgens tot actie overgaan. Zo functioneert je website zowel als visitekaartje én als leadgenerator!

De voordelen van webdesign bij B&S Media:

 • Thema of een maatwerk website
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Eenvoudig in beheer
 • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

B&S Media, hét online marketing bureau uit de regio Kampen

B&S Media Internetmarketing is een internet marketing bureau dat oprecht om haar klanten geeft. We zijn al 11 jaar actief en de meeste van onze oorspronkelijke klanten zijn nog steeds bij ons. Wij hebben deze loyaliteit gecreëerd door 2 principes te volgen. De eerste is om altijd op de hoogte te zijn van de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de online marketing. De andere is om onze klanten zo goed te leren kennen dat we eerder een intern team zijn dan een externe leverancier.
 • Betere resultaten voor jouw investering
 • Heldere, persoonlijke en proactieve werkwijze
 • Eerlijke en betrouwbare partner gecertifi ceerd door Google
 • Relaties waarderen ons gemiddeld met een 9,6

 

Online marketing adviseurs - B&S Media

 

Online marketing hulp nodig?

Geen tijd of onvoldoende kennis om je online marketing campagnes zelf te beheren? Laat je campagnes dan uitbesteden aan B&S Media Internetmarketing. Hét online marketing bureau uit de regio Kampen en Zwolle. Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om rendementvolle campagnes te creëren, beheren en optimaliseren!

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met jou om tafel!

Maak direct een afspraak