Haal met website optimalisatie meer rendement uit uw website bezoekers. Door uw website te laten optimaliseren door een deskundig en ervaren website optimalisatie bureau zorgt u ervoor dat klanten u niet alleen vinden, maar ook daadwerkelijk tot actie overgaan nadat ze op uw website terecht gekomen zijn. Zo functioneert uw website niet alleen als visitekaartje maar ook als leadgenerator.

Waarom Website Optimalisatie?

Dat is eenvoudig. Door uw website te laten optimaliseren door B&S Media krijgt u meer rendement uit uw website. Onze internet marketing specialisten hebben brede kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van website optimalisatie en zijn allemaal door Google gecertificeerd. Daarnaast weet ons team wat er voor nodig is om uw website op de juiste positie te krijgen.

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk

  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)
google_adwords_posities
Wat is website optimalisatie precies? Met website optimalisatie gaat u structureel aan de slag gaan met het verbeteren van uw website. Elke website heeft de potentie om meer leads of meer omzet te genereren. Zo kan de website gebruikersvriendelijk worden gemaakt, het conversiepercentage worden verbeterd en meer omzet uit de huidige website bezoekers worden gerealiseerd. Zo haalt u meer rendement uit uw online marketing activiteiten.
“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de internet marketing campagnes die B&S Media voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media Internetmarketing.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

3 veel gestelde vragen over Website Optimalisatie

1. Kan ik zelf beslissen hoe mijn website verandert?
Natuurlijk. Het is uw website. Daarom overleggen we met u over het plan van aanpak. Bent u akkoord met onze verbeteradviezen en de aanpak? Dan optimaliseren wij uw website.
2. B&S Media is Google Partner. Helpt dit bij website optimalisatie?
Google Partners zijn gecertificeerde bedrijven die in de ogen van Google de best mogelijke dienstverlening leveren. Het biedt u dus meer zekerheid van een goede dienstverlening, dat ons bedrijf gezond is en dat onze klanten tevreden zijn. Maar dit betekent niet dat wij stil blijven zitten; wij blijven investeren in de beste mensen en technologie, zodat u meer klanten krijgt uit uw website bezoekers. En als partner kunnen wij altijd de nieuwste producten, hulpmiddelen en inzichten van Google bieden. Dus loopt ú voorop met uw website optimalisatie campagnes.
3. Wat voor een rapportages krijg ik?
U ontvangt maandelijks duidelijke rapportages over de prestaties van uw website optimalisatie campagne. In de rapportages hoeveel bezoekers uw website heeft gehad en hoeveel leads (klanten) dit heeft opgeleverd. Daarnaast wordt u regelmatig gebeld door uw campagnemanager om de resultaten persoonlijk door te spreken.
Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak