Webdesign optimalisatie

Succesvol jouw website laten optimaliseren? B&S Media Internetmarketing heeft samen meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van website optimalisatie.

Weten wat website optimalisatie voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Je wilt een nieuwe website laten ontwikkelen of je huidige website laten optimaliseren? Vraag vrijblijvend advies aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website optimalisatie bij B&S Media

Je website laten optimaliseren door B&S Media zorgt voor meer rendement en (meetbaar) resultaat. Onze internet marketing specialisten hebben brede kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van website optimalisatie. Daarnaast weet ons team wat er voor nodig is om jouw website op hoog in Google te krijgen. Met een geoptimaliseerde website of webshop haal je meer rendement uit je websitebezoekers. Zo zorg je er niet alleen voor dat klanten je vinden, maar ook daadwerkelijk tot actie overgaan. Vraag vandaag nog een gratis quickscan aan!

Website Optimalisatie

De voordelen voor jou

  • 24/7 gevonden worden door potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering

Wat is website optimalisatie?

Website optimalisatie is een structureel proces waarbij je website of webshop geoptimaliseerd wordt om aantrekkelijker te worden voor bezoekers en zoekmachines. Dit zorgt doorgaans voor meer conversies. Elke website heeft de potentie om meer leads en meer omzet te genereren!

Website Optimalisatie

Hoe werkt website optimalisatie precies?

Om je bezoekers de beste ervaring te geven en meer omzet voor je bedrijf te generen, is het belangrijk dat je website optimaal presteert. Het optimaliseren van websites is een specialistisch vakgebied, wat bestaat uit usability optimalisatie, zoekmachine optimalisatie en conversie optimalisatie. Hierdoor wordt je website gebruiksvriendelijker, beter vindbaar en vergroot je de kans op doorklikken en conversies.

1. Usability optimalisatie

Allereerst is het belangrijk dat de usability (gebruiksvriendelijkheid) van je website wordt verbeterd. Door je website o.a. op structuur, snelheid, navigatie, gemak, responsive en design te optimaliseren, kun je bezoekers een optimale gebruikerservaring bieden. Hiermee voorkom je dat bezoekers je website vroegtijdig verlaten. Door de usability van je website te verbeteren, vergroot je ook direct de online vindbaarheid ervan.

2. Zoekmachine optimalisatie

Wanneer je website eenmaal gebruiksvriendelijk is en aan de technische eisen voldoet, is de tweede stap het aantrekken van bezoekers naar jouw website. Belangrijk hierbij is dat je product of dienst online goed gevonden wordt en bovenaan in Google staat. Hiervoor optimaliseren we de content op je website en verhogen we de domein autoriteit door middel van linkbuilding en bloggen. Door SEO in te zetten, kun je eenvoudig je online vindbaarheid verbeteren.

3. Conversie optimalisatie

Misschien wel de belangrijkste factor voor je website is het conversiepercentage. Want zodra bezoekers eenmaal op je website zijn, wil je natuurlijk dat ze iets ‘doen’. Door te sturen in het denken en handelen, kun je bezoekers converteren naar betalende klanten. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van call to actions, buttons, bepaald kleurgebruik, USP’s, acties en recensies.

Maak vrijblijvend kennis

3 veelgestelde vragen over website optimalisatie

Natuurlijk. Het is jouw website. Daarom overleggen we met je over het plan van aanpak. Ben je akkoord met onze verbeteradviezen en de aanpak? Dan optimaliseren wij je website.

Website optimalisatie wordt ook website marketing genoemd. Het optimaliseren van je website zorgt er voor dat je beter wordt gevonden en beter converteert. De techniek van de website wordt dan onder handen genomen, zodat de website zoekmachine vriendelijk wordt. Daarnaast worden teksten, titels, afbeeldingen en dergelijke geoptimaliseerd met de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Het conversieproces zal worden geoptimaliseerd, zodat het aantal conversies zal stijgen. Ook is het mogelijk dat er een linknetwerk wordt opgezet, zodat de website in de ogen van Google meer waarde krijgt.

Je ontvangt maandelijks duidelijke rapportages over de prestaties van je website optimalisatie campagne. In de rapportages zie je hoeveel bezoekers je website heeft gehad en hoeveel leads (klanten) dit heeft opgeleverd. Daarnaast word je regelmatig gebeld door je campagnemanager om de resultaten persoonlijk door te spreken.

Website laten optimaliseren?

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan in Kampen, maar o.a. ook in de omgeving van Dronten, Apeldoorn, Harderwijk, Meppel, Zwolle of Lelystad. Liever eerst meer info over website optimalisatie?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of word gebeld door één van onze adviseurs:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.