Webdesign Hattem

Ben je als ondernemer in Hattem nog niet in het bezit van een professionele website of -shop? Zonde!

De specialisten van B&S Media Internetmarketing bouwen het visitekaartje dat bij jouw bedrijf past!

Weten wat webdesign in Hattem voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Je wilt een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorg dat klanten je online vinden!

Natuurlijk wil jij als bedrijf dat de klant je online weet te vinden. Echter, het hebben van alleen een website of webshop in Hattem is niet genoeg. Jouw website moet klaar zijn voor zoekmachines. Dat wil zeggen dat aan alle factoren moet zijn gedacht om de website goed online vindbaar te maken. Alleen dan kan de klant jou op het internet vinden. Als je op zoek bent naar een bureau dat webdesign in Hattem kan verzorgen, ben je bij B&S Media aan het juiste adres. Onze specialisten geven jouw website een nieuwe, frisse tint.  Daarnaast moeten websites en webshops klaar zijn voor de toekomst. Hier zorgt ons webdesignbureau uit de regio Hattem dan ook in elk project voor.

Webdesign Hattem

Dé voordelen

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Professioneel en alles onder één dak

Ben je op zoek naar een nieuwe website die professionaliteit uitstraalt en die aan alle eisen voldoet? B&S Media ontwikkelt professionele websites die voldoen aan de eisen van Google. Daarnaast integreren we de standaarden van W3C in onze websites. Ook zijn onze websites responsive, dat betekent dat jouw website op alle apparaten te bekijken is en goed wordt weergegeven. Wil je een professionele website of webshop in de omgeving van Hattem laten maken? Dan ben je bij ons dus aan het juiste adres. Naast webdesign in Hattem, ben je ook voor webhosting bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen jou daarmee een snelle website die overal te benaderen is. Wil je er ook van verzekerd zijn dat jouw website altijd snel laad? Kies dan voor een website bij B&S Media. Wij leveren maatwerk op het gebied van webdesign!

Referenties

Benieuwd wat bedrijven in de regio van Hattem over onze diensten zeggen?

Jeroen Hup
Jeroen Hup
warmtestore.nl

Vorig jaar heeft B&S Media een compleet nieuwe Magento webshop voor ons bedrijf gerealiseerd. Het hele proces van ontwikkeling tot oplevering is ons zeer goed bevallen. Het belang van persoonlijke betrokkenheid en persoonlijk overleg is gebleken, nadat wij onze campagnes eens flink geïnventariseerd en uitgefilterd hebben. Hiermee besparen wij een hoop onnodige kosten, is de leadprijs gedaald en weten we dat de binnengekomen leads waardevol zijn. Wij zullen een ieder dan ook dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!”

Johan Bosma
Johan Bosma
banketwereld.nl

“B&S Media Internetmarketing is een betrouwbare partner voor Internet Marketing en SEO zoekmachine optimalisatie. Mijn bedrijf werkt al 6 jaar naar volle tevredenheid samen, afspraken worden nagekomen en onze website is op alle belangrijke zoektermen te vinden op de topposities in de betaalde en organische resultaten. Dankzij de handige rapportages kan ik precies zien welke potentiële klanten mijn website bezocht hebben en kan ik daar actie op ondernemen. Kortom B&S Media Internetmarketing is een aanrader, het is de investering dubbel en dwars waard!“

3 veelgestelde vragen over webdesign in Hattem

1. Wat kost een nieuwe website?

Het is op dit moment lastig te zeggen wat een website jou gaat kosten. In een vrijblijvend adviesgesprek kan worden afgestemd wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Ook kan er dan een prijskaartje worden geschetst. De kosten van een nieuwe website zijn namelijk afhankelijk van te veel factoren om vooraf direct een goede prijsopgave te kunnen doen. Daarvoor moeten eerst jouw wensen duidelijk zijn.

2. Hoe word ik op de hoogte gehouden van de vorderingen?

Wij vinden een goede communicatie ontzettend belangrijk. Onze websitebouwer zal jou tussentijds rapporteren en bespreken wat er allemaal gedaan is aan jouw nieuwe website. Zo krijg je op een eenvoudige manier duidelijk wat er allemaal aan de nieuwe website wordt gedaan. Uiteraard kun je dan aangeven of alles nog naar wens is.

3. Moet ik ook licentiekosten betalen?

Nee, wij werken met een Open Source CMS-systeem, dus je hoeft geen licentiekosten te betalen. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

Website laten maken in Hattem?

Heb je een organisatie in Hattem? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent webdesign?

Neem contact met ons op!

038 337 6678      info@bsmedia.nl 

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.