Heeft u een nieuwe website nodig, die goed gevonden wordt in Google? B&S Media Internetmarketing is het webdesign bedrijf uit de regio Hattem, dat er voor zorgt dat uw website hoog staat in Google. B&S Media geeft webdesign een nieuwe, frisse tint. Websites moeten klaar zijn voor de toekomst en dat is dan ook een belangrijk speerpunt bij het ontwikkelen van nieuwe websites. Wij zijn gevestigd in Kampen, maar ons klantenbestand reikt ook tot in Hattem en over de IJssel.

Website laten maken Hattem

U wilt als bedrijf dat de klant u online weet te vinden. Echter, het hebben van alleen een website is niet genoeg. Uw website moet klaar zijn voor zoekmachines. Dat wil zeggen dat aan alle factoren moet zijn gedacht om uw website goed vindbaar te maken. Alleen dan kan de klant u online vinden. Als u op zoek bent naar een bureau dat webdesign in Hattem kan verzorgen, bent u bij B&S Media aan het juiste adres.

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk

  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)
webdesign_kampen

Webdesign Hattem: voor professionaliteit

Bent u op zoek naar een nieuwe website die professionaliteit uitstraalt en die aan alle eisen voldoet? B&S Media ontwikkelt professionele websites die voldoen aan de eisen van Google. Daarnaast integreren we de standaarden van W3C in onze websites. Ook zijn onze websites responsive, dat betekent dat uw website op alle apparaten te bekijken is en goed wordt weergegeven. Voor een professionele website laten maken bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Webhosting en webdesign

Naast webdesign in Hattem, bent u ook voor webhosting bij ons aan het juiste adres. Wij garanderen u daarmee een snelle website die overal te benaderen is. Wilt u er ook van verzekerd zijn dat uw website altijd snel laad? Kies dan voor een website bij B&S Media. Wij leveren maatwerk op het gebied van webdesign!

“BB&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets.”
Cor Volmer, Volmer Chaletbouw

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Wat kost een nieuwe website?
Het is op dit moment lastig te zeggen wat een website u gaat kosten. In een vrijblijvend adviesgesprek kan worden afgestemd wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Ook kan er dan een prijskaartje worden geschetst. De kosten van een nieuwe website zijn namelijk afhankelijk van te veel factoren om vooraf direct een goede prijsopgave te kunnen doen. Daarvoor moeten eerst uw wensen duidelijk zijn.
2. Hoe word ik op de hoogte gehouden van de vorderingen?
Onze websitebouwer zal u tussentijds rapporteren en bespreken wat er allemaal gedaan is aan uw nieuwe website. Zo krijgt u op een eenvoudige manier duidelijk wat er allemaal aan uw nieuwe website wordt gedaan. Uiteraard kunt u dan aangeven of alles nog naar wens is.
3. Moet ik ook licentiekosten betalen?
Nee, wij werken met een Open Source CMS-systeem, dus u hoeft geen licentiekosten te betalen. Dat is natuurlijk wel zo prettig.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak