Microsoft Advertising Partner

Als vooraanstaande Microsoft Advertising Partner biedt B&S Media Internetmarketing ongekende expertise op het gebied van Microsoft Ads. Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen!

Maak vrijblijvend kennis

Wij hebben de Microsoft Advertising Partner Badge verdiend

Partner badge
  • Wij zijn door Microsoft geselecteerd als Microsoft Advertising Partner
  • Wij voldoen aan alle strenge richtlijnen van Microsoft voor succesvolle campagnes
  • Wij blijven op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden binnen Microsoft

Gecertificeerd internetmarketingbureau

B&S Media Internetmarketing mag zich – naast Premier Google Partner – ook Microsoft Advertising Partner noemen. Dit houdt in dat wij gecertificeerde specialisten in huis hebben, ons bedrijf gezond is en onze relaties tevreden over ons zijn. Desondanks zitten wij niet stil. Als internet marketing bureau blijven we investeren in de beste mensen en technologie. Alleen zo krijg jij als klant de beste service. Dit doen wij onder andere door op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en regelmatig examens af te leggen. Zo blijft onze kennis en kunde omtrent Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads) altijd up to date.

Schakel een Microsoft Advertising Partner in!

Een gebrek aan tijd of kennis. Het maakt niet uit waarom je naar een specialist op zoek bent. Je kunt je campagnes altijd uitbesteden aan B&S Media Internetmarketing. Onze gecertificeerde Microsoft Ads specialisten staan je graag te woord en nemen je werk uit handen. Van het opstarten tot het beheren van jouw campagne: wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.