Uw doelgroep zit op social media, met Social Media marketing bereikt u ze. Bijna alle Nederlanders zijn tegenwoordig actief op sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Google Plus en het wordt steeds populairder. Niet alleen voor consumenten, maar ook voor bedrijven is sociale media onmisbaar aan het worden. Steeds meer bedrijven bouwen een zakelijk netwerk op via social media.

Waarom Social Media marketing

B&S Media Internetmarketing helpt u graag succesvol te worden met social media marketing. U verstevigt uw relatie met uw doelgroep en u creëert betrokkenheid en interactie met uw klanten.

  • Meer interactie met uw klanten
  • Meer betrokkenheid bij uw bedrijf

  • Moderne mond-tot-mond reclame
  • Opgezet en begeleidt door experts
social media marketing
Wat is social media marketing? Social media marketing richt zich o.a. op het adverteren binnen sociale netwerken (zoals Facebook, LinkedIn en Twitter). Mensen onderhouden steeds meer contacten op het sociale web en laten daarbij een spoor aan informatie achter. Middels social media marketing kunt u hier uw voordeel mee doen, social media is een goed middel om uw merk/bedrijf onder de aandacht te brengen en te versterken.
“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de online marketing campagne die B&S Media voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media Internetmarketing.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

3 veel gestelde vragen over Social Media marketing

1. Hoe kies ik mijn doelgroep?
Het voordeel van adverteren via social media is dat we uw doelgroep op basis van de leeftijd, woonplaats, geslacht en interesses kunnen bereiken. We kunnen direct berekenen hoe groot uw doelgroep is en of deze bij uw doelstellingen past. Onze internet marketing specialisten beoordelen samen met u de situatie voor uw bedrijf en geven advies.
2. Is social media marketing goed voor mijn naamsbekendheid?
Ja. Adverteren op sociale media heeft veel impact. U bereikt grote aantallen potentiële klanten, die uw bedrijfsnaam zien. Daardoor bent u niet alleen op sociale media on top-of-mind, maar ook daarbuiten.
3. Wat voor een rapportages krijg ik?
U ontvangt maandelijks duidelijke rapportages over de prestaties van uw social media marketing campagne. In de rapportages ziet u hoe vaak uw advertentie in beeld is geweest (branding), hoeveel website bezoekers dit heeft opgeleverd en hoeveel leads u heeft gehad. Daarnaast wordt u regelmatig gebeld door uw campagnemanager om de resultaten persoonlijk door te spreken.
Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak