Internet marketing

Houd jij je niet bezig met de online aanwezigheid van jouw bedrijf? Dan loop je gegarandeerd omzet mis! 

De jonge, ambitieuze specialisten van B&S Media Internetmarketing helpen jou naar de top in Google.

Benieuwd wat internet marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of  naar info@bsmedia.nl

Het ervaren internet marketing team van B&S Media helpt je niet alleen aan rendementvolle campagnes, maar ook aan méér online succes!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Internet marketing voor MKB bedrijven

Bij B&S Media Internetmarketing zetten wij ons graag in voor jouw MKB bedrijf. Het is onze missie om jou te helpen aan meer klanten en meer omzet. Via doelgerichte internet marketing campagnes (ook wel online marketing genoemd) zorgen wij voor meer rendement uit jouw website. Met onze scherpe internet marketing specialisten en onze slimme technologie beschikken wij over de middelen die je nodig hebt om jouw online doelstellingen te behalen. Wij nemen je alle zorg uit handen. Jij doet waar je goed in bent – jouw bedrijf runnen – en wij zorgen voor maximaal online rendement.

Internet marketing

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner

Internet marketing mogelijkheden

Wil jij jouw organisatie, merk, product of dienst online op de kaart zetten? Dan is internet marketing echt iets voor jou. Met deze vorm zorg je er namelijk voor dat potentiële klanten jou op het wereldwijde web weten te vinden. Hierbij zijn Google Ads (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO) en een professionele website of -shop van een groot belang.

Google Ads

Google Ads

Met Google Ads zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

SEO

SEO

Met SEO zorgen wij ervoor dat jouw website structureel beter vindbaar is en je topposities scoort op voor jou relevante zoekwoorden.

Webdesign

Webdesign

Met een professionele site maak je een goede eerste indruk bij potentiële klanten. Wij zorgen er voor dat je website doeltreffend is.

Referenties

Weten waarom zoveel organisaties voor de diensten van B&S Media Internetmarketing hebben gekozen?

Marius Verhoef
Marius Verhoef
verhoefdakramen.nl

Wij hebben het idee dat B&S Media veel verstand van zaken heeft. Een fris, jong en gespecialiseerd bedrijf die precies weet wat de ontwikkelingen zijn op het wereldwijde web. Met veel hoogopgeleide jongeren in dienst hebben ze veel kennis in huis. Er is veel transparantie in de werkzaamheden, waardoor wij goed merken welke veranderingen er op onze website plaatsvinden. Daarnaast is het inzichtelijk op welke manier we groeien en dat we beter bekend zijn bij klanten. Dit merken we in de hoeveelheid aanvragen die we krijgen. De samenwerking met B&S Media is één van onze beste keuzes op het gebied van marketing.”

Peter Potter
Peter Potter
subsidiegezocht.nl

“Als organisatie moet je doen waar je goed in bent en dat is bij ons niet in internetmarketing. Met B&S Media hebben wij een partner gevonden die ons op dit vlak al het werk uit handen heeft genomen. Maar nog belangrijker is dat wij verzekerd zijn van een optimale internetcampagne. Nooit gedacht dat onze internetcampagne zoveel nieuwe klanten en dus omzet zou opleveren. Zo kunnen wij ons richten op onze core business. Daarnaast ervaren wij B&S Media als een zeer toegankelijk bedrijf met betrokken medewerkers die het optimale uit de internetcampagnes willen halen.”

3 veelgestelde vragen over internet marketing

1. Wat komt er allemaal bij SEO kijken?

Allereerst stemmen wij jouw wensen en onze mogelijkheden met elkaar af in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij SEO komen namelijk een flink aantal werkzaamheden kijken. Denk aan techniek, content en autoriteit. In totaal zijn er meer dan 200 factoren die belangrijk zijn voor het succes van jouw SEO-campagne. Onze internet marketing specialisten hebben de kennis in huis om jouw bedrijf bovenaan in Google te krijgen!

2. Kan ik ook direct hoog in Google staan zonder SEO?

Jazeker, het is ook mogelijk om direct bovenaan in Google te staan. Kies in dat geval voor Google Ads. Dit is het advertentieprogramma van Google. Je betaalt er dan voor om advertenties te laten zien wanneer mensen bepaalde zoekwoorden intypen.

3. Hoe worden de resultaten gerapporteerd?

Maandelijks ontvang je duidelijke rapportages over hoe jouw internet marketing campagne presteert. Je ziet direct wat je posities op belangrijke zoekwoorden zijn en hoeveel bezoekers dit heeft opgeleverd. Daarnaast kun je ook zien hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Jouw persoonlijke campagnemanager zal je regelmatig op de hoogte houden.

Hulp bij internet marketing nodig?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent internet marketing?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.