Internet marketing

Houd jij je niet bezig met de online aanwezigheid van jouw bedrijf? Dan loop je gegarandeerd omzet mis!
De jonge, ambitieuze specialisten van B&S Media Internetmarketing helpen jou naar de top in Google.

Benieuwd wat internet marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Het ervaren internet marketing team van B&S Media helpt je niet alleen aan rendementvolle campagnes, maar ook aan méér online succes!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Internet marketing voor MKB bedrijven

Bij B&S Media Internetmarketing zetten wij ons graag in voor jouw MKB bedrijf. Het is onze missie om jou te helpen aan meer klanten en meer omzet. Via doelgerichte internet marketing campagnes (ook wel online marketing genoemd) zorgen wij voor meer rendement uit jouw website. Met onze scherpe internet marketing specialisten en onze slimme technologie beschikken wij over de middelen die je nodig hebt om jouw online doelstellingen te behalen. Wij nemen je alle zorg uit handen. Jij doet waar je goed in bent – jouw bedrijf runnen – en wij zorgen voor maximaal online rendement.

Internet Marketing

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner

Internet marketing mogelijkheden

Wil jij jouw organisatie, merk, product of dienst online op de kaart zetten? Dan is internet marketing echt iets voor jou. Met deze vorm zorg je er namelijk voor dat potentiële klanten jou op het wereldwijde web weten te vinden. Hierbij zijn Google Ads (SEA), zoekmachine optimalisatie (SEO) en een professionele website of -shop van een groot belang.

Google Ads

Google Ads

Met Google Ads zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

BOVENAAN IN GOOGLE
SEO

SEO

Met SEO zorgen wij ervoor dat jouw website structureel beter vindbaar is en je topposities scoort op voor jou relevante zoekwoorden.

BETER VINDBAAR
Webdesign

Webdesign

Met een professionele site maak je een goede eerste indruk bij potentiële klanten. Wij zorgen er voor dat je website doeltreffend is.

PROFESSIONELE WEBSITE

Referenties

Weten waarom zoveel organisaties voor de diensten van B&S Media Internetmarketing hebben gekozen?

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Theo Rikken

naamborden.nl

Ik heb met verschillende marketingbureaus samengewerkt. Helaas zijn er ook cowboys in de markt die erg veel schade kunnen aanrichten. Remco heeft eerst veel rommel moeten opruimen voordat we vooruit konden. Nu staan we sterk op alle belangrijke zoekwoorden en groeien we door ook op long tails in te zetten. Remco is een open aanspreekpunt en reageert altijd binnen No-time op mijn vragen. Samen met Jos hebben we eerst ook moeten zoeken naar de juiste formule om onze Ads campagne succesvol te maken. Jos is uitgekomen bij Google Shopping en dit is blijkt voor ons goed te werken. Jos zoekt proactief contact met ons om met de juiste marktinformatie de advertenties zo succesvol mogelijk te maken.

Lees

3 veelgestelde vragen over internet marketing

Allereerst stemmen wij jouw wensen en onze mogelijkheden met elkaar af in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij SEO komen namelijk een flink aantal werkzaamheden kijken. Denk aan techniek, content en autoriteit. In totaal zijn er meer dan 200 factoren die belangrijk zijn voor het succes van jouw SEO-campagne. Onze internet marketing specialisten hebben de kennis in huis om jouw bedrijf bovenaan in Google te krijgen!

Jazeker, het is ook mogelijk om direct bovenaan in Google te staan. Kies in dat geval voor Google Ads. Dit is het advertentieprogramma van Google. Je betaalt er dan voor om advertenties te laten zien wanneer mensen bepaalde zoekwoorden intypen.

Maandelijks ontvang je duidelijke rapportages over hoe jouw internet marketing campagne presteert. Je ziet direct wat je posities op belangrijke zoekwoorden zijn en hoeveel bezoekers dit heeft opgeleverd. Daarnaast kun je ook zien hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Jouw persoonlijke campagnemanager zal je regelmatig op de hoogte houden.

Hulp bij internet marketing nodig?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent internet marketing?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.