Zoekmachine adverteren (SEA) is een zeer doeltreffend marketinginstrument, waarmee je snel meer rendement uit je website kunt halen. Want hoe zichtbaarder je bent, hoe groter de kans dat potentiële klanten jouw product of dienst vinden. Met zoekmachine adverteren zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

 

Wat is zoekmachine adverteren (SEA)?

Met zoekmachine adverteren (ook bekend als Search Engine Advertising, of SEA) koop je advertentieruimte in de zoekresultaten van Google. Wanneer klanten dan zoeken naar jouw bedrijf, product of dienst verschijnt je advertentie boven de organische zoekresultaten van Google. Dankzij de unieke segmentatiemogelijkheden kunnen de advertenties zeer doeltreffend ingesteld worden en heb je de mogelijkheid om lokaal, regionaal, landelijk of zelfs internationaal gevonden te worden. Binnen alle mogelijkheden van online adverteren is zoekmachine adverteren een van de meest effectieve manier om je producten of diensten direct onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

 

Zoekmachine adverteren (SEA)

Voordelen van zoekmachine adverteren bij B&S Media

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner

 

Optimaal rendement tegen de laagste kosten

Het lijkt makkelijk om te adverteren in Google Ads, maar niets is minder waar. De zoekwoorden waarop je wilt adverteren zijn soms erg aan de prijs en het inrichten van effectieve SEA campagnes is een tijdrovende klus. De campagnes moeten continu gemonitord en geoptimaliseerd worden voor een optimaal rendement tegen de laagste kosten. Dit vereist veel kennis en ervaring. Naast dat wij jarenlange ervaring hebben met zoekmachine adverteren, zijn wij ook Premier Google Partner. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je advertentiebudget haalt!

 

Wij zijn trotse Premier Google Partner

B&S Media is door Google gecertificeerd als Premier Google Partner. Dit betekent dat wij als Google Ads bureau goede consistente resultaten behalen voor onze klanten en gecertificeerde SEA specialisten in dienst hebben. Daarnaast profiteer je met een Premier Google Partner van de volgende voordelen:

  • B&S Media is als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
  • B&S Media ontvangt tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
  • B&S Media krijgt uitgebreid support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

 

Hoe zoekmachine adverteren bij B&S Media werkt

Om de gewenste online groei te realiseren met zoekmachine adverteren, is het van belang dat wij zo veel mogelijk weten over jouw bedrijf en doelstellingen. Tijdens een kennismakingsgesprek met je persoonlijke campagnemanager bespreek je daarom welke doelgroep je wilt aanspreken, welke zoekwoorden het meeste potentie hebben en eventueel de analyse van je huidige Google Ads account. Aan de hand van deze informatie richt je campagnemanager een op maat gemaakte SEA campagne in. Hierbij worden de verschillende doelen ingesteld, zodat de resultaten van je zoekmachine advertenties direct meetbaar zijn!

 

Continue optimalisatie en maandelijkse rapportages

Zodra de SEA campagne is ingericht, wordt deze continu gemonitord en geoptimaliseerd om het beste uit je advertentiebudget te halen. Iedere maand sturen we je hier een uitgebreide rapportage van. Daarnaast zal er elke 3 maanden een service call plaatsvinden om de SEA campagne en eventuele kansen te bespreken.

 

“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de Google AdWords campagne die B&S Media Internetmarketing voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

 

Ook zoekmachine adverteren bij B&S Media?

Wil jij ook meer uit je website halen en je daarmee je omzet laten groeien? Of heb je hulp nodig met je huidige SEA campagne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden van zoekmachine adverteren (SEA) zijn!

 

3 veel gestelde vragen over zoekmachine adverteren via Google

1. Hoe wordt mijn zoekmachine advertentie beter zichtbaar in Google?
Hoe vaak en op welke positie je zoekmachine advertentie zichtbaar is, hangt af van meerdere zaken. Hoeveel concurrentie is er bijvoorbeeld op de zoekwoorden waar je op adverteert? Wat is de kwaliteit van de landingspagina? Of hoeveel ben je bereidt maximaal te betalen voor een klik? Onze online marketing specialisten kunnen jouw specifieke situatie beoordelen en je adviseren.
2. B&S Media is Premier Google Partner. Hoe helpt dit mijn Google Ads campagne?
Premier Google Partners zijn gecertificeerde bedrijven die in de ogen van Google de best mogelijke SEA campagnes leveren. Het biedt je dus meer zekerheid van een goede dienstverlening, dat ons bedrijf gezond is en dat onze klanten tevreden zijn. Maar dit betekent niet dat wij stil blijven zitten; wij blijven investeren in de beste mensen en technologie, zodat je meer klanten krijgt. En als partner kunnen wij altijd de nieuwste producten en hulpmiddelen van Google bieden. Dus loopt jij voorop met jouw SEA campagnes.
3. Wat voor een rapportages krijg ik?
Je ontvangt maandelijks duidelijke rapportages over de prestaties van je SEA campagne. In de rapportages zie je hoeveel bezoekers je website heeft gehad, wat je kwijt bent aan advertentiekosten en hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Daarnaast word je regelmatig gebeld door je persoonlijke campagnemanager om de resultaten persoonlijk door te spreken.

 

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Maak direct een afspraak