Zoekmachine adverteren (SEA)

Onze ervaren SEA specialisten zorgen voor een relevante plek in de populairste zoekmachines.

Wil je weten wat SEA voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Direct topposities in een zoekmachine bereiken en daarmee meer rendement uit je website halen? Vraag gratis én vrijblijvend een quickscan aan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA) is een zeer doeltreffend marketinginstrument, waarmee je snel meer rendement uit je website kunt halen. Want hoe zichtbaarder je bent, hoe groter de kans dat potentiële klanten jouw product of dienst vinden. Met zoekmachine adverteren zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

De voordelen voor jou

 • Direct en meetbaar resultaat
 • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
 • Duidelijke maandelijkse rapportages
 • Premier Google Partner
 • Microsoft Advertising Partner

Wat is zoekmachine adverteren (SEA)?

Met zoekmachine adverteren (ook bekend als Search Engine Advertising, of SEA) koop je advertentieruimte in de zoekresultaten van zoekmachines als Google of Bing. Wanneer klanten dan zoeken naar jouw bedrijf, product of dienst verschijnt je advertentie boven de organische zoekresultaten. Dankzij de unieke segmentatiemogelijkheden kunnen de advertenties zeer doeltreffend ingesteld worden en heb je de mogelijkheid om lokaal, regionaal, landelijk of zelfs internationaal gevonden te worden. Binnen alle mogelijkheden van online adverteren is zoekmachine adverteren één van de meest effectieve manier om je producten of diensten direct onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep.

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge

B&S Media is door Google gecertificeerd als Premier Google Partner. Dit betekent dat wij als Google Ads bureau goede consistente resultaten behalen voor onze klanten en gecertificeerde SEA specialisten in dienst hebben. Daarnaast profiteer je met een Premier Google Partner van de volgende voordelen:

 • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
 • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
 • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

Optimaal rendement tegen de laagste kosten

Het lijkt makkelijk om te adverteren in zoekmachines, maar niets is minder waar. De zoekwoorden waarop je wilt adverteren zijn soms erg aan de prijs en het inrichten van effectieve SEA campagnes is een tijdrovende klus. De campagnes moeten continu gemonitord en geoptimaliseerd worden voor een optimaal rendement tegen de laagste kosten. Dit vereist veel kennis en ervaring. Naast dat wij jarenlange ervaring hebben met zoekmachine adverteren, zijn wij ook Premier Google Partner en Microsoft Advertising Partner. Zo weet je zeker dat je het maximale uit je advertentiebudget haalt!

Google AdWords Specialist

Google Ads specialist Danny vertelt

“Als Google Ads specialist is elke dag anders en leerzaam. De campagnes kunnen continu geoptimaliseerd worden en de ontwikkelingen binnen Google Ads volgen elkaar razendsnel op. Het doel om elke dag de campagneprestaties van mijn relaties te verbeteren, spreekt mij dan ook zo aan in dit vak. Daarnaast vind ik het erg leuk om ervoor te zorgen dat iedere euro zoveel mogelijk oplevert!”

%

Van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine

+

Al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Google Ads

De gemiddelde waardering van onze relaties

Zoekmachine adverteren (SEA)

Hoe zoekmachine adverteren bij B&S Media werkt

Om de gewenste online groei te realiseren met zoekmachine adverteren, is het van belang dat wij zo veel mogelijk weten over jouw bedrijf en doelstellingen. Tijdens een kennismakingsgesprek met je persoonlijke campagnemanager bespreek je daarom welke doelgroep je wilt aanspreken, welke zoekwoorden het meeste potentie hebben en eventueel de analyse van je huidige Google Ads of Microsoft Advertising account. Aan de hand van deze informatie richt je campagnemanager een op maat gemaakte SEA campagne in. Hierbij worden de verschillende doelen ingesteld, zodat de resultaten van je zoekmachine advertenties direct meetbaar zijn!

80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de Google AdWords campagne die B&S Media Internetmarketing voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media.

Jeroen Hup van Warmtestore.nl

Ook succesvol in zoekmachines adverteren?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.