Zoekmachine adverteren is verreweg de meest effectieve manier van online adverteren. Met zoekmachine adverteren (ook wel SEA of Google AdWords genoemd) bereikt u potentiële klanten juist op het moment dat ze naar uw product of dienst op zoek zijn. In tegenstelling tot de traditionele vormen van marketing is het resultaat van een zoekmachine advertentie campagne zeer goed meetbaar. Het is daarom de meest effectieve manier om snel meer rendement uit uw website te halen.

Zoekmachine adverteren met B&S Media

Dat is eenvoudig. Adverteren in zoekmachines samen met B&S Media Internetmarketing zorgt voor resultaat. Onze resultaatgerichte internet marketing specialisten kennen het adverteren in zoekmachines door en door en zijn allemaal door Google gecertificeerd.

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes

  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner
google_adwords_posities
Wat is zoekmachine adverteren precies? Zoekmachine advertenties worden weergegeven op de topposities in zoekmachines als Google en Bing bij relevante zoekresultaten. Wanneer klanten zoeken naar uw product of dienst, wordt uw bedrijf boven of naast de zoekresultaten weergegeven. Er worden pas kosten in rekening gebracht wanneer een gebruiker daadwerkelijk op uw advertentie klikt en niet wanneer uw advertentie wordt weergegeven.
“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de Google AdWords campagne die B&S Media Internetmarketing voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

3 veel gestelde vragen over zoekmachine adverteren via Google

1. Hoe wordt mijn advertentie beter zichtbaar in Google?
Hoe vaak en op welke positie uw advertentie zichtbaar is, hangt af van meerdere zaken. Hoeveel concurrentie is er bijvoorbeeld op de zoekwoorden waar u op adverteert? Wat is de kwaliteit van de landingspagina? Of hoeveel bent u bereidt maximaal te betalen voor een klik? Onze online marketing specialisten kunnen uw specifieke situatie beoordelen en u adviseren.
2. B&S Media is Google Partner. Hoe helpt dit mijn Google AdWords campagne?
Google Partners zijn gecertificeerde bedrijven die in de ogen van Google de best mogelijke Google AdWords campagnes leveren. Het biedt u dus meer zekerheid van een goede dienstverlening, dat ons bedrijf gezond is en dat onze klanten tevreden zijn. Maar dit betekent niet dat wij stil blijven zitten; wij blijven investeren in de beste mensen en technologie, zodat u meer klanten krijgt. En als partner kunnen wij altijd de nieuwste producten en hulpmiddelen van Google bieden. Dus loopt ú voorop met uw Google AdWords campagnes.
3. Wat voor een rapportages krijg ik?
U ontvangt maandelijks duidelijke rapportages over de prestaties van uw Google Adwords campagne. In de rapportages ziet u hoeveel bezoekers uw website heeft gehad, wat u kwijt bent aan advertentiekosten en hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Daarnaast wordt u regelmatig gebeld door uw campagnemanager om de resultaten persoonlijk door te spreken.
Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak