Adverteren op Google

Adverteren op Google is ideaal om meer klanten te realiseren. Wij helpen je het maximale te halen uit jouw marketingbudget!

Weten hoe? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Wij helpen je effectief te adverteren op Google! Vraag gratis én vrijblijvend een Google Ads quickscan aan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Denk je erover na om op Google te gaan adverteren? Kies dan voor ons Google Ads bureau in Kampen. Wij zijn een full-service online marketing bureau en verzorgen al ruim 10 jaar campagnes voor onze relaties.

B&S Media is een Premier Google Partner en dat betekent dat je ook daadwerkelijk resultaat krijgt voor jouw investering. Wij snappen namelijk dat binnen jouw campagne de Return on Investment (ROI) het allerbelangrijkste is. Daarom zorgen onze Google Ads specialisten ervoor dat jij op de juiste manier adverteert binnen Google Ads. Zo sta jij direct bovenaan in Google met zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf of organisatie.

De voordelen

 • Direct en meetbaar resultaat
 • Google en Microsoft Partner
 • Duidelijke rapportages
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Transparante werkwijze
 • Maximaal rendement

Adverteren met Google Ads

Door te adverteren op Google krijg je meer relevante bezoekers op jouw website. En dat betekent meer leads, meer klanten en meer omzet! Om te adverteren in de zoekresultaten en het Display Netwerk van Google, maak je gebruik van het advertentieprogramma Google Ads. Met dit programma kun je zelf bepalen op welke zoekwoorden jouw advertenties getoond moeten worden. Je krijgt dus bezoekers op jouw website die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. De Google Ads specialisten van B&S Media zorgen voor sterke advertenties die potentiële klanten verleiden om op jouw advertentie te klikken.

Start vandaag nog!

Wil je zo snel mogelijk meer klanten via je website? Wacht niet langer en start vandaag nog met adverteren op Google. Wij hebben al veel relaties geholpen met adverteren op Google. Hierdoor hebben wij onze Google Ads strategie steeds verder kunnen verfijnen. Daarnaast zijn wij door Google geselecteerd als Premier Google Partner. Dit houdt in dat wij aan alle strenge richtlijnen van Google voldoen om rendementvolle campagnes op te zetten. Wij leveren dus een betrouwbare dienstverlening met resultaat!

Quickscan aanvragen

Adverteren op Google

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge
 • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
 • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
 • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

Verschillende soorten Google advertenties

Reclame maken op Google kan op verschillende manieren. Welk platform het best bij jou past, is afhankelijk van jouw bedrijf, product en advertentiedoel.

Search

Search

Google Search stelt je in staat tekstadvertenties te laten zien aan jouw doelgroep, zodra zij zoeken op trefwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Display

Display

Advertenties op het Display Netwerk laat je zien aan relevante doelgroepen of aan personen die al eens eerder jouw website hebben bezocht.

Shopping

Shopping

Google Shopping is ideaal voor webshops die hun assortiment willen laten zien aan personen die geïnteresseerd zijn in het productaanbod.

YouTube

YouTube

Met YouTube advertenties kun je verschillende soorten advertenties laten zien aan personen die video's kijken of zoeken op YouTube.

Referenties

Benieuwd waarom bedrijven voor B&S Media Internetmarketing gekozen hebben?

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Theo Rikken

naamborden.nl

Ik heb met verschillende marketingbureaus samengewerkt. Helaas zijn er ook cowboys in de markt die erg veel schade kunnen aanrichten. Remco heeft eerst veel rommel moeten opruimen voordat we vooruit konden. Nu staan we sterk op alle belangrijke zoekwoorden en groeien we door ook op long tails in te zetten. Remco is een open aanspreekpunt en reageert altijd binnen No-time op mijn vragen. Samen met Jos hebben we eerst ook moeten zoeken naar de juiste formule om onze Ads campagne succesvol te maken. Jos is uitgekomen bij Google Shopping en dit is blijkt voor ons goed te werken. Jos zoekt proactief contact met ons om met de juiste marktinformatie de advertenties zo succesvol mogelijk te maken.

Lees

3 veelgestelde vragen over adverteren op Google

Je krijgt een eigen campagnemanager toegewezen die regelmatig contact met je op zal nemen over de campagne. Daarnaast krijg je maandelijks rapportages toegestuurd om te zien hoe goed jouw Ads campagne rendeert. Jouw campagnemanager staat je altijd bij en zal je altijd op de hoogte houden.

Alleen de allerbeste Google Ads bedrijven zijn door Google erkend. Onze kennis is getoetst en erkend door de zoekmachine. Je kunt dus rekenen op een eerlijke dienstverlening die gericht is op resultaat. Wij halen het maximale uit jouw campagne! Ons team internet marketing specialisten is altijd op zoek naar verbetering en houdt de recentste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Het is lastig om te zeggen wat je moet besteden om te adverteren in Google. Dat is namelijk in iedere situatie weer verschillend. In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen je dan een gericht advies geven over wat je moet besteden om het maximale uit jouw Google Ads campagne te halen.

Adverteren in Google?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent Google Ads?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.