Wilt u adverteren op Google? En daarmee direct bovenaan staan in Google op zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf of organisatie? Kies dan voor B&S Media Internetmarketing, wij realiseren uw AdWords campagne en zorgen ervoor dat u meer bezoekers en dus meer klanten op uw website krijgt! Adverteren in Google AdWords kan al heel eenvoudig. Binnen een dag kunt u bovenaan staan in de zoekresultaten en daardoor krijgt u dus direct meer bezoekers op uw website!

Snel en gemakkelijk adverteren op Google

Dankzij B&S Media kunt u snel en gemakkelijk adverteren op Google. B&S Media is een full-service online marketing bureau en verzorgt Google AdWords campagnes voor klanten. Wij zijn Premier Google Partner en dat betekent dat u ook daadwerkelijk resultaat krijgt voor uw investering. Return on investment is namelijk het belangrijkste als u investeert in een campagne. B&S Media verzorgt uw AdWords campagne en zorgt ervoor dat u op de juiste manier adverteert in Google!

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes

 

Adverteren op Google

Adverteren met Google AdWords

Door adverteren op Google zult u meer bezoekers krijgen op uw website. En meer bezoekers zal leiden tot meer leads en dus meer klanten! U betaalt kosten per klik. Dat houdt in dat u alleen betaalt als er ook daadwerkelijk op uw advertentie wordt geklikt. U krijgt dus bezoekers op uw website die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. B&S Media zorgt voor sterke advertenties die potentiële klanten zal verleiden om op uw advertentie te klikken.

Start vandaag nog met adverteren in Google!

Wilt u zo snel mogelijk meer klanten via uw website? Wacht niet langer en start vandaag nog met adverteren op Google. Onze kennis van adverteren in Google is door Google zelf erkend door middel van het Google Partnerschap. Alleen de allerbeste Google AdWords bedrijven zijn erkend als Google Partner. Wij leveren u dus een betrouwbare dienstverlening met resultaat!

” B&S Media helpt ons wekelijks om onze webwinkel justcarpets bekend te maken bij een groot publiek. Door een succesvolle AdWords campagne hebben we onze verkoop goed zien stijgen. Met B&S Media is het snel schakelen, dit werkt fijn. Een jong en dynamisch bedrijf met een duidelijke focus.”
Chris Simonse, Just Carpets

 

3 veelgestelde vragen over Adverteren op Google

1. Hoe word ik op de hoogte gehouden van de resultaten?
U krijgt een eigen campagne manager toegewezen die regelmatig contact met u op zal nemen over de campagne. Daarnaast krijgt u maandelijks rapportages toegestuurd om te zien hoe goed uw AdWords campagne rendeert. Uw campagne manager staat u altijd bij en zal u altijd op de hoogte houden.
2. Wat houdt het Google Partnerschap van B&S Media precies in?
Alleen de allerbeste Google AdWords bedrijven zijn door Google erkend. Onze kennis is getoetst en erkend door Google. U kunt dus rekenen op een eerlijke dienstverlening die gericht is op resultaat. Wij halen het maximale uit uw campagne! Ons team internet marketing specialisten is altijd op zoek naar verbetering en houdt de recentste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.
3. Wat moet ik besteden besteden om te adverteren in Google?
Het is lastig om te zeggen wat u moet besteden om te adverteren in Google. Dat is namelijk in iedere situatie weer verschillend. In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij u vertellen wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen u dan een gericht advies geven over wat u moet besteden om het maximale uit uw Google AdWords campagne te halen.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak