Adverteren op Google

Sta jij niet bovenaan in Google? Dan gaan jouw concurrenten er met de conversies vandoor!
B&S Media Internetmarketing zorgt met Google Ads voor meer bezoekers op jouw website.

Wil je weten wat adverteren op Google voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Direct topposities in Google bereiken en daarmee meer rendement uit je website halen? Vraag gratis én vrijblijvend een Google Ads quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Focus op Return on Investment (ROI)!

Denk je erover na om op Google te gaan adverteren? Kies dan voor ons Google Ads bureau in Kampen. Wij zijn een full-service online marketing bureau en verzorgen al ruim 10 jaar campagnes voor klanten. B&S Media is een Premier Google Partner en dat betekent dat je ook daadwerkelijk resultaat krijgt voor jouw investering. Wij snappen namelijk dat binnen jouw campagne de Return on Investment (ROI) het allerbelangrijkste is. Daarom zorgen onze Google Ads specialisten ervoor dat jij op de juiste manier adverteert binnen Google Ads. Zo sta jij direct bovenaan met zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf of organisatie.

Adverteren Op Google

De voordelen

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Premier Google Partner

Adverteren met Google Ads

Door te adverteren op Google zul je meer bezoekers krijgen op jouw website. En meer bezoekers zal leiden tot meer leads en meer klanten! Om te adverteren in de zoekresultaten en het Display Netwerk van Google, maak je gebruik van het advertentieprogramma Google Ads. Met dit programma kun je zelf bepalen op welke zoekwoorden jouw advertenties getoond moeten worden. Je krijgt dus bezoekers op jouw website die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. B&S Media zorgt voor sterke advertenties die potentiële klanten zal verleiden om op jouw advertentie te klikken.

Start vandaag nog!

Wil je zo snel mogelijk meer klanten via je website? Wacht niet langer en start vandaag nog met adverteren op Google. Wij hebben al veel relaties geholpen met adverteren op Google. Hierdoor hebben wij onze Google Ads strategie steeds verder kunnen verfijnen. Daarnaast zijn wij door Google geselecteerd als Premier Google Partner. Dit houdt in dat wij aan alle strenge richtlijnen van Google voldoen om rendementvolle campagnes op te zetten. Wij leveren dus een betrouwbare dienstverlening met resultaat!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Referenties

Benieuwd waarom bedrijven voor B&S Media Internetmarketing gekozen hebben?

Bas Van Olst

Bas van Olst

123schuifdeuren.nl

“Wij werken al jaren samen met B&S Media en ze denken goed met ons mee. Nieuwe ontwikkelingen worden besproken en zonodig toegepast. Prettig zijn de korte lijntjes als er zaken besproken moeten worden. De samenwerking met B&S Media heeft er zeker aan bijgedragen, dat we de laatste jaren behoorlijk zijn gegroeid als bedrijf. Kortom, ze verdienen een dikke duim!“
Lees
Jeroen Hup Warmtestore

Jeroen Hup

warmtestore.nl

“Na vele jaren de Google Ads campagnes in eigen beheer te hebben uitgevoerd, hebben wij in 2008 B&S media Internetmarketing ingeschakeld om het beheer van deze Ads campagnes over te nemen. Vrijwel direct na het geheel opnieuw opzetten van de Ads campagnes stegen de bezoekersaantallen op onze website. Daarnaast vond er een veel grotere conversie plaats (een hoger percentage offerte aanvragen in verhouding tot het aantal kliks). Ook heeft B&S Media vorig jaar een compleet nieuwe Magento webshop voor ons bedrijf gerealiseerd. Het hele proces van ontwikkeling tot oplevering is ons zeer goed bevallen. Voor ons staat B&S Media voor: betrokkenheid, kwaliteit en professionaliteit. Het belang van persoonlijke betrokkenheid en persoonlijk overleg is recentelijk gebleken, nadat wij onze campagnes na een aantal jaren eens flink geïnventariseerd en uitgefilterd hebben. Hiermee besparen wij een hoop onnodige kosten, is de leadprijs gedaald en weten we dat de leads die we binnenkrijgen waardevol zijn. Wij zullen een ieder dan ook dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!“
Lees

3 veelgestelde vragen over adverteren op Google

Je krijgt een eigen campagnemanager toegewezen die regelmatig contact met je op zal nemen over de campagne. Daarnaast krijg je maandelijks rapportages toegestuurd om te zien hoe goed jouw Ads campagne rendeert. Jouw campagnemanager staat je altijd bij en zal je altijd op de hoogte houden.

Alleen de allerbeste Google Ads bedrijven zijn door Google erkend. Onze kennis is getoetst en erkend door de zoekmachine. Je kunt dus rekenen op een eerlijke dienstverlening die gericht is op resultaat. Wij halen het maximale uit jouw campagne! Ons team internet marketing specialisten is altijd op zoek naar verbetering en houdt de recentste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Het is lastig om te zeggen wat je moet besteden om te adverteren in Google. Dat is namelijk in iedere situatie weer verschillend. In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij je vertellen wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen je dan een gericht advies geven over wat je moet besteden om het maximale uit jouw Google Ads campagne te halen.

Adverteren in Google?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent Google Ads?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of word gebeld door één van onze adviseurs:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.