Google AdWords is een zeer krachtig marketinginstrument, waarmee je snel meer rendement uit jouw website kunt halen. Want hoe zichtbaarder je bent, hoe groter de kans dat je potentiële klanten jouw product of dienst vinden. Met Google AdWords zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

 

Wat is Google AdWords precies?

Met Google AdWords kun je advertentieruimte kopen in de zoekresultaten en het display netwerk van Google. Wanneer klanten dan bijvoorbeeld in Google zoeken naar jouw product of dienst, verschijnt je advertentie bovenaan in Google. Dankzij de unieke segmentatiemogelijkheden kunnen de advertenties zeer effectief ingesteld worden en heb je de mogelijkheid om lokaal, regionaal of zelfs landelijk gevonden te worden.

 

Google Adwords

B&S Media Internetmarketing is trotse Premier Google Partner!

  • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle AdWords campagnes op te zetten
  • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google AdWords biedt
  • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
  • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om AdWords vraagstukken op te lossen

 

Hoe werkt Google AdWords adverteren?

Om te adverteren op Google, maak je gebruik van het advertentieprogramma Google Adwords. Met dit programma kun je zelf bepalen op welke zoekwoorden jouw advertenties getoond moeten worden en hoeveel je bereidt bent per klik te betalen. Je kunt het zien als een soort online veilingsysteem.

Wanneer een potentiële klant in Google zoekt op jouw gekozen zoekwoord, gaat er een veiling van start. Alle adverteerders die op dat zoekwoord gevonden willen worden, doen een bod. Naast het bedrag (per klik) dat je bereid bent te betalen voor een plek bovenin Google, gaat het er ook om dat je advertentietekst en achterliggende landingspagina zijn afgestemd op de zoekwoorden waarop je biedt. Heb je dit goed voor elkaar, dan sta je bovenaan de pagina van de zoekresultaten. Wanneer je met CPC werkt, zullen de kosten pas in rekening worden gebracht wanneer een gebruiker daadwerkelijk op je advertentie klikt.

 

Wat zijn de mogelijkheden binnen Google AdWords?

Binnen Google AdWords zijn er verschillende advertentiemogelijkheden. Zo kunnen we vanuit één budget combinaties maken tussen zoekmachine advertenties, display advertenties en Google Shopping advertenties. Vervolgens zorgt remarketing ervoor dat eerdere bezoekers van je website opnieuw benaderd worden voor een optimaal rendement.

Google AdWords

Zoekmachine Adverteren

Met zoekmachine adverteren (ook wel SEA genoemd) bereiken je advertenties alleen de klanten die gericht in Google op zoek zijn naar jouw product of dienst.

 

Display Adverteren

Display Adverteren

Display adverteren is dé oplossing voor het doelgericht verspreiden van beeldadvertenties (ook wel banners) op relevante websites voor specifieke doelgroepen.

 

Google Shopping

Google Shopping

Wanneer je in het bezit bent van een webshop, is Google Shopping een snelle en makkelijke manier om je producten bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen.

 

Remarketing

Remarketing

Remarketing is een krachtige manier om jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te houden bij mensen die onlangs interesse hebben getoond.

 

Waarom Google AdWords bij B&S Media Internetmarketing

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner

 

“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de Google AdWords campagne die B&S Media Internetmarketing voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

 

Meten is weten met Google AdWords

Google AdWords is verreweg de meest effectieve manier van online marketing. Het geeft je de kans om je doelgroep te bereiken juist op het moment dat zij op zoek zijn naar jouw product of dienst. In tegenstelling tot de traditionele vormen van marketing is het resultaat van een Google AdWords advertentie zeer goed meetbaar. Het is daarom de meest effectieve manier om snel topposities in Google te bereiken en meer rendement uit je website te halen.

 

Google AdWords specialist Jasper

Google AdWords specialist Jasper vertelt:

“Als Google AdWords specialist is elke dag anders en leerzaam. De campagnes kunnen continu geoptimaliseerd worden en de ontwikkelingen binnen Google AdWords volgen elkaar razendsnel op. Het doel om elke dag de campagneprestaties van mijn relaties te verbeteren, spreekt mij dan ook zo aan in dit vak. Daarnaast vind ik het erg leuk om ervoor te zorgen dat iedere euro zoveel mogelijk oplevert!”

 

Ook Google AdWords adverteren bij B&S Media?

Wil jij ook weten hoe je meer uit je website kunt halen en daarmee je omzet kunt laten groeien? Of heb je hulp nodig met je huidige AdWords campagne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag wat de Google AdWords mogelijkheden voor jou zijn!

 

3 veel gestelde vragen over Google AdWords campagnes

1. Hoe wordt mijn advertentie beter zichtbaar in Google?
Hoe vaak en op welke positie je advertentie zichtbaar is, hangt af van meerdere zaken. Hoeveel concurrentie is er bijvoorbeeld op de zoekwoorden waar je op adverteert? Wat is de kwaliteit van de landingspagina? Of hoeveel ben je bereidt maximaal te betalen voor een klik? Onze internet marketing specialisten kunnen je specifieke situatie beoordelen en je adviseren.
2. B&S Media is Google Partner. Hoe helpt dit mijn Google AdWords campagne?
Google Partners zijn gecertificeerde bedrijven die in de ogen van Google de best mogelijke Google AdWords campagnes leveren. Het biedt je dus meer zekerheid van een goede dienstverlening, dat ons bedrijf gezond is en dat onze klanten tevreden zijn. Maar dit betekent niet dat wij stil blijven zitten; wij blijven investeren in de beste mensen en technologie, zodat je meer klanten krijgt. En als partner kunnen wij altijd de nieuwste producten en hulpmiddelen van Google bieden. Dus loop jij voorop met jouw Google AdWords campagnes.
3. Wat voor een rapportages krijg ik?
Je ontvangt maandelijks duidelijke rapportages over de prestaties van je Google AdWords campagne. In de rapportages ziet je hoeveel bezoekers je website heeft gehad, wat je kwijt bent aan advertentiekosten en hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Daarnaast wordt je regelmatig gebeld door je campagnemanager om de resultaten persoonlijk door te spreken.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met jou om tafel!

Maak direct een afspraak