Topposities in de Google zoekresultaten. Adverteren met Google AdWords (ook wel zoekmachine adverteren of SEA genoemd) geeft u de kans om uw doelgroep te bereiken juist op het moment dat zij op zoek zijn naar uw product of dienst. Het resultaat van een Google AdWords campagne is zeer goed meetbaar en is daarom de meest effectieve manier om snel topposities in Google te bereiken en meer rendement uit uw website te halen.

Waarom Google AdWords?

Dat is eenvoudig. Google AdWords adverteren via B&S Media zorgt voor resultaat. Onze internet marketing specialisten kennen
Google AdWords door en door en zijn allemaal door Google gecertificeerd.

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Persoonlijke en transparante werkwijze

  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Gecertificeerd door Google
google_adwords_posities
Wat is Google AdWords precies? Google AdWords zijn advertentie die worden weergegeven op de topposities in Google bij de relevante zoekresultaten. Als via Google wordt gezocht naar één van de relevante zoekwoorden van uw bedrijf, wordt uw advertentie boven of naast de zoekresultaten weergegeven. Er worden pas kosten in rekening gebracht wanneer een gebruiker daadwerkelijk op uw advertentie klikt en niet wanneer uw advertentie wordt weergegeven.

 

“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de Google AdWords campagne die B&S Media Internetmarketing voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

 

3 veel gestelde vragen over Google AdWords campagnes

 

1. Hoe wordt mijn advertentie beter zichtbaar in Google?
Hoe vaak en op welke positie uw advertentie zichtbaar is, hangt af van meerdere zaken. Hoeveel concurrentie is er bijvoorbeeld op de zoekwoorden waar u op adverteert? Wat is de kwaliteit van de landingspagina? Of hoeveel bent u bereidt maximaal te betalen voor een klik? Onze internet marketing specialisten kunnen uw specifieke situatie beoordelen en u adviseren.
2. B&S Media is Google Partner. Hoe helpt dit mijn Google AdWords campagne?
Google Partners zijn gecertificeerde bedrijven die in de ogen van Google de best mogelijke Google AdWords campagnes leveren. Het biedt u dus meer zekerheid van een goede dienstverlening, dat ons bedrijf gezond is en dat onze klanten tevreden zijn. Maar dit betekent niet dat wij stil blijven zitten; wij blijven investeren in de beste mensen en technologie, zodat u meer klanten krijgt. En als partner kunnen wij altijd de nieuwste producten en hulpmiddelen van Google bieden. Dus loopt ú voorop met uw Google AdWords campagnes.
3. Wat voor een rapportages krijg ik?
U ontvangt maandelijks duidelijke rapportages over de prestaties van uw Google Adwords campagne. In de rapportages ziet u hoeveel bezoekers uw website heeft gehad, wat u kwijt bent aan advertentiekosten en hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Daarnaast wordt u regelmatig gebeld door uw campagnemanager om de resultaten persoonlijk door te spreken.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak