Hoog scoren in de zoekresultaten van Google dankzij een betrouwbaar SEO bureau uit de omgeving van Zwolle? Kies dan voor B&S Media, wij brengen je website op topposities!

 

Wat is SEO precies?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization (ook wel zoekmachine optimalisatie). Oftewel het optimaliseren van jouw website en content, zodat deze zo relevant mogelijk is voor jouw doelgroep. Als jouw doelgroep tevreden is met de geconsumeerde content, dan is Google dat ook. De waarde van je website zal hierdoor stijgen, wat resulteert in een hogere ranking binnen de zoekmachine.

 

Meer bezoekers op je website met SEO in Zwolle

B&S Media Internetmarketing is een jong en dynamisch SEO bureau in de regio van Zwolle, dat je website online beter vindbaar maakt! Onze SEO specialisten zorgen voor meer én kwalitatieve bezoekers, door jouw website bovenaan in Google te zetten.

 

Hoe ziet Google dat je aan SEO doet?

De organische vindbaarheid binnen Google is gebaseerd op meer dan 200 factoren. Dit zijn allemaal factoren die belangrijk zijn voor je bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan een responsive website die zowel goed functioneert op een iPhone en iPad als op een desktop. Of bijvoorbeeld de snelheid van een website. Dit is een belangrijke factor voor optimaal gebruikersgemak. Al deze factoren vallen samen onder SEO. Op het moment dat je begint met SEO voor jouw website, zullen al deze factoren door onze SEO specialisten worden geoptimaliseerd. Google zal dit opmerken en je hoger laten ranken, omdat jouw website beter functioneert en gebruiksvriendelijker is dan die van de concurrenten.

 

Zoekmachine optimalisatie in de omgeving van Zwolle

Onze ervaren SEO specialisten uit Zwolle weten hoe ze jouw website hoog in Google kunnen krijgen. Voor betrouwbare SEO in de omgeving van Zwolle, ben je bij ons dus aan het juiste adres. Wij zorgen voor keiharde resultaten die je overzichtelijk ontvangt in maandelijkse rapportages.

 

Jouw eigen SEO specialist bij B&S Media

Bij B&S Media vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. Zo weten we precies wat we aan elkaar hebben. Daarom krijg je een vaste SEO specialist uit de buurt van Zwolle, die altijd bereikbaar is voor jou om al je vragen aan te stellen. Samen zullen jullie op zoek gaan naar relevante zoekwoorden die er echt toe doen en waar rendement valt te behalen. Het moet natuurlijk wel relevant zijn voor je niche. Je persoonlijke SEO specialist is dan ook vastberaden om met deze zoekwoorden op de 1e pagina van Google te komen!

 

SEO zwolle

SEO bij B&S Media in de regio Zwolle betekent:

  • 24/7 gevonden worden door potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering

 

Maandelijkse SEO rapportages

Ga je de samenwerking aan met B&S Media omtrent de SEO van jouw bedrijf? Dan ontvang je maandelijks een rapportage met de werkzaamheden die door jouw persoonlijke SEO specialist zijn uitgevoerd en welke resultaten dat heeft opgeleverd. Zo weet je precies waar je aan toe bent en waar we naartoe willen… de 1e pagina in Google natuurlijk!

 

“Plankenland, de nummer 1 op ‘houten vloeren’. Mede door de inspanningen van B&S Media Internetmarketing hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst. Wij zijn uiterst tevreden over de SEO diensten van B&S Media Internetmarketing.”
Vera en Ferde Balk, Plankenland

 

Hoog in Google dankzij SEO in de omgeving van Zwolle

Hoe hoger je website staat in Google, des te meer bezoekers dit zal opleveren. Ben je gevestigd in de regio Zwolle of Kampen en wil je meer bezoekers op je website? Twijfel dan niet langer en schakel ons in. Onze, door Google erkende kennis van zoekmachine optimalisatie, zullen wij gebruiken om jouw website beter vindbaar te maken. Jij wil toch ook hoog scoren in Google? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

 

3 veelgestelde vragen over SEO

1. Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?
Om de organische vindbaarheid van websites te verhogen, moet er continu ingespeeld worden op maar liefst meer dan 200 factoren, welke allemaal te maken hebben met kwaliteit en relevantie voor de bezoeker. Het is een doorlopend proces, waarin naast het optimaliseren van de website wordt ingespeeld op de behoefte van de bezoeker.
2. Hoe krijg ik resultaten te zien?
Maandelijks ontvang je duidelijke rapportages over hoe je SEO campagne presteert. Je ziet direct wat je posities op belangrijke zoekwoorden zijn en hoeveel bezoekers dit heeft opgeleverd. Daarnaast kun je ook zien hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Je persoonlijke SEO specialist zal je regelmatig op de hoogte houden.
3. Is SEO wel geschikt voor mijn bedrijf?
SEO is geschikt voor ieder bedrijf. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we toelichten wat de online marketing kansen voor jouw bedrijf zijn. Wij helpen graag om jouw website hoog in Google te krijgen!

 

Scan mijn website

Meer leads via je website? Doe de gratis quickscan!

Neem contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Scan mijn website