Bovenaan in Google

Wij hebben alle kennis in huis om jouw website bovenaan in Google te krijgen. Ontdek jouw online kansen met onze quickscan!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Weten hoe wij je website bovenaan in Google krijgen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Iedere dag wordt er ontzettend vaak gezocht naar producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website dan niet bovenaan in Google staat, is de kans groot dat jouw concurrenten er met de potentiële klanten vandoor gaan.

Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, kun je op de eerste pagina in Google komen te staan. Het doel hiervan is om met relevante zoekwoorden een zo hoog mogelijke positie binnen het organische deel te verkrijgen. Zo verbetert ons internetmarketingbureau in Kampen de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Zoekmachine-optimalisatie zorgt namelijk voor structureel en langdurig resultaat.

De voordelen van SEO

 • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
 • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
 • Blijvende verbeteringen aan jouw website
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Transparante werkwijze
 • Structurele verbeteringen

Onze SEO diensten

Transparantie staat hoog in het vaandel bij ons. Daarom geven wij jou graag inzicht in hoe wij proberen jouw website bovenaan in Google te krijgen.

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek

Met een zoekwoordenonderzoek brengen wij relevante trefwoorden voor jouw site in kaart. Voor deze zoekwoorden optimaliseren wij je content.

Technische analyses

Technische analyses

Onze SEO-specialisten analyseren de techniek van jouw website om te bepalen hoe jouw website geoptimaliseerd moet worden.

On-page optimalisaties

On-page optimalisaties

Wij lossen de issues die uit de technische analyses naar voren zijn gekomen op, zodat je website optimaal functioneert voor Google én de bezoeker.

SEO teksten schrijven

SEO teksten schrijven

Onze contentspecialisten schrijven SEO-geoptimaliseerde teksten die zowel Google én de bezoeker van jouw website weten te overtuigen.

Linkbuilding

Linkbuilding

Wij verbeteren bovendien de autoriteit van je website, door kwalitatieve en relevante links naar jouw website te plaatsen op andere domeinen.

Lokale SEO

Lokale SEO

Als je de lokale markt bedient, is het belangrijk dat je vindbaar bent in jouw regio. Onze SEO specialisten zorgen hiervoor.

Direct bovenaan in Google?

Wil je liever direct of op bepaalde dagen of tijden bovenaan in Google staan? Dan is zoekmachine adverteren (SEA) een effectief marketinginstrument. Zodra potentiële klanten zoeken op jouw product of dienst, verschijnt je advertentie bovenaan op Google. Met deze vorm van zoekmachine marketing betaal je per klik en komen je advertenties in het gesponsorde deel te staan. B&S Media is Premier Google Partner. Dit betekent dat wij alle kennis in huis hebben om jouw website bovenaan in de zoekmachine te krijgen.

De voordelen van SEA

 • Direct en meetbaar resultaat
 • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
 • Duidelijke maandelijkse rapportages
 • Premier Google Partner
Gratis quickscan

Bovenaan in Google

Bovenaan in Google met Google Ads

Google Ads bestaat uit een aantal platformen en producten die zeer doeltreffend ingezet kunnen worden. Hiermee ben je niet alleen bovenaan in Google te vinden, maar wordt jouw website ook vertoond op andere domeinen.

Search

Search

Dankzij Google Search worden er tekstadvertenties vertoond op specifieke trefwoorden die te maken hebben met jouw product of dienst.

Display

Display

Met Display adverteren laat je beeldadvertenties zien aan mensen die vallen binnen jouw doelgroep of al eens eerder jouw website hebben bezocht.

Shopping

Shopping

Google Shopping is een snelle en laagdrempelige manier om jouw productaanbod onder de aandacht te brengen van potentiële klanten.

YouTube

YouTube

YouTube advertenties helpen je om jouw doelgroep te bereiken wanneer zij naar video's kijken of zoeken op het videoplatform YouTube.

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge
 • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
 • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
 • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

Referenties

Weten waarom ruim 1000 ondernemers voor onze diensten kiezen?

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Frans van der Kolk

vdkgroep.com

Bij B&S Media wordt er gewerkt met korte lijnen. Ze komen na wat afgesproken is en dit alles wordt gedaan met een beetje humor.

Lees

3 veelgestelde vragen over bovenaan in Google komen

Allereerst zullen je wensen en onze mogelijkheden afgestemd worden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij SEO komen een aantal werkzaamheden om de hoek kijken. De techniek van de website moet namelijk geoptimaliseerd worden, de content op je website moet zoekmachine vriendelijk zijn en daarnaast moet je website autoriteit opbouwen. Zo’n 200 factoren zijn belangrijk voor SEO. Wij hebben de kennis in huis om jouw website bovenaan in Google te krijgen!

Het is ook mogelijk om direct hoog te staan in Google zonder dat je daarvoor de website hoeft te optimaliseren. Je kunt er dan voor kiezen om Google Ads te gebruiken. Dit is het advertentieprogramma van Google. Je betaalt er dan voor om advertenties te laten zien als mensen bepaalde zoekwoorden intypen.

Maandelijks ontvang je duidelijke rapportages over hoe jouw campagne presteert. Je ziet direct wat je posities op belangrijke zoekwoorden zijn en hoeveel bezoekers dit heeft opgeleverd. Daarnaast kun je ook zien hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Jouw campagnemanager zal je regelmatig op de hoogte houden.

Bovenaan in Google staan?

Wil je meer uit je website halen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw website bovenaan in Google te krijgen?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.