Wil jij meer uit je website halen en bovenaan in Google staan? B&S Media Internetmarketing uit Kampen (regio Zwolle) kan je hierbij helpen. Onze specialisten hebben alle kennis in huis om jouw website hoger in Google te krijgen. Bij zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt je website aan de hand van ruim 200 factoren geoptimaliseerd voor Google. Zo sta jij straks met relevante zoekwoorden bovenaan in Google.

 

Is jouw website al zoekmachine vriendelijk? Doe de gratis quickscan!

Benieuwd of jouw website of webshop zoekmachine vriendelijk is? Laat je website dan gratis en vrijblijvend scannen door onze specialisten. Zo krijg je meer inzicht in verbeterpunten van je website, zodat klanten online de weg naar jouw bedrijf gemakkelijk weten te vinden!

Vraag de quickscan aan!

 

Waarom bovenaan in Google staan?

Iedere dag wordt er veel gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website dan niet bovenaan in Google staat, is de kans groot dat je concurrent er met de potentiële klant vandoor gaat. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, kun je op de eerste pagina in Google komen te staan. Het doel hiervan is om met relevante zoekwoorden een zo hoog mogelijke positie binnen het organische deel te verkrijgen. Zoekmachine optimalisatie zorgt voor structureel en langdurig resultaat.

Bovenaan in Google

Voordelen zoekmachine optimalisatie bij B&S Media:

  • 24/7 gevonden worden door potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering

 

“Plankenland, de nummer 1 op ‘houten vloeren’. Mede door de inspanningen van B&S Media Internetmarketing hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst. Wij zijn uiterst tevreden over de SEO diensten van B&S Media Internetmarketing.”
Vera en Ferde Balk, Plankenland

 

Liever direct bovenaan in Google staan?

Wil je liever direct of op bepaalde dagen/tijden bovenaan in Google staan? Dan is zoekmachine adverteren (SEA) een effectief marketinginstrument. Zodra potentiële klanten zoeken op jouw product of dienst, verschijnt je advertentie bovenaan in Google. Met deze vorm van zoekmachine marketing betaal je per klik en komen je advertenties in het gesponsorde deel te staan. B&S Media is Premier Google Partner. Dit betekent dat wij alle kennis in huis hebben om jouw website bovenaan in Google te krijgen.

Zoekmachine adverteren SEA

Voordelen zoekmachine adverteren bij B&S Media:

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner

 

3 veelgestelde vragen over bovenaan in Google staan

1. Wat komt er allemaal kijken als ik voor SEO kies?
Allereerst zullen je wensen en onze mogelijkheden afgestemd worden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij SEO komen een aantal werkzaamheden om de hoek kijken. De techniek van de website moet namelijk geoptimaliseerd worden, de content op je website moet zoekmachine vriendelijk zijn en daarnaast moet je website autoriteit opbouwen. Zo’n 200 factoren zijn belangrijk voor SEO. Wij hebben de kennis in huis om jouw website bovenaan in Google te krijgen!
2. Kan ik ook direct hoog in Google staan zonder zoekmachine optimalisatie?
Het is ook mogelijk om direct hoog te staan in Google zonder dat je daarvoor de website hoeft te optimaliseren. Je kunt er dan voor kiezen om Google AdWords te gebruiken. Dit is het advertentieprogramma van Google. Je betaalt er dan voor om advertenties te laten zien als mensen bepaalde zoekwoorden intypen. Lees meer over Google AdWords.
3. Hoe krijg ik resultaten te zien?
Maandelijks ontvang je duidelijke rapportages over hoe jouw SEO campagne presteert. Je ziet direct wat je posities op belangrijke zoekwoorden zijn en hoeveel bezoekers dit heeft opgeleverd. Daarnaast kun je ook zien hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Jouw campagnemanager zal je regelmatig op de hoogte houden.

 

Je wilt bovenaan in Google staan?

Dat kan geregeld worden. Ons team van SEO en SEA specialisten zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van websites. Wat is er voor jouw bedrijf nodig om bovenaan in Google te staan? Allereerst zullen onze adviseurs je website scannen en uitzoeken waar de grootste kansen liggen. Deze kansen worden toegelicht in een vrijblijvend adviesgesprek. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag om jouw website bovenaan in Google te krijgen!

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Maak direct een afspraak