Bovenaan in Google

Besteedt jouw bedrijf onvoldoende aandacht aan zoekmachinemarketing? Dan laat je kansen liggen!
B&S Media Internetmarketing heeft alle kennis in huis om jouw website bovenaan in Google te krijgen.

Weten hoe wij jouw website bovenaan in Google kunnen krijgen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Is jouw website al zoekmachinevriendelijk? Vraag hier onze gratis én vrijblijvende quickscan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga voor structueel en langdurig resultaat!

Iedere dag wordt er veel gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website dan niet bovenaan in Google staat, is de kans groot dat je concurrent er met de potentiële klant vandoor gaat. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, kun je op de eerste pagina in Google komen te staan. Het doel hiervan is om met relevante zoekwoorden een zo hoog mogelijke positie binnen het organische deel te verkrijgen. Zo verbetert ons internetmarketingbureau in Kampen de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Zoekmachine optimalisatie zorgt voor structureel en langdurig resultaat.

Bovenaan in Google

De voordelen van SEO

  • 24/7 gevonden worden door potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering

Liever direct bovenaan in Google?

Wil je liever direct of op bepaalde dagen/tijden bovenaan in Google staan? Dan is zoekmachine adverteren (SEA) een effectief marketinginstrument. Zodra potentiële klanten zoeken op jouw product of dienst, verschijnt je advertentie bovenaan op Google. Met deze vorm van zoekmachine marketing betaal je per klik en komen je advertenties in het gesponsorde deel te staan. B&S Media is Premier Google Partner. Dit betekent dat wij alle kennis in huis hebben om jouw website bovenaan in de zoekmachine te krijgen.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

De voordelen van SEA

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner

 

Maak vrijblijvend kennis

Referenties

Weten waarom ruim 1000 ondernemers voor onze diensten kiezen?

Bas Van Olst

Bas van Olst

123schuifdeuren.nl

“Wij werken al jaren samen met B&S Media en ze denken goed met ons mee. Nieuwe ontwikkelingen worden besproken en zonodig toegepast. Prettig zijn de korte lijntjes als er zaken besproken moeten worden. De samenwerking met B&S Media heeft er zeker aan bijgedragen, dat we de laatste jaren behoorlijk zijn gegroeid als bedrijf. Kortom, ze verdienen een dikke duim!“
Lees
Marius Verhoef

Marius Verhoef

verhoefdakramen.nl

“Wij hebben het idee dat B&S Media veel verstand van zaken heeft. Een fris, jong en gespecialiseerd bedrijf die precies weet wat de ontwikkelingen zijn op het wereldwijde web. Met veel hoogopgeleide jongeren in dienst hebben ze veel kennis in huis, waar wij fijn gebruik van maken. Er is veel transparantie in de werkzaamheden, waardoor wij goed merken welke veranderingen er op onze website plaatsvinden. Daarnaast is het inzichtelijk op welke manier we groeien en dat we beter bekend zijn bij klanten. Dit merken we in de hoeveelheid aanvragen en opdrachten die we krijgen. De samenwerking met B&S Media is één van onze beste keuzes op het gebied van marketing.“
Lees

3 veelgestelde vragen over bovenaan in Google komen

Allereerst zullen je wensen en onze mogelijkheden afgestemd worden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij SEO komen een aantal werkzaamheden om de hoek kijken. De techniek van de website moet namelijk geoptimaliseerd worden, de content op je website moet zoekmachine vriendelijk zijn en daarnaast moet je website autoriteit opbouwen. Zo’n 200 factoren zijn belangrijk voor SEO. Wij hebben de kennis in huis om jouw website bovenaan in Google te krijgen!

Het is ook mogelijk om direct hoog te staan in Google zonder dat je daarvoor de website hoeft te optimaliseren. Je kunt er dan voor kiezen om Google Ads te gebruiken. Dit is het advertentieprogramma van Google. Je betaalt er dan voor om advertenties te laten zien als mensen bepaalde zoekwoorden intypen.

Maandelijks ontvang je duidelijke rapportages over hoe jouw campagne presteert. Je ziet direct wat je posities op belangrijke zoekwoorden zijn en hoeveel bezoekers dit heeft opgeleverd. Daarnaast kun je ook zien hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Jouw campagnemanager zal je regelmatig op de hoogte houden.

Je wilt bovenaan in Google staan?

Wil je meer uit je website halen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw website bovenaan in Google te krijgen?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of word gebeld door één van onze adviseurs:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.