Google Ads Nederland

Google Ads is een perfect middel om meer klanten en omzet te realiseren voor je bedrijf in Nederland. Wij helpen je het maximale te halen uit jouw budget!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

 

Benieuwd of jouw Google Ads campagnes beter kunnen? Vraag een vrijblijvende quickscan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dankzij Google Ads in Nederland kan je met jouw advertentie bovenaan de lijst met zoekresultaten te komen. Je betaalt hierbij per klik op jouw advertentie en Google bepaalt op basis van jouw maximale klikprijs en de zogeheten kwaliteitsscore welke advertenties er getoond worden. Dit is één van de manieren waarop je met behulp van Google Ads online zichtbaar kunt worden, maar zeker niet de enige!

Hiernaast kun je ook gebruikmaken van de mogelijkheden die Google Shopping, YouTube, display advertising en remarketing via Google te bieden hebben.

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Google en Microsoft Partner
  • Duidelijke rapportages
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Maximaal rendement

Google Ads bureau Nederland

Op ons kantoor werken wij met verschillende teams, die gespecialiseerd zijn in respectievelijk Google Ads, zoekmachineoptimalisatie, webdesign en social media-marketing. We kunnen je dus bedienen met een breed palet aan marketingmogelijkheden.

Waarom is dat voor jou interessant? Nou, omdat Google Ads in Nederland vaak samengaat met andere vormen van online marketing! Wat is er dan handiger dan wanneer je je complete online marketing onder één dak hebt? Bovendien kunnen diverse vormen hiervan elkaar goed aanvullen. Schrijft de SEO-specialist bijvoorbeeld een perfecte landingspagina voor een belangrijk zoekwoord? Dan kan jouw Google Ads-campagnemanager hier een advertentiecampagne perfect op afstemmen. Op die manier is één plus één bij ons altijd meer dan twee!

Gratis quickscan

Google Ads Nederland

Google Ads bureau Nederland

Google Premier Partner

Naast de positieve beoordelingen die wij hebben ontvangen van onze relaties, geeft ook Google zelf aan dat het met onze service op het vlak van Google Ads voor bedrijven in Nederland wel goed zit. Enkele jaren geleden heeft de zoekmachinegigant ons namelijk officieel benoemd tot Google Premier Partner. Dit is een licentie die je als marketingbureau alleen kunt verdienen wanneer je aan de uiterst strenge richtlijnen van Google voldoet.

Wat dat dan betekent? Nou, in de eerste plaats dat we een gezond bedrijf zijn dat groei doormaakt. Daarnaast zijn wij als eerst op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen Google Ads, waardoor onze klanten altijd een stapje voorblijven op hun concurrentie die geen gebruikmaakt van de diensten van een door Google gecertificeerd bureau.

Gratis quickscan

De voordelen van Google Ads voor jouw bedrijf in Nederland

Goed, er zijn dus verschillende mogelijkheden om je bedrijf online onder de aandacht te brengen. In veel gevallen zul je meerdere campagnes met elkaar combineren. Maar wat is nu precies het voordeel van Google Ads voor jouw bedrijf in Nederland? Nou, dat zijn er meerdere! Laten we de belangrijkste eens even bij langslopen.

Direct resultaat

Direct resultaat

Google Ads stelt je in staat direct je doelgroep bereiken. Begin je vandaag met Google Ads in Nederland, dan zul je dezelfde dag nog zien dat je meer bezoekers op je website binnenhaalt. En met een goede website leiden deze stijgende bezoekersaantallen tot meer omzet.

Bepaal je budget

Bepaal je budget

Google Ads voor jouw bedrijf in Nederland is een veilige en overzichtelijke manier van adverteren. Je bepaalt vooraf je maximale dagbudget en weet zodoende precies wat je maandelijks kwijt bent aan je campagnes. Je kunt daarnaast je budget op ieder gewenst moment aanpassen.

Inzicht in resultaat

Inzicht in resultaat

Het grote voordeel van online adverteren is dat de resultaten meetbaar zijn. Iedere klik vanuit een Google-advertentie naar jouw website wordt immers geregistreerd en is in je account te zien. Bovendien zie je meteen in hoeverre een aanpassing voor verandering zorgt.

Gericht adverteren

Gericht adverteren

Het is met behulp van Google Ads mogelijk jouw doelgroep in Nederland zeer specifiek te benaderen. Zo kun je je uitsluitend richten op mensen uit Nederland of omgeving of alleen zichtbaar zijn voor mensen die een specifieke zoekopdracht invoeren in Google.

Google Ads in Nederland: méér dan SEA

Google Shopping

Adverteren in Google Shopping is een interessante mogelijkheid wanneer je een webshop bezit. Je kunt op die manier namelijk rechtstreeks jouw producten in Google laten zien, zonder dat potentiële klanten eerst hoeven door te klikken naar je website. En iedere klik minder maakt de kans op een aankoop weer groter. Je producten worden met een afbeelding weergegeven boven de zoekresultaten van Google. Je kunt hier de prijs en specifieke gegevens bij weergeven, zodat gebruikers meteen zien of dit het product is waar ze naar op zoek zijn.

Google Shopping

YouTube

YouTube

Heb je bij Google Ads in Nederland ook weleens aan YouTube gedacht? Nee? Wel, YouTube is onderdeel van Google, waardoor Google Ads ook de mogelijkheid biedt op dit platform te adverteren. En dat is zeker de moeite waard, want na Google zelf is YouTube de meestgebruikte zoekmachine ter wereld! Je kunt hierin zowel met tekstadvertenties boven de zoekresultaten als op verschillende manieren in video’s adverteren. Met adverteren op YouTube bereik je weer een deels andere, vaak jongere doelgroep.

Display

Met deze mogelijkheid die Google Ads jouw bedrijf in Nederland te bieden heeft, is het mogelijk een zeer specifieke doelgroep te targeten. Display advertising houdt namelijk in dat banners met jouw boodschap getoond worden op websites die onderdeel uitmaken van het zogeheten Google Display Netwerk (GDN). Dankzij alle data die Google van haar gebruikers verzamelt, weet het precies welke type bezoeker bepaalde websites bezoekt. Zo worden jouw advertenties alleen weergegeven aan gebruikers die zich vermoedelijk binnen jouw doelgroep bevinden.

Google Display

Remarketing

Remarketing

Met remarketing bereik je de doelgroep die misschien nog wel het meest de moeite waard is, namelijk zij die al eerder kennis hebben gemaakt met jouw bedrijf in Nederland. Ze bezochten je website reeds een keer maar zijn nog niet geconverteerd. Met behulp van de remarketing, houd je je bedrijf in Nederland onder de aandacht van potentiële klanten. Je kunt ze op deze manier precies de producten of pagina’s laten zien die zij eerder hebben bekeken. Zo vergroot je niet alleen je naamsbekendheid, maar trek je de twijfelende klant over de streep.

Gratis quickscan

"B&S Media zet Google Ads voor ons in, waardoor wij goed vindbaar zijn op voor ons belangrijke zoekwoorden. Naast een flinke conversiestijging in onze webshop, heeft de goede online vindbaarheid ook voor meer bezoekers in de fysieke showroom gezorgd!"

Chris Bruin van dezorgoutlet.nl

Google AdWords Nederland

Transparante werkwijze

Wij van B&S Media vinden het belangrijk transparant te zijn. Transparant over onze werkwijze en zeker ook over wat onze Google Ads-campagnes jouw bedrijf in Nederland nou eigenlijk opleveren. Daarom bellen we je regelmatig om te bespreken hoe de zaken ervoor staan, of de zoekwoorden waar we ons op richten nog steeds actueel zijn en hoe we je eventueel nog beter van dienst kunnen zijn. Je hebt daarbij een vaste contactpersoon die aan jouw campagne werkt en dus ook precies weet wat voor jou werkt en niet.

Naast dat we regelmatig even bellen, ontvang je maandelijks van ons een heldere en uitgebreide rapportage. Zoals gezegd is het mooie aan Google Ads dat de resultaten meetbaar zijn, zodat we je heel precies kunnen laten zien wat je campagne jou per maand heeft opgeleverd. En heb je hier vragen over? Dan kun je jouw persoonlijke campagnemanager altijd bellen of mailen!

Gratis quickscan

Scoor met Google Ads

Ontdek wat Google Ads voor jouw bedrijf in Nederland kan betekenen.

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.