Professionele website laten maken?

B&S Media Internetmarketing beschikt over alle tools om van jouw website een succes te maken!

Website laten maken en benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Je wilt een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Vraag vrijblijvend advies aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer dan alleen een website laten maken

Een website laten maken bij B&S Media begint bij het in kaart brengen van je wensen en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt je complete website vormgegeven en ontwikkeld. Belangrijk bij het laten maken van een website is dat het webdesign past bij de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast moet de website ook responsive en gebruiksvriendelijk gebouwd zijn.

Website laten maken

De voordelen voor jou

 • Thema of een maatwerk website
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Eenvoudig in beheer
 • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Onze website pakketten:

Een nieuwe website laten maken? Je huidige website laten opfrissen qua vormgeving of techniek?
Of wil je naast je fysieke winkel een webshop starten? Wij maken een website of webshop die aan je wensen voldoet!

MKB website

Prijs op aanvraag

 • Geoptimaliseerde layout
 • Responsive design
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Eenvoudig in beheer

Maatwerk website

Prijs op aanvraag

 • Uniek design
 • Afgestemd op je doelstellingen
 • Maatwerk functionaliteiten
 • Websites & Webshops

Wat is een responsive webdesign?

De afgelopen jaren is de online wereld alsmaar meer van desktop naar mobiele apparaten verschoven. Een optimale weergave op elk apparaat is daarom onmisbaar. Door een responsive website te laten maken, zorg je ervoor dat je website zich aan ieder formaat scherm aanpast. B&S Media ontwikkelt en realiseert enkel mobielvriendelijke websites. Dit houdt in dat je nieuwe website straks op alle apparaten goed te bekijken is. En met de nieuwe mobile-first indexing van Google, heeft een responsive website ook een positief effect op je online vindbaarheid.

Je website laten maken en online goed gevonden worden

Als je een website laat maken, is het natuurlijk de bedoeling dat deze goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Daarom zijn de websites die wij maken technisch geoptimaliseerd voor de online vindbaarheid. Naast een responsive design, zorgen we ervoor dat Google alle content op jouw website goed kan indexeren en bevat je CMS verschillende tools om de vindbaarheid nog verder te verbeteren.

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Je website laten bouwen door B&S Media

Wanneer je een website of webshop laat maken door B&S Media, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Je website wordt gehost op onze eigen server, waardoor deze altijd snel, veilig en beschikbaar is. Daarnaast staan wij met onze support altijd voor je klaar. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je tussendoor 24/7 inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht.

3 veelgestelde vragen over een website laten maken

Het is op dit moment lastig te zeggen wat een website jou gaat kosten. In een vrijblijvend adviesgesprek kan worden afgestemd wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Ook kan er dan een prijskaartje worden geschetst. De kosten van een nieuwe website zijn namelijk afhankelijk van te veel factoren om vooraf direct een goede prijsopgave te kunnen doen. Daarvoor moeten eerst jouw wensen duidelijk zijn.

Wij vinden een goede communicatie ontzettend belangrijk. Onze projectmanager zal jou tussentijds rapporteren en bespreken wat er allemaal gedaan is aan jouw nieuwe website. Zo krijg je op een eenvoudige manier duidelijk wat er allemaal aan de nieuwe website wordt gedaan. Uiteraard kun je dan aangeven of alles nog naar wens is.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

 

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Website laten maken?

Heb je een bedrijf in Nederland? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent een website laten maken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of word gebeld door één van onze adviseurs:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.