Website laten maken?

B&S Media Internetmarketing beschikt over alle kennis en expertise om van jouw website een succes te maken!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Vraag vrijblijvend advies aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website laten maken

Laat een mooie website maken

Een website laten maken bij B&S Media begint bij het in kaart brengen van je wensen en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt je complete website vormgegeven en ontwikkeld.

Belangrijk bij het laten maken van een website is dat het webdesign past bij de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast moet de website ook responsive en gebruiksvriendelijk gebouwd zijn.

Onze website pakketten

De aanleiding voor het laten maken van een website kan verschillen, maar het resultaat niet.
Wij bouwen namelijk mooie, snelle en goed vindbare websites en webshops die aan je wensen voldoen!

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

Voordelen van een professionele website laten maken

We leven in de 21ste eeuw: het digitale tijdperk. Vandaag de dag kunnen bedrijven niet meer zonder een professionele website. De meeste klanten zijn namelijk op het internet te vinden. Het laten maken van een website kent dan ook veel voordelen. Hieronder bespreken wij er enkele:

24/7 bereikbaar

24/7 bereikbaar

Het internet staat altijd aan. Ook na sluitingstijd kunnen (potentiële) klanten vragen hebben over jouw dienst of product. Door een website te laten maken, help je ze op een makkelijke manier. Bezoekers hebben nu namelijk de mogelijkheid om altijd en overal informatie op te zoeken over jouw producten en diensten. Ook bied je ze de gelegenheid om iets bij je te bestellen. Of om een offerte bij je aan te vragen.

Grotere bereikbaarheid

Grotere bereikbaarheid

Met de komst van het internet is de afzetmarkt van veel bedrijven enorm gegroeid. Waar de handel eerst voornamelijk lokaal plaatsvond, kun je nu opeens de hele wereld bereiken. Dat is voor veel bedrijven reden genoeg om een professionele website te laten maken. Veel van hen doen vandaag de dag in heel Nederland zaken. Organisaties die online niet zichtbaar zijn, lopen daarentegen veel kansen mis.

Bijblijven bij concurrentie

Bijblijven bij concurrentie

Ondernemen is kansen zien. Binnen jouw branche zijn er daarom al tal van jouw concurrenten op het internet actief. Stuk voor stuk hebben zij een website laten maken. Hiermee willen zij zichzelf in het vizier van de online consument spelen. De kans is hierbij groot dat zij eerder succes hebben dan jij. De consument weet namelijk vaak niet van jouw bestaan. Met het laten maken van een website ga jij de strijd met de concurrentie opnieuw aan.

Online visitekaartje

Online visitekaartje

Internetgebruikers zoeken niet alleen naar informatie online. Soms zoeken ze een manier om met jou in contact te komen. Met het laten maken van een website bied je hen de mogelijkheid om dit op een laagdrempelige manier te doen. Denk aan: een e-mailadres, een contactpagina of zelfs een chatprogramma! Ook geeft de website ook een indruk van jouw bedrijf. Hiermee is het jouw online visitekaartje en jouw kans op een positieve eerste indruk.

Kwaliteit

Kwaliteit

Een website moet natuurlijk goed in elkaar zitten. Je wilt een professionele uitstraling, die goed aansluit op jouw doelgroep. Daarnaast wil je natuurlijk dat deze altijd optimaal blijft functioneren. Met een website van B&S Media voorkom je dat de techniek veroudert. Jouw website loopt hierbij minder kans op gebreken. Daarnaast kun je ook een website laten maken om jezelf een eigentijds ontwerp aan te meten.

Middel om te verkopen

Middel om te verkopen

Een professionele website kan helpen in het verkoopproces. Als ondernemer probeer zoveel mogelijk te verkopen. Je kunt echter maar op één plek tegelijk zijn en maar een beperkt aantal mensen per dag spreken. Met een website kan jouw klant echter een groot gedeelte van het oriëntatieproces online doen. Zo kan hij informatie over jouw producten en diensten lezen en bij interesse contact met je opnemen.

De drie onmisbare disciplines

Voor een optimale prestatie, moet een bedrijfswebsite aan drie belangrijke pijlers voldoen: techniek, vormgeving en marketing. Besluit je jouw website door een specialist van B&S Media te laten maken? Dan weet je zeker dat de volgende zaken goed geregeld zijn:

  • Techniek

Een website mag geen kuren vertonen. Alle onderdelen moeten goed werken en het geheel moet snel laden. Daar zorgen onze webdevelopers voor.

  • Vormgeving

Om goed te kunnen converteren, moet een website er ook goed uitzien. Onze specialisten van webdesign pakken dit graag voor jouw bedrijf op.

  • Marketing

Marketing is onmisbaar bij het binnenhalen van bestellingen en conversies. Bij het laten maken van een website zijn de lijntjes met SEO en SEA daarom kort.

Neem contact op

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

Internetmarketing Adviseurs

Website laten bouwen

Website laten bouwen?

Wanneer je een website of webshop laat maken door B&S Media, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Je website wordt gehost op onze eigen server, waardoor deze altijd snel, veilig en beschikbaar is. Daarnaast staan wij met onze support altijd voor je klaar. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je tussendoor 24/7 inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht.

Neem contact op

3 veelgestelde vragen over een website laten maken

Het is op dit moment lastig te zeggen wat een website jou gaat kosten. In een vrijblijvend adviesgesprek kan worden afgestemd wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Ook kan er dan een prijskaartje worden geschetst. De kosten van een nieuwe website zijn namelijk afhankelijk van te veel factoren om vooraf direct een goede prijsopgave te kunnen doen. Daarvoor moeten eerst jouw wensen duidelijk zijn.

Wij vinden een goede communicatie ontzettend belangrijk. Onze projectmanager zal jou tussentijds rapporteren en bespreken wat er allemaal gedaan is aan jouw nieuwe website. Zo krijg je op een eenvoudige manier duidelijk wat er allemaal aan de nieuwe website wordt gedaan. Uiteraard kun je dan aangeven of alles nog naar wens is.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

 

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Website laten maken?

Heb je een bedrijf in Nederland? Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent een website laten maken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.