Een succesvolle website laten maken? Met een professionele website van B&S Media zorg je voor een goede eerste indruk bij potentiële klanten. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat je nieuwe website of webshop doeltreffend is. Dit zorgt voor meer leads en klanten voor jouw bedrijf!

 

Meer dan alleen een website laten maken

Een website laten maken bij B&S Media begint bij het in kaart brengen van je wensen en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt je complete website vormgegeven en ontwikkeld. Belangrijk bij het laten maken van een website is dat het webdesign past bij de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast moet de website ook responsive en gebruiksvriendelijk gebouwd zijn.

 

Website laten maken

Website laten maken?

Een nieuwe website laten maken? Of je huidige website laten opfrissen qua vormgeving of techniek? Wij maken een website die aan je wensen voldoet!

Maak een afspraak!

Webshop laten maken

Webshop laten maken?

Wil je naast je fysieke winkel een webshop? Begin je vanuit een nieuw idee of wil je je huidige webshop opfrissen? Wij beschikken over alle tools om van jouw webshop een succes te maken!

Maak een afspraak!

 

Wat is een responsive webdesign?

De afgelopen jaren is de online wereld alsmaar meer van desktop naar mobiele apparaten verschoven. Een optimale weergave op elk apparaat is daarom onmisbaar. Door een responsive website te laten maken, zorg je ervoor dat je website zich aan ieder formaat scherm aanpast. B&S Media ontwikkelt en realiseert enkel mobielvriendelijke websites. Dit houdt in dat je nieuwe website straks op alle apparaten goed te bekijken is. En met de nieuwe mobile-first indexing van Google, heeft een responsive website ook een positief effect op je online vindbaarheid.

 

Je website laten maken en online goed gevonden worden

Als je een website laat maken, is het natuurlijk de bedoeling dat deze goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Daarom zijn de websites die wij maken technisch geoptimaliseerd voor de online vindbaarheid. Naast een responsive design, zorgen we ervoor dat Google alle content op jouw website goed kan indexeren en bevat je CMS verschillende tools om de vindbaarheid nog verder te verbeteren.

 

Je website laten bouwen door B&S Media

Wanneer je een website of webshop laat maken door B&S Media, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Je website wordt gehost op onze eigen server, waardoor deze altijd snel, veilig en beschikbaar is. Daarnaast staan wij met onze support altijd voor je klaar. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je tussendoor 24/7 inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht.

De voordelen van een website laten maken op een rij:

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

Online marketing adviseurs - B&S Media

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Een nieuwe website laten maken of je huidig website verbeteren? Neem contact op met B&S Media. Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan uiteraard in Kampen, maar o.a. ook in ZwolleApeldoornGenemuidenHarderwijkEmmeloord, Hattem, Lelystad, Dronten en Meppel