Ben je toe aan een redesign van je bestaande website of wil je een totaal nieuwe website of webshop laten maken? Dan ben je bij B&S Media Internetmarketing aan het juiste adres. Wij zijn hét webdesign bureau uit de omgeving Lelystad!

Goed gevonden worden met een nieuw webdesign in Lelystad

Wil je een nieuwe website laten maken die ook nog eens goed gevonden wordt in Google? B&S Media Internetmarketing is hét webdesign bedrijf uit de regio Lelystad, dat succesvolle en zoekmachinevriendelijke websites maakt. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en kennis zorgen wij voor een moderne én rendabele website. Hierbij zorgen we er ook voor dat je website goed gevonden wordt door Google. Dit doen we door de structuur en techniek van je website te optimaliseren voor SEO. Om het pakket helemaal compleet te maken, kunnen onze specialisten SEO geoptimaliseerde content schrijven, zodat je op voor jouw relevante zoekwoorden hoog in Google staat!

 

Webdesign met een toekomstgerichte visie

Het is belangrijk om te beseffen dat de toekomst mobiel is. Dit houdt in dat steeds meer mensen via een mobiel apparaat websites bezoeken. B&S Media speelt hier op in door middel van mobiel webdesign, ook wel responsive webdesign genoemd. Dit betekent dat je website zich aan elk schermformaat aanpast. Hiermee is je website op alle apparaten goed te bekijken. Als je dus op zoek bent naar een responsive webdesign in de omgeving van Lelystad, zit je bij ons meer dan goed.

 

Website laten maken Lelystad

Website laten maken in de regio Lelystad

Responsive website laten maken? Of je bestaande website laten opfrissen qua design of techniek? Wij maken een website die aan al je wensen voldoet!

Maak een afspraak!

Webshop laten maken Lelystad

Of liever een webshop beginnen?

Webshop laten ontwikkelen Of je huidige webshop optimaliseren of uitbreiden? Wij beschikken over alle tools om van je webshop een succes te maken!

Maak een afspraak!

 

Webdesign bij B&S Media

Ben je op zoek naar een professioneel webdesignbureau in de omgeving van Lelystad? Dan ben je bij B&S Media aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor zowel een thema website als een maatwerk website, waarbij de hosting en het onderhoud altijd zijn inbegrepen. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je tussendoor 24/7 inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht.

De voordelen nog eens op een rij:

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

Resultaat voor jouw business uit Lelystad, dat staat bij ons voorop!

B&S Media Internetmarketing is gevestigd in Kampen, maar wij hebben al voor vele bedrijven in de regio Lelystad succesvolle websites en webshops ontwikkeld. Daarnaast zijn wij ook actief in HarderwijkZwolleApeldoorn, Dronten, Emmeloord, Genemuiden, Hattem en Meppel. Waar je business ook gevestigd is, onze adviseurs komen graag bij jouw langs. Door onze korte lijnen en heldere communicatie, kunnen wij je altijd en waar je maar wilt, bij staan. Benieuwd naar de vele mogelijkheden omtrent webdesign in Lelystad? Neem contact met ons!

 

“Wij hebben het idee dat B&S Media veel verstand van zaken heeft. Een fris, jong en gespecialiseerd bedrijf die precies weet wat de ontwikkelingen zijn op het wereldwijde web. Met veel hoogopgeleide jongeren in dienst hebben ze veel kennis in huis, waar wij fijn gebruik van maken. Er is veel transparantie in de werkzaamheden, waardoor wij goed merken welke veranderingen er op onze website plaatsvinden. Daarnaast is het inzichtelijk op welke manier we groeien en dat we beter bekend zijn bij klanten. Dit merken we in de hoeveelheid aanvragen en opdrachten die we krijgen. De samenwerking met B&S Media is één van onze beste keuzes op het gebied van marketing.
Marius Verhoef, eigenaar Verhoef Dakramen

 

3 veelgestelde vragen over webdesign in Lelystad

1. Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?
Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.
2. Wordt mijn website ook goed gevonden?

Ja, je website wordt goed gevonden in Google. Hoe hoog je precies gaat scoren hangt af van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van je website SEO geoptimaliseerd is. Om het pakket compleet te maken, kunnen onze specialisten SEO geoptimaliseerde content schrijven, zodat je op voor jouw relevante zoekwoorden topposities scoort.

3. Krijg ik ook te maken met licentiekosten?
Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.
* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

 

Heb je andere vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons webdesign bureau nabij Lelystad!

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Maak direct een afspraak