Wilt u een nieuwe website laten maken die goed gevonden wordt in Google? B&S Media Internetmarketing is het webdesign bureau uit de regio Lelystad, dat succesvolle websites maakt. Wij zijn een jong en enthousiast bureau dat zich richt op webdesign in Lelystad. Ons streven is om meer klanten en dus meer omzet, te halen uit uw website. Resultaat voor u als klant, dat staat bij ons voorop!

Deskundig en professioneel webdesign bureau Lelystad

Zoek niet langer verder als u op zoek bent naar webdesign Lelystad. Bij ons bent u namelijk aan het juiste adres. Wij hebben al voor vele bedrijven in de regio Lelystad succesvolle websites ontwikkelt, die zorgen voor meer omzet. Wij geven een nieuwe draai aan webdesign in Lelystad. Wij hebben een heldere visie over website ontwikkeling en realiseren originele websites. Het is mogelijk om zelfs een website op maat te laten maken. Wilt u scoren via internet? B&S Media is dan het webdesign bureau wat u zoekt!

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk

  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)
webdesign in Zwolle

Deskundig en professioneel webdesign bureau Lelystad

Het is belangrijk om te beseffen dat de toekomst mobiel is. Dat houdt in dat steeds meer mensen via een mobiel apparaat websites bezoeken. B&S Media speelt daar op in door middel van mobiel webdesign, ook wel responsive webdesign genoemd. Uw website voldoet dan aan de strenge eisen van Google en ook aan de standaarden van W3C wordt gedacht. Als u dus op zoek bent naar responsive webdesign in Lelystad, zit u bij ons meer dan goed.

Webdesign in Lelystad

B&S Media Internetmarketing is gevestigd in Kampen, maar wij realiseren ook webdesign in de regio Lelystad. Door onze korte lijnen en helder communicatie, kunnen wij u altijd en waar u maar wilt, bij staan. U wensen staan altijd voorop. Uiteindelijk is het doel dat u een website heeft die een visitekaartje is voor uw bedrijf, die goed gevonden wordt en die klaar is voor de toekomst! B&S Media realiseert al deze wensen in een prachtige website.

“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de online marketing campagne die B&S Media voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media Internetmarketing.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

 

 

3 veelgestelde vragen over webdesign

1. Hoe gaat het maken van een nieuwe website in z’n werk?
Allereerst zullen we door middel van een vrijblijvend adviesgesprek de wensen en mogelijkheden op elkaar afstemmen. Wanneer dit duidelijk is, zullen wij aan de slag gaan met het ontwerp van de website. Als het ontwerp voldoet aan uw wensen en u bent tevreden, gaan wij aan de slag met het realiseren van uw nieuwe website. U kunt altijd terugvallen op onze webdesigners, die u altijd zullen helpen.
2. Haalt mijn website nog extra voordelen uit het feit dat B&S Media, Google partner is?
Ja zeker, doordat wij als bedrijf door Google gecertificeerd en erkend zijn, kunnen wij u garanderen dat wij de beste resultaten bieden. U kunt vertrouwen op een eerlijke dienstverlening, wat u uiteindelijk ook resultaat zal geven. Het Google Partnerschap betekent dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf!
3. Krijg ik ook te maken met licentiekosten?
Nee, u zit niet vast aan licentiekosten. Wij werken namelijk met een open source CMS-systeem dat geheel gratis is. U krijgt dus niet te maken met kosten achteraf en dat is natuurlijk wel zo prettig.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak