Webdesign Lelystad

Is jouw bedrijf in Lelystad toe aan een redesign of een totaal nieuwe website of -shop? Wacht niet te lang!

B&S Media Internetmarketing maakt van jouw nieuwe visitekaartje een groot online succes!

Weten wat webdesign in Lelystad voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Je wilt een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word goed gevonden op Google!

Wil je een nieuwe website laten maken die ook nog eens goed gevonden wordt in Google? B&S Media Internetmarketing is hét webdesign bedrijf uit de regio Lelystad, dat succesvolle en zoekmachinevriendelijke websites maakt. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en kennis zorgt ons team voor webdesign voor een moderne én rendabele website. Hierbij zorgen we er ook voor dat je website goed gevonden wordt door Google. Dit doen we door de structuur en techniek van je website te optimaliseren voor SEO. Om het pakket helemaal compleet te maken, kunnen onze specialisten SEO geoptimaliseerde content schrijven, zodat je op voor jouw relevante zoekwoorden hoog in Google staat!

Webdesign Lelystad

De voordelen

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Jouw website: klaar voor de toekomst

Het is belangrijk om te beseffen dat de toekomst mobiel is. Dit houdt in dat steeds meer mensen via een mobiel apparaat websites bezoeken. B&S Media speelt hier op in door middel van mobiel webdesign, ook wel responsive webdesign genoemd. Dit betekent dat je website zich aan elk schermformaat aanpast. Hiermee is je website op alle apparaten goed te bekijken. Als je dus op zoek bent naar een responsive webdesign in de omgeving van Lelystad, zit je bij ons meer dan goed. Daarnaast kunt je bij ons terecht voor zowel een thema website als een maatwerk website, waarbij de hosting en het onderhoud altijd zijn inbegrepen. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je tussendoor 24/7 inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht.

Referenties

Weten waarom ondernemers in de buurt van Lelystad al jaren voor B&S Media kiezen?

Chris Bruins
Chris Bruins
dezorgoutlet.nl

Dankzij de optimalisatie van onze webshop, zijn wij goed vindbaar op voor ons belangrijke zoekwoorden. Behaalde posities worden behouden en ondertussen wordt er gewerkt aan de optimalisatie van nieuwe zoekwoorden. Daarbij zorgt B&S Media er ook voor dat onze webshop up-to-date blijft en zetten ze betaalde advertenties (AdWords) voor ons in. Naast een flinke conversiestijging op onze webshop, heeft de goede online vindbaarheid ook voor meer bezoekers in onze fysieke showroom gezorgd!”

Gerlof Jansen
Gerlof Jansen
glasvezelbehangers.nl

“Voor mijn bedrijf heb ik zaken gedaan met veel online marketingbureaus. Een goede website neerzetten en mooie posities in Google creëren kost tijd en geduld. Bij B&S Media blijven ze consequent de juiste handelingen doen en houden daarbij rekening met de website en mijn concept. B&S Media heeft het vertrouwen helemaal gewonnen bij mij, omdat alles wat zij zeggen en doen ook echt klopt. Ze hebben alles in huis waar ze goed in zijn; van SEO en SEA tot webdesign. Kortom, een goed bedrijf om hier alles onder te brengen.”

3 veelgestelde vragen over webdesign in Lelystad

1. Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?

Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.

2. Wordt mijn website ook goed gevonden?

Ja, je website wordt goed gevonden in Google. Hoe hoog je precies gaat scoren hangt af van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van je website SEO geoptimaliseerd is. Om het pakket compleet te maken, kunnen onze specialisten SEO geoptimaliseerde content schrijven, zodat je op voor jouw relevante zoekwoorden topposities scoort.

3. Krijg ik ook te maken met licentiekosten?

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Website laten maken in Lelystad?

Heb je een bedrijf in Lelystad? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent webdesign?

Neem contact met ons op!

038 337 6678      info@bsmedia.nl 

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.