Webdesign Dronten

Heb je als ondernemer in Dronten een website, maar mis je de juiste uitstraling? Dan laat je kansen lopen! 

De specialisten van B&S Media Internetmarketing helpen je graag met het vinden van online succes!

Weten wat webdesign in Dronten voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Je wilt een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang meer leads én klanten!

Wil je een nieuwe webshop of website laten maken door een professioneel webdesign bureau in de omgeving van Dronten? B&S Media helpt je graag om jouw bedrijf online tot een succes te maken. Al jaren zorgen wij ervoor dat de websites van onze klanten doeltreffend zijn en meer leads genereren. Door middel van webdesign ontwikkelen onze websitebouwers doeltreffende websites die ook nog eens mobielvriendelijk zijn en bijdragen in de online vindbaarheid in Google. Dit zorgt niet alleen voor een goede eerste indruk bij potentiële klanten, maar ook voor meer leads en klanten. En zeg nu zelf: dat is toch ook jouw streven?

Webdesign Dronten

Jouw voordelen bij ons:

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Een website van A tot Z

Wanneer je in Dronten een website of webshop wilt laten maken wil je natuurlijk dat dit goed gebeurt. Onze professionele webbouwers hebben veel ervaring in het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites. Wij ontwikkelen je website dan ook van A tot Z, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Het proces van het tot stand komen van je nieuwe website bestaat uit verschillende stappen. Allereerst vindt er een adviesgesprek met onze webspecialist plaats. Nadat de content is aangeleverd, wordt er een grafisch ontwerp voorgesteld. Ga je akkoord? Dan begint de ontwikkeling van jouw nieuwe website. Voordat de definitieve website live gaat krijg je op ons kantoor uitleg over het CMS. Webdesign in Dronten was nog nooit zo makkelijk!

Webhosting en -onderhoud

Ons webdesign bedrijf vlakbij Dronten zorgt ervoor dat je website een professionele uitstraling heeft, gebruiksvriendelijk is én hoger scoort in Google. Hierbij verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud van je website. Daarnaast kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je altijd inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht.

Referenties

Klanten in de omgeving van Dronten vertellen waarom zij voor B&S Media Internet Marketing hebben gekozen: 

Johan Bosma
Johan Bosma
banketwereld.nl

B&S Media Internetmarketing is een betrouwbare partner voor Webdesign, Google Ads en SEO zoekmachine optimalisatie. Mijn bedrijf werkt al 6 jaar naar volle tevredenheid samen. Afspraken worden nagekomen en onze website is op alle belangrijke zoektermen te vinden op de topposities in de betaalde en organische resultaten. Kortom B&S Media Internetmarketing is een aanrader. Het is de investering dubbel en dwars waard!”

Cor Volmer
Cor Volmer
smartchaletbouw.nl

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. Kortom, B&S Media is een prima bedrijf om zaken mee te doen!”

3 veelgestelde vragen over webdesign in Dronten

1. Ik wil een nieuwe website, wat zijn de mogelijkheden?

Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, zodat wij precies weten wat je wilt en jij precies weet wat je kunt verwachten. We bekijken wat je wensen en doelstellingen zijn en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Wij geven je advies aan de hand van onze ervaringen en expertise op het gebied van online marketing. Van daar uit gaan we verder met de opzet en design van je nieuwe website. We beginnen met het ontwerp en wanneer dit helemaal naar wens is starten we met het ontwikkelen van de website.

2. Wat kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website?

Dat is een vraag die veel ondernemers uit de regio Dronten zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.

3. Kan ik zelf mijn bezoekers statistieken bekijken?

Ja, dit kan met Google Analytics. Deze gratis software is eenvoudig te koppelen aan je website, waarmee je vervolgens allerlei gegevens kunt halen met betrekking tot je website.

Website laten maken in Dronten?

Heb je een onderneming in Dronten? En wil je meer weten over onze opties binnen webdesign?

Neem contact met ons op!

038 337 6678      info@bsmedia.nl 

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.