Op zoek naar een succesvol webdesign voor je bedrijf in Dronten? B&S Media helpt je graag om jouw bedrijf online tot een succes te maken. Al jaren zorgen wij ervoor dat de websites van onze klanten doeltreffend zijn en meer leads genereren. Onze ervaren websitebouwers uit de regio Dronten helpen je graag bij het ontwikkelen van een succesvolle website.

 

Full-service webdesign bureau in de buurt van Dronten

Wil je een nieuwe website of webshop laten maken door een professioneel webdesign bureau in Dronten? Wij ontwikkelen doeltreffende websites die ook nog eens mobielvriendelijk zijn en goed gevonden worden in Google. Dit zorgt niet alleen voor een goede eerste indruk bij potentiële klanten, maar ook voor meer leads en klanten. En zeg nu zelf, dat is toch ook jouw streven?

 

Een website of webshop laten maken bij B&S Media

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

Website laten maken Dronten

Website laten maken Dronten

Een nieuwe website laten maken in Dronten? Of je huidige website mobielvriendelijk (responsive) laten maken? Wij maken een webdesign die aan al je wensen voldoet!

Maak een afspraak!

Webshop laten maken Dronten

Webshop laten maken Dronten

Naast je fysieke winkel een webshop beginnen? Of je huidige webshop laten opfrissen? Wij beschikken over alle tools om van jouw webshop een succes te maken!

Maak een afspraak!

 

Stappenplan website laten bouwen

Wanneer je een website laat bouwen wil je natuurlijk dat dit goed gebeurt. Onze professionele webbouwers hebben veel ervaring in het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van websites. Wij ontwikkelen je website dan ook van A tot Z, zodat jij je kunt richten op andere zaken. Het proces van het tot stand komen van je nieuwe website bestaat uit de volgende zes stappen:

  1. Adviesgesprek met onze webspecialist
  2. Logo, afbeeldingen en teksten aanleveren
  3. Voorstel grafisch ontwerp
  4. Ontwikkeling website
  5. Uitleg op kantoor over het CMS
  6. Livegang definitieve website

 

Webhosting en website onderhoud nabij Dronten

Ons webdesign bedrijf vlakbij Dronten zorgt ervoor dat je website een professionele uitstraling heeft, gebruiksvriendelijk is én hoger scoort in Google. Hierbij verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud van je website. Daarnaast kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je altijd inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht.

 

““Al een jaar werkt B&S Media doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot. Daarnaast werkt B&S Media nauw samen met ons e-commerce bureau Conduqt, om zo samen de beste resultaten te behalen. Kortom: onze samenwerking met B&S Media verloopt naar volle tevredenheid en we hopen dan ook nog lang met hen samen te mogen werken!” 
Menno Oomkens, TVQ.nl

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Ik wil een nieuwe website, wat zijn de mogelijkheden?
Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, zodat wij precies weten wat je wilt en jij precies weet wat je kunt verwachten. We bekijken wat je wensen en doelstellingen zijn en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Wij geven je advies aan de hand van onze ervaringen en expertise op het gebied van online marketing. Van daar uit gaan we verder met de opzet en design van je nieuwe website. We beginnen met het ontwerp en wanneer dit helemaal naar wens is starten we met het ontwikkelen van de website.
2. Wat kost het laten maken van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers uit de regio Zwolle zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.
3. Kan ik zelf mijn bezoekers statistieken bekijken?
Ja, dit kan met Google Analytics. Deze gratis software is eenvoudig te koppelen aan je website, waarmee je vervolgens allerlei gegevens kunt halen met betrekking tot je website.

 

Website laten maken door B&S Media?

Wil je jouw website laten bouwen door onze webdesigners vlakbij Dronten? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak met ons! Wij bouwen websites voor klanten in heel Nederland, maar zijn vooral actief in de regio’s DrontenKampen, ApeldoornEmmeloord, Genemuiden, Harderwijk, Hattem, Lelystad en Meppel. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar 038 337 6678 of een e-mail te sturen naar info@bsmedia.nl. Onze webspecialisten beantwoorden graag al je vragen over webdesign in Dronten!

Maak direct een afspraak

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak