Goed gevonden met een professionele en succesvolle website. U wilt graag een nieuwe website of uw huidige website verbeteren en u bent op zoek naar een specialist in website ontwikkeling? B&S Media Internetmarketing is een internet marketing bureau die naast een gebruikersvriendelijke website, zorgt voor een doeltreffende en goed vindbare website die omzet voor u genereert.

Website ontwikkeling door B&S Media

Wij ontwikkelen en verbeteren websites. Naast uw wensen en behoeften worden ook uw online doelstellingen in kaart gebracht en door middel van de juiste mix van vormgeving, techniek en online marketing kennis ontstaat er een succesvolle website die werkt.

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk

  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)
webdesign
Wat is belangrijk bij website ontwikkeling? De toekomst is mobiel. Uw klanten zijn altijd en overal online, mensen surfen steeds vaker en langer via een mobiel apparaat. Het is van belang dat uw website responsive is. Dit houdt in: goed leesbaar op een mobiele telefoon of tablet. Een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm. Wij houden hier bij de ontwikkeling van nieuwe websites al rekening mee en zorgen voor een responsive design.
“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de online marketing campagne die B&S Media voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media Internetmarketing.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

3 veel gestelde vragen over website ontwikkeling

1. Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?
Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, zodat wij precies weten wat u wilt en u precies weet wat u kunt verwachten. We bekijken wat uw wensen en doelstellingen zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Wij geven u advies aan de hand van onze ervaringen en expertise op het gebied van online marketing. Van daar uit gaan we verder met de opzet van uw nieuwe website. We beginnen met het ontwerpen en wanneer dit helemaal naar wens is starten we met het ontwikkelen van de website.
2. Wat kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij er over denken om een nieuwe website te laten maken. Helaas is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren en u zult begrijpen dat een webshop meer zal kosten dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij u altijd snel een richtlijn geven.
3. Moet ik ook licentiekosten betalen?
Nee. Bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress, Joomla of Magento, gebruik van deze software is volledig gratis. Dit betekent dat er geen licentiekosten in rekening worden gebracht.
Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak