Een succesvolle website laten ontwikkelen? B&S Media heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van website ontwikkeling. Met een professioneel webdesign maak je een goede eerste indruk bij je potentiële klanten. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat je website doeltreffend is. Dit levert jou meer leads en meer klanten op!

 

Website ontwikkeling bij B&S Media

Je website laten ontwikkelen of optimaliseren bij B&S Media begint bij het in kaart brengen van je wensen en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt je complete website ontworpen en ontwikkeld. Belangrijk hierbij is dat het design past bij de uitstraling van je bedrijf, de website responsive (mobielvriendelijk) en gebruiksvriendelijk is. Daarnaast zijn de websites die wij ontwikkelen technisch geoptimaliseerd voor de online vindbaarheid. Dit betekent dat je website zoekmachinevriendelijk wordt opgeleverd!

De voordelen van een website laten ontwikkelen

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

Website ontwikkeling

Website laten maken?

Een nieuwe responsive website laten maken? Of je huidige website laten opfrissen qua vormgeving of techniek? Wij maken een website die aan je wensen voldoet!

Maak een afspraak!

 

Hoe je website tot stand komt

Wij ontwikkelen je website geheel van A tot Z en nemen daarbij alles uit handen. Zo kun jij je volledig focussen op wat jij het liefste doet. Het enige wat we van jou nodig hebben is je input, zodat we een website kunnen ontwikkelen die daadwerkelijk aan al jouw wensen voldoet!

1. Uitgebreid adviesgesprek met onze webspecialist

Tijdens het adviesgesprek brengen we al je wensen en doelstellingen in kaart. Na akkoord op het voorstel en de offerte, kunnen we direct aan de slag. Je krijgt een website die volledig wordt toegespitst op jouw uitstraling en voldoet aan alle technische eisen voor een betere vindbaarheid en gebruiksvriendelijk en toegankelijk is voor de gebruiker.

2. Aanleveren logo, afbeeldingen en teksten

Voordat we beginnen met de ontwikkeling van je website ontvangen we graag je logo, (product)afbeeldingen en teksten om de pagina’s mee te vullen. Beschik je niet over eigen foto’s? Geen probleem, dan gebruiken wij professionele stockfoto’s.

3. Voorstel grafisch ontwerp

Op basis van je wensen gaan we aan de slag met het maken van wireframes. Op deze manier kunnen we duidelijk in kaart brengen welke onderdelen van de site op welke plek komen te staan. Na akkoord op de wireframes gaan we aan de slag met de visuele ontwerpen. Hierin wordt exact weergegeven hoe je website eruit komt te zien.

4. Ontwikkeling van je website

Na akkoord op de grafische ontwerpen, gaan we aan de slag met het bouwen van je website. Voordat wij je nieuwe website live zetten, geven wij je de mogelijkheid om deze uitgebreid te testen. Mocht je nog wijzigingen hebben, dan voeren wij deze voor je door.

5. Uitnodiging op kantoor voor uitleg over het CMS

Nadat je akkoord hebt gegeven op de testversie, krijg je op ons kantoor uitleg over het CMS. Zo weet je zeker dat je de inhoud van je website straks gemakkelijk zelf kunt aanpassen en/of uitbreiden.

6. Live-gang definitieve website

Nadat je de website nog eens hebt getest en hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat, zetten we de website live. Je website wordt gehost op onze eigen server, waardoor deze altijd snel, veilig en beschikbaar is

 

“80% van de offerte aanvragen op Warmtestore.nl komt vanuit de online marketing campagne die B&S Media voor ons beheert. De wereld veranderd, print verliest zijn kracht, internetmarketing speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wij zijn zeer tevreden met de professionele en persoonlijke aanpak van B&S Media Internetmarketing.”
Jeroen Hup, eigenaar Warmtestore.nl

 

Ook een succesvolle website laten ontwikkelen?

Meer weten over website ontwikkeling en wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van webdesign? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij je langs. Ons webdesign bedrijf ontwikkelt websites voor klanten in heel Nederland, maar zijn met name actief in Kampen, Zwolle, Apeldoorn, Dronten, Emmeloord, Genemuiden, Harderwijk, Hattem, Lelystad en Meppel.

Heb je vragen of direct een afspraak maken? Neem contact op met onze afdeling website ontwikkeling!

 

3 veel gestelde vragen over website ontwikkeling

1. Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?
Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.
2. Wat kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven. 
3. Moet ik ook licentiekosten betalen?
Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.
* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak