Heeft uw bedrijf een nieuwe website nodig? B&S Media verzorgt webdesign in Emmeloord. Wij maken succesvolle websites met het oog op de toekomst. Wilt u een website die hoog in Google staat en die zorgt voor meer klanten en meer omzet? Dan bent u bij B&S Media aan het juiste adres. Kies voor een website die scoort in Google en de klaar is voor wat er komen gaat!

Website laten maken Emmeloord

Wanneer u een website wilt laten maken in Emmeloord, is het belangrijk om te kiezen voor een ervaren webdesign bedrijf met kennis van zaken. B&S Media heeft jarenlang ervaring op het gebied van webdesign. Voor een nieuwe website in Emmeloord, zit u bij ons dan ook meer dan goed. Online aanwezig zijn is belangrijk, maar het is nog belangrijker dat u goed gevonden wordt!

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk

  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)
webdesign_kampen

Modern webdesign Emmeloord

Op zoek naar een webdesign bureau dat een eigentijdse en professionele website voor u kan realiseren? B&S Media verzorgt modern webdesign in Emmeloord. Wij weten wat er nodig is om uw website tot een succes te maken. Websites worden ontwikkelt aan de normen van W3C en de eisen van Google. Uw wensen worden geïntegreerd in het design, een verzorgde eerste indruk staat voorop!

Goed gevonden met webdesign Emmeloord

Bent u online vindbaar? Heeft u weinig bezoekers op uw huidige website? Dan is het tijd geworden om uw website onder handen te nemen. B&S Media zorgt voor verfrissend webdesign! Uw website zal hoog in Google te vinden zijn en dat betekent meer bezoekers en omzet uit uw website. Wij garanderen een website met een snelle laadtijd die scoort in de zoekmachines.

Website hosten

Om te garanderen dat uw website snel laad en dat deze altijd te benaderen is, bieden wij ook hosting aan. U bent er van verzekerd van veilige webhosting. Alles is dan ‘onder één paraplu’, en dat is wel zo prettig. Mocht er dus iets aan de hand zijn dan kunnen we u snel en accuraat helpen.

Responsive webdesign

B&S Media ontwikkelt responsive websites die klaar zijn voor de toekomst. Steeds meer mensen bezoeken vanaf hun mobiele telefoon of tablet websites. Het is dan ook belangrijk dat websites goed zichtbaar zijn op deze apparaten. B&S Media verzorgt responsive webdesign, daarmee is uw website klaar voor de toekomst!

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. En daar ben ik als chaletbouwer dan juist weer goed in!”
Cor Volmer, Volmer Chaletbouw

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Wat is de prijs van een nieuwe website?
Het is lastig te zeggen wat de exacte prijs is van een nieuwe website. Iedere website is namelijk weer verschillend. In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we toelichten wat u precies kunt verwachten. Uw wensen kunnen dan besproken worden en aan de hand daarvan kunnen wij een adviesprijs schetsen.
2. B&S Media is Google partner, wat betekent dat voor mijn website?
Alleen de beste bedrijven zijn door Google gecertificeerd. Onze kennis van websites en online vindbaarheid is door Google getoetst en erkend. Daarom bent u ervan verzekerd dat u zaken doet met een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, dat resultaat biedt!
3. Kan ik de website zelf beheren?
Ja, u kunt de website zelf beheren. Wij werken met een open source en zeer gebruiksvriendelijk CMS-systeem waarmee u de website helemaal zelf kunt beheren.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak