Samenwerken met een professional voor je webdesign in Emmeloord? Dan zit je bij B&S Media Internetmarketing goed! Wij zijn een enthousiast webdesignbureau uit de omgeving van Emmeloord met jarenlange ervaring op het gebied van websites bouwen. Ons ervaren webdesign team helpt je niet alleen aan een mooie website, maar zorgt er ook nog eens voor dat deze doeltreffend is!

 

Waarom een website of webshop laten bouwen bij B&S Media?

Je website laten bouwen door B&S Media (vlakbij Emmeloord) biedt vele voordelen. Wij hebben jarenlange ervaring kennis en ervaring in het maken van professionele webdesigns in een geheel eigen huisstijl. De websites en webshops die wij bouwen zijn beter vindbaar, responsive, gebruiksvriendelijk en eenvoudig in beheer.

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

Responsive webdesign

Tegenwoordig zijn beeldschermen er in alle soorten en maten. Standaard websites zijn dus niet meer van deze tijd. Een website moet tegenwoordig op elk mobiel apparaat geoptimaliseerd zijn. De websites die B&S Media ontwikkelt zijn altijd responsive opgebouwd, waardoor je website zich automatisch aanpast aan ieder willekeurig formaat beeldscherm.

 

Hosting, onderhoud en support

Naast webdesign en het bouwen van je website zorgen wij ook voor de hosting en het onderhoud van je website in Emmeloord. Tevens heb je één aanspreekpunt voor al je website gerelateerde vragen en heb je 24/7 inzicht in je website statistieken.

 

Webdesign Emmeloord

Website laten maken in Emmeloord

Een nieuwe website laten bouwen in Emmeloord? Of heb je al een website, maar wil je deze laten opfrissen qua ontwerp of techniek?

Maak een afspraak!

Webshop laten maken Emmeloord

Webshop laten maken in Emmeloord?

Een eigen webshop starten of je huidige webshop redesignen of uitbreiden? Wij beschikken over alle tools om van jouw webshop een succes te maken!

Maak een afspraak!

 

Meer bezoekers op je website met zoekmachine optimalisatie en online adverteren!

Tegenwoordig is een website heel belangrijk voor een bedrijf. Het is daarom van groot belang dat je een mooie en professionele website hebt met de juiste uitstraling. Hier zorgen de webdesigners van B&S Media, nabij Emmeloord, voor. Wil je méér bezoekers op je website of webshop? Met onze SEO dienstverlening ben je beter vindbaar voor jouw doelgroep. Onze SEO specialisten optimaliseren je website zodanig dat je website hoger in de organische zoekresultaten van Google rankt. Met online adverteren zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst. Wil jij ook méér uit je website halen? B&S Media in de buurt van Emmeloord is hét internet marketing bureau die hiervoor zorgt.

 

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. En daar ben ik als chaletbouwer dan juist weer goed in!”
Cor Volmer, Volmer Chaletbouw

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Wat is de prijs van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.
2. Wordt mijn website mobielvriendelijk opgeleverd?
Ja, je website wordt in responsive design gebouwd. Dit betekent dat het design zichzelf optimaliseert voor mobiele apparaten en dus mobielvriendelijk is.

3. Kan ik de website zelf beheren?
Ja, je kunt de website zelf beheren. Wij werken met een open source en zeer gebruiksvriendelijk CMS-systeem waarmee je de website helemaal zelf kunt beheren.

 

Website laten maken door B&S Media nabij Emmeloord?

Wil jij een doeltreffende website laten maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze webdesign specialisten uit de regio Emmeloord. Naast Emmeloord zijn wij ook veelal actief in de regio’s KampenZwolleApeldoorn, DrontenGenemuiden, Harderwijk, Hattem, Lelystad en Meppel. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Wij komen graag met jou in gesprek om je wensen te bespreken. Zo kunnen we samen een webdesign in Emmeloord creëren die aan al je wensen voldoet!

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Maak direct een afspraak