Bent u op zoek naar een webdesign bureau in IJsselmuiden dat professionele websites maakt, die goed vindbaar zijn in Google? Dan bent u bij B&S Media Internetmarketing aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd net aan de andere kant van de brug, maar zijn actief in een brede regio. B&S Media verzorgt full-service webdesign. Belangrijke speerpunten zijn het realiseren van een doeltreffende, moderne en originele websites, die goed vindbaar zijn in Google. Meer winst uit uw website, dat wilt u toch ook?

Webdesign in IJsselmuiden

Voor webdesign in IJsselmuiden zit u bij ons meer dan goed. Wij zijn een jong en snelgroeiend webdesign bureau uit Kampen. Voor een nieuwe boost aan uw website én onderneming, doet u er goed aan om een nieuwe website te laten maken bij B&S Media. Wilt u als MKB online scoren? Dan is een moderne website die voldoet aan de eisen van Google een must. Bij B&S Media is de kennis in huis om uw website goed vindbaar te maken. Onze door Google gecertificeerde specialisten helpen u graag met het realiseren van een nieuwe website!

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk

  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)
webdesign_ijsselmuiden

Website laten maken IJsselmuiden

Steeds meer mensen weten hun weg online te vinden via mobiele apparaten. Dat betekent dan ook dat uw website klaar moet zijn voor de toekomst. Voor mobiel webdesign IJsselmuiden bent u ook bij ons aan het juiste adres. Een responsive website is tegenwoordig een vereiste van Google om te scoren met uw website. Wij houden bij het ontwikkelen van uw website rekening met wat er in de toekomst gaat gebeuren!

Webdesign en Webhosting

Naast webdesign regelen wij ook uw webhosting. Op deze manier bent u verzekerd van een snelle website die zorgt voor een optimale bezoekerservaring. Onze prioriteiten op het gebied van webhosting liggen bij veiligheid en continuïteit. Een snelle website die altijd benaderbaar is, is een vereiste. Wij dragen zorg voor deze zaken.

“B&S Media Internetmarketing is een betrouwbare partner voor online marketing en SEO zoekmachine optimalisatie. Mijn bedrijf werkt al 4 jaar naar volle tevredenheid samen, afspraken worden nagekomen en onze website is op alle belangrijke zoektermen te vinden op de topposities in de betaalde en organische resultaten. Kortom B&S Media Internetmarketing is een aanrader, het is de investering dubbel en dwars waard!”
Johan Bosma, Banketdirect.nl

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Hoe lang duurt het realiseren van een nieuwe website?
Hoe lang het duurt voordat een nieuwe website kan worden gerealiseerd hangt af van een aantal factoren. Zo is het onder meer belangrijk wat voor een website u voor ogen heeft. Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek kunnen we een tijdspad uitstippelen. Tussentijds houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen om de uw een precieze tijdsindicatie van oplevering te kunnen geven.
2. Wat zijn de kosten van een nieuwe website?
De kosten van een nieuwe website zijn vaak heel verschillend. Iedere website is nu eenmaal verschillend, waardoor de kosten ook verschillend zullen zijn. Door middel van een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we uw wensen bespreken. Aan de hand daarvan kunnen wij u een richtprijs voorleggen.
3. Krijg ik ook te maken met kosten achteraf?
Nee. U zit bijvoorbeeld niet vast aan bijvoorbeeld licentiekosten van het CMS-systeem. Wij maken gebruik van een open source CMS, dat helemaal gratis is. U krijgt dus niet te maken met kosten achteraf.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak