Veelgestelde vragen

Hier hebben wij alle veelgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Google Ads

Het advertentiebudget wordt altijd in overleg met de klant bepaald. Het benodigde budget hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan doelstellingen, geschatte kosten per klik, klik volume schattingen en de concurrentie.

Nee. Het advertentiebudget en de kosten voor de diensten van B&S Media zijn 2 aparte betalingen. Het advertentiebudget wordt rechtstreeks aan Google betaald. De maandelijkse kosten van B&S Media betaal je aan ons.

Je bent meer dan welkom om suggesties te sturen, zodat we je campagnes volledig kunnen afstemmen op jouw doelstellingen. De beste resultaten worden immers behaald dankzij een nauwe samenwerking tussen jou en je campagnemanager.

Afhankelijk van wat jouw huidige Google Ads prestaties zijn, bepalen we of we je bestaande Google Ads campagne beheer overnemen of een volledig nieuw Ads-account maken. Ook in het geval van een nieuw account, blijf jij eigenaar van alle campagnes.

Ja, wij maken ook je banners. Dit doen we binnen het Google Ads programma. Het is ook mogelijk om zelf je banners (in verschillende formaten) aan te leveren.

Voor het opzetten van Google Shopping zijn drie onderdelen nodig:

  • Google Shopping feed vanuit de webshop
  • Google Merchant Center
  • Google Ads account

Verder is het belangrijk dat je webshop beveiligd (HTTPS) is en moet er een aparte pagina zijn waar meer informatie te vinden is betreft verzending en retourneren.

Met locatie-extensies is het mogelijk om je bedrijfsadres, een kaartmarkering en een telefoonnummer toe te voegen aan je advertentietekst. De extensies voor mobiele apparaten hebben een routebeschrijving. Wanneer iemand op de locatie-extensie klikt, worden er standaard kosten per klik in rekening gebracht. Met locatie-extensies moedig je gebruikers aan om je bedrijf persoonlijk te bezoeken!

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Dankzij zoekmachine optimalisatie is het mogelijk om een stevige basis neer te leggen voor je website. Op langere termijn zal SEO altijd resultaat geven, waardoor meer mensen je website kunnen vinden. En meer website bezoekers betekent meer klanten en meer omzet. B&S Media is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en kan je website hoog laten scoren in Google!

Je campagnemanager stemt samen met jou de zoekwoorden af. Hij of zij adviseert je hierin en uiteraard zijn je suggesties meer dan welkom. Verplaats je vooral in je (toekomstige) klanten en waar zij naar zullen zoeken. Welke trefwoorden gebruiken zij daarbij? Met speciale tools analyseren wij vervolgens welke zoekwoorden interessant genoeg zijn voor je bedrijf en of het kans maakt om in de Google top 10 te komen.

Voordat je investeert in zoekmachine optimalisatie wil je natuurlijk weten wanneer je resultaat kunt verwachten. Een terechte vraag, maar helaas niet eenvoudig om antwoord op te geven. Dit hangt onder andere af van de huidige website, branche, concurrentie en doelstellingen. Daarnaast hebben we te maken met een dynamisch speelveld. Zoekmachines zijn namelijk continu in beweging en het algoritme waarmee zij de volgorde van zoekresultaten bepalen, wijzigen keer op keer. Ook heeft Google tijd nodig om de SEO geoptimaliseerde pagina(‘s) opnieuw te indexeren. Om toch een indicatie te kunnen geven, hanteren wij de volgende richtlijnen:

  • Na 3 maanden: de eerste SEO resultaten zijn meetbaar
  • Na 6 maanden: zichtbare boost in het organische zoekverkeer
  • Na 12 maanden: SEO begint duidelijk zijn vruchten af te werpen d.m.v. meer klanten en omzet

Het is ook mogelijk om direct hoog te staan in Google zonder dat je daarvoor de website hoeft te optimaliseren. Je kunt er dan voor kiezen om Google Ads te gebruiken. Dit is het advertentieprogramma van Google. Je betaalt er dan voor om advertenties te laten zien als mensen bepaalde zoekwoorden intypen. Lees meer over Google Ads.

Webdesign

Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie over het laten maken van een website.

Ja, je website wordt in responsive design gebouwd. Dit betekent dat het design zichzelf optimaliseert voor mobiele apparaten en dus mobielvriendelijk is.

Ja, je website wordt goed gevonden in Google. Hoe hoog je precies gaat scoren hangt af van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van je website SEO geoptimaliseerd is. Om het pakket compleet te maken, kunnen onze specialisten SEO geoptimaliseerde content schrijven, zodat je op voor jouw relevante zoekwoorden topposities scoort.

Ja, dit kan met Google Analytics. Wij installeren Google Analytics, zodat je belangrijke zaken zoals het aantal bezoekers en het aantal conversies kunt zien. Daarnaast bieden wij een gratis versie van ons online marketing dashboard aan, zodat je 24/7 de statistieken in de gaten kunt houden.

De websites van B&S Media worden ontworpen op basis van het bekendste open source CMS systeem ter wereld: WordPress. Dit open source platform staat zeer hoog aangeschreven en biedt een ongekende flexibiliteit qua design en functionaliteit. B&S Media adviseert WordPress als CMS vanwege de gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit die het platform biedt en de flexibiliteit waarmee onderdelen op de website kunnen worden beheerd. Een ander groot voordeel is de modulaire opbouw. Voor bijna alle gewenste webfunctionaliteit is er wel een plugin te vinden. Wereldwijd bestaan er duizenden plugins. Op deze wijze kan het basis CMS zeer klantgericht uitgebreid worden met jouw gewenste functionaliteit. Het naderhand uitbreiden van de website met extra functionaliteiten behoort tot de mogelijkheden.

Bij het bouwen van de website wordt rekening gehouden met mogelijke schaalbaarheid. De bestaande functionaliteiten van het CMS ondersteunen de mogelijke groei in de huidige producten en/of diensten. Hiervoor zijn geen extra functionaliteiten noodzakelijk.

De jaarlijkse investering is bedoeld om je website veilig en goed in de lucht te houden. De hosting, updates, het SSL certificaat (HTTPS, beveiligde verbinding), e-mail, backups, veiligheidsmonitoring, snelheidsmonitoring en uptime monitoring zitten hierbij inbegrepen.

Zodra je akkoord hebt gegeven voor de bouw van de nieuwe website, zal onze projectmanager zo snel mogelijk contact met je opnemen voor het kick-off gesprek. Hierin wordt o.a. besproken wat de stappen zijn voordat we je nieuwe website live kunnen zetten en wordt duidelijk wat we van jou nodig hebben.

Wij vinden een goede communicatie ontzettend belangrijk. Onze projectmanager zal jou tussentijds rapporteren en bespreken wat er allemaal gedaan is aan jouw nieuwe website. Zo krijg je op een eenvoudige manier duidelijk wat er allemaal aan de nieuwe website wordt gedaan. Uiteraard kun je dan aangeven of alles nog naar wens is.

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.