Veelgestelde vragen

Hier hebben wij alle veelgestelde vragen voor jou op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Google Ads

Het advertentiebudget wordt altijd in overleg met de klant bepaald. Het benodigde budget hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan doelstellingen, geschatte kosten per klik, klik volume schattingen en de concurrentie.

Nee. Het advertentiebudget en de kosten voor de diensten van B&S Media zijn 2 aparte betalingen. Het advertentiebudget wordt rechtstreeks aan Google betaald. De maandelijkse kosten van B&S Media betaal je aan ons.

Je bent meer dan welkom om suggesties te sturen, zodat we je campagnes volledig kunnen afstemmen op jouw doelstellingen. De beste resultaten worden immers behaald dankzij een nauwe samenwerking tussen jou en je campagnemanager.

Afhankelijk van wat jouw huidige Google Ads prestaties zijn, bepalen we of we je bestaande Google Ads campagne beheer overnemen of een volledig nieuw Ads-account maken. Ook in het geval van een nieuw account, blijf jij eigenaar van alle campagnes.

Ja, wij maken ook je banners. Dit doen we binnen het Google Ads programma. Het is ook mogelijk om zelf je banners (in verschillende formaten) aan te leveren.

Voor het opzetten van Google Shopping zijn drie onderdelen nodig:

  • Google Shopping feed vanuit de webshop
  • Google Merchant Center
  • Google Ads account

Verder is het belangrijk dat je webshop beveiligd (HTTPS) is en moet er een aparte pagina zijn waar meer informatie te vinden is betreft verzending en retourneren.

Met locatie-extensies is het mogelijk om je bedrijfsadres, een kaartmarkering en een telefoonnummer toe te voegen aan je advertentietekst. De extensies voor mobiele apparaten hebben een routebeschrijving. Wanneer iemand op de locatie-extensie klikt, worden er standaard kosten per klik in rekening gebracht. Met locatie-extensies moedig je gebruikers aan om je bedrijf persoonlijk te bezoeken!

Geen FAQ gevonden
Geen FAQ gevonden

Vragen of meer informatie?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.