Google Ads

Onze Google Ads specialisten zorgen voor winstgevende campagnes en optimaal rendement.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Kost Google Ads jou momenteel onnodig veel geld? Kom erachter met onze gratis quickscan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Ads is een zeer krachtig marketinginstrument, waarmee je snel meer rendement uit jouw website kunt halen. Want hoe zichtbaarder je bent, hoe groter de kans dat je potentiële klanten jouw product of dienst vinden. Met Google Ads (voorheen Google AdWords) zorgen wij ervoor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

Begin je vandaag met advertenties op Google, dan zul je dezelfde dag nog zien dat je meer bezoekers op je website binnenhaalt. Daarmee is Google Ads de oplossing voor de korte termijn én een mogelijkheid om te scoren op zoekwoorden waarvoor het in de organische zoekresultaten moeilijk is om topposities in te nemen.

De voordelen voor jou

 • Meetbaar resultaat
 • Direct vindbaar in Google
 • Maximaal rendement
 • Google en Microsoft Partner
 • Duidelijke rapportages
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Real-time dashboard

Hoe werkt Google Ads?

Je kan Google Ads zien als een veilinghuis, waarbij adverteerders concurreren om hun advertenties te vertonen aan potentiële klanten. Je zult nu vast denken: “Als het werkt als een veiling, gaat de beste positie naar de hoogste bieder, toch?”. 

Niet helemaal. 

Hoe vaak een advertentie wordt vertoond, de positie op de pagina en hoe hoog de advertentiekosten zijn hangt af van twee factoren: de ingestelde maximale bieding en de kwaliteitsscore. Vindt Google jouw website en advertentie flut? Dan betaal je meer. Ziet Google jouw advertentie en landingspagina als relevant voor de gebruiker? Dan word je beloond met een hoge kwaliteitsscore en lage klikprijs. Wij adviseren je dan ook om een specialist in te schakelen om maximaal rendement uit jouw advertentiebudget te halen.

Quickscan aanvragen

Google Ads

Google Ads specialist

Waarom Google Ads inzetten?

Je weet nu ongeveer hoe advertenties op Google werken. Maar wat is nu precies het voordeel van Google advertenties voor jouw bedrijf? We noemen er een paar.

Bepaal zelf je budget

Google Ads is een veilige en overzichtelijke manier van adverteren. Je bepaalt vooraf je maximale dagbudget en weet zodoende precies wat je maandelijks kwijt bent aan je campagnes. Je kunt daarnaast je budget op ieder gewenst moment aanpassen. .

Direct inzicht in je resultaten

Het grote voordeel van online adverteren is dat de resultaten meetbaar zijn. Iedere klik vanuit een Google advertentie naar jouw website wordt immers geregistreerd en is in je account te zien. 

Gericht jouw doelgroep targeten

Ook is het mogelijk om informatie over internetgebruikers in te zetten om jouw doelgroep zeer specifiek te benaderen. Zo benader je altijd relevante personen.

Quickscan aanvragen

Onze winnende Google Ads formule

Wij hebben al veel relaties geholpen met zoekmachine adverteren.
Hierdoor hebben wij onze strategie steeds verder kunnen verfijnen.

Onderzoek

Onderzoek

Elk project begint met een gesprek waarin wij luisteren, vragen stellen en ons verdiepen in jouw business.

Strategie

Strategie

Vervolgens ontwikkelen we een strategie op maat die zich richt op het omzetten van jouw advertentiebudget in winst.

Opzetten

Opzetten

Onze unieke aanpak creëert gerichte en effectieve Google Ads campagnes die zorgen voor meer websitebezoekers.

Optimaliseren

Optimaliseren

We blijven de campagnes optimaliseren om de resultaten te maximaliseren en de kosten per klik te minimaliseren.

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge
 • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
 • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
 • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

Onze Google Ads diensten

Dankzij unieke segmentatiemogelijkheden kunnen de advertenties zeer effectief ingesteld worden en heb je de mogelijkheid om lokaal, regionaal of zelfs landelijk gevonden te worden.

Google Search

Google Search

Met Google Search worden je tekstadvertenties alleen weergegeven aan klanten die gericht op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Display advertenties

Display advertenties

Display adverteren is dé oplossing voor het doelgericht verspreiden van banners op diverse websites voor specifieke doelgroepen.

Remarketing

Remarketing

Remarketing is een krachtige manier om jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te houden bij mensen die onlangs interesse hebben getoond.

Google Shopping

Google Shopping

Eigenaar van een webshop? Dan is Google Shopping een snelle en makkelijke manier om je producten bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen.

YouTube

YouTube

Vergroot je merkbekendheid met videoadvertenties en bereik potentiële klanten wanneer ze naar video’s op YouTube kijken of zoeken.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie

In ons conversie optimalisatie rapport vind je concreet advies over hoe je de conversie op je website kunt verhogen en hoe je meer rendement kunt behalen.

Google Ads specialist Danny van den Berg

Google Ads specialist vertelt

“Als Google Ads specialist is elke dag anders en leerzaam. De campagnes kunnen continu geoptimaliseerd worden en de ontwikkelingen binnen Google Ads volgen elkaar razendsnel op. Het doel om elke dag de campagneprestaties van mijn relaties te verbeteren, spreekt mij dan ook zo aan in dit vak. Daarnaast vind ik het erg leuk om ervoor te zorgen dat iedere euro zoveel mogelijk oplevert!”

– Danny van den Berg, senior SEA specialist B&S Media Internetmarketing
%

Van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine

+

Samen meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van Google Ads

De gemiddelde waardering van onze relaties

Google advertenties uitbesteden

Google advertenties uitbesteden

Er zijn dus verschillende manieren om advertenties op Google in te zetten. Wanneer je Google Ads wil uitbesteden aan ons, nodigen we je graag eens uit voor een vrijblijvende kennismaking. We bespreken dan de verschillende mogelijkheden en kijken wat voor jouw bedrijf de meeste interessante opties zijn. Wanneer we dit helder hebben bepaal je samen met je persoonlijke campagnemanager jouw budget en gaan we voor je aan de slag. Jouw campagnemanager zet dan een campagne op en deelt hiervan de resultaten. Aan de hand van de cijfers passen we de campagnes vervolgens voortdurend aan. Zo levert Google Ads jouw bedrijf op termijn steeds meer op. Maar ook de eerste maand zul je meteen al de vruchten ervan plukken!

Iedere maand sturen we je bovendien een uitgebreide rapportage en neemt je persoonlijke campagnemanager periodiek telefonisch contact op. Tijdens dit gesprek bespreken we de resultaten, ontwikkelingen en aandachtspunten voor de komende periode. Zo houden we elkaar goed op de hoogte voor de beste resultaten!

"B&S Media zet Google Ads voor ons in, waardoor wij goed vindbaar zijn op voor ons belangrijke zoekwoorden. Naast een flinke conversiestijging in onze webshop, heeft de goede online vindbaarheid ook voor meer bezoekers in de fysieke showroom gezorgd!"

Chris Bruins van dezorgoutlet.nl

Kennismaken?

Eén van onze internet marketing adviseurs komt graag bij je langs om de mogelijkheden met jou te bespreken.

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.