Google Ads, voorheen Google AdWords, is een zeer doeltreffend marketinginstrument. Het geeft je de mogelijkheid om snel meer rendement uit je website te halen. Want hoe zichtbaarder je online bent, hoe groter de kans dat potentiële klanten jouw product of dienst kunnen vinden. B&S Media Internetmarketing zorgt er met Google Ads voor dat je direct de klanten bereikt die specifiek op zoek zijn naar jouw bedrijf, product of dienst.

Google Ads

Wat is Google Ads?

Google Ads is een advertentieplatform waarmee je advertentieruimte kunt kopen in de zoekresultaten van Google en het Google Display Netwerk. Jarenlang heeft het platform Google AdWords geheten, maar vanaf 24 juli 2018 gaat deze verder onder de naam Google Ads. Door de unieke segmentatiemogelijkheden die het programma biedt, kunnen advertenties zeer effectief ingesteld worden en heb je de mogelijkheid om lokaal, regionaal of zelfs landelijk gevonden te worden.

 

Wat is het Google Display Netwerk?

Het Google Display Netwerk is een grote verzameling van websites waarop geadverteerd kan worden. Denk hierbij aan websites als Buienradar, YouTube, Nu.nl, maar ook heel veel kleine websites, blogs en fora over uiteenlopende onderwerpen. Het is het grootste advertentienetwerk ter wereld en je kunt er ruim 85% van de Nederlandse internetgebruikers mee bereiken. Via Google Ads kun je gebruik maken van het Display Netwerk.

 

B&S Media is Premier Google Partner!

  • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Google Ads campagnes op te zetten
  • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
  • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
  • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om vraagstukken op te lossen

 

Hoe werkt het adverteren in Google Ads?

Om te kunnen adverteren in de zoekresultaten en het Display Netwerk van Google, moet je gebruik maken van het advertentieplatform Google Ads. Met dit platform kun je zelf bepalen op welke zoekwoorden je advertenties getoond moeten worden en hoeveel je maximaal per klik wilt uitgeven. Het platform werkt vervolgens als een soort online veilingsysteem.

Wanneer een gebruiker in Google zoekt op jouw gekozen zoekwoord, gaat er een veiling van start. Alle adverteerder die op dat zoekwoord gevonden willen worden, hebben een bod gedaan. Naast het maximale bedrag (per klik) dat je bereid bent te betalen voor een positie bovenaan in Google, gaat het ook om de relevantie van de advertentietekst en landingspagina. Heb je dit goed voor elkaar, dan win je de veiling en komt je advertentie bovenaan in Google te staan. Pas wanneer een gebruiker daadwerkelijk op je advertentie klikt, worden er kosten in rekening gebracht.

 

De mogelijkheden binnen Google Ads

Binnen Google Ads kun je kiezen uit meerdere advertentiemogelijkheden. Zo is het mogelijk om vanuit één budget combinaties te maken tussen zoekmachine advertenties, display advertenties en Google Shopping advertenties. Wil je eerdere bezoekers van je website opnieuw bereiken? Dat kan met een remarketing campagne!

Google AdWords

Zoekmachine Adverteren

Met zoekmachine adverteren (ook wel SEA genoemd) bereiken je advertenties alleen gebruikers die gericht in Google zoeken naar jouw product of dienst.

 

Display Adverteren

Display Adverteren

Met display adverteren kun je doelgericht beeldadvertenties (ook wel banners) verspreiden op relevante websites voor specifieke doelgroepen.

 

Google Shopping

Google Shopping

Ben je in het bezit van een webshop? Dan is Google Shopping een snelle en eenvoudige manier om je producten bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen.

 

Remarketing

Remarketing

Remarketing is een krachtig marketinginstrument om jouw bedrijf, product of dienst onder de aandacht te houden bij mensen die onlangs interesse hebben getoond.

 

 

Google Ads bij B&S Media Internetmarketing

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner

 

“Door een lagere klikprijs en meer klikken naar onze website worden wij heel goed geholpen met het behalen van mooie resultaten in Google Ads. Zo kunnen wij ons beter concentreren op ons eigen werk. Goede service en dus aan te raden aan iedereen!”
Karst van Dalfsen, eigenaar vandalfsennijkerk.nl

 

Google Ads voor meetbaar resultaat

Binnen online marketing is adverteren via Google Ads een van de meest effectieve manieren. Dit komt omdat de resultaten direct meetbaar zijn, waardoor er eenvoudig bijgestuurd kan worden. Benieuwd hoe jij meer uit je website kunt halen en daarmee meer klanten kunt krijgen? Laat je Google Ads campagnes dan door B&S Media verzorgen. Onze specialisten weten hoe ze jouw bedrijf hoog in Google krijgen!

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met jou om tafel!

Maak direct een afspraak