Webdesign portfolio

Werk waar wij trots op zijn.

Gouweleeuw

Een maatwerk ontwerp dat van het scherm spat! De internationale website van Gouweleeuw is prachtig om te zien op het grote scherm en makkelijk navigeerbaar op een kleiner beeld.

De sfeervolle videoheader en opvallende custom icons springen direct in het oog. Door het gebruik van eigen foto’s krijgt de bezoeker bovendien een goed beeld van het imponerende bedrijf.

Bekijk website Bekijk case

VDK Groep

Het maatwerk ontwerp voor de corporate website van VDK Groep draait om beleving. De grote, sfeervolle afbeeldingen roepen een duidelijke associatie op met het bedrijf.

Voor een optimale bezoekerservaring is er gekozen voor een duidelijk lettertype, contrasterende kleuren en strategische witruimtes. Daarnaast hebben wij een unieke tool ontwikkeld die duidelijk maakt of het bedrijf geopend is.

Bekijk website Bekijk case

Thuisfruit

Bestellen is appeltje (aardb)eitje op deze conversiegerichte website van Thuisfruit. Je kunt vanuit de overzichtspagina namelijk direct je favoriete fruit kiezen.

De website is bovendien overzichtelijk ingedeeld en geoptimaliseerd voor alle devices. Van het frisse kleurenpalet en de smaakvolle productfoto’s van onze huisfotograaf Angela loopt het water in je mond!

Bekijk website Bekijk case

De Herberg

Dat onze designers meer in hun mars hebben dan alleen het leveren van een prachtig websiteontwerp, blijkt wel uit de gave huisstijl die het team heeft ontwikkeld voor De Herberg.

Onze back-end developers hebben de techniek zo ingericht dat een inschrijving via de website direct uitkomt bij de gastouder die actief is binnen het postcodegebied. Dat komt de efficiëntie en verwerkingstijd enorm ten goede!

Bekijk website Bekijk case

The New Bride

Het vinden van de juiste jurk kan een uitdaging zijn. Met zoveel modellen en uitvoeringen is er immers oneindig veel keus! Een website die volledig in dienst staat van de bezoeker kan echter helpen bij de beslissing.

Met een chatbot, de mogelijkheid om te Whatsappen met het bedrijf en de optie om een eigen lookbook samen te stellen, heeft The New Bride alles in huis om de bride to be van dienst te zijn.

Bekijk website Bekijk case

Kampri

Zo laagdrempelig mogelijk in contact komen met de potentiële klant. Dat is het doel van de maatwerk website van Kampri. De frisse website heeft een duidelijke focus op conversie en informatievoorziening.

De opvallende call-to-action button stelt de bezoeker in staat om direct contact op te nemen met Kampri, zonder daarvoor de landingspagina te hoeven verlaten. Zo houden we het conversiepad zo kort mogelijk.

Bekijk website Bekijk case

Vredenburg

Vergadercentrum Vredenburg heeft een prachtige locatie in hartje Utrecht. Het doel is dan ook geweest om de unieke locatie pakkend te visualiseren op de website. Zo wordt op een aansprekende manier duidelijk welke mogelijkheden het centrum biedt voor gegadigden.

Een 360 graden tour van de zalen helpt bezoekers bij het maken van de juiste keus. Daarnaast is de routing op een strategische manier aangebracht om zo een duidelijk conversiepunt voor de bezoeker te creëren.

Bekijk website Bekijk case

Domium

De one-page website van Domium is voornamelijk gericht op senioren. Bij het bouwen van de website is daarom rekening gehouden met het creëren van optimale toegankelijkheid, door bijvoorbeeld het gebruik van contrasterende kleuren en een groter lettertype.

Ook is er een visuele calculator op maat ontwikkeld, waarmee de bezoeker door middel van het slepen van de muis de huursom kan inzien.

Bekijk website Bekijk case

SEQ

Snelheid, gebruiksgemak en vloeiende website-navigatie stonden hoog op het verlanglijstje van SEQ.

Voor de ontwikkeling van de vacaturebank van SEQ is er een maatwerk design gemaakt met dynamische pagina’s, een directe inschrijfmogelijkheid en een responsive webdesign. Met deze website kan SEQ nog beter professionals linken aan de beste opdrachtgever!

Bekijk website Bekijk case

Skills Meducation

Skills Meducation is de marktleider in materialen voor de medische sector. Voor het maatwerk ontwerp van de webshop hebben we gebruikgemaakt van specifieke functionaliteiten binnen Magento.

Zo is het bijvoorbeeld alleen voor accounteigenaren mogelijk is om een bestelling te plaatsen. Om de bezoeker een uitstekend beeld te kunnen geven van de producten, ondersteunen wij het team van Skills Meducation bij het ontwikkelen van productfoto’s en beeldmateriaal.

Bekijk website Bekijk case

Van Dijk Containers

Voor Van Dijk Containers hebben wij een nieuwe website ontwikkeld met een duidelijke structuur, waarbij de huisstijl op een opvallende manier in het thema is verwerkt en het grote materieel duidelijk in beeld wordt gebracht.

De indeling van de website is bovendien aangepast, zodat de belangrijkste diensten nu het meest prominent in beeld worden gebracht.

Bekijk website Bekijk case

Keukendesign Kampen

Het stimuleren van showroombezoeken en het uitlichten van het assortiment en afgeronde projecten. Dat is het doel van de nieuwe website van Keukendesign Kampen.

De website fungeert momenteel als inspiratie tijdens de oriëntatiefase en geeft de bezoeker een duidelijk beeld van het assortiment.

Bekijk website Bekijk case

Gorsselse Heide

Het prachtige wandelgebied van de Gorsselse Heide verdient natuurlijk een spetterende website. Wij hebben dan ook geprobeerd om de schoonheid van het gebied van het scherm te laten spatten.

Naast de ontwikkeling van de website, hebben wij de organisatie geholpen bij het opzetten van een uitgebreide databank van de aanwezige flora en fauna.

Bekijk website Bekijk case

Dekker Vlaggen

Voor Dekker Vlaggen is er een functionele webshop ontwikkeld, waarbij de focus vooral ligt op gebruikersgemak. Zo zijn er meerdere maatwerk functionaliteiten toegevoegd, waaronder een tool voor het samenstellen van een vlaggenmast op maat.

De checkout is bovendien geoptimaliseerd, zodat er een optimale klantbeleving wordt gewaarborgd.

Bekijk website Bekijk case

Website laten maken?

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent een website laten maken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs