Webdesign portfolio

Werk waar wij trots op zijn.

Wandpanelenonline

Wandpanelen Online is een specialist in praktische en innovatieve wandbekleding. Voor dit bedrijf hebben we een nieuwe webshop gelanceerd.

Belangrijke uitgangspunten voor de bouw van de webshop waren goed en sprekend beeldmateriaal en een makkelijk bestelproces.

Bekijk website Bekijk case

Fresh Waves

De nieuwe webshop van Fresh Waves sluit qua beheersbaarheid en techniek beter aan bij de toekomst en de wensen van de klant. Bij het design is volledig ingezet op gebruiksvriendelijkheid en sfeer tot in de details. Dit is onder andere terug te zien in de beelden met watersplash randen, het shaka-teken om iets toe te voegen aan de verlanglijst en de golfjes die als hover zijn gebruikt.

Bij de producten hebben we gebruiksvriendelijke kleurlabels toegevoegd, zodat websitebezoekers direct in het productoverzicht de kleurvariaties en on hover de afbeelding daarvan kunnen zien. Verder hebben we een megamenu, een geoptimaliseerde zoekfunctie en een koppeling met webwinkelkeur voor de reviews toegepast.

Bekijk website Bekijk case
FreshWaves IPhone Mockup BSMediaIM

At Sea

De nieuwe maatwerkwebsite voor At Sea in Dronten sluit helemaal aan bij de visie van het bedrijf. Uitnodigende foto’s en een aantrekkelijk ontwerp verleiden klanten om naar het strandpaviljoen met bar, restaurant, terras en camping te komen. Men kan eenvoudig en in weinig kliks feesten en partijen boeken en reserveringen maken.

Het gedeelte ‘werken bij At Sea‘ heeft extra aandacht gekregen. At Sea wil aan zowel vaste horecatoppers als vakantiekrachten het werkplezier overbrengen, iets waar onze webdesigntoppers zich met veel werkplezier voor hebben ingezet.

Bekijk website Bekijk case
At Sea dronten - mobiele website

Vloer & Interieur

Voor Vloer & Interieur bouwden we deze frisse en conversiegerichte maatwerkwebsite, met geïntegreerde webshop die de klant helemaal zelf kan vullen en onderhouden. 

Door de overzichtelijke indeling navigeer je eenvoudig tussen de diverse soorten en typen vloeren. Het design is voorzien van natuurlijke kleuren voor een rustige en persoonlijke uitstraling, met subtiele contrasten die de bezoeker naar de gewenste knoppen leiden.

Bekijk website Bekijk case

Inpax

Voor het nieuwe bedrijf Inpax mochten we het gehele pakket verzorgen, van ontwerp en bouw van de website en webshop tot het maken van productfoto’s en teksten. 

Karpervissers hebben op deze meertalige website snel beet in het grote assortiment aas en voer. De kleur-/smaaklijnen van Inpax knallen van het scherm en zijn gemakkelijk boven te halen met de productfilters. Het design met eigenzinnig kleurenpallet komt tot z’n recht op alle apparaten. Een maatwerkwebsite met impact.

Bekijk website Bekijk case

Blankert

Het shortleasen van een auto zo gemakkelijk mogelijk maken, met name voor mobiele gebruikers. Dat was de opdracht die we meekregen van Blankert Shortlease.

Na de oplevering kunnen we met trots zeggen: missie geslaagd. Het cleane ontwerp met duidelijke CTA’s leidt de gebruiker moeiteloos naar het doel: het shortleasen van een auto. Maatwerk-features als de ‘direct rijden’-module doen nog een schepje bovenop het gebruiksgemak. 

Bekijk website Bekijk case

Quintus

Bij Quintus in Kampen vind je alles op het gebied van kunsten onder één dak. Om dit online te laten zien aan haar diverse doelgroep werd de hulp ingeroepen van B&S Media. 

Het is een hele kunst om zo’n breed scala aan cursussen en diensten in een website te vangen. Gelukkig verstaan onze specialisten de kunst van het luisteren naar en samenwerken met de klant. Het resultaat is dan ook een website waar muziek in zit, met een frisse en moderne uitstraling die jong en oud aanspreekt.

Bekijk website Bekijk case

Outdoor speelgoed

Toen we ‘de leukste online speelgoedwinkel van Nederland’ voor Outdoorspeelgoed mochten ontwerpen en bouwen, voelden we ons even weer kind. Vol enthousiasme kropen aan de tekentafel en pakten we onze digitale bouwdoos erbij. 

Het resultaat is een online speelgoed-showroom met een open uitstraling, waarin de ruime keus uit buitenspeelgoed centraal staat. Speelse sliders schuiven de toppers uit Outdoorspeelgoed’s assortiment in je blikveld. De webshop is voorzien van alle elementen om je te laten vinden wat je zoekt tussen de meer dan 1.000 artikelen.

Bekijk website Bekijk case

Special Interior

Uitstraling meets functionaliteit op deze speciale website voor Special Interior. Onze webdesigners en -developers hebben met veel plezier gewerkt aan deze online roadshow.

De rock-‘n-roll-uitstraling dekt de lading van Special Interior en sluit naadloos aan op de stoere doelgroep. Onder de motorkap draait een doorontwikkeld mechanisme van webtechniek, waardoor truckers met enkele muisklikken de gewenste onderdelen voor hun truck kunnen vinden en bestellen.

Bekijk website Bekijk case

Gouweleeuw

Een maatwerk ontwerp dat van het scherm spat! De internationale website van Gouweleeuw is prachtig om te zien op het grote scherm en makkelijk navigeerbaar op een kleiner beeld.

De sfeervolle videoheader en opvallende custom icons springen direct in het oog. Door het gebruik van eigen foto’s krijgt de bezoeker bovendien een goed beeld van het imponerende bedrijf.

Bekijk website Bekijk case

VDK Groep

Het maatwerk ontwerp voor de corporate website van VDK Groep draait om beleving. De grote, sfeervolle afbeeldingen roepen een duidelijke associatie op met het bedrijf.

Voor een optimale bezoekerservaring is er gekozen voor een duidelijk lettertype, contrasterende kleuren en strategische witruimtes. Daarnaast hebben wij een unieke tool ontwikkeld die duidelijk maakt of het bedrijf geopend is.

Bekijk website Bekijk case

Thuisfruit

Bestellen is appeltje (aardb)eitje op deze conversiegerichte website van Thuisfruit. Je kunt vanuit de overzichtspagina namelijk direct je favoriete fruit kiezen.

De website is bovendien overzichtelijk ingedeeld en geoptimaliseerd voor alle devices. Van het frisse kleurenpalet en de smaakvolle productfoto’s van onze huisfotograaf Angela loopt het water in je mond!

Bekijk website Bekijk case

De Herberg

Dat onze designers meer in hun mars hebben dan alleen het leveren van een prachtig websiteontwerp, blijkt wel uit de gave huisstijl die het team heeft ontwikkeld voor De Herberg.

Onze back-end developers hebben de techniek zo ingericht dat een inschrijving via de website direct uitkomt bij de gastouder die actief is binnen het postcodegebied. Dat komt de efficiëntie en verwerkingstijd enorm ten goede!

Bekijk website Bekijk case

The New Bride

Het vinden van de juiste jurk kan een uitdaging zijn. Met zoveel modellen en uitvoeringen is er immers oneindig veel keus! Een website die volledig in dienst staat van de bezoeker kan echter helpen bij de beslissing.

Met een chatbot, de mogelijkheid om te Whatsappen met het bedrijf en de optie om een eigen lookbook samen te stellen, heeft The New Bride alles in huis om de bride to be van dienst te zijn.

Bekijk website Bekijk case

Kampri

Zo laagdrempelig mogelijk in contact komen met de potentiële klant. Dat is het doel van de maatwerk website van Kampri. De frisse website heeft een duidelijke focus op conversie en informatievoorziening.

De opvallende call-to-action button stelt de bezoeker in staat om direct contact op te nemen met Kampri, zonder daarvoor de landingspagina te hoeven verlaten. Zo houden we het conversiepad zo kort mogelijk.

Bekijk website Bekijk case

Vredenburg

Vergadercentrum Vredenburg heeft een prachtige locatie in hartje Utrecht. Het doel is dan ook geweest om de unieke locatie pakkend te visualiseren op de website. Zo wordt op een aansprekende manier duidelijk welke mogelijkheden het centrum biedt voor gegadigden.

Een 360 graden tour van de zalen helpt bezoekers bij het maken van de juiste keus. Daarnaast is de routing op een strategische manier aangebracht om zo een duidelijk conversiepunt voor de bezoeker te creëren.

Bekijk website Bekijk case

Domium

De one-page website van Domium is voornamelijk gericht op senioren. Bij het bouwen van de website is daarom rekening gehouden met het creëren van optimale toegankelijkheid, door bijvoorbeeld het gebruik van contrasterende kleuren en een groter lettertype.

Ook is er een visuele calculator op maat ontwikkeld, waarmee de bezoeker door middel van het slepen van de muis de huursom kan inzien.

Bekijk website Bekijk case

SEQ

Snelheid, gebruiksgemak en vloeiende website-navigatie stonden hoog op het verlanglijstje van SEQ.

Voor de ontwikkeling van de vacaturebank van SEQ is er een maatwerk design gemaakt met dynamische pagina’s, een directe inschrijfmogelijkheid en een responsive webdesign. Met deze website kan SEQ nog beter professionals linken aan de beste opdrachtgever!

Bekijk website Bekijk case

Skills Meducation

Skills Meducation is de marktleider in materialen voor de medische sector. Voor het maatwerk ontwerp van de webshop hebben we gebruikgemaakt van specifieke functionaliteiten binnen Magento.

Zo is het bijvoorbeeld alleen voor accounteigenaren mogelijk is om een bestelling te plaatsen. Om de bezoeker een uitstekend beeld te kunnen geven van de producten, ondersteunen wij het team van Skills Meducation bij het ontwikkelen van productfoto’s en beeldmateriaal.

Bekijk website Bekijk case

Van Dijk Containers

Voor Van Dijk Containers hebben wij een nieuwe website ontwikkeld met een duidelijke structuur, waarbij de huisstijl op een opvallende manier in het thema is verwerkt en het grote materieel duidelijk in beeld wordt gebracht.

De indeling van de website is bovendien aangepast, zodat de belangrijkste diensten nu het meest prominent in beeld worden gebracht.

Bekijk website Bekijk case

Keukendesign Kampen

Het stimuleren van showroombezoeken en het uitlichten van het assortiment en afgeronde projecten. Dat is het doel van de nieuwe website van Keukendesign Kampen.

De website fungeert momenteel als inspiratie tijdens de oriëntatiefase en geeft de bezoeker een duidelijk beeld van het assortiment.

Bekijk website Bekijk case

Gorsselse Heide

Het prachtige wandelgebied van de Gorsselse Heide verdient natuurlijk een spetterende website. Wij hebben dan ook geprobeerd om de schoonheid van het gebied van het scherm te laten spatten.

Naast de ontwikkeling van de website, hebben wij de organisatie geholpen bij het opzetten van een uitgebreide databank van de aanwezige flora en fauna.

Bekijk website Bekijk case

Dekker Vlaggen

Voor Dekker Vlaggen is er een functionele webshop ontwikkeld, waarbij de focus vooral ligt op gebruikersgemak. Zo zijn er meerdere maatwerk functionaliteiten toegevoegd, waaronder een tool voor het samenstellen van een vlaggenmast op maat.

De checkout is bovendien geoptimaliseerd, zodat er een optimale klantbeleving wordt gewaarborgd.

Bekijk website Bekijk case

Website laten maken?

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent een website laten maken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs