Webdesign portfolio

Werk waar wij trots op zijn.

Eurolouvre

Eurolouvre is specialist in luiken en schuifluiken voor binnen en buiten. Wij mochten een nieuwe maatwerkwebsite ontwikkelen voor en met de luikenspecialist. Een mooie uitdaging hierbij was om deze belevingsproducten tot leven te brengen op een scherm. De levendige portfolio- en productfoto’s hebben hier zeker bij geholpen.

Webdesigner Tijmen heeft een design gemaakt waarin de luiken centraal staan. Met subtiele vormen en kleurgebruik wordt de aandacht naar de luiken geleid. In het rustige design krijgen zij alle ruimte om te worden beleefd. Je voelt bijna de houtnerf als je je scherm aanraakt. Verder komen de USP’s van Eurolouvre duidelijk naar voren, net als de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Open de luiken en bekijk hier het resultaat.

Bekijk website Bekijk case
Eurolouvre-desktop-mockup-portfolio-BSMedia

Vidalco

VIDALCO Climate Floors ontwikkelt innovatieve en duurzame oplossingen in vloerverwarming en -koeling. Met een nieuwe maatwerkwebsite zetten we de volgende stap in het online profileren van dit wereldbedrijf uit Kampen. De website is meertalig, informatief en conversiegericht.

De uitstraling is open, met de natuurlijke kleuren uit de huisstijl van VIDALCO op strategische plekken ingezet. Met de USP’s direct in beeld en de bedrijfsvideo nog boven de ‘fold’ (het deel van de webpagina dat zichtbaar is zonder te scrollen), wordt vlot duidelijk wat het bedrijf zoal te bieden heeft. Van informatie over diensten en toepassingsgebieden tot en met een FAQ en een downloadpagina, VIDALCO biedt de complete online klantervaring op eigen domein.

Bekijk website Bekijk case

Warmtestore.nl

De website van Warmtestore is in een compleet nieuw jasje gestoken. De vorige, vrij neutrale website heeft plaatsgemaakt voor een sfeervolle en warme uitstraling. Het mooie beeldmateriaal komt goed tot zijn recht op de donkere achtergrond. Het geel uit het logo van Warmtestore is gebruikt als conversiekleur, omdat dit goed contrasteert met zwart. Naast een goede zoekfunctionaliteit hebben we een megamenu toegepast, waar er bij elke productgroep een mooie sfeerfoto staat.

Op de overzichtspagina’s van de producten hebben bezoekers meer filtermogelijkheden. Op de productpagina zien ze in een oogopslag de categorie, het merk en het energielabel van het product. Verder zijn de conversiepunten persoonlijker gemaakt door bij het aanvragen van een offerte een medewerker te tonen.

Bekijk website Bekijk case

Fresh Waves

De nieuwe webshop van Fresh Waves sluit qua beheersbaarheid en techniek beter aan bij de toekomst en de wensen van de klant. Bij het design is volledig ingezet op gebruiksvriendelijkheid en sfeer tot in de details. Dit is onder andere terug te zien in de beelden met watersplash randen, het shaka-teken om iets toe te voegen aan de verlanglijst en de golfjes die als hover zijn gebruikt.

Bij de producten hebben we gebruiksvriendelijke kleurlabels toegevoegd, zodat websitebezoekers direct in het productoverzicht de kleurvariaties en on hover de afbeelding daarvan kunnen zien. Verder hebben we een megamenu, een geoptimaliseerde zoekfunctie en een koppeling met webwinkelkeur voor de reviews toegepast.

Bekijk website Bekijk case
FreshWaves IPhone Mockup BSMediaIM

Cater Concept

Passie voor eten en drinken moest de website uitstralen van Cater Concept. Daarom hebben we een design gemaakt waarin de smakelijke fotografie een hoofdrol heeft. Daarnaast maken ze het graag persoonlijk en schitteren ook de medewerkers op de website. Ze gaan letterlijk en figuurlijk een gezonde samenwerking aan met klanten en dat begint met koffie drinken.

Bekijk website Bekijk case

Talentem

Assessmentbureau Talentem bedient zich niet van ingewikkelde taal, gedoe of tierelantijnen. Het bedrijf doet ‘gewoon’ zijn uiterste best om voor klanten het beste te regelen. Passend bij deze communicatiestijl hebben wij ‘gewoon’ ons best gedaan om een cleane en overzichtelijke maatwerkwebsite op te leveren.

In enkele ogenblikken is het voor de bezoeker duidelijk wat het bedrijf doet en wat de kernwaarden zijn. Bij interesse is er altijd een button ‘assessment aanvragen’ in de buurt. Dankzij het rustige kleurgebruik (wit en grijs) valt de groene huisstijlkleur van Talentem genoeg op, zodat er voor de buttons geen extra onderscheidende kleur nodig is.

Bekijk website Bekijk case
Talentem.nl - een maatwerkwebsite door B&S Media
Talentem.nl - een maatwerkwebsite door B&S Media

JachtXL

JachtXL is een webshop voor en door jagers. Dit zie je onder andere terug in de fotografie en het gebruik van een hoogtekaart op de achtergrond. Verder hebben we een uitgebreid en overzichtelijk megamenu toegevoegd en hebben belangrijke merken een eigen landingspagina’s. Zo kunnen bezoekers op de website producten nog makkelijker vinden. De belangrijkste conversies, zoals de winkelwagen en het bekijken van producten, hebben opvallende kleuren gekregen.

Bekijk website Bekijk case

IJssel Taxateurs

IJssel Taxateurs is de specialist in woningtaxaties met vestigingen in Zwolle en Hoogeveen. Hun website was aan vernieuwing toe. De nieuwe website heeft een frisse uitstraling gekregen met nieuwe fotografie van onder andere de medewerkers zelf. Het aanvragen van een taxatie is voor hen een belangrijke conversie. Zodra iemand op de homepagina landt, is dit direct goed in beeld en dit komt op iedere pagina terug in het hoofdmenu.

Bekijk website Bekijk case

tété

Het product centraal. tété Total Flooring is een groothandel in vrijwel alle soorten harde en zachte vloerbedekking. Het uitgebreide assortiment, waar het bedrijf uit Hengelo landelijk om bekend staat, heeft een centrale plek gekregen in deze maatwerkwebsite. We hebben er samen met de klant voor gekozen om de website als een webshop op te zetten. 

Daarnaast is het voor de B2B-leverancier belangrijk om de bereikbaarheid en persoonlijke benadering over te brengen. Daarom staan de contactgegevens op in het oog springende plekken en vind je overal op de site het telefoonnummer terug, met een uitnodigende foto van een verkoopadviseur.

Bekijk website Bekijk case
tété Total Flooring - een maatwerkwebsite door B&S Media
tété Total Flooring - een maatwerkwebsite door B&S Media

Koopverfonline

Verf kopen in een webshop? Daar moet de consument even aan wennen. Met deze uitdaging op zak mochten we voor Koopverfonline een compleet nieuwe webshop bouwen. Belangrijke uitgangspunten waren laagdrempeligheid en een soepel bestelproces. De klant moet online verfkleuren kunnen uitzoeken en we zijn best trots hoe we dit hebben opgelost: met een ingebouwde mengkleur-selector!

Bekijk website Bekijk case
Koopverfonline.nl, een maatwerkwebsite door B&S Media
Koopverfonline.nl - maatwerkwebsite door B&S Media

Larimar Skincare

Larimar Skincare Institute is een kliniek in Wormerveer waar diverse (para)medische en cosmetische behandelingen worden uitgevoerd. In deze branche is vertrouwen belangrijk: het vertrouwen dat je in professionele handen bent en waar je met persoonlijke aandacht wordt geholpen. De klinische uitstraling van de praktijk is goed terug te zien in het websiteontwerp. Dit suggereert een professionele en hygiënische omgeving, wat voor veel mensen belangrijk is bij het kiezen van een medische of cosmetische dienstverlener.

Bekijk website Bekijk case
Larimar Skincare - desktop-mockup-portfolio - BS Media IM
Larimar Skincare - iphone-mockup-portfolio - BS Media IM

InGarden

Voor deze specialist in kunststof buitenproducten maakten we een rustig ogende webshop waarin het fijn navigeren is, of men nu op de homepage binnenkomt, een andere hoofdpagina of een SEO-landingspagina. De buttons zijn actiegericht, maar ‘schreeuwen’ niet. 

Het responsieve ontwerp past zich aan op verschillende apparaten (zoals smartphones en tablets) om een optimale gebruikerservaring te bieden. De gewenste productcategorieën en producten zijn eenvoudig te vinden en het bestelproces is intuïtief te volgen, zodat men naadloos online kan bestellen zoals men gewend is van de bekende grote webshops.

Bekijk website Bekijk case
InGarden.nl - een maatwerkwebsite door B&S Media IM

Deka Kozijnen

Deka Kozijnen uit Kampen is al meer dan 100 jaar specialist in maatwerk kozijnen, ramen en deuren. Hun website was aan vernieuwing toe. Hiervoor hebben wij de huisstijl geoptimaliseerd.

Om bezoekers een goed beeld te geven van het vakmanschap en maatwerk van familiebedrijf Deka Kozijnen is er nieuw beeldmateriaal geschoten. Qua content hebben we de nadruk gelegd op de diensten en de vacatures. Verder kunnen bezoekers gemakkelijk contact opnemen en een afspraak maken door middel van een contactformulier.

Bekijk website Bekijk case

Accushoponline.nl

Onze webspecialisten hebben voor accushoponline.nl een mooie maatwerk website opgeleverd. Het design is gebaseerd op de huisstijlrichtlijnen van de overkoepelende organisatie van Accushoponline.nl. De herkenning moest aanwezig zijn, maar mocht eigen elementen bevatten zoals een andere font.

Het is een WooCommerce webshop met een koppeling naar een kentekensysteem. Vaak is het voor de consument lastig te bepalen welke accu ze nodig hebben voor hun auto. Daarvoor hebben we een handige zoekfunctie ingebouwd. Zodra iemand zijn kenteken invoert op deze website, krijgt diegene alle passende accu’s voor zijn auto in beeld.

Bekijk website Bekijk case

MBD Dakwerken

Met liefde voor het vak is MBD Dakwerken al meer dan 17 jaar werkzaam op het dak. Maar sinds dit jaar nu ook met een gezicht, want nog nooit eerder had dit bedrijf een huisstijl of een website. Een mooie opdracht voor onze afdeling webdesign. We zijn eerst gestart met het maken van een logo en een visitekaartje. Daarna volgde de MKB website, waarbij we MBD Dakwerken als specialist in alle dakwerkzaamheden hebben neergezet. Sindsdien gaat het nog meer van een leien dakje.

Bekijk website Bekijk case
MDBDakwerken Desktop Mockup Portfolio
MDBDakwerken IPhone Mockup Portfolio BSMedia

Wandpanelenonline

Wandpanelen Online is een specialist in praktische en innovatieve wandbekleding. Voor dit bedrijf hebben we een nieuwe webshop gelanceerd.

Belangrijke uitgangspunten voor de bouw van de webshop waren goed en sprekend beeldmateriaal en een makkelijk bestelproces.

Bekijk website Bekijk case

At Sea

De nieuwe maatwerkwebsite voor At Sea in Dronten sluit helemaal aan bij de visie van het bedrijf. Uitnodigende foto’s en een aantrekkelijk ontwerp verleiden klanten om naar het strandpaviljoen met bar, restaurant, terras en camping te komen. Men kan eenvoudig en in weinig kliks feesten en partijen boeken en reserveringen maken.

Het gedeelte ‘werken bij At Sea‘ heeft extra aandacht gekregen. At Sea wil aan zowel vaste horecatoppers als vakantiekrachten het werkplezier overbrengen, iets waar onze webdesigntoppers zich met veel werkplezier voor hebben ingezet.

Bekijk website Bekijk case
At Sea dronten - mobiele website

Vloer & Interieur

Voor Vloer & Interieur bouwden we deze frisse en conversiegerichte maatwerkwebsite, met geïntegreerde webshop die de klant helemaal zelf kan vullen en onderhouden. 

Door de overzichtelijke indeling navigeer je eenvoudig tussen de diverse soorten en typen vloeren. Het design is voorzien van natuurlijke kleuren voor een rustige en persoonlijke uitstraling, met subtiele contrasten die de bezoeker naar de gewenste knoppen leiden.

Bekijk website Bekijk case

Inpax

Voor het nieuwe bedrijf Inpax mochten we het gehele pakket verzorgen, van ontwerp en bouw van de website en webshop tot het maken van productfoto’s en teksten. 

Karpervissers hebben op deze meertalige website snel beet in het grote assortiment aas en voer. De kleur-/smaaklijnen van Inpax knallen van het scherm en zijn gemakkelijk boven te halen met de productfilters. Het design met eigenzinnig kleurenpallet komt tot z’n recht op alle apparaten. Een maatwerkwebsite met impact.

Bekijk website Bekijk case

Blankert

Het shortleasen van een auto zo gemakkelijk mogelijk maken, met name voor mobiele gebruikers. Dat was de opdracht die we meekregen van Blankert Shortlease.

Na de oplevering kunnen we met trots zeggen: missie geslaagd. Het cleane ontwerp met duidelijke CTA’s leidt de gebruiker moeiteloos naar het doel: het shortleasen van een auto. Maatwerk-features als de ‘direct rijden’-module doen nog een schepje bovenop het gebruiksgemak. 

Bekijk website Bekijk case

Quintus

Bij Quintus in Kampen vind je alles op het gebied van kunsten onder één dak. Om dit online te laten zien aan haar diverse doelgroep werd de hulp ingeroepen van B&S Media. 

Het is een hele kunst om zo’n breed scala aan cursussen en diensten in een website te vangen. Gelukkig verstaan onze specialisten de kunst van het luisteren naar en samenwerken met de klant. Het resultaat is dan ook een website waar muziek in zit, met een frisse en moderne uitstraling die jong en oud aanspreekt.

Bekijk website Bekijk case

Outdoor speelgoed

Toen we ‘de leukste online speelgoedwinkel van Nederland’ voor Outdoorspeelgoed mochten ontwerpen en bouwen, voelden we ons even weer kind. Vol enthousiasme kropen aan de tekentafel en pakten we onze digitale bouwdoos erbij. 

Het resultaat is een online speelgoed-showroom met een open uitstraling, waarin de ruime keus uit buitenspeelgoed centraal staat. Speelse sliders schuiven de toppers uit Outdoorspeelgoed’s assortiment in je blikveld. De webshop is voorzien van alle elementen om je te laten vinden wat je zoekt tussen de meer dan 1.000 artikelen.

Bekijk website Bekijk case

Special Interior

Uitstraling meets functionaliteit op deze speciale website voor Special Interior. Onze webdesigners en -developers hebben met veel plezier gewerkt aan deze online roadshow.

De rock-‘n-roll-uitstraling dekt de lading van Special Interior en sluit naadloos aan op de stoere doelgroep. Onder de motorkap draait een doorontwikkeld mechanisme van webtechniek, waardoor truckers met enkele muisklikken de gewenste onderdelen voor hun truck kunnen vinden en bestellen.

Bekijk website Bekijk case

Gouweleeuw

Een maatwerk ontwerp dat van het scherm spat! De internationale website van Gouweleeuw is prachtig om te zien op het grote scherm en makkelijk navigeerbaar op een kleiner beeld.

De sfeervolle videoheader en opvallende custom icons springen direct in het oog. Door het gebruik van eigen foto’s krijgt de bezoeker bovendien een goed beeld van het imponerende bedrijf.

Bekijk website Bekijk case

VDK Groep

Het maatwerk ontwerp voor de corporate website van VDK Groep draait om beleving. De grote, sfeervolle afbeeldingen roepen een duidelijke associatie op met het bedrijf.

Voor een optimale bezoekerservaring is er gekozen voor een duidelijk lettertype, contrasterende kleuren en strategische witruimtes. Daarnaast hebben wij een unieke tool ontwikkeld die duidelijk maakt of het bedrijf geopend is.

Bekijk website Bekijk case

Thuisfruit

Bestellen is appeltje (aardb)eitje op deze conversiegerichte website van Thuisfruit. Je kunt vanuit de overzichtspagina namelijk direct je favoriete fruit kiezen.

De website is bovendien overzichtelijk ingedeeld en geoptimaliseerd voor alle devices. Van het frisse kleurenpalet en de smaakvolle productfoto’s van onze huisfotograaf Angela loopt het water in je mond!

Bekijk website Bekijk case

De Herberg

Dat onze designers meer in hun mars hebben dan alleen het leveren van een prachtig websiteontwerp, blijkt wel uit de gave huisstijl die het team heeft ontwikkeld voor De Herberg.

Onze back-end developers hebben de techniek zo ingericht dat een inschrijving via de website direct uitkomt bij de gastouder die actief is binnen het postcodegebied. Dat komt de efficiëntie en verwerkingstijd enorm ten goede!

Bekijk website Bekijk case

The New Bride

Het vinden van de juiste jurk kan een uitdaging zijn. Met zoveel modellen en uitvoeringen is er immers oneindig veel keus! Een website die volledig in dienst staat van de bezoeker kan echter helpen bij de beslissing.

Met een chatbot, de mogelijkheid om te Whatsappen met het bedrijf en de optie om een eigen lookbook samen te stellen, heeft The New Bride alles in huis om de bride to be van dienst te zijn.

Bekijk website Bekijk case

Kampri

Zo laagdrempelig mogelijk in contact komen met de potentiële klant. Dat is het doel van de maatwerk website van Kampri. De frisse website heeft een duidelijke focus op conversie en informatievoorziening.

De opvallende call-to-action button stelt de bezoeker in staat om direct contact op te nemen met Kampri, zonder daarvoor de landingspagina te hoeven verlaten. Zo houden we het conversiepad zo kort mogelijk.

Bekijk website Bekijk case

Vredenburg

Vergadercentrum Vredenburg heeft een prachtige locatie in hartje Utrecht. Het doel is dan ook geweest om de unieke locatie pakkend te visualiseren op de website. Zo wordt op een aansprekende manier duidelijk welke mogelijkheden het centrum biedt voor gegadigden.

Een 360 graden tour van de zalen helpt bezoekers bij het maken van de juiste keus. Daarnaast is de routing op een strategische manier aangebracht om zo een duidelijk conversiepunt voor de bezoeker te creëren.

Bekijk website Bekijk case

Domium

De one-page website van Domium is voornamelijk gericht op senioren. Bij het bouwen van de website is daarom rekening gehouden met het creëren van optimale toegankelijkheid, door bijvoorbeeld het gebruik van contrasterende kleuren en een groter lettertype.

Ook is er een visuele calculator op maat ontwikkeld, waarmee de bezoeker door middel van het slepen van de muis de huursom kan inzien.

Bekijk website Bekijk case

SEQ

Snelheid, gebruiksgemak en vloeiende website-navigatie stonden hoog op het verlanglijstje van SEQ.

Voor de ontwikkeling van de vacaturebank van SEQ is er een maatwerk design gemaakt met dynamische pagina’s, een directe inschrijfmogelijkheid en een responsive webdesign. Met deze website kan SEQ nog beter professionals linken aan de beste opdrachtgever!

Bekijk website Bekijk case

Skills Meducation

Skills Meducation is de marktleider in materialen voor de medische sector. Voor het maatwerk ontwerp van de webshop hebben we gebruikgemaakt van specifieke functionaliteiten binnen Magento.

Zo is het bijvoorbeeld alleen voor accounteigenaren mogelijk is om een bestelling te plaatsen. Om de bezoeker een uitstekend beeld te kunnen geven van de producten, ondersteunen wij het team van Skills Meducation bij het ontwikkelen van productfoto’s en beeldmateriaal.

Bekijk website Bekijk case

Van Dijk Containers

Voor Van Dijk Containers hebben wij een nieuwe website ontwikkeld met een duidelijke structuur, waarbij de huisstijl op een opvallende manier in het thema is verwerkt en het grote materieel duidelijk in beeld wordt gebracht.

De indeling van de website is bovendien aangepast, zodat de belangrijkste diensten nu het meest prominent in beeld worden gebracht.

Bekijk website Bekijk case

Keukendesign Kampen

Het stimuleren van showroombezoeken en het uitlichten van het assortiment en afgeronde projecten. Dat is het doel van de nieuwe website van Keukendesign Kampen.

De website fungeert momenteel als inspiratie tijdens de oriëntatiefase en geeft de bezoeker een duidelijk beeld van het assortiment.

Bekijk website Bekijk case

Gorsselse Heide

Het prachtige wandelgebied van de Gorsselse Heide verdient natuurlijk een spetterende website. Wij hebben dan ook geprobeerd om de schoonheid van het gebied van het scherm te laten spatten.

Naast de ontwikkeling van de website, hebben wij de organisatie geholpen bij het opzetten van een uitgebreide databank van de aanwezige flora en fauna.

Bekijk website Bekijk case

Dekker Vlaggen

Voor Dekker Vlaggen is er een functionele webshop ontwikkeld, waarbij de focus vooral ligt op gebruikersgemak. Zo zijn er meerdere maatwerk functionaliteiten toegevoegd, waaronder een tool voor het samenstellen van een vlaggenmast op maat.

De checkout is bovendien geoptimaliseerd, zodat er een optimale klantbeleving wordt gewaarborgd.

Bekijk website Bekijk case

Website laten maken?

Onze adviseurs komen graag bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent een website laten maken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs