Dagelijks wordt er via Google ontzettend vaak gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website dan niet hoog scoort op deze zoekwoorden, gaat de concurrent er met deze potentiële klanten vandoor. Met SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgen wij ervoor dat jouw website structureel beter vindbaar is en je topposities scoort op voor jou relevante zoekwoorden.

 

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, wordt gebruikt om websites zo hoog mogelijk te laten scoren binnen de organische zoekresultaten van Google. Met als doel zoveel mogelijk relevante bezoekers naar je website te krijgen. Het is een doorlopend proces waarin verschillende onpage en offpage zaken van de website worden geoptimaliseerd.

 

SEO optimalisatie bij B&S Media Internetmarketing

Zoekmachine optimalisatie bij B&S Media Internetmarketing uit Kampen (regio Zwolle) zorgt voor resultaat. Onze ervaren SEO specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten hoe ze websites moeten optimaliseren!

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

 

  • 24/7 gevonden worden door potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering

 

Wat B&S Media voor je doet

Om te beginnen bespreken we samen waar de grootste kansen liggen en bepalen we wat de beste zoekwoorden zijn om mee te starten. Dit gebeurt op basis van een uitgebreid zoekwoordonderzoek waarbij gekeken wordt naar relevantie, concurrentie en zoekvolumes. Vervolgens gaan we aan de slag om je website op deze zoekwoorden te optimaliseren. Dit doen we door in te spelen op de factoren waar Google je website op beoordeelt. Dit zijn maar liefst meer dan 200 factoren, welke allemaal te maken hebben met kwaliteit en relevantie voor de bezoeker. Deze werkzaamheden kunnen worden ingedeeld in on-page en off-page werkzaamheden. On-page werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de optimalisatie van techniek en content. Vervolgens verhogen we de autoriteit door middel van off-page werkzaamheden zoals linkbuilding en bloggen.

 

De 3 pijlers van zoekmachine optimalisatie (SEO)

In de wereld van SEO optimalisatie is er niet één winnende tactiek die je op korte termijn naar positie 1 in Google zal krijgen. Om een succesvolle SEO-strategie te handhaven, moeten allerlei factoren met elkaar samenwerken. Deze factoren noemen we de drie pijlers van SEO:

1. Techniek

De basis van zoekmachine optimalisatie is techniek. Belangrijk hierbij is dat zoekmachines je pagina’s goed kunnen vinden en de relevantie ervan kunnen bepalen. Onze SEO specialisten hebben veel ervaring met het verhelpen en opbouwen van technische issues, zodat jouw website goed geïndexeerd wordt en volledig aan de technische eisen voldoet.

2. Content

Content optimalisatie is het zoekmachinevriendelijk indelen van de website, het strategisch
verwerken van zoekwoorden en het aanmaken van landingspagina’s. Onze SEO specialisten zijn gespecialiseerd in het schrijven van geoptimaliseerde en unieke content, waardoor jouw website hoger zal scoren op voor jouw relevante zoekwoorden.

3. Linkbuilding

Om bovenaan in Google te komen, heeft je website linkwaarde nodig. Dit bouw je op door te linkbuilden. Simpel gezegd is dit het verkrijgen van links op andere websites die verwijzen naar jouw website. Hierbij gaat het niet alleen om de hoeveelheid links, maar vooral om de kwaliteit ervan. Onze specialisten verhogen je linkwaarde zo, dat de autoriteit blijvend wordt verbeterd.

 

B&S Media Remco

SEO specialist Remco vertelt:

“Als SEO specialist geniet ik er elke dag van om mijn relaties te zien stijgen in de organische zoekresultaten van Google. Wat mij vooral aanspreekt is dat het een continu proces is, doordat de markt altijd in beweging is en er steeds weer nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden bij komen. Het leuke is dat je met elke optimalisatie weer dichter bij je doelstelling komt. En vaak gaat het behalen van deze doelstelling gepaard met nieuwe klanten voor mijn relaties. Ontzettend mooi om te zien dat ik hier met mijn optimalisaties aan kan bijdragen!”

 

Maandelijkse SEO updates & rapportages

Zoekmachines zijn continu in beweging en het algoritme waarmee zij de volgorde van zoekresultaten bepalen, wijzigen keer op keer. Daarom is het noodzakelijk om de SEO werkzaamheden maandelijks te herhalen zodat je je concurrenten voor blijft. Tijdens dit proces ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage van ons met de resultaten. In deze rapportage zie je wat de posities zijn van je website in Google. Ook geeft je persoonlijke SEO specialist je inzicht in hoeveel bezoekers je website heeft gehad en hoeveel leads (of conversies) dit heeft opgeleverd. Daarnaast word je regelmatig gebeld om de resultaten persoonlijk door te spreken en houden we nauw contact per mail over de verrichte werkzaamheden en de werkzaamheden voor de komende periode.

 

Meer uit je website halen? Doe de gratis quickscan!

Ben je benieuwd of je wel het maximale uit je website haalt? Vraag dan gratis én vrijblijvend een quickscan aan bij B&S Media Internetmarketing. Wij geven je inzicht in verbeterpunten van je website op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat jij beter gevonden kan worden door potentiële klanten.

Vraag direct de quickscan aan!!

 

Plankenland de nr. 1 in houten vloeren. Mede door de inspanningen van B&S Media Internetmarketing hebben we topposities veroverd in Google op de voor ons bedrijf belangrijke zoekwoorden.”
Vera en Ferde Balk, Plankenland Zwolle

 

Ontdek de mogelijkheden van SEO optimalisatie!

Meer weten over de vele mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie of online marketing en wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag persoonlijk bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vragen of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Maak direct een afspraak

 

3 veel gestelde vragen over zoekmachine optimalisatie SEO

1. Kan ik ook direct hoog in Google staan zonder zoekmachine optimalisatie?
Het is ook mogelijk om direct hoog te staan in Google zonder dat je daarvoor de website hoeft te optimaliseren. Je kunt er dan voor kiezen om Google AdWords te gebruiken. Dit is het advertentieprogramma van Google. Je betaalt er dan voor om advertenties te laten zien als mensen bepaalde zoekwoorden intypen. Lees meer over Google AdWords.
2. Hoe bepaal ik mijn SEO zoekwoorden?
Je campagnemanager stemt samen met jou de zoekwoorden af. Hij of zij adviseert je hierin en uiteraard zijn je suggesties meer dan welkom. Verplaats je vooral in je (toekomstige) klanten en waar zij naar zullen zoeken. Welke trefwoorden gebruiken zij daarbij? Met speciale tools analyseren wij vervolgens welke zoekwoorden interessant genoeg zijn voor je bedrijf en of het kans maakt om in de Google top 10 te komen.
3. Wat voor een rapportages krijg ik?
Je ontvangt maandelijks duidelijke rapportages over de prestaties van je SEO campagne. In de rapportages zie je wat de posities zijn van jouw website in Google, hoeveel bezoekers jouw website heeft gehad en hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Daarnaast word je regelmatig gebeld door je campagnemanager om de resultaten persoonlijk door te spreken.