Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Onze ervaren SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw bedrijf bovenaan in Google komt te staan.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Benieuwd of jij wel het maximale uit je website haalt? Vraag dan gratis én vrijblijvend een SEO quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dagelijks wordt er via Google ontzettend vaak gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website dan niet hoog scoort op deze zoekwoorden, gaat de concurrent er met deze potentiële klanten vandoor. Met SEO (zoekmachine optimalisatie) zorgen wij ervoor dat jouw website structureel beter vindbaar is en je topposities scoort op voor jou relevante zoekwoorden.

Hoe wij dat realiseren voor jouw bedrijf? Wij maken jou vindbaar op relevante zoekwoorden, verbeteren de techniek van jouw website en zorgen dat er waardevolle websites verwijzen naar jouw domein.

De voordelen voor jou

  • Hogere posities in de zoekresultaten
  • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Real-time dashboard
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Of in het Nederlands: ‘zoekmachine optimalisatie’. Door jouw website voor de zoekmachine te optimaliseren, zorgen wij dat jouw website zo ver mogelijk bovenaan komt te staan in de organische resultaten van Google.

“En wat heb ik hier dan aan?” kan een logische vraag zijn die jij hebt. Dagelijks gebruiken tienduizenden mensen Google om te zoeken naar de producten of diensten die jij aanbiedt. Staat jouw website dan op een prominente plek in de zoekresultaten? Dan is de kans groot dat gebruikers op jouw website klikken. En meer bezoekers aan jouw website betekent meer potentiële leads, aanvragen en klanten.

Quickscan aanvragen

SEO Zoekmachine Optimalisatie

Onze winnende SEO formule

Wij hebben al veel relaties geholpen met zoekmachine optimalisatie. Hierdoor hebben wij onze SEO strategie steeds verder kunnen verfijnen.

Zoekwoorden

Zoekwoorden

Goed gekozen zoekwoorden zijn de basis van iedere succesvolle SEO campagne. Een uitgebreid zoekwoordonderzoek is hierin essentieel. Ons SEO team analyseert de zoekwoorden op basis van relevantie, concurrentie en zoekvolumes. Vervolgens optimaliseren wij je website op deze zoekwoorden.

Techniek

Techniek

Techniek is een belangrijke factor binnen onze SEO formule. Hierdoor kunnen zoekmachines je pagina’s goed vinden en de relevantie ervan bepalen. Ons SEO team heeft ervaring met het verhelpen van technische issues, zodat je website goed geïndexeerd wordt en aan de technische eisen voldoet om te scoren.

Content

Content

Content optimalisatie is het zoekmachinevriendelijk indelen van de site, het strategisch verwerken van zoekwoorden en het creëren van landingspagina’s. Onze SEO specialisten zijn gespecialiseerd in het schrijven van geoptimaliseerde en unieke content. Hierdoor zal jouw website hoger scoren.

Autoriteit

Autoriteit

Om hoger in Google te komen, heeft je website autoriteit nodig. Dit bouw je op door te linkbuilden. Simpel gezegd is dit het verkrijgen van kwalitatieve links op relevante websites die verwijzen naar jouw website. Onze SEO specialisten verhogen je linkwaarde zodat de autoriteit blijvend wordt verbeterd.

SEO Manager vertelt

“Als SEO Manager geniet ik er elke dag van om onze relaties te zien stijgen in de organische zoekresultaten van Google. Wat mij vooral aanspreekt is dat het een continu proces is, doordat de markt altijd in beweging is en er steeds weer nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden bij komen. Het leuke is dat je met elke optimalisatie weer dichter bij je doelstelling komt. En vaak gaat het behalen van deze doelstelling gepaard met nieuwe klanten voor onze relaties. Mooi om te zien dat wij hier met onze optimalisaties aan kunnen bijdragen!”

- Remco Buijs, SEO Manager bij B&S Media Internetmarketing

Onze SEO diensten

Bij B&S Media Internetmarketing vinden we het belangrijk om een transparante samenwerking aan te gaan. Daarom laten we je hieronder zien hoe wij je hoger in Google laten ranken.

Zoekwoordonderzoek

Zoekwoordonderzoek

Met een zoekwoordonderzoek brengen wij in kaart waar jouw doelgroep op zoekt. Voor deze zoekwoorden optimaliseren wij je site.

Technische analyses

Technische analyses

Onze SEO specialisten voeren technische analyses uit om te kijken hoe het technische fundament van jouw website in elkaar zit.

On-page optimalisaties

On-page optimalisaties

Wij lossen de issues die uit de technische analyses naar voren zijn gekomen op, zodat je website in de basis goed voor SEO staat.

SEO teksten schrijven

SEO teksten schrijven

Onze SEO tekstschrijvers schrijven SEO geoptimaliseerde teksten voor zowel je websitebezoekers als voor de zoekmachine.

Linkbuilding

Linkbuilding

Wij verbeteren de autoriteit van je website. Dit doen wij door het aanvragen en plaatsen van kwalitatieve en relevante links naar jouw website.

Lokale SEO

Lokale SEO

Als je de lokale markt bedient, is het belangrijk dat je vindbaar bent in jouw regio. Onze SEO specialisten zorgen hiervoor.

Transparante SEO werkwijze

Wij van B&S Media vinden het belangrijk transparant te zijn. Transparant over onze werkwijze en zeker ook over wat onze SEO-campagnes jouw bedrijf nou eigenlijk opleveren. Daarom bellen we je regelmatig om te bespreken hoe de zaken ervoor staan, of de zoekwoorden waar we ons op richten nog steeds actueel zijn en hoe we je eventueel nog beter van dienst kunnen zijn. Je hebt daarbij een vaste contactpersoon die aan jouw campagne werkt en dus ook precies weet wat voor jou werkt en niet.

Naast dat we regelmatig even bellen, ontvang je maandelijks van ons een heldere en uitgebreide rapportage. In deze rapportage zie je wat de posities zijn van de gekozen zoekwoorden in Google. Daarnaast word je periodiek gebeld om de resultaten persoonlijk door te spreken en ontvang je maandelijks een mail over de verrichte werkzaamheden. En heb je hier vragen over? Dan kun je jouw persoonlijke campagnemanager altijd bellen of mailen!

Quickscan aanvragen

SEO specialist

%

Van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine

Zoekwoorden geoptimaliseerd voor onze SEO relaties

De gemiddelde waardering van onze relaties

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Kennismaken?

Eén van onze internet marketing adviseurs komt graag bij je langs om de mogelijkheden met jou te bespreken.

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.