Hoger scoren in de Google zoekresultaten. Maak uw website goed vindbaar in Google door zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) en versla zo uw concurrenten. Door zoekmachine optimalisatie zorgen wij voor een structureel betere vindbaarheid van uw website in de topposities van Google op de meest relevante zoekwoorden voor uw bedrijf. Zo krijgt uw website meer bezoekers en genereert u meer nieuwe klanten en meer omzet.

Waarom Zoekmachine Optimalisatie?

Dat is eenvoudig. Zoekmachine optimalisatie via B&S Media zorgt voor resultaat. Onze internet marketing specialisten weten hoe ze websites moeten optimaliseren en zijn allemaal door Google gecertificeerd.

  • 24/7 gevonden worden door uw doelgroep
  • Persoonlijke en transparante werkwijze

  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Gecertificeerd door Google
zoekmachine_optimalisatie
Wat is zoekmachine optimalisatie precies? Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van uw website zodat deze zo goed mogelijk zichtbaar is in zoekmachines. Met als doel zo veel mogelijk relevante bezoekers naar uw website te krijgen via de organische zoekresultaten. Het is een doorlopend proces waarin verschillende zaken van de website worden geoptimaliseerd. Zoekmachine optimalisatie is meer dan alleen de website optimaliseren, het is inspelen op de behoefte van de doelgroep en relevante content naar de bezoeker te brengen.
Plankenland de nr. 1 in houten vloeren. Mede door de inspanningen van B&S Media Internetmarketing hebben we topposities veroverd in Google op de voor ons bedrijf belangrijke zoekwoorden.”
Vera en Ferde Balk, Plankenland Zwolle

3 veel gestelde vragen over zoekmachine optimalisatie SEO

1. Wat zijn de belangrijkste SEO werkzaamheden?
SEO werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: Het optimaliseren van de website op techniek, uw website moet goed geïndexeerd kunnen worden door Google. Onpage of content optimalisatie is het zoekmachinevriendelijk indelen van de website en het strategisch verwerken van zoekwoorden. Verder is om bovenaan in Google te staan ook autoriteit nodig. Die bouw je op middels linkbuilding, online PR en sociale media. Onze internet marketing specialisten kunnen uw website beoordelen en adviseren wat de beste strategie is.
2. Hoe selecteer je de juiste zoekwoorden?
Een van onze internet marketing specialisten stemt met u de zoekwoorden af. Wij adviseren u daarin. Verplaats u vooral in uw (toekomstige) klanten en waar zij naar zullen zoeken. Welke trefwoorden gebruiken zij daarbij? Met speciale tools analyseren we of een zoekwoord interessant is voor uw bedrijf en of het kans maakt om in de Google top 10 te komen.
3. Wat voor een rapportages krijg ik?
U ontvangt maandelijks duidelijke rapportages over de prestaties van uw SEO campagne. In de rapportages ziet u wat de posities zijn van uw website in Google, hoeveel bezoekers uw website heeft gehad en hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Daarnaast wordt u regelmatig gebeld door uw campagnemanager om de resultaten persoonlijk door te spreken.
Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak