SEO teksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven door onze tekstschrijvers, betekent niet alleen dat jouw website straks optimaal vindbaar is in Google. Wij schrijven bovenal teksten die de bezoeker overtuigen!

Liever direct contact? Mail of bel ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ook SEO teksten laten schrijven door onze copywriters? Vraag vrijblijvend advies aan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO teksten laten schrijven of het zelf doen? Wellicht zul je het zelf ook geprobeerd hebben of zelfs nog steeds met de gedachte spelen om zelf je webteksten te schrijven. En natuurlijk zijn er heus voorbeelden van ondernemers die hier talent voor bleken te hebben en voor wie dit dus prima werkte. Echter, in de meeste gevallen zal blijken dat het allemaal nog niet meevalt.

Je website wordt immers niet voor niets beschouwd als je visitekaartje en moet dan ook de professionaliteit uitstralen waar jij voor staat. Goede SEO teksten op je website spelen daarbij een cruciale rol. Ben je dus zelf geen geboren schrijftalent? Bezuinig dan niet op je dit essentiële onderdeel en laat je SEO teksten schrijven door specialisten die hier dagelijks mee in de weer zijn!

De voordelen voor jou

 • Bereik jouw doelgroep
 • Bespaar tijd en energie
 • Teksten voldoen aan SEO eisen
 • Vakjargon wordt vermeden
 • Zoekmachinevriendelijk én wervend

Belang van goede SEO teksten

Wat we regelmatig zien is dat bedrijven de prachtigste websites hebben laten bouwen, met alles erop en eraan. Te vaak blijkt echter nog dat het plaatsen van teksten de laatste stap is geweest en dat de content toch vooral wordt gezien als opvulling. Gevolg: een mooie maar ook dure website, die veel bezoekers toch gauw weer zullen verlaten, wanneer ze beginnen te lezen.

De moraal van dit verhaal: beschouw de SEO teksten op je website niet als iets dat er nu eenmaal bij hoort, maar neem ze serieus. Natuurlijk wekt een optioneel fraai ogende website vertrouwen, maar dit wordt meteen tenietgedaan door een overdosis spelfouten, onverklaarbaar hoofdlettergebruik, ontbrekende interpunctie en een kinderlijke schrijfstijl. Je SEO teksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver voorkomt dit soort fouten en zorgt voor de professionele uitstraling die bij jouw onderneming past!

Advies aanvragen

SEO teksten uitbesteden

%

van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine

+

zoekwoorden geoptimaliseerd voor onze SEO relaties

de gemiddelde waardering van onze relaties

SEO teksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven

Een professionele uitstraling creëren is één van de belangrijkste redenen om je SEO teksten te laten schrijven door een vakkundig tekstschrijver. Daarnaast houden onze tekstschrijvers ook rekening met de meest actuele SEO-richtlijnen. Dat wil zeggen dat zij de teksten afstemmen op de voorkeuren van Google, zodat je teksten op de eerste pagina eindigen in de zoekresultaten! Daarbij verliezen we de lezer niet uit het oog. We zorgen voor een goede mix van enerzijds prettig leesbare teksten voor de bezoeker en anderzijds op de zoekmachine afgestemde content.

SEO teksten laten schrijven voor Google houdt in de basis in dat de voor jou belangrijke zoektermen op strategische plaatsen in de tekst verwerkt worden. Zo begrijpt Google waar de tekst over gaat en kan de zoekmachine beter bepalen welke pagina’s weergegeven moeten worden bij het invoeren van een bepaalde zoekopdracht. Maar overdrijf je met het verwerken van deze zogeheten zoekwoorden, dan ontstaat er een tekst die onnatuurlijk oogt en irritatie kan opwekken bij de lezer. Gevolg: bezoekers haken massaal af, waardoor je niets hebt aan die mooie hoge positie in Google.

Advies aanvragen

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan we voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Eisen van een goede SEO tekst

Wanneer je SEO teksten laat schrijven door onze tekstschrijvers, weet je zeker dat er rekening wordt gehouden met belangrijke factoren die bepalen of een tekst wordt opgepikt door de zoekmachines. Uitgangspunt hierbij is dat we de tekst in de eerste plaats schrijven voor de bezoeker. Wanneer deze af is kijken we in hoeverre deze aan de Google-richtlijnen voldoet en voeren we aanpassingen door waar dit nodig is. Maar wat zijn dan die belangrijke voorwaarden voor een goede SEO tekst? Nou, in de eerste plaats dus dat deze goed leesbaar is voor de bezoeker. Want dat telt óók voor Google het zwaarst: een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring. Daarnaast moet een goede SEO tekst onder meer:

 • Een goede lengte hebben;
 • De juiste zoekwoorddichtheid hebben;
 • Op strategische plekken zijn voorzien van de belangrijkste zoekterm(en);
 • Bijdragen aan het doel dat je met de pagina beoogt te bereiken;
 • Voorzien zijn van een wervende metatitel en meta-omschrijving;
 • Afbeeldingen en waar mogelijk andere multimedia-elementen bevatten.

Advies aanvragen

Eisen SEO tekst

SEO teksten uitbesteden

Waar SEO-teksten vaak vluchtig gescand worden en dan ook bedoeld zijn om de bezoeker over te halen tot actie over te gaan, zijn er diverse, meer inhoudelijke webteksten, die als voornaamste doel hebben het vertrouwen van de bezoeker te winnen. Aan het lezen hiervan besteedt de bezoeker dan ook vaak meer tijd en aandacht, wat het des te belangrijker maakt om deze SEO teksten te laten schrijven door een echte professional. We hebben het dan onder meer over teksten op de volgende soorten pagina’s:

Tekst voor op de homepage

Een goede tekst voor op je homepage laten schrijven is ontzettend belangrijk, omdat dit doorgaans de meest bezochte pagina van je website is. Bovendien ook nog eens de pagina waarop de meeste bezoekers binnenkomen én die Google het belangrijkst acht. Op deze pagina maak je de bezoeker meteen duidelijk wat hij op jouw website kan verwachten en waar bepaalde informatie te vinden is. Een goede call-to-action mag hier zeker niet ontbreken. Via de homepage spoor je je bezoekers aan actie te ondernemen! Een SEO tekst laten schrijven door ons, betekent dat wij op de homepage een tekst plaatsen die bezoekers boeit en Google-vriendelijk is.

Homepagina tekst


Over ons

Over ons-pagina

Het belang van (de tekst op) deze pagina wordt nogal eens onderschat. Voor veel ondernemers is dit een pagina die “er nu eenmaal bij hoort”, maar die verder weinig waarde heeft. Echter, de pagina waarop je meer informatie geeft over de achtergrond van je onderneming en waar je een persoonlijk stukje kwijt kunt, is essentieel om twijfelende bezoekers over de streep te trekken. Dit is dé plek op je website waar je kunt inspelen op het gevoel van je potentiële klant. Een ervaren tekstschrijver weet precies hoe je een lezer kunt grijpen en kunt overtuigen van jouw betrouwbaarheid. 


Product- of dienstbeschrijving

Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling om jouw potentiële klanten te krijgen waar je ze wilt hebben: op de pagina’s die jouw diensten of producten beschrijven, waarna ze besluiten contact op te nemen of een product aan te schaffen. Echter, niet zelden zijn de SEO teksten op dit soort pagina’s weinig wervend geschreven. Wanneer je dit soort teksten door ons laat schrijven, zorgen we er daarentegen voor dat de bezoeker wordt aangesproken, zodat hij het gevoel krijgt dat jouw bedrijf er écht voor hem is. Dat wekt vertrouwen en maakt de kans groter dat de bezoeker daadwerkelijk klant wordt.

Productbeschrijving


Blogs

Blogs

Blogs zijn een mooie manier om jouw vakkennis tentoon te spreiden. Je kunt tips geven, deelt het laatste nieuws uit je bedrijf en kunt hierin een stukje persoonlijkheid kwijt. Alleen, waar jij weliswaar alles weet over jouw vak, geldt dat mogelijk niet voor het schrijven van teksten. Het resultaat: warrige blogs, vaak vol met vaktaal, kromme zinsconstructies, mogelijk taalfouten en meer van zulks. Verenig daarom je krachten met onze tekstschrijvers. Zij weten zich perfect in jouw doelgroep te verplaatsen en schrijven op basis van jouw input leuke, wetenswaardige blogs die écht het lezen waard zijn.

Advies aanvragen

SEO teksten laten schrijven?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.