Wilt u met uw website op de eerste pagina van Google staan? B&S Media Internetmarketing is dan het bureau waar u naar op zoek bent. B&S Media zet uw website met relevante zoekwoorden op de eerste pagina van Google. Doordat u op de eerste pagina in Google staat, zult u meer omzet uit uw website halen. Dat wilt u toch ook? Bij de SEO specialisten van B&S Media is de kennis en ervaring in huis om dat te realiseren!

U wilt op de eerste pagina van Google staan

Dat kan geregeld worden! Ons team online marketing specialisten is dagelijks bezig met het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Dat heeft als doel om meer bezoekers op een website te laten komen. Meer bezoekers betekent meer klanten en dat zal meer omzet opleveren. Op de eerste pagina in Google is dus noodzakelijk om meer uit uw website te halen. B&S Media uit Kampen (regio Zwolle) zorgt er voor dat u hoog staat in Google en dat klanten online de weg naar u gemakkelijk weten te vinden!

  • 24/7 gevonden worden door potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden

  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering
Eerste pagina Google

Op de eerste pagina in Google door SEO

Maar hoe komt u nu op de eerste pagina van Google? Dat kan door middel van zoekmachine optimalisatie, kortweg SEO. Zoekmachine optimalisatie betekent dat uw website aan de hand van ongeveer 200 factoren wordt geoptimaliseerd. Websites die zijn geoptimaliseerd zullen door Google worden beloond en dat zal leiden tot een plek op de eerste pagina in Google. Het is zelfs mogelijk om bovenaan in Google te staan.

 

Op de eerste pagina in Google betekent meer omzet!

Als u op de eerste pagina staat in Google, betekent dat gegarandeerd meer omzet. Als u niet gevonden wordt in Google, levert dit geen bezoekers op. Wanneer u op de eerste pagina staat in Google, zal dit een grote toestroom aan bezoekers opleveren. En dat is uiteraard het doel van een website. Wanneer u er voor kiest om uw website te laten optimaliseren, zal dit leiden tot meer omzet uit uw website.

Door onze samenwerking met B&S Media merken wij dat we in onze regio als eerste worden gevonden en daardoor komen onze klanten in contact met ons. De professionele wijze van werken die B&S Media heeft zie je terug in alles binnen onze samenwerking, accuraatheid, flexibiliteit en meedenken zijn daarvan de kernwoorden. Ik zou tegen iedereen willen zeggen die nog twijfelt, juist in deze tijden kan B&S Media voor een boost binnen je onderneming zorgen.”
Thierry Corée, Corée Chauffeursdiensten

 

3 veel gestelde vragen over zoekmachine optimalisatie (SEO)

1. B&S Media is Google Partner, wat betekent dat?
B&S Media is door Google getoetst en gecertificeerd. Alleen de allerbeste internet marketing bedrijven zijn erkend door Google. U bent er dus van verzekerd dat u zaken doet moet een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Daarnaast kunnen wij u de resultaten garanderen!
2. Hoe lang duurt het voordat mijn website op de eerste pagina in Google staat?
Het is belangrijk om te beseffen dat de plek op de eerste pagina in Google niet van de een op andere dag is gerealiseerd. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de techniek van de website en de concurrentie. Het verschilt dus per website hoe lang het duurt voordat een website op de eerste pagina staat. Maar op de eerste pagina staan is altijd mogelijk en zal u veel verkeer opleveren!
3. Hoe komt mijn website op de eerste pagina in Google?
Voordat uw website op de eerste pagina van Google zal komen, zal uw website eerst moeten worden geoptimaliseerd worden voor zoekmachines. B&S Media optimaliseert uw website aan de hand van zo’n 200 factoren en zal daardoor uw website op de eerste pagina van Google kunnen krijgen. Het is zelfs mogelijk om topposities te realiseren. Hoe hoger u staat, hoe meer voordeel u dat zal opleveren.
Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak