Eerste pagina Google

Staat jouw bedrijf niet op de eerste pagina in Google? Dan loop je klanten mis! Ontdek hoe wij jou kunnen helpen aan meer relevante bezoekers én omzet.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Benieuwd of jij wel het maximale uit je website haalt? Vraag dan gratis én vrijblijvend een SEO quickscan aan.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de eerste pagina van Google staan? Dat kan geregeld worden! Ons team van online marketing specialisten is dagelijks namelijk bezig met het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Inmiddels hebben wij al honderden klanten geholpen aan meer bezoekers, klanten én omzet!

Op de eerste pagina in Google staan is noodzakelijk om meer resultaat uit jouw website te halen. Een website wordt immers niet zomaar gevonden of bezocht. Ruim 93% van de Nederlandse consumenten gebruikt Google om te vinden naar relevante websites. Op de eerste pagina staan in Google is dus belangrijk om in contact te komen met jouw doelgroep!

De voordelen voor jou

 • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
 • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
 • Blijvende verbeteringen aan jouw website
 • Meer klanten, leads én omzet
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Transparante werkwijze
 • Premier Google Partner

Domineer Google’s eerste pagina

Maar hoe beland jouw website nou op de begeerde eerste pagina van Google? Een manier om dit voor elkaar te krijgen is door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Hierbij wordt jouw website aan de hand van ongeveer 200 factoren geoptimaliseerd voor Google én jouw bezoekers. Websites die zijn geoptimaliseerd, worden door de zoekmachine beloond met een prominente positie op de eerste pagina in Google. 

Op de eerste pagina staan in Google, kan je meer omzet opleveren. Zeker wanneer jouw website hoog of – zelfs bovenaan – in Google staat, op zoekwoorden waar maandelijks vaak op wordt gezocht. Ben je benieuwd wat er moet gebeuren om jouw website ook op de eerste pagina in Google te krijgen? Ontdek het met een gratis quickscan!

Gratis quickscan

Eerste pagina Google

Ook een succesverhaal met ons opbouwen?

Gratis quickscan
B&S Media Internetmarketing team

Onze succesvolle SEO-formule

Om de eerste pagina in Google te bereiken optimaliseren wij verschillende onderdelen van jouw website. Je kunt hierbij denken aan:

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek

Met een zoekwoordenonderzoek wordt uitgezocht welke trefwoorden worden gebruikt door jouw doelgroep. Vervolgens laten wij jouw content perfect aansluiten!

Technische analyses

Technische analyses

Onze SEO-experts bekijken de techniek van jouw website om te achterhalen hoe deze zoekmachinevriendelijk ingericht kan worden.

On-page optimalisaties

On-page optimalisaties

De technische verbeterpunten worden vervolgens opgepakt, zodat jouw website optimaal kan functioneren voor zowel Google als jouw bezoekers.

SEO teksten schrijven

SEO teksten schrijven

Onze copywriters schrijven SEO-vriendelijke teksten die naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw bezoekers.

Linkbuilding

Linkbuilding

Ook verbeteren wij de autoriteit van jouw website, door relevante en sterke domeinen naar jouw website te laten verwijzen.

Lokale SEO

Lokale SEO

Bevind jouw doelgroep zich vooral in een gebied rondom jouw fysieke zaak? Met lokale SEO zorgen wij dat jij vindbaar bent in jouw regio.

Eerste pagina met Google Ads

Wil je liever direct op de eerste pagina in Google staan? Dat kan door te adverteren op Google. Hierbij is jouw website in advertentievorm te zien in het gesponsorde overzicht van Google, zodra iemand zoekt naar jouw product of dienst. Je betaalt vervolgens voor de klik op jouw URL. Zo ben je vrijwel direct vindbaar op de eerste pagina in Google en zie je binnen een mum van tijd een stijging in het aantal websitebezoekers!

De voordelen van SEA

 • Direct en meetbaar resultaat
 • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
 • Duidelijke maandelijkse rapportages
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Maximaal rendement
Gratis quickscan

Google eerste pagina

Hoe kom je met SEA op de eerste pagina in Google?

Google Ads heeft verschillende opties om online te adverteren. Hierdoor ben je niet alleen op de eerste pagina in Google te vinden, maar wordt jouw website ook vertoond op andere domeinen.

Search

Search

Via het Google zoeknetwerk kun je tekstadvertenties laten zien aan mensen die zoeken op woorden die te maken hebben met jouw bedrijf.

Display

Display

Dankzij Display adverteren val je op bij mensen die vallen binnen jouw doelgroep of al eens eerder jouw website hebben bezocht.

Shopping

Shopping

Google Shopping helpt je om jouw productaanbod onder de aandacht te brengen bij mensen die zoeken naar de artikelen die jij aanbiedt.

YouTube

YouTube

YouTube advertenties zorgen ervoor dat jij jouw video's of advertenties kan laten zien aan jouw doelgroep, wanneer zij YouTube gebruiken.

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge
 • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
 • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
 • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

Referenties

Weten waarom zoveel ondernemingen voor B&S Media kiezen?

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Frans van der Kolk

vdkgroep.com

Bij B&S Media wordt er gewerkt met korte lijnen. Ze komen na wat afgesproken is en dit alles wordt gedaan met een beetje humor.

Lees

3 veelgestelde vragen over SEO

Voordat jouw website op de eerste pagina van Google zal komen, zal deze eerst moeten worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. B&S Media optimaliseert jouw website aan de hand van zo’n 200 factoren en zal jouw bedrijf daardoor op de eerste pagina van Google kunnen krijgen. Het is zelfs mogelijk om topposities te realiseren. Hoe hoger je staat, hoe meer voordeel je dat zal opleveren.

Het is belangrijk om te beseffen dat de plek op de eerste pagina in Google niet van de een op andere dag is gerealiseerd. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de techniek van de website en de concurrentie. Het verschilt dus per website hoe lang het duurt voordat een website op de eerste pagina staat. Maar op de eerste pagina staan is altijd mogelijk en zal je veel verkeer opleveren!

Maandelijks ontvang je duidelijke rapportages over hoe jouw campagne presteert. Je ziet direct wat je posities op belangrijke zoekwoorden zijn en hoeveel bezoekers dit heeft opgeleverd. Daarnaast kun je ook zien hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Jouw campagnemanager zal je regelmatig op de hoogte houden.

Op de eerste pagina in Google staan?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.