Eerste pagina Google

Staat jouw bedrijf niet op de 1e pagina van Google? Dan gaan concurrenten er met jouw klanten vandoor!

Bij B&S Media Internetmarketing helpen wij jou om meer omzet uit jouw website te halen.

Weten hoe wij jou op de eerste pagina van Google kunnen krijgen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Benieuwd of jij wel het maximale uit je website haalt? Vraag dan gratis én vrijblijvend een SEO quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de eerste pagina van Google staan!

Dat kan geregeld worden! Ons team van online marketing specialisten is dagelijks bezig met het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Dat heeft als doel om meer bezoekers op een website te laten komen. Meer bezoekers betekent meer klanten en dat zal meer omzet opleveren. Op de eerste pagina in Google staan is dus noodzakelijk om meer uit jouw website te halen. Ons SEO bureau uit Kampen (regio Zwolle) zorgt ervoor dat jouw bedrijf online vindbaar is en dat klanten de weg gemakkelijk weten te vinden!

Eerste pagina Google

De voordelen

  • 24/7 gevonden worden door potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering

Bovenaan met SEO

Maar hoe kom je nu op de eerste pagina van Google? Dat kan door middel van zoekmachine optimalisatie, kortweg SEO. Zoekmachine optimalisatie betekent dat jouw website aan de hand van ongeveer 200 factoren wordt geoptimaliseerd. Websites die zijn geoptimaliseerd zullen door Google worden beloond en dat zal leiden tot een plek op de eerste pagina in Google. Het is zelfs mogelijk om bovenaan in Google te staan.  

Meer omzet!

Als je op de eerste pagina staat in Google, betekent dat gegarandeerd meer omzet. Als je niet gevonden wordt in Google, levert dit geen bezoekers op. Wanneer je op de eerste pagina staat in Google, zal dit een grote toestroom aan bezoekers opleveren. En dat is uiteraard het doel van een website. Wanneer je er voor kiest om jouw website te laten optimaliseren, zal dit leiden tot meer omzet uit jouw website.

Referenties

Weten waarom zoveel ondernemingen voor B&S Media kiezen?

Ferde Balk
Ferde Balk
plankenland.nl

Plankenland de nummer 1 in ‘houten vloeren’. Mede door de inspanningen van B&S Media Internetmarketing hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst. Wij zijn uiterst tevreden over de SEO diensten van B&S Media Internetmarketing.”

Johan Bosma
Johan Bosma
banketwereld.nl

“B&S Media Internetmarketing is een betrouwbare partner voor SEO zoekmachine optimalisatie. Mijn bedrijf werkt al 6 jaar naar volle tevredenheid samen, afspraken worden nagekomen en onze website is op alle belangrijke zoektermen te vinden op de topposities in de organische resultaten. Kortom B&S Media Internetmarketing is een aanrader, het is de investering dubbel en dwars waard!”

3 veelgestelde vragen over SEO

1. Hoe komt mijn website op de eerste pagina in Google?

Voordat jouw website op de eerste pagina van Google zal komen, zal deze eerst moeten worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. B&S Media optimaliseert jouw website aan de hand van zo’n 200 factoren en zal jouw bedrijf daardoor op de eerste pagina van Google kunnen krijgen. Het is zelfs mogelijk om topposities te realiseren. Hoe hoger je staat, hoe meer voordeel je dat zal opleveren.

2. Hoe lang duurt het voordat mijn website op de eerste pagina in Google staat?

Het is belangrijk om te beseffen dat de plek op de eerste pagina in Google niet van de een op andere dag is gerealiseerd. Dat is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de techniek van de website en de concurrentie. Het verschilt dus per website hoe lang het duurt voordat een website op de eerste pagina staat. Maar op de eerste pagina staan is altijd mogelijk en zal je veel verkeer opleveren!

3. Hoe krijg ik resultaten te zien?

Maandelijks ontvang je duidelijke rapportages over hoe jouw campagne presteert. Je ziet direct wat je posities op belangrijke zoekwoorden zijn en hoeveel bezoekers dit heeft opgeleverd. Daarnaast kun je ook zien hoeveel leads dit heeft opgeleverd. Jouw campagnemanager zal je regelmatig op de hoogte houden.

Wil jij hoog in Google staan?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent zoekmachine optimalisatie?

Neem contact met ons op!

038 337 6678      info@bsmedia.nl 

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere interessante pagina’s

Eerste pagina GoogleSEO SpecialistHoog in GoogleInternet marketing

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.