Hoog in Google

Natuurlijk wil jij met jouw site hoog in Google staan. Een hoge positie betekent immers meer verkeer. Ontdek in onze SEO scan hoe jij beter kan scoren in Google!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Weten hoe jouw website hoger in Google kan komen? Je komt erachter met onze scan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bijna elk bedrijf heeft een website, maar vaak zien we dat er niet het maximale uit de website wordt gehaald. Er komen weinig bezoekers of zelfs helemaal geen bezoekers op de website. Dat is zonde! Een bezoeker op de website betekent immers een potentiële klant voor je bedrijf.

Door hoog in Google te staan krijg je meer websitebezoekers. B&S Media heeft de kennis in huis om jouw website hoog in Google te krijgen en is Premier Google Partner. Dit betekent dat je zaken doet met een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, dat ook daadwerkelijk resultaat biedt!

De voordelen voor jou

 • Altijd vindbaar voor potentiële klanten
 • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
 • Blijvende verbeteringen aan jouw website
 • Meer klanten, leads én omzet
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Transparante werkwijze
 • Premier Google Partner

Hoger in Google met SEO

Er zijn twee manieren om hoger in Google te komen. De snelste manier is door middel van zoekmachine adverteren (SEA). Met deze vorm van zoekmachine marketing komt jouw website in advertentievorm in het gesponsorde gedeelte van Google te staan. Bij iedere klik naar de website gaat er vervolgens een bedrag van het beschikbare budget af. Is het budget op? Dan wordt jouw website niet meer vertoond in de resultaten.

Een andere manier is zoekmachine optimalisatie (SEO). Bij SEO wordt je website aan de hand van ruim 200 factoren geoptimaliseerd voor Google. Het doel hiervan is om met relevante zoekwoorden een zo hoog mogelijke positie binnen het organische deel te verkrijgen. Hoewel een klik naar de website gratis is, duurt het normaliter langer dan bij SEA om hoog in Google te staan met jouw website. 

Gratis quickscan

Hoog in Google

Onze succesvolle SEO-formule

Proberen we jouw website door middel van SEO hoger in Google te krijgen? Dan volgen wij meestal onderstaand stappenplan.

Zoekwoordenonderzoek

Zoekwoordenonderzoek

Met een zoekwoordenonderzoek brengen wij relevante zoekwoorden voor je bedrijf in kaart. Op basis van deze zoekwoorden optimaliseren wij jouw content.

Technische analyses

Technische analyses

Onze SEO-experts bekijken de techniek van jouw website om te bepalen hoe zoekmachinevriendelijk jouw site is ingericht.

On-page optimalisaties

On-page optimalisaties

Om de website optimaal te laten functioneren voor Google én jouw bezoekers, pakken wij de punten uit de technische analyse voor je op.

SEO teksten schrijven

SEO teksten schrijven

Onze contentspecialistenschrijven geoptimaliseerde teksten die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw doelgroep.

Linkbuilding

Linkbuilding

Wij verbeteren daarnaast de autoriteit van jouw website, door relevante en kwalitatieve links naar jouw website te laten verwijzen.

Lokale SEO

Lokale SEO

Heb je een lokale winkel en wil je dat mensen jou vinden? Dan is het belangrijk dat je vindbaar bent in jouw regio. Onze SEO specialisten helpen je hierbij!

Hoger in Google met Google Ads

Wil je liever direct hoog in Google staan? Dan is zoekmachine adverteren (SEA) iets voor jou! Door advertentieposities in te kopen op relevante zoekwoorden, verschijnt jouw website hoog in Google zodra iemand zoekt naar jouw product of dienst. Je betaalt vervolgens voor de klik naar jouw website. Op deze manier kan jij al binnen een mum van tijd een toename zien in het aantal bezoekers van jouw website.

De voordelen van SEA

 • Direct en meetbaar resultaat
 • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
 • Duidelijke maandelijkse rapportages
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Maximaal rendement
Gratis quickscan

Hoger in Google

Hoe kom je met SEA hoog in Google?

Google Ads biedt verschillende opties om doelgericht te adverteren en jouw doelgroep te bereiken. Hierdoor ben je niet alleen hoger in Google te vinden, maar wordt jouw website ook vertoond op andere domeinen.

Search

Search

Met Google Search laat je tekstadvertenties zien, wanneer er wordt gezocht op trefwoorden die te maken hebben met jouw bedrijf.

Display

Display

Met Display adverteren bereik je mensen die vallen binnen jouw doelgroep of personen die al eens eerder jouw website hebben bezocht.

Shopping

Shopping

Google Shopping stelt je in staat om jouw producten onder de aandacht te brengen bij personen die zoeken naar de artikelen die jij aanbiedt.

YouTube

YouTube

YouTube advertenties maken het mogelijk om zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep, wanneer zij video's kijken of zoeken op YouTube.

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge
 • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
 • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
 • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

Referenties

Ontdek waarom ruim 1.000 ondernemers voor onze online marketingdiensten kiezen!

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Frans van der Kolk

vdkgroep.com

Bij B&S Media wordt er gewerkt met korte lijnen. Ze komen na wat afgesproken is en dit alles wordt gedaan met een beetje humor.

Lees

3 veelgestelde vragen over hoog in Google komen

Allereerst zullen je wensen en onze mogelijkheden afgestemd worden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij SEO komen een aantal werkzaamheden om de hoek kijken. De techniek van de website moet namelijk geoptimaliseerd worden, de content op je website moet zoekmachine vriendelijk zijn en daarnaast moet je website autoriteit opbouwen. Zo’n 200 factoren zijn belangrijk voor SEO. Wij hebben de kennis in huis om jouw website hoog in Google te krijgen!

De positie van jouw bedrijf in het advertentieprogramma van Google is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de concurrentie een belangrijk onderdeel, maar speelt ook de kwaliteit van de landingspagina een rol. De Google Ads specialisten van B&S Media kunnen jouw situatie beoordelen en adviseren over wat jouw mogelijkheden zijn.

Jouw campagnemanager zal je regelmatig bellen om de campagne te bespreken. Daarnaast krijg je uiteraard duidelijke, maandelijkse rapportages waarin je kunt zien hoe jouw online campagne rendeert. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service, met vragen kun je dan ook altijd bij ons terecht!

Jouw website ook hoger in Google?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.