Hoog in Google

Staat jouw website nog niet op de eerste pagina van Google? Dan mis je gegarandeerd klanten!
Met het specialisme van B&S Media Internetmarketing genereert jouw website meer klanten en omzet.

Weten hoe wij jouw website hoog in Google kunnen krijgen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Is jouw website al zoekmachinevriendelijk? Vraag hier onze gratis én vrijblijvende quickscan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoog in Google betekent meer bezoekers!

Bijna elk bedrijf heeft een website, maar vaak zien we dat er niet het maximale uit de website wordt gehaald. Er komen weinig bezoekers of zelfs helemaal geen bezoekers op de website. Dat is zonde! Een bezoeker op de website betekent immers een potentiële klant voor je bedrijf. Door hoog in Google te staan krijg je meer websitebezoekers. B&S Media heeft de kennis in huis om jouw website hoog in Google te krijgen en is Premier Google Partner. Dit betekent dat je zaken doet met een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, dat ook daadwerkelijk resultaat biedt!

  

Ga voor structueel en langdurig resultaat!

Er zijn twee manieren om hoger in Google te komen. De snelste manier is door middel van zoekmachine adverteren (SEA). Met deze vorm van zoekmachine marketing betaal je per klik en komen je advertenties in het gesponsorde deel te staan. Een andere manier is zoekmachine optimalisatie (SEO). Bij SEO wordt je website aan de hand van ruim 200 factoren geoptimaliseerd voor Google. Het doel hiervan is om met relevante zoekwoorden een zo hoog mogelijke positie binnen het organische deel te verkrijgen. SEO zorgt voor structureel en langdurig resultaat.

Hoog in Google met zoekmachine adverteren

Met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, kun je ervoor zorgen dat jouw website structureel beter vindbaar is binnen de organische zoekresultaten van Google. Met als doel zoveel mogelijk relevante bezoekers naar je website te krijgen. Het is een doorlopend proces waarin verschillende onpage en offpage zaken van de website worden geoptimaliseerd.

Hoog in Google

De voordelen van SEA

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner
MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, kun je ervoor zorgen dat jouw website structureel beter vindbaar is binnen de organische zoekresultaten van Google. Met als doel zoveel mogelijk relevante bezoekers naar je website te krijgen. Het is een doorlopend proces waarin verschillende onpage en offpage zaken van de website worden geoptimaliseerd.

Hoger in Google

De voordelen van SEO

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Premier Google Partner

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

SEO en SEA samen?

Wij krijgen vaak de vraag of SEO en SEA niet samen ingezet kunnen worden. Juist wel! De twee diensten vullen elkaar perfect aan. Waar SEO minder scoort, kun je extra de nadruk leggen op SEA. Of andersom. Beide vormen van online marketing kun je op deze manier inzetten om je bedrijf maximaal online vindbaar te maken. SEO en SEA kunnen daarom heel goed samen gaan!

Referenties

Weten waarom ruim 1000 ondernemers voor onze online marketingdiensten kiezen?

Bas Van Olst

Bas van Olst

123schuifdeuren.nl

“Wij werken al jaren samen met B&S Media en ze denken goed met ons mee. Nieuwe ontwikkelingen worden besproken en zonodig toegepast. Prettig zijn de korte lijntjes als er zaken besproken moeten worden. De samenwerking met B&S Media heeft er zeker aan bijgedragen, dat we de laatste jaren behoorlijk zijn gegroeid als bedrijf. Kortom, ze verdienen een dikke duim!“
Lees
Marius Verhoef

Marius Verhoef

verhoefdakramen.nl

“Wij hebben het idee dat B&S Media veel verstand van zaken heeft. Een fris, jong en gespecialiseerd bedrijf die precies weet wat de ontwikkelingen zijn op het wereldwijde web. Met veel hoogopgeleide jongeren in dienst hebben ze veel kennis in huis, waar wij fijn gebruik van maken. Er is veel transparantie in de werkzaamheden, waardoor wij goed merken welke veranderingen er op onze website plaatsvinden. Daarnaast is het inzichtelijk op welke manier we groeien en dat we beter bekend zijn bij klanten. Dit merken we in de hoeveelheid aanvragen en opdrachten die we krijgen. De samenwerking met B&S Media is één van onze beste keuzes op het gebied van marketing.“
Lees

3 veelgestelde vragen over hoog in Google komen

Allereerst zullen je wensen en onze mogelijkheden afgestemd worden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij SEO komen een aantal werkzaamheden om de hoek kijken. De techniek van de website moet namelijk geoptimaliseerd worden, de content op je website moet zoekmachine vriendelijk zijn en daarnaast moet je website autoriteit opbouwen. Zo’n 200 factoren zijn belangrijk voor SEO. Wij hebben de kennis in huis om jouw website hoog in Google te krijgen!

De positie van jouw bedrijf in het advertentieprogramma van Google is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de concurrentie een belangrijk onderdeel, maar speelt ook de kwaliteit van de landingspagina een rol. De Google Ads specialisten van B&S Media kunnen jouw situatie beoordelen en adviseren over wat jouw mogelijkheden zijn.

Jouw campagnemanager zal je regelmatig bellen om de campagne te bespreken. Daarnaast krijg je uiteraard duidelijke, maandelijkse rapportages waarin je kunt zien hoe jouw online campagne rendeert. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service, met vragen kun je dan ook altijd bij ons terecht!

Een online campagne opzetten?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw website hoog in Google te krijgen?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of word gebeld door één van onze adviseurs:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.