Hoog in Google met jouw website en daardoor meer klanten en meer omzet genereren? B&S Media Internetmarketing realiseert het voor je! Dagelijks wordt er ontzettend veel gezocht op producten en diensten die met jouw bedrijf te maken hebben. Als jouw website dan niet op de eerste pagina in Google staat, is de kans groot dat je concurrent er met deze potentiële klant vandoor gaat.

 

Hoog in Google betekent goed gevonden worden!

Je bent op deze pagina gekomen, omdat je zeer waarschijnlijk hebt gezocht met de zoekwoorden ‘Hoog in Google’. Wij kunnen hetzelfde betekenen voor jouw website! Wil je gevonden worden op bepaalde zoekwoorden? B&S Media zorgt ervoor dat jouw website op relevante zoekwoorden hoog in Google zal verschijnen. Wanneer potentiële klanten dan op zoek zijn naar je bedrijf, product of dienst staat jouw website bovenaan in Google!

 

Meer bezoekers door bovenaan in Google te staan

Bijna elk bedrijf heeft een website, maar vaak zien we dat er niet het maximale uit de website wordt gehaald. Er komen weinig bezoekers of zelfs helemaal geen bezoekers op de website. Dat is zonde! Een bezoeker op de website betekent immers een potentiële klant voor je bedrijf. Door hoog in Google te staan krijg je meer websitebezoekers. B&S Media heeft de kennis in huis om jouw website hoog in Google te krijgen en is Premier Google Partner. Dit betekent dat je zaken doet met een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, dat ook daadwerkelijk resultaat biedt!

 

Hoe kom je hoger in Google?

Er zijn twee manieren om hoger in Google te komen. De snelste manier is door middel van zoekmachine adverteren (SEA). Met deze vorm van zoekmachine marketing betaal je per klik en komen je advertenties in het gesponsorde deel te staan. Een andere manier is zoekmachine optimalisatie (SEO). Bij SEO wordt je website aan de hand van ruim 200 factoren geoptimaliseerd voor Google. Het doel hiervan is om met relevante zoekwoorden een zo hoog mogelijke positie binnen het organische deel te verkrijgen. SEO zorgt voor structureel en langdurig resultaat.

Hoog in Google

De gesponsorde resultaten (SEA) zijn te zien in de rood omkaderde delen. De organische resultaten (SEO) komen direct onder het gesponsorde deel te staan en zijn te zien in het groene kader.

 

Hoog in Google met zoekmachine adverteren (SEA)

SEA is een heel krachtig marketinginstrument, waarmee je direct hoog in Google staat. Wanneer potentiële klanten bijvoorbeeld in Google zoeken naar jouw product of dienst, verschijnt jouw advertentie bovenaan in Google. Dankzij de unieke segmentatiemogelijkheden kunnen de advertenties heel effectief ingesteld worden en heb je de mogelijkheid om lokaal, regionaal en landelijk gevonden te worden.

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportages
  • Premier Google Partner

 

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, kun je ervoor zorgen dat jouw website structureel beter vindbaar is binnen de organische zoekresultaten van Google. Met als doel zoveel mogelijk relevante bezoekers naar je website te krijgen. Het is een doorlopend proces waarin verschillende onpage en offpage zaken van de website worden geoptimaliseerd.

  • 24/7 gevonden worden door potentiële klanten
  • Rapportages van resultaat en werkzaamheden
  • Blijvende verbeteringen aan jouw website
  • Vaste maandelijkse investering

 

SEO en SEA samen?

Wij krijgen vaak de vraag of SEO en SEA niet samen ingezet kunnen worden. Juist wel! De twee diensten vullen elkaar perfect aan. Waar SEO minder scoort, kun je extra de nadruk leggen op SEA. Of andersom. Beide internet marketing vormen kun je op deze manier inzetten om je bedrijf maximaal online vindbaar te maken. SEO en SEA kunnen daarom heel goed samen gaan!

 

Meer uit je website halen? Doe de gratis quickscan!

Ben je benieuwd of je wel het maximale uit je website haalt? Vraag dan gratis én vrijblijvend een quickscan aan bij B&S Media Internetmarketing. Wij geven je inzicht in verbeterpunten van je website op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO), zodat jij hoger in Google komt te staan!

Vraag direct de quickscan aan!

 

“Dankzij de optimalisatie van onze webshop, zijn wij goed vindbaar op voor ons belangrijke zoekwoorden. Behaalde posities worden behouden en ondertussen wordt er gewerkt aan de optimalisatie van nieuwe zoekwoorden. Daarbij zorgt B&S Media er ook voor dat onze webshop up-to-date blijft en zetten ze betaalde advertenties (AdWords) voor ons in. Naast een flinke conversiestijging op onze webshop, heeft de goede online vindbaarheid ook voor meer bezoekers in onze fysieke showroom gezorgd!”
Chris Bruins, De Zorgoutlet

 

Meer bezoekers door hoog in Google

Wat is er voor jouw bedrijf nodig om hoog in Google te staan? Allereerst zal B&S Media uit Kampen (regio Zwolle) je website onderzoeken en bekijken waar de grootste kansen liggen. Deze kansen zullen we toelichten in een vrijblijvend adviesgesprek. Vervolgens gaat ons team van online marketing specialisten aan de slag om jouw website hoog in Google te krijgen!

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Maak direct een afspraak