Hoog in Google

Staat jouw website nog niet op de eerste pagina van Google? Dan mis je gegarandeerd klanten!

Met het specialisme van B&S Media Internetmarketing genereert jouw website meer klanten en omzet.

Weten hoe wij jouw website hoog in Google kunnen krijgen?  Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl 

Is jouw website al zoekmachinevriendelijk? Vraag hier onze gratis én vrijblijvende quickscan aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoog in Google betekent meer bezoekers!

Bijna elk bedrijf heeft een website, maar vaak zien we dat er niet het maximale uit de website wordt gehaald. Er komen weinig bezoekers of zelfs helemaal geen bezoekers op de website. Dat is zonde! Een bezoeker op de website betekent immers een potentiële klant voor je bedrijf. Door hoog in Google te staan krijg je meer websitebezoekers. B&S Media heeft de kennis in huis om jouw website hoog in Google te krijgen en is Premier Google Partner. Dit betekent dat je zaken doet met een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, dat ook daadwerkelijk resultaat biedt!

Ga voor structueel en langdurig resultaat!

Er zijn twee manieren om hoger in Google te komen. De snelste manier is door middel van zoekmachine adverteren (SEA). Met deze vorm van zoekmachine marketing betaal je per klik en komen je advertenties in het gesponsorde deel te staan. Een andere manier is zoekmachine optimalisatie (SEO). Bij SEO wordt je website aan de hand van ruim 200 factoren geoptimaliseerd voor Google. Het doel hiervan is om met relevante zoekwoorden een zo hoog mogelijke positie binnen het organische deel te verkrijgen. SEO zorgt voor structureel en langdurig resultaat.

Hoog in Google met zoekmachine adverteren

SEA is een heel krachtig marketinginstrument, waarmee je direct hoog in Google staat. Wanneer potentiële klanten bijvoorbeeld in Google zoeken naar jouw product of dienst, verschijnt jouw advertentie bovenaan in Google. Dankzij de unieke segmentatiemogelijkheden kunnen de advertenties heel effectief ingesteld worden en heb je de mogelijkheid om lokaal, regionaal en landelijk gevonden te worden.

 

Hoog in Google

De voordelen van SEA

 • Direct en meetbaar resultaat
 • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
 • Duidelijke maandelijkse rapportages
 • Premier Google Partner

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, kun je ervoor zorgen dat jouw website structureel beter vindbaar is binnen de organische zoekresultaten van Google. Met als doel zoveel mogelijk relevante bezoekers naar je website te krijgen. Het is een doorlopend proces waarin verschillende onpage en offpage zaken van de website worden geoptimaliseerd.

 

Hoger in Google

De voordelen van SEO

 • Direct en meetbaar resultaat
 • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
 • Duidelijke maandelijkse rapportages
 • Premier Google Partner

SEO en SEA samen?

Wij krijgen vaak de vraag of SEO en SEA niet samen ingezet kunnen worden. Juist wel! De twee diensten vullen elkaar perfect aan. Waar SEO minder scoort, kun je extra de nadruk leggen op SEA. Of andersom. Beide vormen van online marketing kun je op deze manier inzetten om je bedrijf maximaal online vindbaar te maken. SEO en SEA kunnen daarom heel goed samen gaan!

 

Referenties

Weten waarom ruim 1000 ondernemers voor onze online marketingdiensten kiezen?

Chris Bruins
Chris Bruins
dezorgoutlet.nl

Dankzij de optimalisatie van onze webshop, zijn wij goed vindbaar op voor ons belangrijke zoekwoorden. Behaalde posities worden behouden en ondertussen wordt er gewerkt aan de optimalisatie van nieuwe zoekwoorden. Daarbij zorgt B&S Media er ook voor dat onze webshop up-to-date blijft en zetten ze betaalde advertenties (AdWords) voor ons in. Naast een flinke conversiestijging op onze webshop, heeft de goede online vindbaarheid ook voor meer bezoekers in onze fysieke showroom gezorgd!”

Johan Bosma
Johan Bosma
banketwereld.nl

“B&S Media Internetmarketing is een betrouwbare partner voor Internet Marketing en SEO zoekmachine optimalisatie. Mijn bedrijf werkt al 6 jaar naar volle tevredenheid samen, afspraken worden nagekomen en onze website is op alle belangrijke zoektermen te vinden op de topposities in de betaalde en organische resultaten. Dankzij de handige rapportages kan ik precies zien welke potentiële klanten mijn website bezocht hebben en kan ik daar actie op ondernemen. Kortom B&S Media Internetmarketing is een aanrader!”

3 veelgestelde vragen over hoog in Google komen

1. Wat komt er allemaal bij kijken als ik voor SEO kies?

Allereerst zullen je wensen en onze mogelijkheden afgestemd worden in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bij SEO komen een aantal werkzaamheden om de hoek kijken. De techniek van de website moet namelijk geoptimaliseerd worden, de content op je website moet zoekmachine vriendelijk zijn en daarnaast moet je website autoriteit opbouwen. Zo’n 200 factoren zijn belangrijk voor SEO. Wij hebben de kennis in huis om jouw website hoog in Google te krijgen!

2. Hoe kom ik hoger te staan in Google Ads?

De positie van jouw bedrijf in het advertentieprogramma van Google is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de concurrentie een belangrijk onderdeel, maar speelt ook de kwaliteit van de landingspagina een rol. De Google Ads specialisten van B&S Media kunnen jouw situatie beoordelen en adviseren over wat jouw mogelijkheden zijn.

3. Hoe krijg ik resultaten te zien?

Jouw campagnemanager zal je regelmatig bellen om de campagne te bespreken. Daarnaast krijg je uiteraard duidelijke, maandelijkse rapportages waarin je kunt zien hoe jouw online campagne rendeert. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service, met vragen kun je dan ook altijd bij ons terecht!

Een online campagne opzetten?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jouw website hoog in Google te krijgen?

Neem contact met ons op!

038 337 6678      info@bsmedia.nl 

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.