Google Ads Specialist

Adverteer jij met jouw bedrijf nog niet op Google? Dan laat je gegarandeerd kansen liggen! 

De specialisten van B&S Media Internetmarketing halen het maximale uit jouw campagne.

Benieuwd wat onze Google Ads specialisten voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Direct topposities in Google bereiken en daarmee meer rendement uit je website halen? Vraag gratis én vrijblijvend een Google Ads quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang meer bezoekers en klanten op jouw website!

Ben je op zoek naar een Google Ads specialist die zorgt voor resultaat? Kies dan voor ons Google Ads bureau in Kampen. B&S Media heeft meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van Google Ads én is Premier Google Partner. Dit betekent dat onze kennis getoetst en erkend is door Google. Wij halen dus het maximale uit jouw campagne, waardoor je gegarandeerd resultaat zult zien. Onze Google Ads specialisten zorgen voor pakkende advertentieteksten, de juiste zoekwoorden en dat je gevonden wordt in de regio. Je kunt alles aan ons overlaten. En dat betekent meer klanten en meer omzet uit jouw website. Wij maken jouw Google Ads campagne tot een succes.

Google Ads Specialist

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Premier Google Partner

Snel en gemakkelijk adverteren

Wil je gemakkelijk en direct adverteren in Google Ads? Kies dan voor een Google Ads specialist met verstand van zaken. Alleen dan zal jouw Google Ads campagne een succes worden. B&S Media is de specialist die je zoekt! Wij zorgen er voor dat jouw bedrijf snel bovenaan in Google staat met jouw advertenties en dat je daardoor snel relevante bezoekers op jouw website krijgt. Jij wilt toch ook direct resultaat? 

De voordelen van een Google Ads Specialist

Het inschakelen van een Google Ads specialist biedt veel voordelen. Allereerst heeft B&S Media de kennis en ervaring in huis om jouw campagne zo optimaal mogelijk in te zetten. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende service. Jouw campagne manager zal je altijd ondersteunen. Dankzij onze Google Ads specialisten word je niet alleen hoog vertoond in Google, maar zal d.m.v. remarketing adverteren ook jouw naamsbekendheid groeien.

Referenties

Weten waarom zoveel bedrijven voor de diensten van B&S Media hebben gekozen?

Bas van Olst
Bas van Olst
123schuifdeuren.nl

Wij werken al jaren samen met B&S Media en ze denken goed met ons mee. Nieuwe ontwikkelingen worden besproken en zonodig toegepast. Prettig zijn de korte lijntjes als er zaken besproken moeten worden. Mede dankzij deze samenwerking zij wij de laatste jaren behoorlijk gegroeid als bedrijf.”

Chris Bruins
Chris Bruins
dezorgoutlet.nl

“B&S Media zorgt ervoor dat onze webshop up-to-date blijft, optimaliseert op belangrijke zoekwoorden en zet betaalde advertenties (Ads) voor ons in. Naast een flinke conversiestijging op onze webshop, heeft de goede online vindbaarheid ook voor meer bezoekers in onze fysieke showroom gezorgd!”

3 veelgestelde vragen over Google Ads

1. Hoe krijg ik inzicht in de resultaten?

Jouw persoonlijke campagnemanager zal regelmatig contact met je opnemen om de resultaten te bespreken. Daarnaast krijg je maandelijks rapportages van ons. Op deze manier heb je gemakkelijk en duidelijk inzicht in de resultaten. Jouw campagnemanager zal je altijd ter zijde staan.

2. Wat houdt Premier Google Partner in?

Premier Google Partner is een officiële erkenning van Google. De beste bedrijven op het gebied van Google Ads zijn aangesloten als partner van Google. Onze kennis is door Google zelf getoetst en erkend. Daarom kun je vertrouwen op een eerlijke dienstverlening en wij bieden gegarandeerd resultaat. Onze kennis van Google Ads is dus bewezen.

3. Wat zijn de kosten van het inschakelen van een Google Ads specialist?

Dat is lastig te zeggen, per bedrijf verschilt het namelijk weer wat de kosten zijn. Zo speelt de concurrentie een rol en ook de kwaliteit van de website is belangrijk. Aan de hand van een adviesgesprek kunnen wij je direct vertellen wat er allemaal mogelijk is en wat de kosten zullen zijn.

Een Ads Specialist inschakelen?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent adverteren in Google?

Neem contact met ons op!

038 337 6678      info@bsmedia.nl 

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.