Google Ads Bureau

Sta jij nog niet op nummer één in Google? Dan mis je gegarandeerd klanten en dus omzet!
Met B&S Media Internetmarketing bereik je jouw doelgroep op het juiste moment.

Wil je weten wat ons Google Ads bureau voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Direct topposities in Google bereiken en daarmee meer rendement uit je website halen? Vraag gratis én vrijblijvend een Google Ads quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het beste uit jouw campagne!

B&S Media is een jong en dynamisch Google Ads bureau in Kampen. Als Premier Google Partner zijn wij vele bedrijven van dienst! Wil je jouw doelgroep op het juiste moment bereiken? Kies dan voor adverteren in zoekmachines! Door middel van Google Ads kun je heel eenvoudig bovenaan komen te staan in de zoekresultaten van Google. Zo zul je meer kwalitatieve klikken én dus omzet krijgen. Je betaalt daarnaast alleen wanneer er ook daadwerkelijk op jouw advertentie wordt geklikt. Op ieder vlak kan B&S Media zeer snel en gemakkelijk schakelen om op deze manier het beste uit uw Ads campagne te halen!

Google Ads Bureau

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Premier Google Partner

Google Partner Ads bureau

De kennis van Google Ads bij B&S Media is door Google getoetst en erkend door middel van het Google Partnerschap. Doordat ons Google AdWords bureau Premier Google Partner is, kun je er dus op vertrouwen dat je in zee gaat met een eerlijk en betrouwbaar bureau. En dat er ook echt resultaten behaald worden. Want alleen de beste bedrijven zijn door Google erkend als partner.

Kies voor Google Ads

Wil jij ook direct bovenaan in Google staan? Kies dan voor Google Ads. Je adverteert dan in het advertentieprogramma van Google. Daarmee staat jouw bedrijf gegarandeerd direct hoog in Google. Je betaalt alleen voor een bezoeker die ook daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Met Google Ads bereik je jouw doelgroep op het juiste moment in. Schakel een deskundig Google Ads bureau in en behaal direct resultaat!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Referenties

Weten waarom bedrijven de afgelopen 10 jaar voor B&S Media hebben gekozen?

Bas Van Olst

Bas van Olst

123schuifdeuren.nl

“Wij werken al jaren samen met B&S Media en ze denken goed met ons mee. Nieuwe ontwikkelingen worden besproken en zonodig toegepast. Prettig zijn de korte lijntjes als er zaken besproken moeten worden. De samenwerking met B&S Media heeft er zeker aan bijgedragen, dat we de laatste jaren behoorlijk zijn gegroeid als bedrijf. Kortom, ze verdienen een dikke duim!“

Lees
Jeroen Hup Warmtestore

Jeroen Hup

warmtestore.nl

“Na vele jaren de Google Ads campagnes in eigen beheer te hebben uitgevoerd, hebben wij in 2008 B&S media Internetmarketing ingeschakeld om het beheer van deze Ads campagnes over te nemen. Vrijwel direct na het geheel opnieuw opzetten van de Ads campagnes stegen de bezoekersaantallen op onze website. Daarnaast vond er een veel grotere conversie plaats (een hoger percentage offerte aanvragen in verhouding tot het aantal kliks). Ook heeft B&S Media vorig jaar een compleet nieuwe Magento webshop voor ons bedrijf gerealiseerd. Het hele proces van ontwikkeling tot oplevering is ons zeer goed bevallen. Voor ons staat B&S Media voor: betrokkenheid, kwaliteit en professionaliteit. Het belang van persoonlijke betrokkenheid en persoonlijk overleg is recentelijk gebleken, nadat wij onze campagnes na een aantal jaren eens flink geïnventariseerd en uitgefilterd hebben. Hiermee besparen wij een hoop onnodige kosten, is de leadprijs gedaald en weten we dat de leads die we binnenkrijgen waardevol zijn. Wij zullen een ieder dan ook dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!“

Lees

3 veelgestelde vragen over ons Google Ads Bureau

De positie van jouw bedrijf in het advertentieprogramma van Google is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de concurrentie een belangrijk onderdeel, maar speelt ook de kwaliteit van de landingspagina een rol. De Google Ads specialisten van B&S Media kunnen jouw situatie beoordelen en adviseren over wat jouw mogelijkheden zijn.

Bedrijven die door Google erkend zijn als Partner, hebben kennis in huis die is bewezen door Google. Het biedt jou dus de zekerheid van een goede en resultaatgerichte dienstverlening. Wij investeren in ons personeel maar ook in de technologie. Alles is er op gericht om jou het beste resultaat te bieden. Wij lopen voorop met de Google Ads campagnes en dat zal voor altijd ons streven blijven!

Jouw campagnemanager zal je regelmatig bellen om de campagne te bespreken. Daarnaast krijg je uiteraard duidelijke, maandelijkse rapportages waarin je kunt zien hoe jouw Google Ads campagne rendeert. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service, met vragen kun je dan ook altijd bij ons terecht!

Een Google Ads bureau inschakelen?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent adverteren op Google?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.