Google Ads Bureau

Sta jij nog niet op nummer één in Google? Dan mis je gegarandeerd klanten en dus omzet! 

Met B&S Media Internetmarketing bereik je jouw doelgroep op het juiste moment.

Wil je weten wat ons Google Ads bureau voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Direct topposities in Google bereiken en daarmee meer rendement uit je website halen? Vraag gratis én vrijblijvend een Google Ads quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het beste uit jouw campagne!

B&S Media is een jong en dynamisch Google Ads bureau in Kampen. Als Premier Google Partner zijn wij vele bedrijven van dienst! Wil je jouw doelgroep op het juiste moment bereiken? Kies dan voor adverteren in zoekmachines! Door middel van Google Ads kun je heel eenvoudig bovenaan komen te staan in de zoekresultaten van Google. Zo zul je meer kwalitatieve klikken én dus omzet krijgen. Je betaalt daarnaast alleen wanneer er ook daadwerkelijk op jouw advertentie wordt geklikt. Op ieder vlak kan B&S Media zeer snel en gemakkelijk schakelen om op deze manier het beste uit uw Ads campagne te halen!

Google Ads Bureau

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Premier Google Partner

Google Partner Ads bureau

De kennis van Google Ads bij B&S Media is door Google getoetst en erkend door middel van het Google Partnerschap. Doordat ons Google AdWords bureau Premier Google Partner is, kun je er dus op vertrouwen dat je in zee gaat met een eerlijk en betrouwbaar bureau. En dat er ook echt resultaten behaald worden. Want alleen de beste bedrijven zijn door Google erkend als partner.

Kies voor Google Ads

Wil jij ook direct bovenaan in Google staan? Kies dan voor Google Ads. Je adverteert dan in het advertentieprogramma van Google. Daarmee staat jouw bedrijf gegarandeerd direct hoog in Google. Je betaalt alleen voor een bezoeker die ook daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Met Google Ads bereik je jouw doelgroep op het juiste moment in. Schakel een deskundig Google Ads bureau in en behaal direct resultaat!

Referenties

Weten waarom bedrijven de afgelopen 10 jaar voor B&S Media hebben gekozen?

Jeroen Hup
Jeroen Hup
warmtestore.nl

In 2008 hebben wij B&S media Internetmarketing ingeschakeld om het beheer van onze Ads campagnes over te nemen. Vrijwel direct stegen de bezoekersaantallen op onze website. Daarnaast vond er een veel grotere conversie plaats. Het belang van persoonlijke betrokkenheid en persoonlijk overleg is recentelijk gebleken, nadat wij onze campagnes na een aantal jaren eens flink geïnventariseerd en uitgefilterd hebben. Hiermee besparen wij een hoop onnodige kosten, is de leadprijs gedaald en weten we dat de leads die we binnenkrijgen waardevol zijn. Wij zullen een ieder dan ook dit bedrijf ten zeerste aanbevelen!”

Peter Potter
Peter Potter
subsidiegezocht.nl

“Als organisatie moet je doen waar je goed in bent en dat is bij ons niet in internetmarketing. Met B&S Media hebben wij een partner gevonden die ons op dit vlak al het werk uit handen heeft genomen. Maar nog belangrijker is dat wij verzekerd zijn van een optimale internetcampagne. Nooit gedacht dat onze internetcampagne zoveel nieuwe klanten en dus omzet zou opleveren. Zo kunnen wij ons richten op onze core business. Daarnaast ervaren wij B&S Media als een zeer toegankelijk bedrijf met betrokken medewerkers die het optimale uit de internetcampagnes willen halen.”

3 veelgestelde vragen over ons Google Ads Bureau

1. Hoe kom ik hoger te staan in Google Ads?

De positie van jouw bedrijf in het advertentieprogramma van Google is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de concurrentie een belangrijk onderdeel, maar speelt ook de kwaliteit van de landingspagina een rol. De Google Ads specialisten van B&S Media kunnen jouw situatie beoordelen en adviseren over wat jouw mogelijkheden zijn.

2. Wat betekent het Google Partnerschap voor mijn Google Ads-campagne?

Bedrijven die door Google erkend zijn als Partner, hebben kennis in huis die is bewezen door Google. Het biedt jou dus de zekerheid van een goede en resultaatgerichte dienstverlening. Wij investeren in ons personeel maar ook in de technologie. Alles is er op gericht om jou het beste resultaat te bieden. Wij lopen voorop met de Google Ads campagnes en dat zal voor altijd ons streven blijven!

3. Hoe word ik op de hoogte gehouden van resultaten?

Jouw campagnemanager zal je regelmatig bellen om de campagne te bespreken. Daarnaast krijg je uiteraard duidelijke, maandelijkse rapportages waarin je kunt zien hoe jouw Google Ads campagne rendeert. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service, met vragen kun je dan ook altijd bij ons terecht!

Een Google Ads bureau inschakelen?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent adverteren op Google?

Neem contact met ons op!

038 337 6678      info@bsmedia.nl 

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Of wil je liever zelf teruggebeld worden?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerken aan online succes?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.