Google Ads Bureau

Sta jij nog niet op nummer één in Google? Dan mis je gegarandeerd klanten en dus omzet!
Met B&S Media Internetmarketing bereik je jouw doelgroep op het juiste moment.

Wil je weten wat ons Google Ads bureau voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Direct topposities in Google bereiken en daarmee meer rendement uit je website halen? Vraag gratis én vrijblijvend een Google Ads quickscan aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Haal het beste uit jouw campagne!

B&S Media is een jong en dynamisch Google Ads bureau in Kampen. Als Premier Google Partner zijn wij vele bedrijven van dienst! Wil je jouw doelgroep op het juiste moment bereiken? Kies dan voor adverteren in zoekmachines! Door middel van Google Ads kun je heel eenvoudig bovenaan komen te staan in de zoekresultaten van Google. Zo zul je meer kwalitatieve klikken én dus omzet krijgen. Je betaalt daarnaast alleen wanneer er ook daadwerkelijk op jouw advertentie wordt geklikt. Op ieder vlak kan B&S Media zeer snel en gemakkelijk schakelen om op deze manier het beste uit uw Ads campagne te halen!

Google Ads Bureau

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Kwalitatief hoogwaardige campagnes
  • Duidelijke maandelijkse rapportage
  • Premier Google Partner

Google Partner Ads bureau

De kennis van Google Ads bij B&S Media is door Google getoetst en erkend door middel van het Google Partnerschap. Doordat ons Google AdWords bureau Premier Google Partner is, kun je er dus op vertrouwen dat je in zee gaat met een eerlijk en betrouwbaar bureau. En dat er ook echt resultaten behaald worden. Want alleen de beste bedrijven zijn door Google erkend als partner.

Kies voor Google Ads

Wil jij ook direct bovenaan in Google staan? Kies dan voor Google Ads. Je adverteert dan in het advertentieprogramma van Google. Daarmee staat jouw bedrijf gegarandeerd direct hoog in Google. Je betaalt alleen voor een bezoeker die ook daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Met Google Ads bereik je jouw doelgroep op het juiste moment in. Schakel een deskundig Google Ads bureau in en behaal direct resultaat!

MAAK VRIJBLIJVEND KENNIS

Referenties

Weten waarom bedrijven de afgelopen 10 jaar voor B&S Media hebben gekozen?

Marcel Tillema

talentem.nl

Ik ben zeer tevreden over de geboekte resultaten en vooral ook over de samenwerking met B&S Media. Zij denken mee, staan open voor feedback, zijn betrouwbaar, doen ‘normaal’ en geven mij het gevoel ons gezamenlijke belang te dienen. Bovendien: het zijn leuke gasten om mee samen te werken.

Lees

Theo Rikken

naamborden.nl

Ik heb met verschillende marketingbureaus samengewerkt. Helaas zijn er ook cowboys in de markt die erg veel schade kunnen aanrichten. Remco heeft eerst veel rommel moeten opruimen voordat we vooruit konden. Nu staan we sterk op alle belangrijke zoekwoorden en groeien we door ook op long tails in te zetten. Remco is een open aanspreekpunt en reageert altijd binnen No-time op mijn vragen. Samen met Jos hebben we eerst ook moeten zoeken naar de juiste formule om onze Ads campagne succesvol te maken. Jos is uitgekomen bij Google Shopping en dit is blijkt voor ons goed te werken. Jos zoekt proactief contact met ons om met de juiste marktinformatie de advertenties zo succesvol mogelijk te maken.

Lees

3 veelgestelde vragen over ons Google Ads Bureau

De positie van jouw bedrijf in het advertentieprogramma van Google is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de concurrentie een belangrijk onderdeel, maar speelt ook de kwaliteit van de landingspagina een rol. De Google Ads specialisten van B&S Media kunnen jouw situatie beoordelen en adviseren over wat jouw mogelijkheden zijn.

Bedrijven die door Google erkend zijn als Partner, hebben kennis in huis die is bewezen door Google. Het biedt jou dus de zekerheid van een goede en resultaatgerichte dienstverlening. Wij investeren in ons personeel maar ook in de technologie. Alles is er op gericht om jou het beste resultaat te bieden. Wij lopen voorop met de Google Ads campagnes en dat zal voor altijd ons streven blijven!

Jouw campagnemanager zal je regelmatig bellen om de campagne te bespreken. Daarnaast krijg je uiteraard duidelijke, maandelijkse rapportages waarin je kunt zien hoe jouw Google Ads campagne rendeert. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service, met vragen kun je dan ook altijd bij ons terecht!

Een Google Ads bureau inschakelen?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent adverteren op Google?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.