WordPress website

Laat een professionele WordPress website maken die direct klaar is om de Google-zoekresultaten te bestormen.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek de mogelijkheden voor een WordPress website. Vraag een adviesgesprek aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WordPress website laten maken

WordPress webdesign

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en webdesign voor het MKB. Sinds onze oprichting in 2007 hebben we al voor vele honderden klanten uit de regio Kampen, maar ook ver daarbuiten, professionele WordPress websites mogen bouwen. Telkens weer tot volle tevredenheid. Onze kracht is dat we samenwerken. Samenwerken met jou als klant én met onze marketingafdeling.

Op deze manier blijf je gedurende het hele proces betrokken en heb je volop de kans om aan te geven wat je mooi vindt en wat je liever niet wilt. Bovendien ken jij je bedrijf en je doelgroep als geen ander. Dit is voor ons ontzettend waardevolle informatie, omdat we niet alleen een WordPress website willen bouwen die er gelikt uitziet, maar bovenal eentje die rendement oplevert.

WordPress website laten maken

Niet alleen onze webdesigners en developers werken aan jouw nieuwe WordPress website, maar ook ons hele team draagt zijn steentje bij. Zo kijkt er altijd een campagnemanager van de afdeling SEO (zoekmachineoptimalisatie) mee, om ervoor te zorgen dat je met jouw website straks goed vindbaar zult zijn in Google.

Daarnaast beschikken we over professionele tekstschrijvers en een in-house fotografe. Zij kunnen, indien gewenst, zorgen voor passende content en foto’s. En wil je straks gaan adverteren via Google of social media? Dan kun je bij onze Google Ads- en social media-specialisten terecht!

Gesprek aanvragen

WordPress website

WordPress site

WordPress website uitbesteden

Hoewel WordPress voor iedereen gratis toegankelijk is, wil dit nog niet zeggen dat je zonder enige kennis van HTML, CSS, JavaScript en webdesign in algemene zin zomaar een professionele WordPress website kunt maken. Wanneer je dit voor het eerst doet, zul je merken echt niet binnen de kortste keren klaar te zijn. Er zijn weliswaar talloze online handleidingen beschikbaar, maar de antwoorden vinden op jouw vragen en ze vervolgens toepassen kost een hoop tijd.

Kies er daarom voor om het laten maken van een WordPress website uit te besteden aan een professioneel webdesign bureau. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk een aantrekkelijke, conversiegerichte én professionele website krijgt, zonder zelf hiermee druk te moeten zijn.

Gesprek aanvragen

De voordelen van een WordPress website

Aan een WordPress website zitten ontzettend veel voordelen. Zowel voor ons als webbouwer, voor jou als ondernemer én voor jouw klanten.

Elk type website mogelijk

Elk type website mogelijk

In WordPress kun je ieder soort website (laten) bouwen. Je kunt je website zelf inrichten op de manier zoals je het zelf wilt, maar ook gebruikmaken van de duizenden beschikbare thema’s. Daarmee staat de basis voor jouw gewenste site meteen goed en is het nog slechts een kwestie van personaliseren!

Meer dan 50.000 plugins

Meer dan 50.000 plugins

De reden dat je met WordPress elk type website kunt maken, is de aanwezigheid van plugins, die je kunt installeren. Met die plugins voeg je eenvoudig aanvullende functionaliteiten toe aan je WordPress website. Je kunt ervan uitgaan dat voor ieder probleem waar je tegenaan zou kunnen lopen een plugin te vinden is!

Google-vriendelijk

Google-vriendelijk

WordPress zit zo in elkaar dat je website automatisch voldoet aan alle technische vereisten om optimaal vindbaar te worden in Google. WordPress websites laden bijvoorbeeld standaard snel en kennen een gebruiksvriendelijk interface. Voor je bezoekers is surfen op een goede WordPress website een fijne ervaring.

Eenvoudig in beheer

Eenvoudig in beheer

Het beheer van een WordPress website is namelijk ontzettend eenvoudig, hiervoor hoef je écht totaal niets te weten van technische zaken als HTML, CSS en dergelijke. Een nieuwe pagina aanmaken, blogpost plaatsen, afbeelding wijzigen: iedereen kan het! Het CMS wijst je vanzelf de weg.

Standaard responsive

Standaard responsive

Responsiveness is één van de belangrijkste elementen van een moderne, hedendaagse website. Dit wil zeggen dat je website zich automatisch aanpast aan de afmetingen van het beeldscherm waarop iemand je site bezoekt. Ook Google erkent het belang hiervan.

Grote online community

Grote online community

Er bestaan talloze fora en online handleidingen, waar je terecht kunt wanneer je ergens niet uitkomt. Dit betekent overigens niet dat wij onze handen ervan aftrekken wanneer jouw nieuwe WordPress website straks online is. Je mag ons altijd bellen of mailen met je vragen!

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

WordPress website op basis van thema

We hebben het nu diverse malen genoemd: je kunt een WordPress website (laten) maken op basis van een thema. WordPress heeft er vele tienduizenden beschikbaar en veel thema’s zijn bovendien speciaal gemaakt voor een specifieke branche. Zo zijn er thema’s voor bouwbedrijven, hoveniers, tandartsen en vele andere sectoren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor één van de meer generieke thema’s, wanneer deze aan al je wensen voldoet.

Met een WordPress website op basis van een thema staat de basis van je website meteen. Het design staat grotendeels vast, maar je kunt nog wel zelf je kleuren kiezen, achtergronden personaliseren en natuurlijk je eigen content toevoegen. Met behulp van alle beschikbare plugins voeg je bovendien alle gewenste functionaliteiten toe. Een themawebsite is hierdoor relatief snel te bouwen.

Gesprek aanvragen

WordPress website laten bouwen

Internetmarketing Adviseurs

WordPress website op maat

Wil je echter een website die écht onderscheidend is, dan heb je bij ons de mogelijkheid om een WordPress website op maat te laten maken. Het is namelijk niet verplicht om een thema te kiezen. Wanneer jij een specifiek idee in je hoofd hebt, zetten wij dit om in een digitale bouwtekening, op basis waarvan we jouw nieuwe WordPress website helemaal vanaf de grond opbouwen. Waar de opties met een themawebsite zeer uitgebreid zijn, zijn ze bij een maatwerkwebsite letterlijk onbegrensd. 

Vergelijk het maar met de bouw van een woning. Je kunt een nieuwbouwwoning kopen die onderdeel uitmaakt van een project, waarbij alle woningen in de basis hetzelfde zijn. Je kunt dan echter nog wel zelf je eigen keuken uitkiezen of bijvoorbeeld kiezen voor een rode voordeur. Maar koop je een kavel en laat je een architect een vrijstaande woning bouwen, dan heb je écht de complete regie in handen. Zo is het ook met een WordPress website op maat.

Gesprek aanvragen

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

WordPress website uitbesteden

WordPress website uitbesteden

Wil je ook een WordPress website die jouw bedrijf meer klanten oplevert? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Of je nu al vol ideeën zit of juist nog geen idee hebt hoe je WordPress website eruit moet komen te zien: onze webdesigners gaan de uitdaging graag aan! Ons webdesign team heeft gezamenlijk al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van webdesign. Van ontwerp tot realisatie. Van optimalisatie tot onderhoud. Back-end én front-end. Dat betekent dat jij het laten maken van een WordPress website volledig aan ons kan uitbesteden, zodat jij tijd overhoudt voor het runnen van je bedrijf. 

Wij laten je in een vrijblijvend adviesgesprek graag zien welke projecten wij inmiddels hebben opgeleverd voor onze relaties. Plan een afspraak in om je wensen en ideeën met ons door te nemen! 

Gesprek aanvragen

Kennismaken?

Voor succes op internet is een goede WordPress website onmisbaar. Besteed daarom webdesign uit aan B&S Media!

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.