Webdesign bureau

Bij ons webdesign bureau gaan een optimale gebruikerservaring en een professioneel en stijlvol ontwerp altijd hand in hand.

Benieuwd? Neem contact op!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ook een professionele én converterende website? Plan een gratis adviesgesprek.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign bureau

Websitebureau voor jou

Dat een goede bedrijfswebsite tegenwoordig onmisbaar is behoeft weinig toelichting. Letterlijk iedereen is online, dus jouw (potentiële) klanten ook. Met een goed vindbare website bereik je een groot gedeelte van jouw doelgroep. Met online marketing kun je je bedrijf bovendien actief onder de aandacht brengen en bepaal je daarbij tot in detail tot wie je je richt.

Tegelijkertijd nemen met de digitalisering ook de verwachtingen van consumenten toe. Waar je voorheen kon volstaan met een simpele website, kom je daarmee nu niet meer weg. De uitstraling van je website is daarmee belangrijker dan ooit. Ons webdesign bureau helpt je hiermee!

Gericht op conversie

Ons webdesign bureau bouwt websites met jouw doel in het achterhoofd. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek stellen we dit nauwkeurig vast en vervolgens wordt jouw nieuwe website door ons webdesign bedrijf volledig toegespitst op het realiseren van dit doel. Dit noemen we in marketingtermen een conversiegerichte website. Zo’n website is overzichtelijk, eenvoudig, gebruiksvriendelijk én goed online vindbaar voor je potentiële klanten.

Dat wil overigens niet zeggen dat je nieuwe website er niet mooi uit komt te zien. Bij ons werken zowel backend- als frontend-developers samen aan jouw nieuwe website. Eerstgenoemde richt zich op de functionaliteiten en dus meer de ‘achterkant’ van jouw website, terwijl de frontend-specialist het design voor zijn rekening neemt. Daarbij staat het design altijd in dienst van de functionaliteit. Het resultaat is een doelgerichte en mooie website voor jouw onderneming!

Gesprek aanvragen

Websitebureau

Webdesign bedrijf

Webdesign bedrijf met ervaring

Ons webdesign bureau biedt voor letterlijk elk bedrijf grote voordelen. Geen enkele onderneming kan immers nog zonder het internet. Of beter gezegd: ieder bedrijf loopt omzet mis zónder goede website! Dat geldt niet alleen voor grote, landelijke online businesses, maar zeker ook voor de lokale mkb’er of zzp’er.

Lokaal zoeken wordt namelijk almaar groter. Hier kun jij je onderscheiden van de andere ondernemers in jouw regio, die het belang van een goede website, gebouwd door een gespecialiseerd webdesign bureau, nog niet onderkennen. De uitstraling van je website heeft namelijk een grote uitwerking op het algehele beeld van je bedrijf dat een potentiële klant in zijn of haar hoofd vormt. Komt jouw bedrijfswebsite betrouwbaar over? Dan heb je de klant al met één been binnen!

Gesprek aanvragen

Fijne samenwerking! Er wordt echt goed meegedacht en ze komen hun beloften gewoon na. We hebben al mooie resultaten behaald met de door hun opgestelde SEO-campagne en Facebook-campagne. Zeer tevreden! Contact verloopt soepel en er wordt vlot gehandeld.

Wilco Riezebos van de Houtburcht

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard
Internetmarketing Adviseurs

Wij werken samen mét jou

Jij weet als geen ander wat je met je nieuwe site wilt bereiken, wie jouw doelgroep vormen en hoe je doelgroep denkt. Dit is essentiële informatie bij het laten maken van een nieuwe website die gericht is op het binnenhalen van zoveel mogelijk klanten. Daarom houden we een uitgebreid voorgesprek waarin we jouw wensen bespreken en houden we tijdens de bouw regelmatig contact. We hebben talloze voorbeelden van eerder gebouwde websites en thema’s ter beschikking en geven natuurlijk advies waar dat gewenst is. Maar uiteindelijk bepaal jij welke kleuren we gebruiken, welk thema we gebruiken, kortom: wat jij mooi vindt.

Samen met ons marketingteam

Daarnaast speelt ook ons marketingteam een belangrijke rol. B&S Media is naast een webdesign bureau ook gespecialiseerd in online marketing. Zo hebben we afdelingen die zich bezighouden met online adverteren, social media, zoekmachineoptimalisatie en contentcreatie. Bovendien hebben we een in-house fotografe in dienst. Wil je dus de teksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver? Of foto’s van hoge kwaliteit laten schieten? Dan regelen wij dit voor je. Daarnaast kijkt er altijd iemand van het SEO-team mee bij de ontwikkeling van jouw nieuwe website. Zo zijn alle basisvoorwaarden vast aanwezig om straks de Google-zoekresultaten te bestormen en nóg meer klanten binnen te halen.

Gesprek aanvragen

Ons webdesign bureau inschakelen?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.