Maatwerk website

Wil jij een professionele website of webshop op maat laten maken? B&S Media bouwt maatwerk websites die volledig aansluiten bij je wensen!

Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Een unieke website of webshop op maat laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website of webshop op maat

Heb je specifieke eisen aan een website of webshop? Dan is een maatwerk website de beste oplossing. Maatwerk sites kunnen volledig gepersonaliseerd worden, hierdoor krijg je een unieke website die opvalt. Wij denken graag met je mee, zodat je nieuwe website aan alle eisen en wensen voldoet!

De voordelen voor jou

  • Uniek maatwerk design
  • Afgestemd op je doelstellingen
  • Maatwerk functionaliteiten
  • Geschikt voor webshops

Waarom kiezen voor een maatwerk website?

Onze MKB websites worden gemaakt vanuit een template. De template zet de basis van de website neer, welke vervolgens wordt aangepast aan de look en feel van jouw bedrijf. Een maatwerk website wordt “vanaf scratch” opgebouwd en geeft daardoor de vrijheid om ieder gewenst ontwerp en functies te creëren. Je hoeft dus geen rekening te houden met de beperkingen die een MKB (template) website met zich meebrengt.

 

Kort gezegd: een maatwerk website van B&S Media is de beste oplossing wanneer je een uniek design voor ogen hebt, gewenste functionaliteiten niet binnen (WordPress) beschikbaar zijn of er koppelingen met eigen databases of die van derde moeten worden gemaakt.

In 7 stappen naar jouw maatwerk website

We starten met een gesprek op kantoor waarbij we samen bepalen welke kant we opgaan wat betreft content en we geven advies over de menustructuur en de sitemap. De menustructuur is heel belangrijk voor de vindbaarheid van je website. In ons eerste gesprek hebben we al dit al voor een groot deel doorgesproken. We willen dit graag onderbouwen met een zoekwoordenonderzoek.

Op de wireframes komt de globale indeling van de diverse pagina’s te staan. Op deze manier kunnen we duidelijk in kaart brengen welke onderdelen van de site op welke plek komen te staan. Het raamwerk van de site wordt in de wireframe dus zichtbaar.

Het is belangrijk dat wij beschikken over je juiste logo, kleurstellingen, teksten voor op de website, sfeerbeelden en afbeeldingen van diensten/producten. Op basis van de wireframes hebben wij duidelijk in kaart wat wij precies nodig hebben. Daarom vragen wij je deze na de wireframe fase aan te leveren. Eventueel kun je dit aanvullen met een handboek voor je huisstijl of eigen lettertypes.

Na akkoord van de wireframes gaan we aan de slag met de visuele ontwerpen. In de ontwerpen wordt exact weergegeven hoe de site eruit komt te zien.

Na akkoord van de ontwerpen gaan we aan de slag met het doorvoeren van de ontwerpen in de techniek en wordt de site gebouwd. We zorgen ervoor dat het grafisch ontwerp omgebouwd wordt naar een template voor je website en zorgen ervoor dat je website responsive wordt.

Voordat wij je nieuwe website live zetten, geven wij je de mogelijkheid om deze uitgebreid te testen. Mocht je nog (tekstuele) wijzigingen hebben, dan kunnen we die nog voor je doorvoeren.

Nadat we de wijzigingen hebben doorgevoerd en we de laatste puntjes op de i hebben gezet, plannen we de livegang van de nieuwe website in en lanceren wij deze. Jouw nieuwe professionele maatwerk website is dan zichtbaar voor iedereen!

Interesse in een website op maat?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.