Google Ads Kampen

Zet vandaag nog Google Ads in voor jouw organisatie in Kampen. Dan bereik je potentiële klanten, die echt in jou geïnteresseerd zijn!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

 

Benieuwd of jouw Google Ads campagnes beter kunnen? Vraag een vrijblijvende quickscan aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

B&S Media Internetmarketing is een zogenoemde full service onlinemarketingbureau. Dit betekent dat wij in Kampen niet alleen specialist zijn in Google Ads, maar daarnaast ook andere diensten binnen de online marketing aanbieden.

Net als een aparte afdeling voor Ads hebben wij ook teams voor SEO, Social Media en Webdesign. De lijntjes onderling zijn kort, waardoor er nauw samengewerkt kan worden. Zo is de volledige online marketing van jouw bedrijf in goede handen.

De voordelen voor jou

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Google en Microsoft Partner
  • Duidelijke rapportages
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze
  • Maximaal rendement

Wat is Google Ads?

Google Ads is een online advertentieprogramma. Zoals de naam al doet vermoeden, biedt deze jou de mogelijkheid om te adverteren binnen het netwerk van Google. Dit kan Google Search zijn, maar ook YouTube en Nu.nl. Dit gebeurt op basis van zoekwoorden. Het is bij Google Ads ook mogelijk om lokaal – dus: in Kampen en omgeving – met doelgerichte advertenties te adverteren. Alleen mensen in deze regio kunnen dan jouw aanbod zien. 

Google Ads (vroeger: AdWords) is ook voor kleine ondernemers in Kampen interessant. Het programma werkt namelijk volgens een veilingsysteem. Je geeft dus zelf aan welk budget je wilt investeren. Vervolgens kijkt het algoritme op basis van biedingen, relevantie en kwaliteit op welke volgorde de deelnemers worden geplaatst. Zeker wanneer je alleen lokaal gezien wilt worden, hoeft adverteren via Google Ads niet duur te zijn.

Gratis quickscan

Google Ads Kampen

Google Ads bureau Kampen

Wij zijn Google Premier Partner

Natuurlijk, er zijn vele online marketing bureaus in Kampen actief. Sterker nog: ook buiten de Hanzestad stikt het van de concurrerende partijen. Waaroms zou je dan juist voor B&S Media moeten kiezen? De reden is simpel: wij zijn Google Premier Partner. Wij voldoen dus aan de hoogste eisen, die Google aan zijn partners stelt. Hiervoor leggen onze specialisten ieder jaar verschillende examens af. Wij verstaan ons vak dus door en door. Daarnaast doen wij ook aan allerlei projecten en beta’s mee. Tenslotte zijn onze lijntjes met Google kort. 

Kortom: voor hulp met Google Ads ben je bij B&S Media in Kampen op het juiste adres!

Gratis quickscan

De voordelen van Google Ads in Kampen

Jouw bedrijf online onder de aandacht brengen… Dat kan op verschillende manieren. Een bekende manier is door gebruik te maken van het advertentieprogramma van Google. Bij B&S Media in Kampen hebben wij de kennis om effectief met Google Ads te adverteren. Dit biedt de volgende voordelen:

Direct resultaat

Direct resultaat

In de online marketing zie je vaak pas resultaat, nadat je een campagne lange tijd hebt laten lopen. Het is een kwestie van de “lange adem”. Als ondernemer wil je echter direct kunnen vlammen. Om die reden raden wij bij B&S Media in Kampen Google Ads aan: hiermee zijn jouw advertenties meteen zichtbaar. En dat betekent: meer bezoekers op jouw website.

Bepaal je budget

Bepaal je budget

Het grote voordeel van Google Ads is dat je altijd zelf de controle hebt. Ook wanneer het om de kosten gaat. Wat is het maximale budget dat je wilt uitgeven? Aan welke campagnes wil je dit besteden? En wanneer? Hiermee ben je baas in eigen portemonnee. Natuurlijk kunnen wij vanuit B&S Media in Kampen jou adviseren over het optimale budget in Google Ads.

Inzicht in resultaat

Inzicht in resultaat

Wanneer het om marketing gaat, hangt het leven samen aan maandelijkse rapportages. Dit brengt risico’s met zich mee. Er kan veel gebeuren in zo’n tijdsbestek. Als ondernemer in Kampen kun je met Google Ads opgelucht ademhalen. Dit systeem biedt jou namelijk de mogelijkheid om alles real-time te volgen. Zo ben je altijd goed op de hoogte van de allerlaatste resultaten.

Gericht adverteren

Gericht adverteren

Opboksen tegen al jouw concurrenten in Nederland? Dat is niet alleen lastig, maar ook een zeer kostbare zaak. Het is daarom verstandig om je te richten op een specifieke doelgroep in Kampen: dit kan met Google Ads. Hiermee kun je lokaal adverteren en jouw doelgroep verder afbakenen. Google Ads toont de advertenties dan aan bepaalde mensen in Kampen.

Google Ads-diensten in Kampen

Google Search

Bij Google Ads denkt men vaak aan adverteren in de Zoekmachine, waarmee je gebruikers bereikt die voor jouw bedrijf in Kampen interessant zijn. Dit wordt Google Search genoemd. Wij ontwikkelen tekst- en dynamische advertenties, die boven of onder de zoekresultaten van Google geplaatst worden.

Google Search

Google Shopping

Google Shopping

Een andere manier om jouw producten onder de aandacht te brengen, is door Shopping in te zetten. Hierbij maak je niet alleen gebruik van tekst, maar ook van productfoto’s, prijzen en beschrijvingen. Dit doe je door in Google Ads een feed in te laden, die de informatie van jouw webshop uit Kampen haalt. 

Display

De meeste advertenties, die je voor jouw bedrijf in Kampen met Google Ads aanmaakt, vind je terug bij de producten van Google. Denk aan de zoekmachine of Maps. Google stelt ook een netwerk aan partnerwebsites beschikbaar. Dit wordt het Display Netwerk genoemd. Ook hier kunnen wij je bij helpen.

Google Display

Remarketing

Remarketing

Direct een product of dienst aanschaffen: dat we niet vaak. Daarom is het belangrijk om je bedrijf in de kijker te blijven spelen. Hiertoe biedt Google Ads de oplossing: met remarketing richt je jouw advertenties op mensen, die de bedrijfswebsite in Kampen al bezocht hebben. Zo leid je ze terug naar jouw aanbod. 

YouTube

Google is ook eigenaar van een populair social-mediakanaal. Namelijk: YouTube. Hier kun jij – als ondernemer uit Kampen – ook op adverteren via Google Ads. Daarbij heb je meerdere mogelijkheden. Zo kun je jouw bedrijf promoten in de zoekresultaten of zelfs een advertentie plaatsen in een video. Ideaal!

YouTube

Gratis quickscan

"B&S Media zet Google Ads voor ons in, waardoor wij goed vindbaar zijn op voor ons belangrijke zoekwoorden. Naast een flinke conversiestijging in onze webshop, heeft de goede online vindbaarheid ook voor meer bezoekers in de fysieke showroom gezorgd!"

Chris Bruin van dezorgoutlet.nl

Google AdWords Kampen

Transparant en altijd bereikbaar

Bij B&S Media vinden wij transparantie belangrijk. Niet alleen in onze werkwijze, maar ook over de resultaten, die jouw bedrijf met Google Ads in Kampen boekt. Daarom plannen wij maandelijks een contactmoment in en houden we je per mail op de hoogte van de ontwikkelingen, mogelijkheden en resultaten. Wij geloven dat we tot de beste resultaten komen als we onze kennis van Google Ads combineren met jouw kennis van jouw bedrijf in Kampen.

Ook heb je toegang tot onze online marketing dashboard, zodat je op elk moment van de dag inzicht hebt in de cijfers. Daarnaast kun je jouw vaste contactpersoon altijd bellen voor vragen of om over ideeën te sparren. Wel zo prettig.  

Gratis quickscan

In Kampen hulp nodig bij Google Ads?

Als organisatie wil je natuurlijk opvallen bij potentiële klanten. Schakel daarom de Google Ads specialisten van B&S Media Kampen in! 

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.