Website vindbaar maken

Heb je een website, maar is deze nog niet vindbaar? Dan loop je klanten en omzet mis. Wij helpen je online scoren!

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Ontdek de mogelijkheden van zoekmachinemarketing. Vraag een adviesgesprek aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je een website maar is deze nog niet vindbaar? Wordt je website op dit moment alleen bezocht door mensen die je al kennen? Als dat zo is, dan fungeert je website op dit moment meer als een moderne variant van een visitekaartje. Bij B&S Media Internetmarketing maken we niet alleen websites, we maken ze ook vindbaar!

Er zijn verschillende manieren om een website vindbaar te maken. Bij B&S Media Internetmarketing weten we precies welke verschillende manieren dit zijn. En misschien nog wel belangrijker, hoe je ze voor jou kunt laten werken.

De voordelen voor jou:

  • Direct en meetbaar resultaat
  • Meer leads, klanten en omzet
  • Meer naamsbekendheid
  • Maximaal rendement
  • Duidelijke rapportages
  • Vaste maandelijkse investering
  • Persoonlijke campagnemanager
  • Transparante werkwijze

Vindbaar op Google met SEO

Een van de manieren om een website vindbaar te maken, is via SEO. De letters SEO staan voor ‘Search Engine Optimization’. Of in het Nederlands: ‘Zoekmachine optimalisatie’. Met SEO zorgen we ervoor dat jouw website zo ver mogelijk bovenaan komt te staan in de niet-betaalde zoekresultaten van Google.

Bovenaan in Google staan met SEO zorgt voor duurzame posities die vaak jarenlang behouden kunnen worden. Wat wel goed is om te weten: SEO kost tijd. Als je vandaag begint, sta je morgen niet gelijk bovenaan. Wil je meer weten over SEO

Scoor hoge posities

Website vindbaar maken

Website vindbaar maken Google

Beter vindbaar met Google Ads

Een andere manier om jouw website vindbaar te maken is via Google Ads. Dit noemen we ook wel online adverteren. Op basis van een vooraf vastgesteld budget zorgen we ervoor dat jij op de voor jouw belangrijke zoektermen bovenaan in Google getoond wordt. Nog boven de organische resultaten.

Is je vastgestelde budget voor Google Ads op? In dat geval toont Google jouw advertenties niet meer. Bij B&S Media zorgen we er met een goede analyse voor dat jij maximaal vertoond wordt in de zoekresultaten van Google. Google Ads kent vele mogelijkheden. Zo vallen bijvoorbeeld remarketing, YouTube en Google Shopping ook onder het betaald adverteren. 

Word direct vindbaar

Google Mijn Bedrijf

Je hebt ongetwijfeld als eens te maken (onbewust of bewust) gehad met Google Mijn Bedrijf. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een bakker in jouw buurt, krijg je van Google suggesties van bakkers rondom jou. De dienst ‘Google Mijn Bedrijf’ zorgt voor deze weergave.

Elk bedrijf in Nederland heeft recht op zijn eigen pagina. Vooralsnog is dit een gratis dienst van Google. Is jouw pagina nog niet geoptimaliseerd? Dan laat je kansen liggen!

Domineer lokaal

Website goed vindbaar maken

Mede door de inspanningen van B&S Media hebben we topposities veroverd in Google met voor ons belangrijke zoekwoorden. Hierdoor hebben we dit jaar de beste omzet ooit kunnen realiseren en gaan voor een nog betere toekomst!

Ferde Balk van Plankenland

Website beter vindbaar maken

Gevonden worden op Google

We hebben je nu (in het kort) kennis laten maken met verschillende manieren om jouw website vindbaar te laten maken. Belangrijk hierbij is om te weten waar jouw doelgroep op zoekt. Als je Google Ads inzet zonder vooronderzoek, is de kans groot dat je geld verspilt. Dat is zonde!

Om jouw website echt goed vindbaar te laten zijn, is het belangrijk eerst een goed zoekwoordenonderzoek uit te (laten) voeren. Daarnaast dient de content op jouw website aan te sluiten bij de gekozen zoekwoorden en is het belangrijk jouw website in te richten voor het behalen van conversies.

Gratis quickscan

Hulp nodig?

We voeren graag een vrijblijvende quickscan uit. Je ontvangt hierbij een analyse van de huidige vindbaarheid én je hoort van ons op welke zoektermen we jouw website vindbaar kunnen maken.

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.