Website bureau

Als website bureau hebben wij alles tot onze beschikking om jouw website in een mooi jasje te steken. Dit doen wij met oog voor stijl, gebruiksvriendelijkheid en SEO.

Benieuwd? Neem contact op!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Professionele én converterende website laten maken? Plan een gratis adviesgesprek.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Website bureau

Ons website design bureau

Het werk van onze webdesigners is ontzettend veelzijdig. Ze doen namelijk meer dan alleen grafische vormgeving. Naast het ontwerpen van templates, zorgen ze er ook voor dat de nieuwe websites zoekmachinevriendelijk ingericht zijn.

Voor jou – als ondernemer – betekent dit: meer relevante bezoekers, meer conversies en dus meer omzet. Voor een goede eerste indruk en een betere positie binnen Google, schakel je dus het website bureau van B&S Media Internetmarketing in!

Onze websitepakketten

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

Onze overige diensten

Het website bureau van B&S Media Internetmarketing doet meer dan alleen websites en webshops bouwen. Hosting. Onderhoud. Ondersteuning. Het hoort er allemaal bij. Hieronder vertellen we er iets meer over.

Hosting en onderhoud

Hosting en onderhoud

Een website moet altijd beschikbaar zijn. Is jouw digitale adres moeilijk - of niet - te benaderen? Dan gaat dit jou gegarandeerd klanten kosten. Ze verlaten jouw website, nog voordat ze kunnen converteren. Hosting en onderhoud spelen hierin een belangrijke rol. Om een goede werking van je site te kunnen waarborgen, verzorgt ons website bureau dit voor al onze projecten. Dit gebeurt op een eigen server: snel en veilig.

Ondersteuning

Ondersteuning

Als website bureau staan wij altijd graag voor onze klanten klaar. Ook nadat wij het project hebben afgerond. Loop je tegen een probleem aan? Denk aan het wijzigen van een foto of van de openingstijden. Dan pakken wij dit graag voor je op. Kleine optimalisaties vallen onder onze websupport. Dit is geheel gratis. Voor meer intensieve ondersteuning - zoals een uitgebreide uitleg - worden kosten in rekening gebracht.

AVG pakket

AVG pakket

Iedere website verzamelt persoonsgegevens. Sinds 2018 is echter de AVG van kracht. Deze privacywet maakt jouw organisatie verantwoordelijk voor de bescherming van deze - vaak - gevoelige informatie. Host je bij ons een WordPress-website? Dan bieden wij jou graag ons AVG WordPress Optimalisatie Pakket aan. Onze specialisten lopen jouw website dan nauwkeurig door, om ervoor te zorgen dat deze 100% AVG-proof is.

Website design bureau

Betrokken website bureau

Het website bureau van B&S Media bestaat uit een klein team. Dat heeft zo zijn voordelen voor jou als klant. Onze specialisten zijn namelijk stuk voor stuk nauw betrokken bij jouw project. Je bent bij ons geen nummertje. Wij denken daarom graag met je mee en geven altijd eerlijk advies. Alleen zo kunnen wij ons voor de volle 100% inzetten voor jouw online ambitie. Wij hebben een passie voor ons vak en zijn betrokken bij jou als opdrachtgever. Om die reden halen wij ook altijd het onderste uit de kan. Beloofd!

Wil jij als ondernemer succesvol zijn op het internet? Dan is een professionele website van ‘levensbelang’. Als website bureau maken wij bij B&S Media gebruik van goed doordachte templates en – waar gewenst – maatwerk. Hierbij richten wij ons niet alleen op een mooi uiterlijk, maar juist ook op het technische aspect. Daar lig bij ons – als specialisten in webdesign – namelijk onze kracht. Samen maken wij een professioneel ontwerp waarmee jij jouw online doelen kunt gaan halen. Samen staan we sterk.

Gesprek aanvragen

Fijne samenwerking! Er wordt echt goed meegedacht en ze komen hun beloften gewoon na. We hebben al mooie resultaten behaald met de door hun opgestelde SEO-campagne en Facebook-campagne. Zeer tevreden! Contact verloopt soepel en er wordt vlot gehandeld.

Wilco Riezebos van de Houtburcht

SEO-vriendelijk en responsive

De naam zegt het eigenlijk al. B&S Media Internetmarketing is veel meer dan alleen een website bureau. Wij leveren ook diensten binnen de online marketing. Denk aan SEA, SEO en Social Media. Doordat wij al deze specialismen in huis hebben, zijn wij in staat om snel te schakelen. Dit heeft voor jou – als ondernemer – grote voordelen. Zo worden al onze opgeleverde websites altijd technisch geoptimaliseerd voor Google. Dit betekent dat deze goed gevonden kan worden in de zoekmachine.

Alle websites die wij als website bureau ontwikkelen zijn bovendien responsive. Dat is niet alleen goed voor hun positie in Google, maar vooral voor het gebruiksgemak. Responsive betekent namelijk dat de website voor alle apparaten geschikt is. Desktop. Tablet. Mobiel. Wij zetten – als een professioneel website bureau – altijd een goed doordacht ontwerp neer, waarbij gebruikersgemak de rode draad vormt. Ons doel: op ieder apparaat een perfecte weergave van jouw website. Zo kunnen klanten altijd bij jou terecht.

Gesprek aanvragen

WordPress website bureau

Website bureau inschakelen

Andere diensten van B&S Media

Naast website bureau is B&S Media Internetmarketing ook specialist in online marketing. Om jouw positie op het wereldwijde web te versterken, kun je ons dan ook inschakelen voor diensten, zoals: zoekmachinemarketing en social media. Dat is fijn, want zo heb je alle digitale diensten voor jouw bedrijf netjes bij een organisatie ondergebracht.

Ook zijn de lijntjes tussen ons website bureau en onze online marketeers kort. Dit betekent dat er razendsnel geschakeld kan worden. En dat zie je terug in jouw resultaten.

Gesprek aanvragen

Ons website bureau inschakelen?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.