Webdesign bedrijf

Heb jij als ondernemer geen professionele website of webwinkel? Dan loop je klanten mis!
B&S Media Internetmarketing helpt jouw organisatie om succesvolle stappen op het internet te maken!

Weten wat webdesign voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Je wilt een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wees op de toekomst voorbereid!

Wij, als jong webdesign bedrijf, denken aan de toekomst. Een website die vandaag de dag wordt gerealiseerd, moet immers klaar zijn voor de toekomst. De webdesign specialisten van B&S Media ontwikkelen websites die inspelen op wat er komen gaat. Jouw website is klaar om het nieuwe internettijdperk te bestormen en om goed te ranken in Google! Hoe meer je website voldoet aan de huidige strenge technische eisen, hoe beter de online vindbaarheid in Google. Dit in combinatie met een doeltreffende en moderne website zal leiden tot meer bezoekers en leads op jouw website. Ons team internet marketing specialisten kunnen niet wachten om van jouw website een online succes te maken!

Webdesign bedrijf

Jouw voordelen

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Jouw website van A tot Z geregeld

Bij het realiseren van een nieuwe website komen heel wat zaken kijken. Zo is het belangrijk dat het webdesign past bij de uitstraling van je bedrijf, de website professioneel oogt, responsive is en een goede gebruikerservaring biedt. Maar belangrijker nog, een succesvolle website is online goed vindbaar. Hoe meer (potentiële) klanten de weg online weten te vinden naar jouw bedrijf, hoe meer leads en meer omzet dit zal opleveren. Voor al deze onderdelen van webdesign en website optimalisatie, zit je bij B&S Media meer dan goed! Wij verzorgen jouw website namelijk van A tot Z en nemen hierbij alles uit handen. Zo kun jij je volledig focussen op wat jij het liefste doet.  

Hosting en onderhoud

Een belangrijk en beslissend element van een website is de snelheid. Een website moet immers snel laden en overal benaderbaar zijn. Dit om de bezoekers een optimale ervaring te bieden. Wanneer je een website of webshop door ons webdesign bedrijf laat maken, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Je website wordt dan gehost op onze eigen server, waardoor deze altijd snel, veilig en beschikbaar is!

Maak vrijblijvend kennis

Referenties

Weten waarom al meer dan 1000 bedrijven voor de diensten van B&S Media hebben gekozen?

Cor Volmer Smart Chaletbouw

Cor Volmer

smartchaletbouw.nl

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. En daar ben ik als chaletbouwer dan juist weer goed in! Kortom, B&S Media is een prima bedrijf om zaken mee te doen!”
Lees
Johan Bosma

Johan Bosma

eurofoodgroup.com

“B&S Media Internetmarketing is een betrouwbare partner voor Internet Marketing en SEO zoekmachine optimalisatie. Mijn bedrijf werkt al 6 jaar naar volle tevredenheid samen, afspraken worden nagekomen en onze website is op alle belangrijke zoektermen te vinden op de topposities in de betaalde en organische resultaten. Dankzij de handige rapportages kan ik precies zien welke potentiële klanten mijn website bezocht hebben en kan ik daar actie op ondernemen. Kortom B&S Media Internetmarketing is een aanrader, het is de investering dubbel en dwars waard!“
Lees

3 veelgestelde vragen over ons webdesign bedrijf

Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.
Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.


* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Website laten maken voor jouw bedrijf?

Heb je een bedrijf in Nederland? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent webdesign?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.