Bent u op zoek naar een ervaren en modern webdesign bedrijf? B&S Media Internetmarketing is dan uw partner! B&S Media ontwikkelt succesvolle websites die goed vindbaar zijn in Google. Als uw bedrijf goed vindbaar is, zal dit een positief effect hebben op uw omzet. Hoe meer (potentiële) klanten de weg online weten te vinden naar uw bedrijf, des te meer omzet u dit zal opleveren. Voor een webdesign bedrijf met verstand van zaken, bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij als webdesign bedrijf begeleiden u bij het traject

Bij een nieuwe website laten maken komen heel wat zaken kijken. Zo moet uw website online goed vindbaar zijn, is het belangrijk dat de website professioneel en modern oogt en moet de website ook nog eens responsive zijn op alle apparaten. Voor al deze onderdelen van webdesign, zit u bij B&S Media meer dan goed. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van webdesign kunnen wij elke gewenste website realiseren. Voor een professioneel webdesign bedrijf met een uitstekende service, zit u bij ons goed!

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk

  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)
webdesign in Zwolle
Een website voor de toekomst? Wij zijn een jong webdesign bedrijf en denken aan de toekomst. Een website die vandaag de dag wordt gerealiseerd, moet immers klaar zijn voor de toekomst. B&S Media ontwikkelt websites die inspelen op wat er komen gaat. Uw website is klaar om het nieuwe internettijdperk te bestormen en om hoog te komen in Google! Hoe hoger u staat in Google met een website die voldoet aan de strenge eisen van W3C en Google, hoe meer bezoekers dat betekent op uw website. Ons team internet marketing specialisten staat altijd voor u klaar!

 

Goed gevonden webdesign bedrijf

Succesvolle websites, hoog in Google. Dat is ons doel. Wij zetten uw website hoog in Google op de zoekwoorden die u wenst. Dat zal meer relevante en kwalitatieve bezoekers opleveren en dat leidt tot meer omzet. Onze door Google gecertificeerde specialisten staan klaar om u van dienst te zijn en om uw website tot een succes te maken. Dat is goed gevonden toch?

Website bedrijf ook voor webhosting

Een ander belangrijk punt aan websites is de snelheid. Een website moet immers snel laden en overal benaderbaar zijn. Dit om de bezoekers een optimale ervaring te bieden. B&S Media verzorgt ook webhosting. Daarom kunnen wij een snelle website garanderen die u altijd en overal kunt benaderen.

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. En daar ben ik als chaletbouwer dan juist weer goed in!”
Cor Volmer, Volmer Chaletbouw

 

3 veelgestelde vragen over webdesign

1. Wat kost het maken van een nieuwe website?
Het is lastig om te zeggen wat een website precies gaat kosten. Dat hangt namelijk af van vele verschillende factoren. Het is per website verschillend wat de kosten zijn. In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we de wensen en mogelijkheden op elkaar af stemmen. Aan de hand daarvan kunt u een goed beeld krijgen van wat u kunt verwachten.
2. Wat levert het Google Partnerschap van B&S Media mij op?
Alleen de beste bedrijven zijn door Google gecertificeerd. B&S Media biedt u als partner van Google de beste resultaten. Dat wil zeggen dat de kennis die bij ons aanwezig is, getoetst én erkend is door Google. Daarnaast zijn onze werkzaamheden beoordeeld door Google en beloond met het Google partnerschap. U bent er dus van verzekerd dat u zaken doet met een betrouwbaar en eerlijk webdesign bedrijf dat ook daadwerkelijk resultaat biedt!
3. Krijg ik niet te maken met onverwachte kosten?
Nee, u zit bijvoorbeeld niet vast aan licentiekosten van een CMS-systeem. Wij werken namelijk met een open source CMS-systeem en daar zitten geen licentiekosten aan verbonden. Dankzij het systeem kunt u de website ook helemaal zelf beheren.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak