Ben je op zoek naar een ervaren en modern webdesign bedrijf? Dan is B&S Media Internetmarketing jouw partner! Met een professioneel webdesign van B&S Media zorg je niet alleen voor een goede eerste indruk, maar ook voor een doeltreffende website of webshop, die meer omzet voor jouw bedrijf genereert!

 

Wij als webdesign bedrijf begeleiden je bij het volledige traject

Bij het realiseren van een nieuwe website komen heel wat zaken kijken. Zo is het belangrijk dat het design past bij de uitstraling van je bedrijf, de website professioneel oogt, responsive is en een goede gebruikerservaring biedt. Maar belangrijker nog, een succesvolle website is online goed vindbaar. Hoe meer (potentiële) klanten de weg online weten te vinden naar jouw bedrijf, hoe meer leads en meer omzet dit zal opleveren. Voor al deze onderdelen van webdesign en website optimalisatie, zit je bij B&S Media meer dan goed!

De voordelen nog eens op een rij:

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

Een website voor de toekomst?

Wij, als jong webdesign bedrijf, denken aan de toekomst. Een website die vandaag de dag wordt gerealiseerd, moet immers klaar zijn voor de toekomst. B&S Media ontwikkelt websites die inspelen op wat er komen gaat. Jouw website is klaar om het nieuwe internettijdperk te bestormen en om goed te ranken in Google! Hoe meer je website voldoet aan de huidige strenge technische eisen, hoe hoger je in Google zal staan. Dit in combinatie met een doeltreffende en moderne website zal leiden tot meer bezoekers en leads op jouw website. Ons team internet marketing specialisten kunnen niet wachten om van jouw website een online succes te maken!

 

Webdesign bedrijf

Website laten maken?

Een nieuwe responsive website laten maken? Of je huidige website laten opfrissen qua vormgeving of techniek? Wij maken een website die aan je wensen voldoet!

Maak een afspraak!

 

Hoe je website of webshop tot stand komt

Ons full service webdesign bedrijf verzorgt je website geheel van A tot Z en neemt daarbij alles uit handen. Zo kun jij je volledig focussen op wat jij het liefste doet. Het enige wat we van jou nodig hebben is je input, zodat we een website kunnen maken die daadwerkelijk aan al jouw wensen voldoet!

  1. Uitgebreid adviesgesprek met onze projectmanager
  2. Aanleveren logo, afbeeldingen en teksten
  3. Voorstel grafisch concept
  4. Bouw van je website
  5. Uitnodiging op kantoor voor uitleg over het CMS
  6. Livegang definitieve website

 

Website bedrijf ook voor webhosting

Een belangrijk en beslissend element van een website is de snelheid. Een website moet immers snel laden en overal benaderbaar zijn. Dit om de bezoekers een optimale ervaring te bieden. Wanneer je een website of webshop door ons webdesign bedrijf laat maken, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Je website wordt dan gehost op onze eigen server, waardoor deze altijd snel, veilig en beschikbaar is!

 

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. En daar ben ik als chaletbouwer dan juist weer goed in!”
Cor Volmer, Volmer Chaletbouw

 

Meer weten over ons webdesign bedrijf?

Benieuwd naar ons webdesign bedrijf en wat wij voor jouw kunnen betekenen op het gebied van website ontwikkelingOnze adviseurs komen graag vrijblijvend bij je langs in o.a. Kampen, maar o.a. ook in ZwolleApeldoornDrontenEmmeloordGenemuidenHarderwijkHattemLelystad en Meppel. Heb je vragen of direct een afspraak maken? Neem contact op met ons webdesign bedrijf!

 

Online marketing adviseurs - B&S Media

 

Direct contact opnemen met een adviseur?

Bel dan 038 337 6678 of mail naar info@bsmedia.nl!

 

 

 

3 veelgestelde vragen over webdesign

1. Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?
Een nieuwe website laten maken begint bij het in kaart brengen van jouw behoeften en online doelstellingen. Op basis van deze input en onze ervaring wordt de complete website vormgegeven en ontwikkeld.
2. Wat kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven. 
3. Moet ik ook licentiekosten betalen?
Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.
* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak