Op zoek naar een succesvol webdesign voor jouw bedrijf in Harderwijk? B&S Media ontwikkelt doeltreffende websites en helpt jouw bedrijf online tot een succes maken!

 

Full-service webdesign bureau in de omgeving van Harderwijk

Op zoek naar een creatief, professioneel en modern webdesign bedrijf in Harderwijk? B&S Media Internetmarketing werkt in een brede regio rondom Harderwijk en ontwikkelt succesvolle websites en webshop. Om online te kunnen scoren is het belangrijk dat je website klaar is voor de toekomst en dat het aan alle strenge eisen van Google voldoet. Wij realiseren zoekmachinevriendelijke websites die gefocust zijn op de toekomst!

 

Wat is belangrijk bij een professioneel webdesign?

Als je een website laat maken, is het belangrijk dat deze de juiste uitstraling heeft en aansluit op je huisstijl. Daarnaast is een goede gebruiksvriendelijkheid essentieel. Denk hierbij aan een duidelijke navigatiestructuur en een responsive design. Ook is het belangrijk dat je website zoekmachine vriendelijk wordt opgebouwd en duidelijke call to actions bevat. Zo zorg je er niet alleen voor dat klanten je online kunnen vinden, maar ook overgaan tot actie. Op deze manier functioneert je website als visitekaartje én leadgenerator!

 

Website laten maken Harderwijk

Website laten maken in Harderwijk

Een nieuwe website laten maken in Harderwijk? Of je bestaande website laten optimaliseren qua ontwerp of techniek? Wij maken een website die aan al je wensen voldoet!

Maak een afspraak!

Webshop laten maken Harderwijk

Webshop laten maken in Harderwijk

Naast je fysieke winkel een webshop beginnen? Of je huidige webshop laten opfrissen of uitbreiden B&S Media beschikt over alle tools om van je webshop een succes te maken!

Maak een afspraak!

 

Webdesign bij B&S Media in de regio Harderwijk

Wanneer je een website of webshop door ons webdesign bedrijf vlakbij Harderwijk laat maken, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Daarnaast staan wij met onze support altijd voor je klaar. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je tussendoor 24/7 inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht. Hieronder nog eens de voordelen op een rij:

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

Ontdek de mogelijkheden en laat je adviseren

Voor een professioneel webdesign in Harderwijk, zit je bij B&S Media meer dan goed! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs komen graag bij je langs voor vrijblijvend advies. Dit kan natuurlijk in Harderwijkmaar o.a. ook in Kampen, ZwolleApeldoorn, Dronten, Emmeloord, Genemuiden, Hattem, Lelystad ef Meppel.

 

“Al een jaar werkt B&S Media doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot. Daarnaast werkt B&S Media nauw samen met ons e-commerce bureau Conduqt, om zo samen de beste resultaten te behalen. Kortom: onze samenwerking met B&S Media verloopt naar volle tevredenheid en we hopen dan ook nog lang met hen samen te mogen werken!”
Menno Oomkens, TVQ.nl

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Ik wil een nieuwe website, maar wat komt er bij kijken?
Allereerst gaan we met elkaar om de tafel en bespreken we je wensen en gedachten. In dit vrijblijvende gesprek zal er duidelijk worden wat je kunt verwachten. Ons advies wordt gebaseerd op onze kennis en expertise. Wij gaan aan de slag met het ontwerp van jouw website. Wanneer het ontwerp naar wens is, kunnen we beginnen met het realiseren van de website. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor webdesign in Harderwijk.
hoog in Google
Ja, je website wordt goed gevonden in Google. Hoe hoog je precies gaat scoren hangt af van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van je website SEO geoptimaliseerd is. Om het pakket compleet te maken, kunnen onze specialisten SEO geoptimaliseerde content schrijven, zodat je op voor jouw relevante zoekwoorden topposities scoort.
3. Krijg ik niet te maken met kosten achteraf?
Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.
* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

 

Heb je andere vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem gerust contact op met ons webdesign bureau nabij Harderwijk!

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met jou om tafel!

Maak direct een afspraak