Webdesign Harderwijk

Mis jij de juiste uitstraling voor jouw bedrijf? En is jouw site niet gebruiksvriendelijk? Dan loop je kansen mis.
B&S Media Internetmarketing ontwikkelt doeltreffende websites en draagt bij aan jouw online succes!

Weten wat webdesign in Harderwijk voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Je wilt een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorg dat je online zichtbaar wordt!

Als je een website of webshop wilt laten maken nabij Harderwijk, is het belangrijk dat deze de juiste uitstraling heeft en aansluit op je huisstijl. Daarnaast is een goede gebruiksvriendelijkheid essentieel. Denk hierbij aan een duidelijke navigatiestructuur en een responsive design. Ook is het belangrijk dat je website zoekmachine vriendelijk wordt opgebouwd en duidelijke call to actions bevat. Zo zorg je er niet alleen voor dat klanten je online kunnen vinden, maar ook overgaan tot actie. Op deze manier functioneert je website als visitekaartje én leadgenerator! Dus ben je op zoek naar een creatief, professioneel en modern webdesign bedrijf in Harderwijk? Ons webdesign team ontwikkelt voor jouw bedrijf een succesvolle website of webshop.

Webdesign Harderwijk

De pluspunten

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Alle internet marketing op één plek

Wanneer je een website of webshop door ons webdesign bedrijf vlakbij Harderwijk laat maken, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Daarnaast staan wij met onze support altijd voor je klaar. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je tussendoor 24/7 inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht. Om online te kunnen scoren is het daarnaast belangrijk dat je website klaar is voor de toekomst en dat het aan alle strenge eisen van Google voldoet. Wij realiseren zoekmachinevriendelijke websites vanuit dit oogpunt! Daarnaast kun je gebruik maken van onze SEO Specialisten die zoekmachinevriendelijke teksten schrijven. En wil je ook adverteren op Google? Dan staan onze Google Ads Specialisten voor je klaar!

Maak vrijblijvend kennis

Referenties

Waarom ondernemers uit Harderwijk én daarbuiten voor onze diensten kiezen:

Johan Bosma

Johan Bosma

eurofoodgroup.com

“B&S Media Internetmarketing is een betrouwbare partner voor Internet Marketing en SEO zoekmachine optimalisatie. Mijn bedrijf werkt al 6 jaar naar volle tevredenheid samen, afspraken worden nagekomen en onze website is op alle belangrijke zoektermen te vinden op de topposities in de betaalde en organische resultaten. Dankzij de handige rapportages kan ik precies zien welke potentiële klanten mijn website bezocht hebben en kan ik daar actie op ondernemen. Kortom B&S Media Internetmarketing is een aanrader, het is de investering dubbel en dwars waard!“

Lees
Glasvezelbehangers Referentie

Gerlof Jansen

glasvezelbehangers.nl

“Voor mijn bedrijf Glasvezelbehangers.nl heb ik zaken gedaan met veel online marketingbureaus. Hierdoor heb ik veel geleerd over internet marketing. Een goede website neerzetten en mooie posities in Google creëren kost tijd en geduld. Bij B&S Media blijven ze consequent de juiste handelingen doen en houden daarbij rekening met de website en mijn concept. B&S Media heeft het vertrouwen helemaal gewonnen bij mij, omdat alles wat zij zeggen en doen ook echt klopt. Ze hebben alles in huis waar ze goed in zijn; van SEO en SEA tot webdesign. Kortom, een goed bedrijf om hier alles onder te brengen.“

Lees

3 veelgestelde vragen over webdesign in Harderwijk

Allereerst gaan we met elkaar om de tafel en bespreken we je wensen en gedachten. In dit vrijblijvende gesprek zal er duidelijk worden wat je kunt verwachten. Ons advies wordt gebaseerd op onze kennis en expertise. Wij gaan aan de slag met het ontwerp van jouw website. Wanneer het ontwerp naar wens is, kunnen we beginnen met het realiseren van de website. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor webdesign in Harderwijk.

Ja, je website wordt goed gevonden in Google. Hoe hoog je precies gaat scoren hangt af van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van je website SEO geoptimaliseerd is. Om het pakket compleet te maken, kunnen onze specialisten SEO geoptimaliseerde content schrijven, zodat je op voor jouw relevante zoekwoorden topposities scoort.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Website laten maken in Harderwijk?

Ben jij eigenaar van een bedrijf in Harderwijk? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent webdesign?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.