Webdesign Harderwijk

Mis jij de juiste uitstraling voor jouw bedrijf? En is jouw site niet gebruiksvriendelijk? Dan loop je kansen mis.
B&S Media Internetmarketing ontwikkelt doeltreffende websites en draagt bij aan jouw online succes!

Weten wat webdesign in Harderwijk voor jouw bedrijf kan betekenen? Vul het contactformulier hiernaast in of ons op 038 337 6678 of ons info@bsmedia.nl

Je wilt een nieuwe website laten maken of je huidige website laten optimaliseren? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign Harderwijk

De pluspunten

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Webdesign Harderwijk: zorg voor online zichtbaarheid

Als je een website of webshop wilt laten maken nabij Harderwijk, is het belangrijk dat deze de juiste uitstraling heeft en aansluit op je huisstijl. Daarnaast is een goede gebruiksvriendelijkheid essentieel. Denk hierbij aan een duidelijke navigatiestructuur en een responsive design. Ook is het belangrijk dat je website zoekmachine vriendelijk wordt opgebouwd en duidelijke call to actions bevat. Zo zorg je er niet alleen voor dat klanten je online kunnen vinden, maar ook overgaan tot actie. Op deze manier functioneert je website als visitekaartje én leadgenerator! Dus ben je op zoek naar een creatief, professioneel en modern webdesign bedrijf in Harderwijk? Ons webdesign team ontwikkelt voor jouw bedrijf een succesvolle website of webshop.

Website bouwer harderwijk

Samen tot het beste eindresultaat komen

Ons team van websitebouwers uit de regio Harderwijk werkt samen met jou om de best mogelijke website te creëren. Of je nu al een duidelijk beeld hebt van hoe je website eruit moet zien of dat je nog op zoek bent naar inspiratie, wij zijn er om je te helpen. Onze focus ligt op het behalen van jouw doelen. Want een prachtige website is slechts een middel om potentiële klanten aan te trekken. Wil jij ook een professionele website laten maken voor jouw bedrijf in Harderwijk? Neem contact met ons op!

Maak vrijblijvend kennis

Website harderwijk

 

Website laten bouwen: maatwerk of thema

De keuze voor het design van jouw nieuwe website is van groot belang. Het moet niet alleen aansluiten bij jouw huisstijl, maar ook bij je persoonlijke wensen en doelen. Onze team van webdesigners nabij Harderwijk biedt je twee opties: maatwerk of een thema.

Met maatwerk bouwen we een volledig unieke website, speciaal voor jouw bedrijf in Harderwijk. Vanaf een globale schets werken we toe naar een eindproduct waarbij alles mogelijk is. Zo onderscheidt jouw website zich optimaal van de rest.

Een andere optie is kiezen voor een website op basis van een reeds bestaand thema. Hierbinnen zijn er nog steeds voldoende mogelijkheden om jouw website naar wens aan te passen. Zo creëren we een website die perfect aansluit bij jouw huisstijl en doelen.

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

Alle internet marketing op één plek

Wanneer je een website of webshop door ons webdesign bedrijf vlakbij Harderwijk laat maken, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Daarnaast staan wij met onze support altijd voor je klaar. Ook kun je je website op elk moment zelf aanpassen en heb je tussendoor 24/7 inzicht in je statistieken om te zien hoeveel mensen je website hebben bezocht. Om online te kunnen scoren is het daarnaast belangrijk dat je website klaar is voor de toekomst en dat het aan alle strenge eisen van Google voldoet. Wij realiseren zoekmachinevriendelijke websites vanuit dit oogpunt! Daarnaast kun je gebruik maken van onze SEO Specialisten die zoekmachinevriendelijke teksten schrijven. En wil je ook adverteren op Google? Dan staan onze Google Ads Specialisten voor je klaar!

Website laten maken harderwijk

Michel B&S Media

Projectmanager vertelt

Dat je straks zelf naar hartelust aanpassingen kan doen aan je nieuwe website, betekent natuurlijk niet dat wij niet meer bereikbaar zijn na livegang. Zowel tijdens de bouw als na de lancering van de website zijn wij altijd bereikbaar voor hulp en advies.

Kom je ergens niet uit? Ontvang je ineens geen mails meer? Wil je tijdelijk iets toevoegen aan je website of juist eraf halen? Mail of bel ons, dan denken we met je mee en leggen we je uit hoe je dit kunt doen. Kom je er niet uit? Dan doen wij het graag voor je.

+

Succesvolle websites en webshops gebouwd

+

Samen meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van webdesign

De gemiddelde waardering van onze klanten

Referenties

Waarom ondernemers uit Harderwijk én daarbuiten voor onze diensten kiezen:

Glasvezelbehangers Referentie

Gerlof Jansen

glasvezelbehangers.nl

“Voor mijn bedrijf Glasvezelbehangers.nl heb ik zaken gedaan met veel online marketingbureaus. Hierdoor heb ik veel geleerd over internet marketing. Een goede website neerzetten en mooie posities in Google creëren kost tijd en geduld. Bij B&S Media blijven ze consequent de juiste handelingen doen en houden daarbij rekening met de website en mijn concept. B&S Media heeft het vertrouwen helemaal gewonnen bij mij, omdat alles wat zij zeggen en doen ook echt klopt. Ze hebben alles in huis waar ze goed in zijn; van SEO en SEA tot webdesign. Kortom, een goed bedrijf om hier alles onder te brengen.“

Lees
Johan Bosma

Johan Bosma

eurofoodgroup.com

“B&S Media Internetmarketing is een betrouwbare partner voor Internet Marketing en SEO zoekmachine optimalisatie. Mijn bedrijf werkt al 6 jaar naar volle tevredenheid samen, afspraken worden nagekomen en onze website is op alle belangrijke zoektermen te vinden op de topposities in de betaalde en organische resultaten. Dankzij de handige rapportages kan ik precies zien welke potentiële klanten mijn website bezocht hebben en kan ik daar actie op ondernemen. Kortom B&S Media Internetmarketing is een aanrader, het is de investering dubbel en dwars waard!“

Lees

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio
B&S Media Internetmarketing team

3 veelgestelde vragen over webdesign in Harderwijk

Allereerst gaan we met elkaar om de tafel en bespreken we je wensen en gedachten. In dit vrijblijvende gesprek zal er duidelijk worden wat je kunt verwachten. Ons advies wordt gebaseerd op onze kennis en expertise. Wij gaan aan de slag met het ontwerp van jouw website. Wanneer het ontwerp naar wens is, kunnen we beginnen met het realiseren van de website. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor webdesign in Harderwijk.

Ja, je website wordt goed gevonden in Google. Hoe hoog je precies gaat scoren hangt af van heel veel factoren. Wij zorgen er in ieder geval voor dat de structuur en techniek van je website SEO geoptimaliseerd is. Om het pakket compleet te maken, kunnen onze specialisten SEO geoptimaliseerde content schrijven, zodat je op voor jouw relevante zoekwoorden topposities scoort.

Nee, bij B&S Media Internetmarketing werken wij met open source cms systemen zoals WordPress en Magento. Gebruik van deze software is volledig gratis. Wel krijg je te maken met een jaarlijkse investering. Deze jaarlijkse investering is bedoeld om je website draaiende te houden, te beveiligen en te updaten.

 

* Maak je gebruik van aanvullende functionaliteiten? Dan zullen we in sommige gevallen plugins moeten gebruiken waarvoor licentiekosten in rekening worden gebracht.

Website laten maken in Harderwijk?

Ben jij eigenaar van een bedrijf in Harderwijk? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent webdesign?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.