Op zoek naar een bureau dat professioneel webdesign in Meppel kan verzorgen? B&S Media is een jong, maar ervaren webdesign bureau en actief in de regio Meppel. B&S Media ontwikkelt responsive websites die op alle apparaten goed vertoond worden. Het is belangrijk dat een website doeltreffend is en goed gevonden wordt in Google. Dat zijn de belangrijkste speerpunten voor een succesvolle website die zorgt voor meer klanten!

Website laten maken Meppel

Bij B&S Media kunt u een nieuwe website laten maken die gericht is op de toekomst. Een nieuwe website is niet alleen voldoende, uw website moet aan alle eisen van Google voldoen. Ons team internet marketing specialisten weten wat er nodig is om uw website tot een succes te maken. Wilt u dus een nieuwe website laten maken in Meppel? Bij B&S Media Internetmarketing zit u meer dan goed.

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk

  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)
webdesign_kampen

Wat is belangrijk bij webdesign?

Een moderne website die professioneel oogt, is voor veel bedrijven een wens. B&S Media weet wat er nodig is om deze twee factoren in uw website voren te laten komen. Aan de hand van een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Geen vraag is voor ons te veel. Uw website zal goed vindbaar zijn in Google en professionaliteit uitstralen op de manier die u wenst. Kies voor webdesign Meppel, kies voor B&S Media!

Uw website hosten

Natuurlijk moet uw website ook gehost worden. En het liefst op een snelle en veilige manier. Ook voor webhosting bent u bij ons aan het adres. Naast webdesign verzorgen wij ook de webhosting. Daardoor heeft u een snelle website die altijd en overal te benaderen is.

Goed gevonden met webdesign Meppel!

Wij zeggen; goed gevonden met webdesign Meppel! B&S Media voorziet uw bedrijf van een (vernieuwde) online uitstraling. Uw bedrijf zal online vindbaar zijn en dat betekent meer klanten en meer omzet uit uw website. En dat is goed gevonden, toch?

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. En daar ben ik als chaletbouwer dan juist weer goed in!”
Cor Volmer, Volmer Chaletbouw

 

3 veel gestelde vragen over webdesign

1. Wat kost het ontwikkelen van een website?
De kosten zijn verschillend per website. Iedere website is namelijk weer anders. In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we toelichten wat een website voor u kan gaan kosten. U krijgt dan een duidelijk beeld van wat u kunt verwachten.
2. Wat houdt het Google partnerschap van B&S Media in voor mijn website?
Doordat B&S Media Google Partner is, bent u er van verzekerd dat het maximale resultaat geboden wordt. En dat betekent een website die online goed vindbaar is. Google Partner bedrijven zijn de beste bedrijven die door Google gecertificeerd zijn. B&S Media hoort daar dus bij, zo weet u dus dat u zaken doet met een bedrijf met kennis van zaken.
3. Wat kan ik met een CMS-systeem?
Met een CMS-systeem (Content Management System) kunt u uw website helemaal zelf beheren. B&S Media maakt gebruik van open source CMS-systeem, wat dus helemaal gratis is. Er zitten dus geen licentiekosten aan verbonden. Met het CMS-systeem houdt u dus de controle over uw website.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak