Op zoek naar een bureau dat professioneel webdesign in Meppel kan verzorgen? B&S Media is een jong, maar ervaren webdesign bureau en actief in de regio Meppel. Wij helpen je graag om jouw bedrijf online tot een succes te maken!

 

Wat is belangrijk bij webdesign?

Als ondernemer kun je tegenwoordig niet meer zonder een website. En dat gaat verder dan een online visitekaartje van je bedrijf. Naast dat je website de juiste uitstraling moet hebben, is het belangrijk dat deze gebruiksvriendelijk, zoekmachinevriendelijk en responsive is. Deze elementen zorgen voor meer bezoekers, klanten, conversies en omzet. Wanneer je je website door ons laat bouwen, zorgen wij dat je website aan al deze punten voldoet.

 

Webdesign bij B&S Media in de regio Meppel

Bij B&S Media Internetmarketing kun je een professionele website laten maken die ook nog eens goed gevonden wordt in Google. Wij vinden het belangrijk dat je website doeltreffend is en aan alle eisen van Google voldoet. Ons team internet marketing specialisten weten wat er nodig is om jouw website tot een succes te maken.

 

Website laten maken Meppel

Website laten bouwen in Meppel?

Wil je een website laten ontwerpen in de regio Meppel? Bij B&S Media Internetmarketing helpen wij jou graag verder om online rendement te behalen.

Maak een afspraak!

Webshop laten maken Meppel

Webshop laten maken in Meppel?

Naast je fysieke winkel een webshop beginnen? Of je huidige webshop laten opfrissen qua design? Wij maken een webshop die aan al je wensen voldoet.

Maak een afspraak!

 

Een website laten maken door B&S Media betekent:

  • Een webdesign dat aansluit bij jouw bedrijf in Meppel. En dat kan een thema website zijn of een geheel op maat gemaakte website
  • De website wordt zoekmachinevriendelijk opgeleverd
  • Responsive webdesign voor een perfecte weergave op elk apparaat
  • Gebruiksvriendelijk CMS dat eenvoudig zelf te beheren is
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na live-gang)
  • Veilige en snelle webhosting

 

Jouw website hosten in Meppel

Voor het opslaan van websites is ruimte nodig, dat wordt webhosting genoemd. Natuurlijk moet jouw website ook gehost worden. En het liefst op een snelle en veilige manier. Wanneer je een website of webshop door ons webdesign bedrijf laat maken, verzorgen wij ook de hosting en het onderhoud ervan. Hierbij ligt onze prioriteit bij veiligheid, snelheid en continuïteit. Hierdoor beschik je over een snelle website die altijd en overal goed bereikbaar is!

 

Full service webdesign voor bedrijven in Meppel

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van webdesign in Meppel? Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen we al je wensen in kaart brengen en de mogelijkheden bespreken. Dit kan natuurlijk in Meppel, maar o.a. ook in de regio Kampen, ZwolleApeldoorn, Dronten, Emmeloord, Genemuiden, Harderwijk, Hattem en Lelystad? Geen vraag is voor ons te veel. Wij verzorgen graag jouw webdesign in de regio Meppel!

 

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. En daar ben ik als chaletbouwer dan juist weer goed in!”
Cor Volmer, Volmer Chaletbouw

 

3 veel gestelde vragen over webdesign in Meppel

1. Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?
Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, zodat wij precies weten wat je wilt en jij precies weet wat je kunt verwachten. We bekijken wat je wensen en doelstellingen zijn en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Wij geven je advies aan de hand van onze ervaringen en expertise op het gebied van online marketing. Van daar uit gaan we verder met de opzet en design van je nieuwe website. We beginnen met het ontwerp en wanneer dit helemaal naar wens is starten we met het ontwikkelen van de website.
2. Wordt mijn website mobielvriendelijk opgeleverd?
Ja, je website wordt in responsive design gebouwd. Dit betekent dat het design zichzelf optimaliseert voor mobiele apparaten en dus mobielvriendelijk is.
2. Wat kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers uit de regio Zwolle zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.

 

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Maak direct een afspraak