B&S Media bezorgt uw bedrijf meer leads en meer omzet. En dat is mooi!

 

1. Wij leveren betere resultaten voor uw investering.
Uiteindelijk draait alles om de resultaten. Daarom investeren wij veel in de kennis van onze medewerkers en gebruiken wij slimme technologie waarmee de campagnes worden geoptimaliseerd voor betere prestaties. Wij beschikken over een vakkundig team van internet marketing specialisten dat een intelligente, menselijke factor toevoegt. Wij nemen u alle zorg uit handen en u verkrijgt de resultaten waarnaar u op zoek bent: meer klanten.
2. Wij hanteren een heldere, persoonlijke en proactieve werkwijze.
U kunt ons beschouwen als een extern internet marketing team dat u voorziet van een kant-en-klare oplossing met een op maat gemaakt plan: een volledig geïntegreerd dienstenpakket, een team van experts dat dit alles onderhoudt en één rapport waarin u alle resultaten kunt bekijken. Wij hebben het allemaal: zoekmachine adverteren (Google AdWords), zoekmachine optimalisatie (SEO) en website ontwikkeling, plus creatieve website optimalisatie diensten waarmee conversies worden verhoogd. Alles wat u nodig hebt om het maximale rendement uit online marketing te halen.
3. Wij zijn een eerlijke en betrouwbare partner gecertificeerd door Google.
Wij zijn zo succesvol in het helpen van MKB bedrijven, dat wij in de afgelopen jaren continu gegroeid zijn. Vanaf onze oprichting hebben wij veel ervaring opgedaan in verschillende branches en investeren wij volop in de relatie met onze klanten en Google. Wij zijn Google Partner, dat geeft aan dat wij een gecertificeerde specialist zijn, dat ons bedrijf gezond is en onze klanten tevreden zijn. Maar dit betekent niet dat wij stil blijven zitten; wij blijven investeren in de beste mensen en technologie, zodat u meer klanten krijgt.

 

Waar we voor staan

Meer leads en omzet voor onze klanten genereren door maximaal rendement uit internet marketing. Dat is onze missie met B&S Media Internetmarketing. In deze tijd, waarin vrijwel iedereen zich via internet oriënteert, wanneer ze een product of dienst willen aanschaffen, is een toppositie een must voor bedrijven die hun klantenbestand willen uitbreiden. Het proces van zoeken, informeren, beslissen en kopen verschuift immers meer en meer van de traditionele offline naar de nieuwe online media.

B&S Media Internetmarketing is een internet marketing bureau dat oprecht om haar klanten geeft. We zijn al 11 jaar actief en de meeste van onze oorspronkelijke klanten zijn nog steeds bij ons. Wij hebben deze loyaliteit gecreëerd door 2 principes te volgen. De eerste is om altijd op de hoogte te zijn van de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de online marketing. De andere is om onze klanten zo goed te leren kennen dat we eerder een intern team zijn dan een externe leverancier.

 

Onze klanten

Wij helpen zowel grote MKB bedrijven met landelijke en internationale campagnes als kleine MKB bedrijven met regionale en lokale campagnes. We hebben klanten in diverse branches, van webwinkels tot financiële dienstverleners en van reisorganisaties tot b2b-bedrijven. Door onze ruime ervaring in verschillende branches kunnen wij de internet marketing campagnes van onze klanten optimaal rendement laten opleveren. Daarnaast werken wij ook voor webdesign bedrijven, websitebouwers, communicatiebureaus en reclamebureaus aan mooie opdrachten.

Kennis delen

Kennis delen met klanten, andere ondernemers en studenten is een belangrijk onderdeel van B&S Media. Wij bloggen regelmatig over eigen ervaringen en vernieuwingen in de markt en wij verzorgen workshops en gastcolleges. Het belangrijkste internet marketing nieuws delen we via onze social media kanalen.

Maak direct een afspraak

B&S Media Internetmarketing inschakelen?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met u om tafel!

Maak direct een afspraak