Google Ads Dronten

Zet vandaag nog Google Ads in voor jouw organisatie in Dronten. Zo bereik je meteen de potentiële klanten, die jij voor ogen hebt.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

 

Benieuwd of jouw Google Ads campagnes beter kunnen? Vraag een vrijblijvende quickscan aan!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dankzij Google Ads in Dronten kan jouw website binnen een mum van tijd hoog in de zoekresultaten van Google staan. Aangezien er dagelijks vaak via de zoekmachine wordt gezocht naar de producten of diensten die jij aanbiedt, kan het jou een flinke boost in websitebezoekers opleveren, zodra jouw website op een prominente positie in de zoekresultaten staat. En meer verkeer betekent in de praktijk vaak meer belletjes, aanvragen én klanten!

Met Google Ads in Dronten heb je overigens meer tot je beschikking dan alleen tekstadvertenties in Google. Ook remarketing, display adverteren, YouTube en Google Shopping behoren tot de mogelijkheden. Lees snel verder om de voordelen van deze diensten te ontdekken!

De voordelen voor jou

 • Direct en meetbaar resultaat
 • Google en Microsoft Partner
 • Duidelijke rapportages
 • Vaste maandelijkse investering
 • Persoonlijke campagnemanager
 • Transparante werkwijze
 • Maximaal rendement

Wat is Google Ads?

Google Ads – vroeger: Google AdWords – is een onmisbare schakel in het online succes van bedrijven in Dronten. Het is namelijk één van de meest effectieve advertentieprogramma’s op het internet. Door in te zetten op zoekwoorden kun je op verschillende plekken binnen het netwerk van Google adverteren. Het is met Google Ads zelfs mogelijk om jouw advertenties specifiek te richten op jouw doelgroep in Dronten

Google Ads werkt met een veilingssysteem. Om te bepalen waar jouw advertentie getoond wordt, kijkt het algoritme naar jouw bod, relevantie en kwaliteit. Daarnaast biedt Google Ads jou ook de mogelijkheid om te onderzoeken welke zoekwoorden jouw doelgroep – binnen én buiten Dronten – gebruikt om het geboden (of een vergelijkbaar) aanbod te vinden.

Gratis quickscan

Google Ads Dronten

Google Ads bureau Dronten

Wij zijn Google Premier Partner

B&S Media Internetmarketing is niet het enige online marketing bureau dat Dronten bedient. Dat weten wij als geen ander. Wat wij wel zijn is Google Premier Partner. Dit houdt in dat wij aan de strengste richtlijnen van Google voldoen. Dat is fijn, want hiermee laten wij dus zien dat wij ons vak verstaan. En dit wordt getoetst – ieder jaar weer. Daarnaast werken wij nauw met Google samen, waardoor wij als één van de eerste bureaus mee kunnen draaien in beta’s en andere conversieverhogende diensten. 

B&S Media als Google Premier Partner: als ondernemer in Dronten pluk jij daar met Google Ads de vruchten van!

Gratis quickscan

De voordelen van Google Ads in Dronten

Als organisatie wil je natuurlijk goed zichtbaar zijn - ook online. Door Google Ads voor jouw bedrijf in Dronten in te zetten, kun je dit eenvoudig bereiken. Het advertentieprogramma van ‘s werelds grootste zoekmachine biedt jou - als ondernemer - de volgende voordelen:

Direct resultaat

Direct resultaat

De meeste campagnes hebben tijd nodig om op te starten. Dit betekent dat je eerst geld moet investeren voordat je resultaat zult zien. Dit is bij Google Ads niet het geval: ook als klein bedrijf in Dronten kun je hier snel mee aan de slag. De advertenties zijn direct zichtbaar, waardoor je snel meer bezoekers naar jouw website kunt halen.

Bepaal je budget

Bepaal je budget

Veel diensten binnen de online marketing vragen om een maandelijkse investering. In de meeste gevallen is dit een vast bedrag per maand. Een abonnement dus. Bij Google Ads is dit niet het geval: als bedrijf in Dronten kun je zelf jouw budget bepalen. Deze kun je op ieder moment zelf naar boven of naar beneden bijstellen. Wel zo prettig.

Inzicht in resultaat

Inzicht in resultaat

Een groot voordeel van Google Ads is dat je altijd en overal inzicht hebt in de prestaties van jouw advertenties - ook in Dronten. Dit komt doordat het programma alle resultaten real-time voor je bijhoudt. Op deze manier kun je snel bijsturen en optimaliseren. Met Google Ads heb jij als ondernemer in Dronten dus zelf de touwtjes in handen.

Gericht adverteren

Gericht adverteren

Hoe groter de doelgroep, hoe moeilijker en - vooral - duurder het wordt om deze te bereiken. Daarom biedt Google Ads jouw organisatie in Dronten de mogelijkheid om deze verder af te bakenen. Denk hierbij aan locatie, interesses en tijdstippen. Zo kun jij je richten op potentiële klanten, die de grootste kans hebben om te converteren.

Google Ads-diensten in Dronten

Google Search

Met deze dienst kun je tekst- en dynamische advertenties opzetten. Deze vind je vervolgens in de Zoekmachine én op andere Google-partners terug. In het eerste geval is jouw bedrijf in Dronten met Google Ads boven of onder de organische resultaten zichtbaar. 

Google Search

Google Shopping

Google Shopping

Met Google Shopping kun je als bedrijf in Dronten ook met producten adverteren. Hierbij maak je niet alleen gebruik van tekst, maar ook van foto’s, productbeschrijvingen en prijzen. Dit laadt het systeem – door middel van een feed – real-time in. 

Display

Een veelgebruikte dienst binnen Google Ads is Display– ook bij ondernemers in Dronten. Dit biedt je namelijk de mogelijkheid om ook buiten Google te adverteren. Namelijk op externe, maar relevante partners, waaronder: Nu.nl en de Telegraaf.

Google Display

Remarketing

Remarketing

De meeste mensen converteren niet tijdens hun eerste bezoek aan een website. Door onder hun aandacht te blijven, kun je ze hier alsnog toe bewegen. Met Google Remarketing laat je advertenties zien aan mensen, die jouw domein eerder hebben bezocht. 

YouTube

YouTube is een social-mediakanaal waar dagelijks vele duizenden Nederlanders actief zijn. Met Google Ads kun je ook hier advertenties naar jouw bedrijf in Dronten plaatsen. Je wordt zichtbaar in de resultaten of binnen een video getoond. 

YouTube

Gratis quickscan

"B&S Media zet Google Ads voor ons in, waardoor wij goed vindbaar zijn op voor ons belangrijke zoekwoorden. Naast een flinke conversiestijging in onze webshop, heeft de goede online vindbaarheid ook voor meer bezoekers in de fysieke showroom gezorgd!"

Chris Bruin van dezorgoutlet.nl

B&S Media Internetmarketing is Premier Google Partner!

Partner badge
 • Hiermee voldoen wij aan alle strenge richtlijnen om rendementvolle Ads campagnes op te zetten
 • Wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe features en mogelijkheden die Google Ads biedt
 • Wij ontvangen tips en adviezen van Google welke niet uit de standaardrapporten zijn af te leiden
 • Snellere en uitgebreidere support vanuit Google om Ads vraagstukken op te lossen

In Dronten hulp nodig bij Google Ads?

Als organisatie wil je natuurlijk opvallen bij potentiële klanten. Schakel daarom de Google Ads specialisten van B&S Media (nabij Dronten) in! 

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.