Webshop laten maken?

Jouw webshop moet mooi, snel en functioneel zijn. Het moet klanten maken van bezoekers. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom bouwen wij een professionele webshop voor jou die resultaat oplevert. Gemaakt door webdesigners én online marketeers. Zo weet je zeker dat jouw webwinkel er gaaf uitziet en goed vindbaar is in Google!

Laat ook een succesvolle webshop maken. Vul het contactformulier in om een afspraak te maken met één van onze specialisten! 038 337 6678   info@bsmedia.nl

Een webshop laten maken of je huidige optimaliseren? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een webshop laten maken waarmee je écht het verschil gaat maken? Daar helpen wij van B&S Media Internetmarketing B&S Media Internetmarketing je maar wat graag bij! Kies uit één van de vele professionele thema’s of laat je webshop volledig door ons op maat maken! Wij zorgen voor een webshop die perfect vindbaar in Google, mobielvriendelijk en bovendien eenvoudig door jouzelf te beheren is.

Of je nu één specifiek product verkoopt of een assortiment hebt met duizenden verschillende artikelen: wij maken een webwinkel die aan al jouw eisen voldoet. Heb je al een webshop, maar voldoet die niet meer aan de eisen van nu? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De voordelen voor jou

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

Professionele webshop

Het succes van je webshop valt of staat bij de uitstraling van de website. Je kunt prachtige producten aanbieden, maar met een amateuristische webshop zullen de sales achterwege blijven. Vertrouwen is namelijk online nóg belangrijker dan in een fysieke winkel. Bezoekers moeten kunnen zien wie er achter de webshop zit en het gevoel krijgen met een betrouwbare partij te maken hebben. Voor een groot deel heeft dit met het design te maken. Besluit je door ons een webshop te laten maken, dan zorgen onze webdesigners er dan ook voor dat je webshop écht het visitekaartje is voor je onderneming. Een webshop om trots op te zijn. En daarnaast dragen de verschillende technische mogelijkheden die een goede webshop te bieden heeft ook bij aan het gevoel van vertrouwen. Denk hierbij aan een chatfunctie om snel contact te krijgen met een medewerker, een goed werkend contactformulier, logische en goed functionerende zoekfilters en een snelle en eenvoudige checkout.

Neem contact op

Webshop laten maken

Webshop laten bouwen door webdesigners én online marketeers

Wat ons onderscheidt is het feit dat wij een online marketingbureau zijn. Een webshop laten bouwen is zodoende één van de diensten die je bij ons kunt afnemen, maar niet de enige. Naast webbouwers werken er bij ons in Kampen ook specialisten op het vlak van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online advertising (SEA). Wij zorgen ervoor dat je webshop aan alle voorwaarden voldoet om straks online optimaal vindbaar te zijn.

WooCommerce webshop laten maken

De meeste webshops die wij mogen maken zijn WooCommerce webshops. WooCommerce is de webshop-plugin van het populaire contentmanagementsysteem (CMS) WordPress. Kenmerkend hiervoor is de ongekende gebruiksvriendelijkheid, voor zowel de bezoeker als de beheerder. Zonder al te veel technische kennis kun je zelf prima nieuwe producten toevoegen aan je WooCommerce-webshop en deze verder beheren. WooCommerce is zowel geschikt voor kleine als grote webshops en is bovendien eenvoudig op te schalen. Zo kun je gerust klein beginnen, om later door te groeien. Er zijn meer dan voldoende uitbreidingsmogelijkheden. Laat je je webshop met behulp van WooCommerce maken, dan zijn er honderden handige plugins beschikbaar om de shop helemaal naar jouw eigen voorkeur in te richten. En last but not least: zoals iedere WordPress-website is ook een WooCommerce-webshop standaard geoptimaliseerd voor Google!

WooCommerce Webshop

Magento Webshop

Magento webshop laten maken

Een uitstekend en eveneens populair alternatief voor WooCommerce is Magento. Ook wanneer je een webshop wilt laten maken in dit CMS hebben wij hiervoor specialisten in dienst. Een webshop bouwen in Magento is namelijk echt een vak apart. Wanneer de webshop eenmaal af is, is ook een Magento-shop echter vrij eenvoudig zelf te beheren. Je hebt veel statistieken tot je beschikking om de resultaten van je webshop te monitoren en kunt bijvoorbeeld gemakkelijk je voorraad beheren. Ook Magento is zeer zoekmachinevriendelijk en biedt bovendien de mogelijkheid te kiezen uit duizenden templates en plugins. Wanneer je meerdere webshops beheert is een groot voordeel van Magento dat je deze vanuit één systeem kunt beheren. Ook wanneer je buitenlandse webshops hebt!

Zelf eenvoudig je webshop beheren

Dit is voor ons altijd het uitgangspunt wanneer wij voor een klant een nieuwe webshop mogen maken. Wij nemen de bouw voor onze rekening, maar begrijpen dat je niet voor eeuwig afhankelijk van ons wilt zijn wanneer de webshop eenmaal af is. Vandaar dat we de ‘achterkant’ van je webshop zodanig inrichten, dat je eenvoudig zelf aanpassingen kan doen. Zelfs wanneer je hier totaal geen verstand van hebt! Een heldere uitleg van hoe het CMS werkt maakt dan ook altijd deel uit van het pakket, wanneer je besluit ons jouw nieuwe webshop te laten bouwen. Overigens betekent het feit dat je straks zelf aanpassingen kunt doen niet dat wij na livegang meteen onze handen ervan aftrekken. We monitoren de eerste tijd actief of alles goed loopt en grijpen meteen in wanneer er onverhoopt dingen misgaan. Daarnaast kun je altijd een beroep op ons doen wanneer je ergens hulp bij nodig hebt. Een goede webshop staat immers niet stil, maar blijf je ontwikkelen!

Webshop beheren

Online vindbaar

Jouw webshop goed vindbaar in Google

Onze teams werken multidisciplinair, wat wil zeggen dat onze webbouwers bij het maken van een webshop hulp krijgen van onze marketingspecialisten. Op die manier kun je bij ons niet alleen een webshop laten maken die er prachtig uitziet, maar bovenal eentje die je straks het maximale rendement gaat opleveren. En dat is zeker geen service die van ieder webdesignbureau hoeft te verwachten. Vindbaar worden in Google (en ook andere zoekmachines) is namelijk echt een vak. Google hanteert immers meer dan tweehonderd factoren bij het bepalen van de zoekresultaten. Dit algoritme verandert ook nog eens voortdurend. Doordat wij alle specialistische kennis op het gebied van SEO in huis hebben, profiteer jij hiervan wanneer je besluit je webshop door ons te laten maken. Wanneer deze af is ben je meteen klaar om de zoekresultaten te bestormen!

Gratis webshop advies

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard
Webshop specialist

Een webwinkel laten maken?

Dat kunnen wij alleen samen met jou! Je hebt natuurlijk niet voor niets besloten ons je webshop te laten maken. Dit is iets wat je aan specialisten wilt overlaten. Het wil echter niet zeggen dat we jouw input niet nodig hebben tijdens het bouwen van jouw nieuwe webwinkel! Zo beginnen we met een telefonische voorbespreking, waarin je globaal jouw wensen bespreekt met één van onze accountmanagers. Hierna nodigen we je graag uit op kantoor, waar je samen met jouw projectmanager van de afdeling webdesign om tafel gaat om verder op de details in te gaan.

We kunnen ons echter voorstellen dat je zelf ook nog niet echt een beeld hebt van hoe jouw nieuwe webshop er straks moet komen uit te zien. Gelukkig hebben we legio voorbeelden, aan de hand waarvan we kunnen kijken wat jou aanspreekt en wat naar onze mening voor jouw branche van meerwaarde kan zijn. Uiteindelijk kiezen we een thema of besluiten we tot het maken van een maatwerkwebshop. Je ontvangt van ons een aanleverlijst, met daarop alles wat we nodig hebben om aan de slag te kunnen. En tijdens de bouw van de webshop hebben we regelmatig contact om je te updaten over de vorderingen, waarbij je aan de hand van een testwebsite je feedback kan geven.

+

Succesvolle websites en webshops ontwikkeld

+

Samen meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van webdesign

De gemiddelde waardering van onze relaties

Webshop laten maken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.