Meer leads via je website met de leadbot van Futy

Meer leads via je website, wie wil dat nou niet? Met de dynamische leadbots van Futy zet je websitebezoekers klantvriendelijk om in leads. Dit kan o.a. via WhatsApp, een offerteaanvraag of een videocall. Dankzij de leadbots van Futy toon je de belangrijkste knoppen van je website altijd zichtbaar in beeld. Dit is niet alleen klantvriendelijk, het levert ook méér leads op. 

Een passende oplossing voor elke branche

Van een advocatenkantoor tot een hoveniersbedrijf en van een autogarage tot een recruitmentbureau: voor elke branche heeft Futy een passende oplossing. Bijkomend voordeel is dat je per pagina een variant van de leadbot kunt gebruiken. Zo kan het doel op een vacaturepagina natuurlijk heel anders zijn dan op een pagina waarop je je producten of diensten probeert te verkopen.

Inzicht in je resultaten

Futy is te koppelen met Google Analytics, Google Ads, Google Sheets en Google Data Studio. Hierdoor heb je inzicht in je resultaten én kun je hierop sturen met jouw campagnes. Futy garandeert meer leads via je website. Zo is uit onderzoek gebleken dat bezoekers 3x sneller voor contact via de Futy leadbot kiezen dan via het contactformulier.

Starten met de Futy leadbot?

Wil jij ook meer leads via je website via de leadbot van Futy? Via deze link kun je een account aanmaken. Kom je er zelf niet uit of heb je geen tijd om dit zelf te doen? B&S Media helpt jou graag met het opzetten van de leadbot, het implementeren van de leadbot op de website en het instellen van alle conversiemetingen.

Neem contact op

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.