B&S Media bij de top 3% Google Ads-experts van Nederland

We zijn verheugd om te delen dat we tot Google Premier Partner 2024 zijn verkozen. Als Google Ads-experts behoren we tot de top 3% van alle Google Partners in Nederland. Het is een prachtige erkenning van ons werk waar we enorm trots op zijn. Deze prestatie hebben we bereikt dankzij de inzet van ons toegewijde team en de samenwerking met onze gewaardeerde klanten en partners.

Google Partnerprogramma

Het Google Partners-programma is speciaal ontworpen voor beureaus zoals het onze, die Google Ads-accounts beheren namens zakelijke klanten. Als deelnemer aan dit programma hebben we exclusieve toegang tot online cursussen, webinars en examens. Bovendien krijgen we directe ondersteuning van Ads-specialisten bij Google en kunnen we nieuwe functies testen voordat ze worden gelanceerd.

Het Google Ads-team van B&S Media Internetmarketing

Prioriteit voor Premier Partners ….

Ieder jaar selecteert Google de beste bedrijven van Nederland uit het Google Partners-programma. Al meerdere jaren op rij staan we in de top 3% van ons vakgebied en ook in 2024 mogen we met trots de Premier Partner-badge voeren.

…. en voor onze klanten

Het Google Partnerschap geeft ons de mogelijkheid om altijd bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en features binnen Google Ads. Deze testen we uitgebreid, vaak in samenwerking met onze klanten, en wat goed werkt kunnen we direct implementeren. 

Als Premier Partner hebben we bovendien toegang tot geavanceerde trainingen en workshops die niet beschikbaar zijn voor ‘standaard’ partners. Hiermee blijven we ons specialisme in Google Ads steeds verder uitdiepen. Ook krijgen we sneller hulp bij eventuele problemen en vragen, zodat we de campagnes voor onze klanten optimaal kunnen beheren. Dit past perfect in ons streven de kwaliteit van ons werk te blijven verbeteren.

Dank aan ons toegewijde team, onze klanten en onze partners voor deze mooie gezamenlijke prestatie!

Ga voor meer online succes met Google Premier Partner B&S Media Internetmarketing

De marketingadviseurs van B&S Media Internetmarketing

Spreek direct een adviseur

Spreek gratis en vrijblijvend een marketingadviseur van B&S Media Internetmarketing

Geen enkele update van B&S Media meer missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.