Wil je een succesvolle website of webshop die voor meer omzet zorgt? B&S Media Internetmarketing helpt je graag om jouw bedrijf online tot een succes te maken!

 

Full-service webdesign bureau

Je wilt een nieuwe website laten maken in de omgeving van Zwolle of je huidige website laten optimaliseren? Ben je op zoek naar een professioneel webdesign én wil je goed vindbaar zijn in Google? B&S Media biedt full service webdesign in de regio Zwolle. Wij onderscheiden ons in creativiteit en service, waarbij altijd rekening wordt gehouden met jouw wensen en doelstellingen. Naast het realiseren van een origineel en doeltreffend webdesign, zorgen wij ook voor een goede online vindbaarheid in Google. Dit zorgt er samen voor dat je meer leads en meer omzet met jouw website of webshop genereert.

 

Op zoek naar een website bouwer in Zwolle?

Wanneer je op zoek bent naar een webdesign bedrijf in Zwolle, dan zit je bij B&S Media goed! Wij zijn een jong bureau gevestigd in de regio van Zwolle en staan voor succesvolle websites die werken. Wij ontwikkelen én verbeteren websites en webshops voor MKB bedrijven in Zwolle die meer klanten via internet willen scoren. Door middel van de nieuwste technieken en onze online marketing kennis zorgen wij voor een rendabele website die meer omzet voor jouw bedrijf genereert. Dus ben je op zoek naar webdesign in Zwolle? Kies dan voor B&S Media!

 

Wat is belangrijk bij de ontwikkeling van een website?

De toekomst is mobiel. En dit betekent dat jouw klanten altijd en overal online kunnen zijn. Ook surfen mensen steeds vaker en langer via een mobiel apparaat op het internet. Het is daarom essentieel dat je website responsive is. Dat houdt in: een website die zich aan elk scherm aanpast. Oftewel een website die goed leesbaar is op zowel een mobiele telefoon als op een tablet. B&S Media houdt bij het ontwikkelen van websites rekening met een responsive design, waardoor jouw website of webshop op alle apparaten goed te bekijken is!

 

Website laten maken Zwolle

Website laten maken in Zwolle?

Op zoek naar een responsive website? Of wil je je bestaande website laten opfrissen qua design of techniek? B&S Media maakt een website die aan al je wensen voldoet!

Maak een afspraak!

Webshop laten maken Zwolle

Webshop laten maken in Zwolle?

Naast je fysieke winkel een webshop beginnen? Of je huidige webshop laten opfrissen of uitbreiden? Wij beschikken over alle tools om van je webshop een succes te maken!

Maak een afspraak!

 

Een website of webshop laten maken bij B&S Media in de regio Zwolle betekent:

  • Thema of een maatwerk website
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Eenvoudig in beheer
  • Persoonlijk en deskundig support (ook na livegang)

 

“Al een jaar werkt B&S Media doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot. Daarnaast werkt B&S Media nauw samen met ons e-commerce bureau Conduqt, om zo samen de beste resultaten te behalen. Kortom: onze samenwerking met B&S Media verloopt naar volle tevredenheid en we hopen dan ook nog lang met hen samen te mogen werken!”
Menno Oomkens, TVQ.nl

 

Webdesign in de buurt van Zwolle

Bij B&S Media zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van succesvolle websites en webshops. We ontwikkelen het ontwerp dat je voor ogen hebt en met jouw goedkeuring gaan wij de website of webshop bouwen. Een professioneel en succesvol webdesign zijn voor ons belangrijke speerpunten als wij een website realiseren. Zowel technisch als tekstueel, als je dit wenst, zullen wij je website aan alle standaarden laten voldoen om goed vindbaar te zijn in Google. Dat is een belangrijke drijfveer van een succesvolle website!

Heb je een bedrijf in Zwolle of in de omgeving van Kampen, Apeldoorn, Dronten, Emmeloord, Genemuiden, Harderwijk, Hattem, Lelystad of Meppel? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent webdesign, webhosting en online marketing in de buurt van Zwolle? Neem dan contact met ons op!

 

3 veelgestelde vragen over webdesign

1. Ik wil een nieuwe website laten maken, hoe gaat dat?
Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, zodat wij precies weten wat je wilt en jij precies weet wat je kunt verwachten. We bekijken wat je wensen en doelstellingen zijn en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Wij geven je advies aan de hand van onze ervaringen en expertise op het gebied van online marketing. Van daar uit gaan we verder met de opzet en design van je nieuwe website. We beginnen met het ontwerp en wanneer dit helemaal naar wens is starten we met het ontwikkelen van de website.
2. Wat kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website?
Dat is een vraag die veel ondernemers uit de regio Zwolle zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.
3. Wordt mijn website mobielvriendelijk opgeleverd?
Ja, je website wordt in responsive design gebouwd. Dit betekent dat het design zichzelf optimaliseert voor mobiele apparaten en dus mobielvriendelijk is.

 

Maak direct een afspraak

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Neem dan contact met ons op, wij gaan graag met je om tafel!

Maak direct een afspraak