Webdesign Zwolle

Door een professionele website te laten maken haal je meer omzet uit je website of webshop voor jouw bedrijf in Zwolle. Webdesign bureau B&S Media ontwikkelt voor jou een doelgerichte website.

Liever direct contact? Bel of mail ons!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Wil je een website laten maken of optimaliseren? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webdesign Zwolle

Ga voor de beste eerste indruk

Met een webdesign dat onderscheidend is, aanspreekt, Google-vriendelijk is en past bij je huisstijl, bereik je de juiste doelgroep. Meer relevante bezoekers, betekent meer conversies en meer omzet. Ga voor de beste eerste indruk bij jouw bezoekers en kies voor B&S Media, hét webdesignbureau uit de regio Zwolle. Wij onderscheiden ons in creativiteit en service, waarbij altijd rekening wordt gehouden met jouw wensen en doelstellingen.

Naast het realiseren van een origineel en doeltreffend webdesign, zorgen wij ook voor een goede online vindbaarheid in Google. Dit zorgt er samen voor dat je meer leads en meer omzet met jouw website genereert.

Professioneel webdesign Zwolle

Mogelijk heb je al precies voor ogen hoe jouw nieuwe website er straks uit moet gaan zien. Maar het kan natuurlijk ook evengoed zo zijn dat je nog geen idee hebt en hierover wilt brainstormen. Dat is ook precies hoe wij het doen: in samenspraak met jou komen onze websitebouwers uit de regio Zwolle tot de beste denkbare website.

En dat is een website die jou helpt je doelen te behalen. Want nogmaals: een mooi ogende website is geen doel op zich, maar een krachtig middel om potentiële klanten over de streep te trekken. Ook een professionele website laten maken voor je bedrijf in Zwolle?

Neem contact op

Website Laten Maken Zwolle

Zwolle Webdesign

Webdesign bureau regio Zwolle

Tegenwoordig is een website het online visitekaartje van je bedrijf in Zwolle. Om de klant te laten zien wie je bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en een goede gebruikerservaring biedt. Maar belangrijker nog: een succesvolle website zorgt ervoor dat klanten je online kunnen vinden, geïnformeerd worden en vervolgens tot actie overgaan. Zo functioneert je website zowel als visitekaartje én als leadgenerator.

Bij B&S Media zijn we als webdesign bureau in de regio Zwolle dagelijks bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van succesvolle websites en webshops. Op basis van jouw input en onze ervaring wordt je complete website of webshop vormgegeven en ontwikkeld. Dit doen we samen. Het wordt jouw website, maar ook wij zijn er trots op.

Neem contact op

Internetmarketing Adviseurs

Website Zwolle

Website pakketten
MKB
Premium MKB
Maatwerk
Website pakketten
Algemeen
Toegewijde projectmanager
Geoptimaliseerd voor desktop, mobiel en tablet
Snelle en zoekmachinevriendelijke website
Gebruiksvriendelijk CMS
Call to action voor optimale conversie
Bezoekers meten
Maatwerk functionaliteiten
Design
Responsive design
Jouw logo en kleuren
Website op basis van een thema
Aanpassingen in het thema
Op maat gemaakt design
Wireframes
Moodboard en styleboard
Content
Jouw teksten en afbeeldingen
Aantal gevulde pagina's (met aangeleverde content)
5
10
15
Contactformulier
Aantal redirects inclusief
10
25
50
Hosting
24/7 monitoring
Gratis .nl domeinnaam
Veilige en snelle webhosting
Dagelijkse back-ups (tot 7 dagen)
Gecontroleerde updates
Veilig en vertrouwd SSL certificaat (HTTPS)
Veiligheidsmonitoring
Snelheidsmonitoring
Uptime monitoring
E-mailadressen
10
20
30
Opslagruimte
5GB
7,5GB
10GB
Geavanceerde mogelijkheden
100 kwalitatieve plugins (t.w.v. 15k)
Online marketing dashboard

Al een jaar werkt B&S Media Internetmarketing doorlopend aan het verbeteren van onze webshop TVQ. Er wordt proactief meegedacht om de webshop optimaal te laten functioneren en met alle expertise in huis is geen uitdaging te groot.

Menno Oomkens van TVQ.nl

Webdesigner Zwolle

Team van specialisten

Om dit voor jou te realiseren maken we gebruik van ons complete team van specialisten. Dat is namelijk het grote voordeel van B&S Media: wij zijn een full service internetmarketingbedrijf. Dat betekent dat aan de website voor jouw bedrijf uit Zwolle websitebouwers werken, maar ook conversiespecialisten, gespecialiseerde tekstschrijvers en SEO-specialisten.

Samen zorgen zij ervoor dat jouw nieuwe website zoveel mogelijk bezoekers trekt én dat een zo groot mogelijk deel van deze bezoekers wordt omgezet in klanten. Op die manier verdien je de investering in een professioneel webdesign voor je bedrijf in Zwolle binnen de kortste keren weer terug!

Neem contact op

Jan Boersma B&S Media

Projectmanager vertelt

Dat je straks zelf naar hartelust aanpassingen kan doen aan je nieuwe website, betekent natuurlijk niet dat wij niet meer bereikbaar zijn na livegang. Zowel tijdens de bouw als na de lancering van de website zijn wij altijd bereikbaar voor hulp en advies.

Kom je ergens niet uit? Ontvang je ineens geen mails meer? Wil je tijdelijk iets toevoegen aan je website of juist eraf halen? Mail of bel ons, dan denken we met je mee en leggen we je uit hoe je dit kunt doen. Kom je er niet uit? Dan doen wij het graag voor je.

Websitebouwer Zwolle

Website laten maken Zwolle

Wij helpen jou graag jouw doelen te behalen, door een website voor jou te maken die naadloos aansluit bij jouw ambities. En daar zijn wij pas mee klaar als jij tevreden bent. Als webdesign bureau in de regio Zwolle werken wij niet alleen voor jou, maar vooral mét jou. Samen met jou bedenken wij een indrukwekkend webdesign, dat visueel aantrekkelijk is en simpel navigeert. Een ontwerp dat niet alleen bezoekers prikkelt, maar ook motiveert tot het juiste online gedrag op jouw website.

Want een bezoeker op de website is leuk, maar deze met jou in contact brengen is het uiteindelijke doel. Onze websitebouwers uit de regio Zwolle hebben al meer dan 500 organisaties blij gemaakt met een veilige, snelle, aantrekkelijke en zoekmachinevriendelijke website. Zorg dat jij ook online uitblinkt en laat een website maken door ons!

Neem contact op

+

Succesvolle websites en webshops ontwikkeld

+

Samen meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van webdesign

De gemiddelde waardering van onze relaties

Referenties

Weten waarom al meer dan 500 bedrijven uit de regio Zwolle voor ons hebben gekozen?

Cor Volmer Smart Chaletbouw

Cor Volmer

smartchaletbouw.nl

“B&S Media Internetmarketing is een vriendelijk en klantgericht bedrijf. Voor een scherpe prijs maken ze een professionele website en zorgen voor optimale vindbaarheid in Google. Daar zijn ze goed in. Via de leads uit die goede vindbaarheid op Google heeft mijn bedrijf al vele opdrachten gekregen voor het bouwen van maatwerk chalets. En daar ben ik als chaletbouwer dan juist weer goed in! Kortom, B&S Media is een prima bedrijf om zaken mee te doen!”

Lees

Gerard Tolkamp

kuehlmoebel247.de

“Kühlmöbel247.de is een Duitse webshop op het gebied van koelmeubelen en Amerikaanse koelkasten. B&S Media is de vierde SEA partner die ik geprobeerd heb (de eerste drie haalden de resultaten niet) en zoals ik verwachte kan ik goede rendementen halen met een goede AdWords campagne. Dat ze ervaring in huis hebben op de Duitse markt en echt verstand van Google Advertising is wel gebleken op mijn zoekwoord “Amerikanischer Kühlschrank”. De Adwords campagne heeft ontzettend veel concurrentie en B&S Media heeft me Google Shopping geadviseerd. Sinds ik dat doe, verkoop ik gemiddeld 5 Amerikaanse koelkasten per maand meer, waarmee ik op de investering een rendement van plus 200% scoor! Dat moet ook het motto zijn van B&S Media : Show me the Money!“

Lees

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk ons portfolio
B&S Media Internetmarketing team

3 veelgestelde vragen over webdesign in Zwolle

Wij beginnen altijd met een kennismakingsgesprek, zodat wij precies weten wat je wilt en jij precies weet wat je kunt verwachten. We bekijken wat je wensen en doelstellingen zijn en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Wij geven je advies aan de hand van onze ervaringen en expertise op het gebied van online marketing. Van daar uit gaan we verder met de opzet en design van je nieuwe website. We beginnen met het ontwerp en wanneer dit helemaal naar wens is starten we met het ontwikkelen van de website.

Dat is een vraag die veel ondernemers uit de regio Zwolle zich stellen wanneer zij erover denken om een nieuwe website te laten maken. Echter is iedere website verschillend, waardoor ook de kosten van een website altijd verschillend zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Een webshop neemt meer kosten met zich mee dan een eenvoudige informatieve website. Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek kunnen wij je altijd snel een richtlijn geven.

Ja, je website wordt in responsive design gebouwd. Dit betekent dat het design zichzelf optimaliseert voor mobiele apparaten en dus mobielvriendelijk is.

Website laten maken in Zwolle?

Heb je een bedrijf in Zwolle? En ben je benieuwd naar onze mogelijkheden omtrent webdesign?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.