Fotografie voor website

Met fotografie voor je website laat je jouw bedrijf op een treffende manier zien aan potentiële klanten. Straal uit wie je bent en waar je organisatie voor staat!

Foto’s voor je website laten maken? Neem contact met ons op!

038 337 6678   info@bsmedia.nl

Laat je (potentiële) klanten zien wie je bent en wat je doet. Informeer naar de mogelijkheden!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wanneer je een nieuwe website laat maken of je huidige website wilt opfrissen, is ook het beeldmateriaal op je website erg belangrijk. Een persoonlijk en sterk verhaal wordt bij voorkeur weergeven door persoonlijke foto’s. Dit zorgt ervoor dat je bezoekers in één oogopslag kunnen zien wat je bedrijf precies doet en wat het uniek maakt. Hiermee vergroot je de kans dat bezoekers je website ook niet zomaar verlaten.

De voordelen voor jou

  • Goede eerste indruk op het internet
  • Representatieve foto’s van je bedrijf
  • Bedrijfsprocessen duidelijk in beeld
  • Persoonlijke en betrouwbare uitstraling

Foto’s voor website maken

Het succes van veel bedrijven valt of staat bij een goede, professionele website. Het stelt je in staat bezoekers te ontvangen, te informeren over jouw bedrijf, producten en diensten te laten zien en ze te overtuigen om zaken met jou te doen. Een bedrijf kan simpelweg niet zonder een aantrekkelijke en representatieve website.  Eén van de meest lastige zaken rondom de realisatie van je nieuwe website is de inhoud ervan.

Deze verzameling van teksten, afbeeldingen, foto’s en video’s wordt ook wel content genoemd. Vaak worden er – in het geval van foto’s voor je website – stockfoto’s gebruikt, omdat er geen eigen beeldmateriaal van voldoende kwaliteit beschikbaar is. Dat is jammer, omdat eigen foto’s vaak een veel beter resultaat opleveren. Wij adviseren daarom altijd om persoonlijke foto’s te maken voor je website. Zij leggen namelijk een goede basis voor een representatieve website. Daarnaast draagt dit ook bij aan de look en feel, het imago van je bedrijf en de uitstraling van je website.

Advies aanvragen

Bedrijfsfotografie Voor Website

Bedrijfsfoto's maken

Kwaliteit van websitefoto’s

Dankzij fotografie voor je website kun je websitebezoekers een goed beeld geven van jouw bedrijf. Vooral vandaag de dag is het enorm belangrijk om goede visuele content te laten zien. Fotografie voor je website is ook een aspect dat niet onderschat mag worden. Niets is zo storend als een korrelige of onscherpe foto op je homepagina. De belichting, resolutie en compositie moeten perfect zijn om de foto’s een professionele uitstraling te geven. Ook moet een foto bijna altijd bewerkt worden om deze website-proof te maken. Gebruik daarom altijd professionele foto’s voor je website. Wij helpen je uiteraard graag bij de fotografie voor je website!

%

Websites met professionele foto's zien een flinke toename in klikken

%

Van de gebruikers vindt de kwaliteit van de afbeelding belangrijk

De gemiddelde waardering van onze relaties

Foto’s maken voor website

Bedrijfsprocessen duidelijk in beeld

Een representatieve website of webshop begint bij een passende huisstijl en foto’s, die de bezoeker aanspreken. Wil je een nieuwe website laten maken of je huidige website verfrissen en deze met beelden versterken? Onze in-house bedrijfsfotograaf helpt graag met foto’s maken voor jouw website.

Denk aan foto’s van je bedrijfspand, je werknemers, je producten en diensten, maar ook foto’s van mensen in actie. Eigenlijk alles wat (potentiële) klanten van jouw bedrijf willen zien. Meestal worden de bedrijfsreportages bij jou op de werkvloer gemaakt, maar dit kan uiteraard op een andere locatie.

Sfeerfotografie

Goede eerste indruk op het internet

Laten zien hoe aantrekkelijk jouw bedrijf is? Goede sfeerfoto’s zijn dan essentieel. Niet alleen voor potentiële klanten, maar ook voor toekomstige collega’s. Met sfeerfotografie kunnen we de essentie van je bedrijf tot uiting laten komen. Samen kijken we welke beelden het beste aansluiten op jouw bedrijf en hoe we deze het mooist kunnen belichten.

Denk hierbij aan beeldmateriaal van werkbesprekingen, overlegmomenten, lunch- en koffiepauzes en collega’s die interactie met elkaar hebben. Sfeerfoto’s als deze geven een extra stukje inzicht in jouw organisatie.

Zakelijke portretfotografie

Persoonlijke en betrouwbare uitstraling

Een teampagina is vaak de best bekeken pagina van een website. Relaties en (potentiële) klanten willen graag weten wie de mensen zijn waarmee ze contact gaan opnemen of hebben opgenomen. Door portretfoto’s te maken voor je website krijgt jouw bedrijf letterlijk een gezicht. Door foto’s van je medewerkers te tonen, maak je je website persoonlijker en betrouwbaarder.

Niet alleen je website, maar ook ander reclamemateriaal en relevante LinkedIn-profielen krijgen hiermee een professionele én herkenbare uitstraling. Kortom, het is zeer waardevol om de professionals achter jouw bedrijf te laten zien.

Productfotografie

Representatieve foto’s van je producten

Ben je in het bezit van een webshop of laat je er één maken? Dan is het belangrijk dat je jouw producten op een goede manier presenteert. De kwaliteit van productfoto’s draagt hier zeker aan bij.

De conversiegraad van een webshop wordt – afhankelijk van het soort product en branche – voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de productfoto’s die je laat maken voor je website. Voordat klanten besluiten online een aankoop te doen, willen zij precies weten hoe het product eruit ziet. Goede productfoto’s vergroten daarbij ook de kans op succes met Google Shopping.

Zeer vakkundig bedrijf. Helpen mij - als 'onwetende' - goed verder in de wondere wereld van de internetmarketing. Goed bereikbaar en fijne persoonlijke benadering.

Marijke Rauws van Van Den Berg Groep

Bedrijfsfotograaf Angela B&S Media

Onze bedrijfsfotograaf vertelt

“Een website met persoonlijke foto’s wekt vertrouwen en biedt potentiële klanten de mogelijkheid om zich met jouw bedrijf verbonden te voelen. Dit effect kan maar lastig bereikt worden wanneer je stockfoto’s gebruikt. Soms is één pakkende openingsfoto al voldoende om de bezoeker van je website het goede gevoel te geven. Unieke websitefoto’s scoren ook beter binnen de zoekresultaten en afbeeldingen van Google. Hierdoor kunnen persoonlijke foto’s gunstig werken voor je traffic en bouncepercentage. Dit heeft weer een positief effect op SEO- en SEA-campagnes.”

Angela Schulz, bedrijfsfotograaf bij B&S Media Internetmarketing

Kennismaken?

Neem contact met ons op!

038 337 6678     info@bsmedia.nl

B&S Media Internetmarketing adviseurs

Liever binnen 2 uur een adviseur spreken? Laat je gegevens achter.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.